Как се притопля изстиналата истина по горещите следи на Сидеров

Днес Сидеров се постави извън закона и се позова по аналогия на всички в България, които не ги спазват ( логика, по която е време да си признае и своята корумпираност, понеже в България корупцията е масова). Ето защо даде публични показания напук на факта, че тече досъдебно производство.

По изстиналите следи на истината, възстановявана троха по троха една работна седмица, явно набеденият Сидеров най-после направи възстановка на случая от самолета и летището във Варна от 6 януари. И ето какво се оказа.

Не Сидеров се е държал предизвикателно в самолета, а приносителката на френски дипломатически паспорт си е позволила най-напред на български, после на словашки ( именно, а не на словенски или чешки, както изрично му станало ясно на нашия полиглот) да обижда не просто Сидеров, а целия български народ. След което французойката преминала на английски с псувня (понеже явно не е знаела такава на сръбски, турски или български).

След тази въздушна репресия словесна, Сидеров е бил подложен и на наземна – телесна.

В заговора са участвали трима полицаи. Единият му чел документите и веднага го ударил в диафрагмата щом разбирал, с кого наистина си има работа. Вкупом му извивали ръцете.Обаче: къде ти ще преборят нашия Кради Малко! Не успели да го надвият, макар един от тях, Колев, да тренира всеки ден и да е на анаболи. Сидеров само се защитавал и ги победил без да ги бие чак пък по лицето.

Малко преди това в сюжета се появява богатият Бахнев (да беше беден, щеше да е симпатизант на защитника на бедните от Варадеро) и ( бах мааму, баща му на Бахнев взел, че говорил свойски с полицаите!- нов ключов момент от историята).

Без да са го били Бахнев викал да не го бият. Това веднага привлякло вниманието на споменатите дотук злодеи- защо някой ще вика да не го бият, когато не го бият- дали пък не си проси боя?

Личи си, че Сидеров не случайно направи саможертва, отсъствайки от епохалния митинг пред американското посолство в София на 10 януари, за да разследва във Варна своите врагове.
Така е изяснил, че общото между Бахнев и полицаите е, че всички обичат Бойко Борисов и мразят Сидеров, който вече не го обича, както го обичаше през 2010-та година. Тогава Бойко го спаси от германското правосъдие след побой на германски стюардеси, нанесен на нашия високопоставен пътник, при което се беше наложило приземяване на самолета и намеса на германски командоси в защита на нападнатия от стюардесите международен екшънгерой.

В моята възстановка са включени преразказите на няколко сайта, обърнали внимание на различни детайли от днешната пресконференция на Сидеров ( като споменаването на анаболите, богатството на небития Бахнев др. важни доказателства за невинността на Сидеров).

Ако съм пропуснал нещо, ето изповедта на Сидеров- възстановка на агенция „Фокус”:

София. Стефани дьо Мартие каза, че българите са прости и не заслужават да са в ЕС. Това каза на пресконференция лидерът на пария „Атака” Волен Сидеров по повод скандала на летище Варна, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „За първи път давам изявление какво се случи, тъй като знам, че когато върви досъдебно производство не се дават изявления. Никой в тази държава, обаче не спазва заканите и ние не сме длъжни да ги спазваме”, посочи Сидеров.
„Досега слушахме интерпретации и спекулации. Ето какво се случи: „На 6-ти януари 7 депутати пътуват от София до Варна. Целта е митинг, който ще се проведе във Варна срещу областния управител. Волен Сидеров и колегите му разговарят, а една дама зад него му казва да се маха с тази мръсна значка пред очите му. Сидеров и прави забележка да не обижда български символи. Тя му отвръща, че българите са прости и не заслужават да са в ЕС. Сидеров й представя карата си на народен представител и моли и тя да се легитимира. Тя отказва. Първоначално тя говори на български после обръща на словашки. После дамата Стефани дьо Мартие отправя неприлична реплика към Сидеров: „Fuck yourself”, разказа Сидеров.
Той продължи разказа за случилото се като обясни, че на летището конфликтът продължава. В него Димитър Бахнев не участва. Младеж на летището, обаче се обръща към Сидеров и казва „Простак. Мръсник. Ще те смачкам”. Прави му се забележка да не се държи така. В автобуса младежът започва да крещи „Не ме утрайте” без никой да го е удрял. На летището той отива при баща си и при граничните полицай , с които говорят свойски. След това полицаи Колев, Недев и Каталиев започват да извиват ръцете на Сидеров. Разправията става, защото хората не искат да дадат името на момчето, което го е нападнало. На Сидеров това му е нужно, за да подведе под отговорност лицето, уточни той”.

Справедливо е да добавя за финал, че:

– Сидеров не е стрелял на магистрала „Тракия” през 2006-та
– Не е хулиганствал в луксозен брюкселски ресторант миналата година
– Не е къртил дръжката на вратата на Министерския съвет пред камерите на многобройни телевизионни екипи
– Не е нахлувал в разни медии, като в. „168 часа”, БНТ, БТВ
– Не се е разхождал с огнестрелно оръжие в Народното събрание
– Не е провокирал протестиращи граждани ( със заплаха за физическа разправа и арестуване) по късна доба на улицата в София- лично и с глутницата си мутродепутати
– Не е бутал полицай и не му е крещял в лицето миналото лято, когато буташе и крещеше в лицето на журналист край храма “Ал. Невски” в столицата
– Не е насъсквал тълпата на етническа основа, крещейки например пред факлоносците си на паметника на Левски срещу циганите, които клатели трупа на Апостола ( факт, регистриран медийно на 19 февруари 2011-та, уви, само в ivo.bg)

Понеже всичко това не е вярно, остава да вярваме на такова основание, че Сидеров и този път казва истината, което доказва,че всички останали свидетели лъжат за скандала от 6 януари. И , както самият началник на парламентарната комисия Сидеров отбелязва с известна тъга, по този начин са заблудили горкия главен прокурор Цацаров ( ама и него си го бива- бива ли изобщо да търси свидетели, да беше питал направо Сидеров и всичко щеше да му се изясни веднага).

Нещо повече, скандал всъщност няма, защото псуващата французойка има дипломатически паспорт ( както в случая със Сидеров на борда на „Луфтханза”, където по думите на стюардесите Сидеров бил отправял към тях обиди на расистка основа- колективно изобретена, абсолютно неправдоподобна лъжа за един ерудит и мастит космополит, разбира се!).

Няма сандал също и поради обстоятелството, че полицаите са в правото си да извиват ръце на разгневени мъжаги , когато им се оказва съпротива, поради което може да не бъдат разжалвани и подтикнати да станат мутри или да се кандидатират за депутати по мутренска линия. Само трябва да бъдат захранвани за сметка на бюджета с повечко анаболи и да тренират до пропадък, за да не петнят друг път родната борческа школа, губейки позорно пред чужденците схватки в съотношение трима срещу един.

Предлагам, за да се научи да не псува на английски български интелектуалци ( готови винаги да си покажат фалоса на публично място), дипломатката все пак да бъде незабавно експулсирана от нашия земен рай, а на Сидеров отново да бъде гласувано доверието да оглави Комисията по етика в Народното събрание, която така вероломно бе отделена от Комисията по корупцията, ръководена с пълно основание от този честен, неопетнен и заслужаващ всеобщото доверие велик български партиот.

26 мнения за “Как се притопля изстиналата истина по горещите следи на Сидеров”

 1. Много смешно и много жалко! Също и реакциите на управляващите. Парламентарните им групи мънкат, а отделни партийци яростно плюят ненормалника. Та хем да не разклатят статуквото, хем да покажат бабаитлък за пред избирателите. Да се радват тъпаците от всички посоки.

 2. Защо споделя нещастната си участ няколко дни след събитията? Ако беше вярно, крещейки във Варна щеше да разкрие унижението си. Но не би. Сега (в 18 ч.) ще чуем сърцераздирателната му изповед при Кеворкян. Срам ме е от персони като В. С.

 3. Сидеров – репресираният борец против демокрация!

 4. И защо тогава са карали всички присъстващи да не снимат с телефони, а каквото е снимано- да се изтрие. Нали ще го оневини!
  И забрави за Сорос във версия Варна 2.0.

 5. Иво, чета и в този момент го гледам този велик патриот и не вярвам нито на очите си, нито на ушите си, но като гледам и водещият на “Всяка неделя” как му се гърчи и нагажда, ме полазват тръпки и се замислям, какво ли ни очаква… Става страшно и гнусно в тази наша кочина….

 6. Сега Сидеров и при агент Димитър се обяснява със същите глупости. Отдавна не бях гледал тая комунистическа помия наречена “ВН”, но наистина промиват главите на хората (само на тези лишени от разум разбира се).

 7. Гледах с интерес “показанията” на Волен Сидеров по две-три телевизии и две неща ми направиха впечатление:

  Първо, езикът на тялото – определено подхождаше на човек, който лъже в много от твърденията си.

  Второ, ами извинявайте, може ли да не разпознаете човек по акцента?

 8. Jalko, che tozi szenarii raboti uspeshno v “demokratichnata ni darjava”

 9. Стоян: “Сидеров – репресираният борец против демокрация!”

  сидеров – активен борец против капитализЪма (по плажовете на Куба), американския империализъм ( пак там, но и у нас), европейския колониализъм (в Париж, Луфтханза и расторантите на Брюксел)и за вечна дружба с “православна” русия (защото църквата там почита демократа сталин с календари).

 10. @RADIVOICE

  Който не действа (на площада), а си стои кротко в кочината го очаква само едно – заколение!

 11. Поздравления за навременната ирония!
  Сидеров може и тръпки да го побият като прочете (ако изобщо чете), но видяхме как се изпоти при добрия чичко Кеворкян, макар да не се пенеше както пред другите медии. Сигурно защото на горещия стол се пънеше да говори по един изкуствен за него начин и видимо притеснен кое всъщност е истината…

 12. Въобще как може да има теливизионна изява след всичките си отвратителни бабаитщитини.Не ги гледам нарочно.Срам за Нова и Кеворкян.Сега да чакаме Гл. прокурор да му се извини и френското посолство също.А народа да го носи на ръце и полицията да му отдава чест.Това е морална бездна без дъно.

 13. V BG lisheni ot razum kolkoto iskash. Vsushtnost malcina sa nelishenite ot nego v tazi malka, neshtastna strana v koiato gore dolu vsichki se strahuvat.

 14. И аз гледах Сидеров пред Кеворкян и не вярвах на очите си – каква наглост. А арменецът за кой ли път вече се слага на “силните на деня” с мазни въпросчета и подчертана толерантност. Същото, което прави и в парцала на Д. Пеевски – “Уйкенд”. Жалко, а някога, мноооого отдавна, беше добър журналист.

 15. Колко ли е горд със себе си болен: навярно е посветил поредната си изцепка и последвалите лъжи на зловещата плеада от мъртви или още живи сатрапи – Хитлер, Сталин, Садам, Чавес, Путин и пр. Само тайничко им завижда, че все не му идва “историческият момент” /пази, Боже/, да кацне начело на държавата да се разгърне подобаващо…

 16. Сидеров не е интересен. Той е пътник. Интересен ще е Цацаров и дали ще има топки да вкара вмирисания клептократ на топло. Тъкмо ще натрупа брутален опит с малцинствата. Може да им танцува на пилон, при това гол. Нали обича.
  Повече се учудвам, че ви изненадва Кеворкян. Дори МИСЛЕЩ го помни журналист, че и добър. Кога? Като правеше соц с “човешко” лице отговаряйки си сам вместо поредната тъкачка, зидар или поет апологет на съветската окупация. Или когато реанимираше “народния враг” Симеон , долетял у нас през Москва, на крилете на Мултигруп. Той е само гнусно, мазно, завистливо, комплексирано, посредствено и продажно ченге готово да оближе всичко даващо пари. Мислите,че паникьосания, умиращ от страх Сидеров не си е платил на подмазвача? Нима? Тях една майка ги е раждала. И ментата и доган и местан и цялата ченгесарска клоака.
  И най-мразят достойните, отстранили се и освободили се от тях. Като писателите, публицисти и журналисти Георги Марков и Иво Инджев. Сигурно има и много други, които пропускам от незнание.

 17. Защо са им толкова широко отворени зениците на тия другари?

 18. Огромното престъпление на Сидеров съвсем не е само в хулиганското му държане с побоища, обиди, нагли лъжи.
  То е, че докара на власт куклите на БКП/БСП, въпреки, че болшинството гласува против тях. Той нанася огромни загуби за българите, които никой не порицава, а се занимават с това кой какво казал или кой кого ударил. Как можаха да излъжат толкова хора да гласуват за него.

 19. Г-н КЪНЕВ, вие какво предполагате – защо се разширени заниците на тия “другари”???….

 20. Г-н Инджев, всички знаят за театъра на асурда разиграван от Сидеров -кой, защо,кога и как?

  Но на мен лично ми е “по-интересен” предхождащият Сидеров “събеседник”, той какви игрички играе???..
  И ако Кеворкян не предостави право на отговор на г-н И.Костов, вие бихте ли му предоставили в ivo.bg ?!?!?…
  Защото примитивните твърдения на др. Бечев, трябва да получат подобаващ отговор от г-н Костов!

 21. П.П. Г-н Инджев, забрави да добавя , че не само И.Костов, трябва и др.Парванов да поканите, защото той солидарно с г-н костов е свалил парителството на БКП през 1997г..
  Кога ще дадете право на отговор на тези двама събеседници по НЕжелание в заговора против правителството на др.Бечев???

 22. Kevork-gnusno,mnogo otvratitelen!Mai shte me nakara da namrazja armencite!Az sam govoriril s doststa ot tex i mnogo ot tex go mrazjat!!

 23. Поведението на Кеворкян беше отвратително.Никога не е бил добър журналист.Има високо самочувствие без основание,държи се нагло и надменно със събеседниците си/но не и със Сидеров,на когото се мазнеше най-гнусно/.Вън Кеворкян от НОВА!
  Чудя се,при цялото това поведение на АТАКА и лидера им,как е възможно 300000 души да гласуват за тях.Явно има нещо много сбъркано в тези хора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.