Сидеров е проявил агресия срещу френския дипломат Стефани Дюмортие

Българските държавни институции мълчат за скандала, предизвикан от Волен Сидеров още на борда на самолета на „България еър”, а не само на летището. Боят и хулиганските прояви на земята са само следствие от нещо, което очевидно е големият скандал, случил се на борда на самолета и то е от международен характер.

В ivo. bg ще научите, че Сидеров е проявил агресия срещу френския дипломат Стефани Дюмортие, директорка на Аlliance Francaise (Алианс франсез) във Варна. Името й и фактът бяха потвърдени от дипломатически източник за ivo.bg.

Стефани Дюмортие притежава дипломатически паспорт и статут. Дипломати посочиха, че във Варна тя е „дясната ръка” на посолството в София.

Стъписаната ни държава се управлява анонимно и мълчанието се оказва най-важният инструмент на властта, която е на автопилот . Той систематично отказва да отговаря на въпроси за своята идентичност, което е заразително за институциите, приспособяващи се към принципа на оцеляването чрез мълчание и премълчаване в духа на заветите на Тодор Живков да се снишаваме докато „попремине бурята”.

Хватката със задушаващото мълчание беше приложена към антиправителствените протести и традиционно се използва за туширане на впечатлението от скандалите, произвеждани от самата власт.

Най-новата илюстрация на тази тенденция е начинът, по който върху тази опорна точка се гради тактиката за печелене на време по мълниеносно разпространилия се скандал с Волен Сидеров.

Скандалът на варненското летище поставя на изпитание системата на мълчанието и премълчаването. Този път Сидеров и глутницата му, без която той не смее да се появи на публично място, е демонстрирал агресията си не в ограниченото пространство на германски самолет или на трудно достъпен за събиране на доказателства луксозен брюкселски ресторант, а пред очите на десетки български граждани, принуждавани също да мълчат- както от бандата на Сидеров, въоръжена с депутатска недосегаемост, така и от властите, които явно са се намесили да прикриват доказателствата с отнемане на видеозаписи и снимки, правени от свидетели.

Скандалът, който от снощи тресе държавата, беше разказан най-напред от сайта „Афера”. Отдавна съм престанал да го цитирам заради донос с нападки срещу моя милост, който пуснаха там от страна на някакъв милиционер ( самият той се представи в блога си като такъв). Факт е обаче, че „Афера” е първоизточникът и сигналът на този варненски сайт се потвърди.

Ето защо, придържайки се към професионалното правило да се зачита първоизточника, ще се позова на още нещо, което до момента, когато властите продължават да мълчат половин денонощие по-късно, е написано в „Афера” , но отсъстващо другаде в медийното пространство: обект на агресията на Сидеров и компания са станали и държавни служители, предполагаемо и униформени.

Ето цитатът, зад които стои „Афера”:

„След снощния скандал с Волен Сидеров и неговите хора на летище – Варна, за който ПЪРВА съобщи АФЕРА, стана ясно, че мелето е било страшно, твърдят очевидци пред АФЕРА. На място до полунощ са били прокурории полицаи, а служители на „Гранична полиция” са си извадили вече медицински свидетелства след скандала със Сидеров и хората му.
Скандалът и боят се е вихрил още в автобуса по пистата и затова се е наложила намеса на „Гранична полиция” след алармиране от страна на шофьора на автобуса.
Според източници на АФЕРА освен ръкопашната схватка е имало и словесен водопад от ругатни и обиди от страна на атакаджиите към служителите на реда. „Беше страшно, да не говорим за думите, които бяха избълвани от страна на Сидеров и хората му!”, коментира пред АФЕРА служител на властите.
В интернет мрежата се появиха и снимки на инцидента, но те очевидно са правени след скандала.
Иззети са записите от видеокамерите на летището от прокуратурата и полицията”.
Afera.bg

Ако тази информация се потвърди, мълчанието на властите вече би преминало в нова категория- от обслужващо, към мазохистично слугуващо. Да те бият ( или ругаят агресивно?) и да траеш е вече нечовешко. Това ли изискват началниците на държавата вече от човеците в тази страна?

Във всички случаи можете да бъдете сигурни в едно: този път на Сидеров няма да му се размине толкова лесно, както при позора в Германия през 2010 г, когато крепеше властта на ГЕРБ и очевидно е злоупотребил със значимостта си на патерица на Борисов, за да получи защита от германското правосъдие на най-високо ниво в София.

Забележете разликите: хулиганстващият Сидеров беше размахал дипломатически паспорт, за да отърве ареста в Германия. Този път е проявил агресия срещу лице с дипломатически паспорт на българска територия.

Очаквайте „подробностите” и отговори на въпроса КОЙ?

Кой ще го спасява, за да спаси властта си от турбуленцията, която може да приземи кабинета Орешарски, ако той бъде лишен от подкрепата на развилнелия се Сидеров?

41 мнения за “Сидеров е проявил агресия срещу френския дипломат Стефани Дюмортие”

 1. Единственият проблем е, че социалистът Оланд досега не пожела да разваля имиджа на шефа на ПЕС Станишев при многото причини това да се случи (източването на френската социална система от лъже-безработния Данов, сега Доган-Сергеев министър на водопад; подчиняването на социалистическото правителство на Олигарски на националистическо-ксенофобско-расистко-фашистката путинова марионетка Сидеров).

  Затова се съмнявам да го направи и сега, съвсем на прага на евроизборите. Още повече, че, от друга страна, именно Франция е една от страните (наред с Великобритания и Холандия), които най-много желаят да се самоизключим от ЕС и биха насърчили подобни прояви като Сидеровите, чийто краен кумулативен резултат би бил излизането ни от ЕС…

 2. Да се внимава какво ще се случи с политически неангажирания гражданин замесен в цирковото изпълнение. Вероятно ще бъде репресиран допълнително от АТАКА.

 3. Е , то тоя пъс психаря си намери майстора – нема отърване.

 4. Otnovo pozor za stranata ot neshtoto siderov koeto e na izdruzhka ot KGB.

  Rusia e VRAGUT!

  Tova e, kratko tochono i iasno!

 5. Очевидно маломерността прави джуджето сприхаво истерично. За всичко е виновна Гаджева. Размерът нямал значение. Явно има.

 6. Извинявам се за циничният коментар ,но не мога да се въздържа…:)))
  Време е малката… Гаджева да си потърси друг чичко-паричко,щото кариерата на неуравновесеният,малоумен истерик болен лидеров тръгва стремглаво надолу.

 7. В този случай, за разлика от историческите примери като Ньой, очаквам с огромно удоволствие проявата на нещо, в което французите са ненадминати майстори в дипломацията- реваншът.Хайде сега, мез ами, да си представим утре “Фигаро” и “Монд” на първа страница: “Български депутат от управлявщата коалиция напада френски дипломат!” Но солидарно със самозабравилото се кретенясало леке и долен руски подлоган волэн сыдерав трябва да отговарят както неговите коалиционни ортаци- отпреди и сега!- така и слугинските масмедии, които го обгрижват до днес. Але!

 8. Сидеров се държи все едно е под някакъв голям натиск. Може би външен за страната.
  Богатите му приятели трябва го пратят на почивка отново.

 9. “Кой ще го спасява, за да спаси властта си от турбуленцията, която може да приземи кабинета Орешарски, ако той бъде лишен от подкрепата на развилнелия се Сидеров?”

  Как кой … двете златни патерици, които Борисов подаде на ДПС и БСП, под формата на “напуснали” депутати, в замяна на уговорка (зад гърба на народа) за избори през Септември 2014 (след Евро вота) или през 2015.

  Той отдавна се натискаше за тази “златна” роля, дори той самия искаше да бъде златната патерица.

 10. Дано най-после се намери прокурор с топки, който да го изправи пред съдебен състав и дано има съдия с превръзка на очите – строг, но справедлив. Дано, дано, ама ще видим…Като слушам какви поправки ще въвеждат в НК, дупе да ни е яко, ако заснемем някой педе===т облечен във власт, или пък недай си боже, да изискваме и получим евентуално, някаква информация от Институциите. Ако същите нормотворци подготвят и новата ни Конституция след време, леле-мале…

 11. Днес ни “управлява” коалиция от трите най-големи антибългарски сили в историята: комунистите, които са антибългари професионално, които по своята комунистическа същност са длъжни да поставят интересите на Кремъл над тези на народа си; турците, които над 600 години ни експлоатират и правят всичко възможно да унищожат нашата култура и същност; националистите на Сидеров, които на думи са патриоти и родолюбци, а на дело правят всичко възможно да навредят колкото може повече на България и българите.

 12. Но, бъдете сигурни, сега инцидентът ще се премълчи, или ще интерпретира “правилно” от проруския режим и масмедийните му подразделения в духа “докога тия западняци ще се гаврят с неповторимата ни национална идентичност и традиция”!
  Ние обаче ще настояваме:Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!Извини се, бе, руска подлога!

 13. Лично аз се надявам, никой да не го спаси.

 14. Към Стамбо:

  Направо си познал- обадиха ми се от въпросните медии…Вероятно не беше само от любопитство как съм със здравето на именния ден, а тъкмо по темата.

 15. Към хайде-холан:

  Надявам се да ме разберете защо имам нещо против някои епитети: не желая цитати от блога да бъдат употребени срещу моята скромна личност като “доказателство” за…Не се правя на моралист, но съм длъжен да им предвиждам ходовете на едни хорица.

 16. Вече се знае цялата истина за за екшъна на луксозната патерица на управляващата икономическа групировка.Но за цацаратурата се оказа,че извършителят е НЕИЗВЕСТЕН?!?Значи се подготвят за едно дъъъъълго разследване,показания,антипоказания,дефектни снимки и т.н. и т.н.И пълно мълчание.Както при “зъболекарят” Бисеров,както за др.Хохенгер,както за милиардите от Белене,както мултимилиардите от заменките,както за младежът мултиуспял магнат…Да не говорим за такива дребосъчета като Масларова,Ковачки,Гагаузов,разни нагли,килъри,октоподи….Мълчанието е злато!

 17. Срам, срам ме е, г-н Инджев, че съм българин! Направо ми се реве. Срам ме е от народа ми…..

 18. НА ТОЗИ БОКЛУК НЕЗАБАВНО ДА МУ СЕ НАПРАВЯТ ТЕСТОВЕ ЗА НАРКОТИЦИ !!!!.АМАН ОТ ПОМИАРИ..КАТО Е ТОЛКОВА СИЛЕН ТОС БОЛЕН МОЗЪК,ГО КАНЯ НА РИНГА ДА МУ ПОНАМЕСТЯ ЗЪБКИТЕ И СМЕЛОССТА..БОКЛУК С БОКЛУК..НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА ТОВА СМЕШНИК ОТВСЯКЪДЕ..ЛИНЧ ЗА КАТИВА ДОЛНЯРЧЕТА !!!!

 19. Господин Инджев,такива неща стават в нашата бедна страна,че забравихме днешния голям ден – Честит имен ден! Бъдете жив и здрав!Много пъти съм го казвала – добре,че Ви има!

 20. в мрежата се предава запис от човек присъствал в самолета, незнам дали е автентичен, но най-вероятно е…

  “Бях на борда на самолета и знам много добре точно какво се случи. Група членове на Атака, както се оказа по-късно, бяха заели шест двойни седалки в самолета във втора класа и смущаваха спокойствието на останалите пътници с неприемливото си и невъзпитано поведение. Викаха, смееха се, лидерът им бе застанал изправен на пътеката, за да поддържа “анимацията” им. Седнала зад тях жена се възмути от поведението им като показа само с мимика и въздишка, че и пречат и си сложи слушалки, за да не ги чува. Сидеров коментира на висок глас, че “другарката”, както я нарече, е недоволна от поведението им и я иронизира. След което започна да я напада нея и останалите близкостоящи пътници с думите “вие от къде имате пари за билет за самолет? вие данъци ли укривате? абе тия хора откъде намират пари за самолет?!!” Скоро успя да провокира пътничката със слушалките да му отговори, като тя каза, че не го разбира на сравнително добър български, дамата се оказа чужденка. След което Сидеров и проведе своеобразен разпит, като почти и крешеще, липсваха само шамарите. Дамата се разстрои и в един момент каза нещо на словенски, а тя му се беше представила като французойка. Тогава Сидеров я нарече “лъжкиня” и “терористка” и започна да иска документите и, защото явно според него една французойка не може да владее чужди езици. Искаше да знае какво прави тя в България, размахваше пред нея депутатската си карта и твърдеше, че има право да и вземе документите, защото е депутат, сочеше значката на Атака на ревера си и питаше “плаши ли ви значката ми?”. Извиках стюардесата и я помолих да въдвори някакъв ред, така, че скоро тя отведе почти разплаканата чужденка със себе си, а Сидеров останал без жертва, която да тероризира скоро седна на мястото си. И без друго полетът беше вече към края си и той трябваше да прекрати шоуто си. Чух скоро стюардесата да го умолява “да върне документите на госпожата” и че “командирът е казал”, не знам какво още е направил. Но всичко не беше свършило. Няколко минути след като влязохме в автобуса за отвеждане до летището, Сидеров хвана за реверите един пътник и се опита да се сбие с него, крещеше “Какви българи сте вие, вие сте путьовци! Ти на мен “простак” ли ще казваш!”. Дойдоха 3-4 служители на летището със сигнални жилетки и ги разтърваха. Странното е, че Сидеров беше оставен в автобуса, вместо да бъде свален, защото явно застрашаваше останалите пътници. След това не знам дали е имало и други инциденти, защото нямах багаж и побързах да си тръгна.
  Всичко това е изключително срамно и обидно! Как е възможно подобни хора да бъдат в българския парламент и ние да им плащаме с данъците си!! Защо такива хора трябва да тероризират обществото ни и никой да не смее да се разправи с тях? Персоналът на България Еър и летище Варна не въдвориха в достатъчна степен ред и не защитиха пътниците.”

 21. Г-н Инджев, без да Ви подценявам, но ще ми е интересно дали някой журналист ще потърси за мнение Марин льо Пен във Франция по този повод и дали ако има такова, то ще бъде публикувано в България…

 22. Гнъсна чалгарийска кочина.Алекс-вече 28 години изпитвам същото,а все по-гнусно става!!!

 23. Сидеров има манталитета на Кирил Рашков (високомерие на богат циганин и култура на човек от гетото) и най- вероятно ще свърши като него.

 24. Честит имен ден, господин Инджев.

 25. Всеки който смята , че ще има каквито и да са последствия за Сидеров е наивник !Той е част от властта , която се защитава по същият начин , чрез гардове , ограждения и полиция !
  Те са недосегаеми , а в днешната власт няма нищо демократично !Ще ни набутат със заеми , ще си ги източат , ще си направят сделките , след това глупавите българи ще плащат !
  Българите и държавата която са си създали са смешни и жалки ,те са падение и пример за лошо ,некадърно управление , невъзможно да съществува в никоя европейска държава , затова няма да бъдат желани никъде по света !

 26. Полицаят, ударен от Сидеров не само не е пострадал, а в същност, с помощта на вътрешния си министър, си е припомнил, че той е ударил достойния български парламентарист Сидеров. За което утре МВР утре вероятно ще помоли Волен за прошка. А всички свидетели, както и гардовете на аерогарата, заснели с камерите си случая, ще бъдат осъдени на една година ефективен затвор. Защото на аерогарата Сидеров е бил в качеството си на частно лице, тъй като е нямало организирана от Атака проява. Това ще стане, след като до дни Гнойната коалиция приеме подготвения закон против заснемане на политици, който ще бъде приет да действа и със задна дата. Напред другари комунисти и русофили! Цяла България ви се радва!

 27. КАКВО ПАДЕНИЕ, ако нещата са такива, каквито ги препредава EXPERT тук.
  Явно обаче са такива или почти- познавайки налудността на тоя бесен пинчер, взел се за питбул -лидеров.
  Обаче какво да се чудим,като такъв е интелектуалният потенциал на сичките ни политически типове-випове?! Справка – скоро изтеклите писма на Шаренкова – и тя същата китка….море по-дебела гьостерица за тия помияри.Отврат…

 28. Към Мислещ:

  Вие се шегувате ( горчиво), обаче след свидетелството на двама пътни полицаи от София, че сливенският кмет Лечков не само отказал да им покаже документите си, но им показал определен пръст на тръгване, вътрешният министър избра да повярва на отрицанието на Лечков. С което на практика обяви за лъжци собствените си служители…

 29. Всички хора,целият бОлгарски народ или поне мнозинството явно не разбира че ТОВА е едно театро,режисирано театро на другарите на опорния скъпоценен стълб на бОлгарската ДЕМОкрация от най-новото време,от ”модерното” бОлгарско време! Театро за да минава времето! Целта е да се извади един ПОРЕДЕН палячо и плашило(не че останалите са по-малко такива и по-различни,де)- за да минава времето в циркове и закачки т.е. да минава мандата,скъпоценния пореден мандат от гордо-гордо цапащата напред бОлгарска ДУМОкрация! Например имаше войвода Яне,има и войвода Каракачански(вечна извънпарлаМЕНТАрна и извънгабаритна Мента),готвят се Бюреци и Тутманици…богата синия бОлгарска! Затуй до един са предобре охранени- щото и бОлгарското народче си ги пази и обгрижва!Думи,думи и пак думи – същото като онова ”Дела,дела и пак дела”,което беше само дела на думи,което си беше само същия порой от думи,думи,думи..! Другата,едва ли не по-важна, цел на това ”да удариш с 1 куршум 2 заека” е, че на негов фон,на фона на Палячото въпросний Главдругарите бОлгарски и НЕГОВИ Яков-Дмитриевич, Местаноолу-Соколоолу и Ко. ще изглеждат като свестни,като готинички,като мирни чинни ДЕМОкрати! Но напоследък Палячото даже не е техен фон т.е. да е отзад,а те отпред- тъй като гореспоменатите му Главдругари забелязвате ли как от седмици вече са се изпокрили и само иззад кулисите се наслаждават на това активно мероприятие с техния Главен герой и патерица на ”новата” демократска кирпичена композиция!!Пустата кирпичена колиба бОлгарска,няма край,няма покрив-а само се надгражда..нищо че се е наклонила от много поредни етажи като кулата в Пиза,нищо! Важното е да има ”Дай кирпич….кирпич дай!!” !! Другарят С@йдеров e еманация на народната бОлгарска воля и акъл..стотици хиляди юнашки гласчета са зад него! Кой ще отрече това?! Това е положението-както стотици хиляди саА иначе,ако опираме до дотайла на персонажа отсрещен- за мен няма никакво значение дали това е френски или друг дипломат.лице, или е ”обикновен” български гражданин! И докога тази жалка родна журналистика ще употребява тази абсолютно непасваща на ганьовското житие-битие и нрави- дума ”скандал” ?! Скандал е по високоразвитите страни и демокрации,по Европата,гдето само формално Болгария членува- и то ако например мадам Хикс или пък хер Игрек не си е вързал връзките на обувките! За какво говорим?! Какво общо имат ония тамошни т.нар.скандали при тяхната висота на общество,морал,чест и достойнство и… ганьовските миризливи нрави,че и цървули ?! НИЩО! Така че бОлгарският народ да не се прави на изненадан,на паднал от Марс,моля! Това са негови висши продукти,това е еманацията на неговите мисъл и поглед! Все пак никой не накара с Калашника тоя народ да върви да гласува и кои и КАКВИ да избере,нали така?! Доброволно беше! Ха така! Ама не трябвало така да се държат президенти,министри,депутати,прокурори и партизански вождове?! Айде сега! Мигар един безцений С@йдер ага пигмейски е гредата в бОлгарското око,а другите-банкянската Кукурбита Пепо,херсонския мазен Рат или пчеларския миризлив Фалкон миризлив пчеларски са други ,по-дребни,само клечици ?! Напротив – в Болгарията е доказано че САМО ТАКА могат и се държат-инак не би било Болгария,а Дания или Холандия например…примерите десетки могат да се дадат! ТЕ са наследници и чада на Мафията БКП-ДС -нито повече,нито по-малко! А как се държат и какви са РЕЗУЛТАТИТЕ ли?! Че не ги ли знаете,хора?! БОлгарията е ПОСЛЕДНА в ЕС,яко Последна и от десетилетия ! Това е,малко ли е,какво повече?! Ето важен пример черно на бяло(не знам допускате ли връзка да упоменем): ”Демографският срив вече преминал в катастрофа” – и още : ”2013 г. постави поредния антирекорд. От 1 януари м.г. до 1.01.2014 г. у нас са проплакали 61 561 бебета, показва електронният регистър на ражданията. Това означава, че набор 2013 е най-малоброен от 1946 г. Насам.” оттук: http://dnes.dir.bg/news/bebeta-razhdaemost-antonia-grigorova-15854924
  или тук:http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/prez-2013-g.-sa-rodeni-naj-malko-bebeta-ot-1946-g.-nasam-6001946
  ”През 2013 г. са родени най-малко бебета от 1946 г. насам”
  ”От 1 януари миналата година до вчера у нас са проплакали 61 365 бебета” —
  ”Демографският срив вече е меко определение за проблема с раждаемостта, ние вече сме в катастрофа, каза пред БТВ  д-р Антония Григорова, организатор на надпреварата „Бебе на годината”.
  Според нея проблемите са ясни от години и те са свързани с това, че населението застарява, жените в репродуктивна възраст намаляват поради икономическата имиграция или влошаване на здравния им статус.”

  ВИНОВНИ??? Няма! И война няма уж и не е имало в България…и ??!! Ще се занимаваме с депутати,дипломати,самолети и птеродактили тук?! Ей ги ФАКТИТЕ по-горе! И то какъв ФАКТ! Не им трябва ни обвинителен акт,ни прокурор !
  Що БОлгарията не е като например Белгия или като една от десетките страни в Европата..защо не е ,е,хайде -защо?! Щото толкоз може! А толкоз може щото КОМУНОБАЦИЛЪТ й изяди акъла и волята и я научи да мързелува,да мирува,да нанка и ..да чопне КИЛИПИРА,от днес за утре! ТОВА е ТРАДИЦИОННО за Болгарията-такава е средата и почвата от 70 годинки най-малко! А от много десетилетия в БОлгарията ГАНЮ БАЛКАНСКИ има имунитет и е пръв вожд и жрец! Таа ли е? Така е и още как! ФАКТИ! ИСТОРИЯ! ТРАДИЦИЯ! Мигар БОЛгарията поне да е тръгнала по правия път да гони ОНИЯ страни и хора?! Амиии…много назад и много накриво е,затънала по черния път е БОЛгарията! А Хората са на аутобана! И добре че са някаквите парици от Европата -един път от фондове и втори път от емеигранти че инак …отиде коня у ряката! И клепалото вече не бие,за кого да бие?! То народът избяга и още бяга по широкия свят-пък псоле го гони и търси да гласува,да не са луди хората,я?! Толкоз….

 30. Писах два пъти, нищо не излиза и явно съм нежелан! Не се натискам!Сбогом!

 31. Всеки неволно присъсвал на места в които Сидеров и придружаващите го изпадат в нирвана няма да бъде зачуден от случката. Наяла се въшката и се качила на главата…прас и до там. Истината за мълчанието на власта вероятно ще разберем скоро след завръщането на батюшка в кремъл или ако Шпигел се задълбочи в интервютата с християн-демократката.

 32. Поздравления, г-н Инджев! И за Иванов ден щом си го почитате, и за своевременната позиция. Ето нещо за четящите тук: http://www.peticiq.com/za-svalyane-na-imuniteta-na-volen-siderov . Това петицията за сваляне имунитета на В.Сидеров, която от 23 хиляди само за ден -два събра подписите на 24016 граждани до този момент – най-много след петицията срещу отмяната на пушенето. Мисля си, че сега Цацаров има шанса да докаже до колко е блюстител на законността и справедливостта у нас. Защото знае, че гътне ли Сидеров, правителството пада. И да покаже на “Атака” и на съратниците й, че няма да допусне български вариант на съседската “Златна орда”…

 33. Време е ние данакоплатците като работодатели на Сидеров да го уволним дисциплинарно. Къде са Реформаторският блок, Движение 22 Септември и Герб ако щете? Събудете се и поведете хората. Не може безобразията на един луд да компрометират цяла нация пред очите на света. Да покажем че имаме гръбнак.

 34. Жив и здрав да сте г-н Инджев. Най-добри пожелания за именния ден!

 35. Рекоха ми Гей и Бей:
  -Търсим нагъл,тъп злодей
  някой с твоя профил, хей
  ти пищова си развей
  хубаво се налудей
  с нас във трио ти запей

 36. По новите правила на IATA след 9/11такова държане “unruly passenger” се разглежда като прелюдия за незаконен акт на борда на ВС (отвличане). Задължителен е ареста дали на борда или веднага след кацане, незивесимо ат ранга на пътника. Естествено за депутат ареста няма да продължи със задържане. Това няма как да стане в “България Еър”. ТИМ я ръководи не като авиокомпания, а като мафиотска организация с военен уклон.

 37. Не съм фен на Слави Трифонов, но снощи случайно попаднах на неговото предаване. И там се роди един термин, който казва много: СИДЕРАСТ!

 38. На Сидеров явно нервите не му издържа щом стига до подобни изказвания и заяждания, но това ще му изиграе доста лоша шега вече.Не знам как ще се оправи с партията и дали изобщо на следващите избори ще има някой който да гласува за тях.Доста се говори за този проблем последните дни, всички медии са на шест.Това, че си позволява подобно поведение и пред очите на десетки български граждани, принуждавани също да мълчат, има и въоръжена с депутатска недосегаемост, така и от властите както пишете и вие е доста сериозен проблем.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.