Червените братушки настъпват в Бургас

Г-н Инджев,
Моля чрез Вашия сайт да се даде публичност на факта, че руската мафия е отворила собствена агенция на ул.”Месембрия” за изкупуване на къщи и терени само в Стария Несебър!
Ще се процедира по вече успешно приложения модел на изкупуване от руснаци (директно и чрез подставени “православни” лица) на о-в “Св. Стефан” в Черна гора, който вече не може да бъде посещаван от туристи, защото е “частна собственост” . Туристите имат възможност да видят паметниците на културата и историческите места на острова само с бинокъл от туристически корабчета, които организират обиколки с гидове, обясняващи какви археологически и архитектурни паметници има там.
Така че в бъдеще, ако искат да се запознаят с архитектурното и духовно наследство на този уникален град – музей, част от световното културно наследство, нашите деца и внуци също ще трябва да се качват срещу заплащане на туристически корабчета (най-вероятно руски !) и да си плащат такса за възможността да погледнат едно от най- красивите кътчета на България „отблизо” , през специално инсталираните на палубите бинокли.
Кой разреши “Форт нокс” да вилнее по Южното Черноморие? Кой разреши? Името му !
Кой унищожи плажа “Росенец” в Бургас? (Заради контрабандата в Нефтофим не ни допускат в Шенген!) Кой обгазява всяка нощ с отровни изпарения жителите на Бургас? Кой разреши?Името му !
КОЙ РАЗРЕШИ? Името му!
Руска компания изкупува наши военни имоти
За два месеца “Българско-руска инвестиционна компания – БРИК” ООД успя да спечели търгове и да купи четири големи имота от Министерството на отбраната.
Сделките за последните два имота са финализирани на 10 януари т.г. Инвестиционната компания е купила два големи войскови района в Сандански, които не са нужни на армията.
Първият притежава малко над 26 дка площ и 9 сгради. Компанията ще заплати за него 1 100 000 лв. Вторият имот е малко над 15 дка и върху него има 3 сгради с развърната площ от 3540 квадрата. Неговата цена е 820 000 лева.
КОЙ РАЗРЕШИ? ИМЕТО МУ!
Русия инвестира 30 млн. евро в Сапарева баня
В Сапарева баня ще бъде построен най-големият спа център на Балканите. За целта ще бъдат финансирани 30 млн. евро от Руския държавен фонд “Милосърдие”, ръководен от гардове на президента Путин, с участието на партриарх Кирил и правосъдното министерство на Русия. Вложението е за уникален по рода си спа, балнео- и хотелски комплекс на обща площ от 50 декара.
Проектът е публично-частно партньорство с община Сапарева баня. Първата копка ще бъде направена утре, съобщава “Стандарт”. По време на строежа се обещава средно 300 българи да бъдат наети на обектите. Толкова ще намерят работа в комплекса след старта му.
Той ще има 4-звезден хотел с 200 стаи и луксозно 5-звездно вип крило с 12 апартамента. Ще бъдат изградени ресторанти, кафенета, фитнес зали, медицински кабинети. У нас на преференицални цени ще почиват служителите на руското правосъдно министерство.
Очаква се обаче комплексът да привлече платежоспособни клиенти от цял свят с разнообразието и качествените спа и балнеопроцедури.
КОЙ РАЗРЕШИ? ИМЕТО МУ!
С уважение,
Жени
ПС – Ясно ви е, че държа на анонимността си, не бих искала някоя патриотична група да ми лисне киселина в лицето”!
—————————————————————————————————————————————————–
Това не е просто коментар, подписан ( иронично) от “Жени Живкова” в коментарната част на ivo.bg.

Това е зов за помощ.

Далаверата на руската мафия,уви, не е прецедент.

Мафиотът Юрий Лужков , преди да бъде изгонен ( поради прекалена лакомия) от поста кмет на Москва от господаря си Путин, успя с помощта на туземни покупни кметове, съдии и политици да заграби и бетонира безценно парче от природния резерват в устието на река Камчия.

Това беше най-успешният пилотен проект на руския мафиотски мащабен грабеж на българска територия в постколониалната ни история.

Никоя българска инстанция не реагира на най-голямото демонстративно посегателство на български суверенитет в най-новата ни история.

Напротив, на 9 септември 2009-та, на церемонията по официалното откриване на руския анклав в устието на Камчия, маскиран като място за отдих на московски деца, асистира лично и мелодраматично премиерът Бойко Борисов, който се скъса да се лигави с могъщия по онова време руснак, наритан само седмици по късно заради прекомерните си кражби от президента Медведев (по указание на преминалия за кратко в друга роля като премиер Путин).

В резултат на тази безнаказаност апетитът на руската мафия, зарибила корумпираната българска администрация, води вече на талази руските акули в гостоприемните български корупционни води.

Мълчанието е злото, превърнато в златна инвестиция за настъпващата руска мафия. ( ivo.bg)

45 мнения за “Червените братушки настъпват в Бургас”

 1. Поздравления за бързата,точна и остра
  позиция по сигнала на Ж.Ж.!Има ли някакви шансове да се предизвика по-широк обществен отзвук г-н Инджев!

 2. Това е страшно, но още по-страшно е спящия дълбок сън българиски “народ”

 3. За какъв преход можем да говорим. Преминете през централната част на почти всеки град в България и ще видите в камък и бронз въоръжените съветски войници, които пазят своята окупирана територия. Никой не можа 23 години да мръдне тези войници, въпреки, че няма Съветски съюз и комунистическа партия. Никой от тези войници не се е бил на българска територия или за български интереси и с нищо не са допринесли за по добър живот или каквото е да е освен за добре наградената пета колона, кичеща се с всякакви имена и претенции. България е смачкана изкуствено да бъде на последно място в Европа, за да се поддържа идеята, че преди беше много по-добре, и само с “помощта” на Русия може да се живее “нормално”. Подобно на завземането на Шпицберген от Норвегия, или след окупацията на балтийските държави бяха настанени огромни маси от верни на КГБ хора в тези територии. Стари похвати, но винаги нови.

 4. Хайде дано да е вярно. И дано и Белене и Скравена да отворят та да пращаме такива като тебе Инджев…

 5. Комунист, не знаех, че си още жив! Казваш, Белене и Скравена да отворят. Кажи като какво! Кой ще е инвеститорът? Бизнес-план имаш ли?

 6. Прав си, ПЕНДО!
  В МОМЕНТА, ПО ОФИЦИАЛНИ ДАННИ, НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА НИ СЕ ОХРАНЯВАТ, ЛЪСКАТ И ОБГРИЖВАТ 78 ПАМЕТНИКА НА БОЛШЕВИШКАТА, СТАЛИНСКА СЪВЕТСКА АРМИЯ – “НАША ОСВОБОДИТЕЛКА”!!!
  Какъв преход, какви пет лева?!

 7. До КОМУНИСТ:
  Няма да стане, глупако. И знаеш ли защо? Защото твоите вождове не го искат. Хареса им да са бели якички, проевропейски милионери, да папкат сьомга и омари, да се къпят в шампанско от по 300 евро бутилката, а мускурливите им отрочета да учат в Оксфорд. От източното направление им харесват само рублите.
  А ти, глупако, хрупай зеле и си мечтай за Белене и Скравена.
  🙂

 8. Не е по темата но не знам кой да помоля за коментар.В днешния брой на 24 маса Любен Гоцев казва,че Виктор Вълков,бивш министър,работи при Маджо за 5000 лева на месец като член на борда на банката му.По долу Гоцев казва,че Маджо нямал отношене към тази банка,а само му се води.Та питам на кой се води тази банка и редно ли е бивш министър да работи при мутра.И ще получа ли оттовор,ако питам 24 часа ? А ето
  и извадка от интервюто в 24 часа
  ………
  Защо Виктор Вълков кани Маджо?

  – Виктор е член на управата на банката му, получава 5 бона на месец, защото е член на борда. Може и повече да получава, има кола с шофьор. Той не го крие това, то не е тайна.
  Маджо няма никакво отношение към банката, тя само му се води. Освен ако има някакви проценти вътре. Не знам, Виктор ги знае тези работи

 9. Руснаците искат да са навсякъде другаде, само не и в Русия.За тях няма проблем да изкупават страната ни, за сирийските бежанци , които бягат от война , сме непрестъпна крепост или мизерени лагери.Че руските мафиоти са окупирали Бургас, е ясно.И не само пристанище Росенец е проблема. Промениха и закона за акцизите в полза на монополиста, естествено руски, Лукойл.И това на фона на повече от 1милиард несъбрани от това правителство данъци и акцизи.Още по-неясно е как държавата смята да изпълни завишения план за акцизите, след като разхлаби контрола върху производството и складирането им. Финансовото ведомство предлага нова наредба с правила къде, колко и какви измервателни уреди трябва да монтират компаниите, които търгуват или произвеждат акцизни стоки (цигари, алкохол и горива) в своите данъчни складове. С нея отпада задължението за пломбиране на голяма част от контролните точки на тези складове като сервизни отвори на съдовете за съхранение на акцизни стоки, монтирани под земята отдушници, тръбопроводи и т.н. От нея липсва и текстът, който задължаваше данъчни складове, които се намират на територията на повече от едно митническо управление в страната, да имат измервателни устройства на всяко място, през което може да се въвеждат или извеждат горива. Той засягаше тръбопровода на “Лукойл Нефтохим”, доставящ готови горива през територията на цяла Южна България от Бургас до София.Официално се зне, че Лукойл години не плаща корпоративни данъци, а само за 2012 г има приходи над 8 млрд.Е, сега и акцизи няма да плаща.Значи е ясно, че назначените с мръсни руски пари правителства , си връщат жеста.

 10. @Комунист,
  благодарение на такива ИЗРОДИ като тебе все още не можем да се отскубнем от убийствената “братска” прегръдка на руската мечка!
  “не народ, не народ а мърша” П. Славейков 1875г

 11. Г-н Инджев, ако не е тайна, бихте ли споделили (в късния следобед) какъв е процентът на коментарите от вида “комунист”, моля? Приблизително. Това ще бъде своеобразна социологическа справка за относителния дял на русофилите в обществото ни. Предполагам, че всеки от нас може да направи някакво предположение за отношението русофили/нормални и ще бъде интересно да разберем към края на деня колко сме близо до реалността.
  Ако сте съгласен, не побликувайте това предложение в блога си, за да не предизвикаме изкуствено изкривяване на данните.

 12. Отговор не само на въпроса “КОЙ”, но и “ЗАЩО”… Това ли прикрива медииният параван, изпъстрен с псевдо-политически псевдо-скандалчета и съчинени лъжи? Има ли някой в България с ясна позиция или просто няма опозиция? Всички ли са равни – подравнени и под строй пред рубладжийството… Отговорите ще продължат да напускат страната ни. Отговорите на Български език, имам предвид – останалите, дадени на Руски ще ги прогонят окончателно.

 13. Към К.Ганев:

  В случая комунист е самотен, но не мисля, че това е представително в смисъла, който влагате.
  Представителен е начинът му на мислене, който позволява един журналист в днешно време да бъде заплашван с концлагер.
  У нас това е възможно защото търпим подигравката с благодарствените надписи за окупацията, колонизацията и съветизацията на България. Те не се различават като издевателство спрямо жертвите, от Arbeit macht frei ( “работата те прави свободен”) на входа на нацистките концлагери- освен по това, че тази подигравка тук е на почит.

 14. Да се чуди човек дали светът на изток от Берлин ще се демократизира някога или по-скоро той самият ще путинизира и подиви този на запад…

 15. ДАРИ, както Лукойл няма да бъде контролиран, така ще се краде неконтролирано и от него. Спомняте ли си преди няколко години, колко пъти тръбопровода за нефтопродукти беше дупчен от “кандидат-нефтоджамбази” ,при значително по-ниски цени на горивата, които водеха и до неконтролирани разливи на бензин и нафта?
  Все пак и горивата поскъпнаха. Криза е. Каква по-благодатна почва за крадене на неконтролирани от “държавата” горива???..

 16. Г-н Инджев,все си мисля ,че комунистическите лагери и жестокости са равни или по-големи от тези на фашистите.Аз бях в Дахау скоро и да Ви кажа честно има голяма разлика между това да видиш нещо с очите си или само да четеш за същото това нещо.Поне за мен е така.Баща ми е бил в Лагера”Росица” и ми е разказвал за преживяванията си , но никога не се е вживявал в ролята на жертва или е взел пари за това , както комунягите го правеха това 45 години и продължават да го правят.Колкото до “комунист” , човека просто е психично болен и говори безсмислици както повечето комуняги правят.Мен ми е по интерсно как можем да дадем повече гласност на вашите статии.Аз съм много далеч от журнаслитическият бизнес и надали мога много да помогна освен да ви предложа да публикувате нещо относно България в нашият вестник тук.Знам , че е нищо ,но това мога.Простете моята необразованост на тема вестници и журналистика , но просто смятам че това е един от начините нещата да се променят.

 17. Да допълня картинката по сигналът на Жени. В Бургас руснаците са станали толкова много, че ще си правят руско училище. В Поморие има цял квартал, заселен с руснаци и Поморие вече е наричан “малката Одеса”.
  Някой може да каже “добре, че са руснаците”, че да се движи икономиката по Черноморието. Но съм длъжен да кажа, че с идването си, тези носят и своите разбирания за това как се прави бизнес и сделка. Носят и имперското си самочувствие, че ние местните сме им длъжни да им слугуваме и да им правим мили очи (за или без пари, все тая).
  Водейки дъщеря си по детските площадки в Морската градина, чувам повече руска реч, отколкото българска. Българките не раждат или са избягали, но важното е че идват платежоспособните братушки.

 18. КОМУНИСТ, не ни манипулирай!
  Изписвай си павилно името , защото ти си БОЛЬШЕвик.
  Ако много са ти мили Белене и Скравена – иди ги посети, може да останеш там колкото си искаш.Там има много “приятни занимания” и “културни болшевишки ценности”, които да бъдат “оценени” по “достойнство” от дивашките большевишки “ценители” ,като теб, генетични носители цялата гама от психопатологически диагнози познати на психопатологията, в добавка към НЕизлечимата ви генетичната обремененост от вируса на СПИНошевизма, както самият “другар” Кутев си призна, преди няколко месеца!
  За теб сме готови да отворим и Аушвиц, Майданек,Треблика ……, ….., стига само да ни помолиш по-настоятелно!

 19. “комунист ”
  Толкова си глупав , че си призна за еднаквата същност на комунизма и фашизма – несъгланите с властта изтребени в концлагери.А след това, се започвате и с изтребване на другарите си.Примери бол.Ето сега БСП и АБВ.

 20. Много странно:
  Изконно руски компании с американски имена;
  Волен надува гайдата, че земята на България се изкупува от чужденци, а не лае, че НЕФТОХИМ е собственост на ЛУК ОИЛ;
  Странно: чуствам се като в картина на Салвадор Дали 🙂

 21. Хората в Сандански не сме и разбрали за тези последно “останали” ,”не заграбени” места. За такива имоти в белите държави могат да участват само местни хора и с одобрен проект.

 22. П.П. Тавариш БОЛьШЕвик, по-точно ГУЛАГошевик, забравих да спомена и НАЙ-големият “принос” на вас – большевиките , към световният лагерошевизъм, а именно – ГУЛАГ.
  Можеш да натрупаш “БЕЗценен опит” , като посетиш някое от сибирските му клонове.
  Все пак и Хитлер се е учил от твоите ГУЛАГошевишки господари, и за малко да ги надмине, но все пак за ей толкоз НЕ е успял. Ти може би ще си “по-успешен” “последовател” от него, виждам че имаш начални “заложби” в това отношение.
  Все пак Сибир е далеч, гледай да не се загубиш, или пък да не ти хареса там, че никой няма да си прави труда да те търси, тавариш “лагеролюбознателний” ГУЛАГошевик!

 23. Има ли в България Комисия за защита на конкуренцията?
  Цветан Василев преф Ханделсблат: ”
  Моят бизнес прави над 10% от брутния вътрешен продукт на България. В тази връзка познавам много добре истинските проблеми на страната, отбелязва той. И уточнява, че служителите му в България са 20 000 души, като косвено те са над 150 000 души.”
  Такова положение не съществувало дори и когато се е родила крилатата фраза “Това, което е добро за Дженерал Мотърс е добро за Америка.”
  Затова: Това, което е добро за КТБ е добро за България”
  ОТЕЧЕСТВОТО Е В ОПАСНОСТ!!!
  И никому не му пука.

 24. Това е и отговорът на въпроса КОЙ???
  Въпросителните трябва да бъдат заменени с удивителни!

 25. До: комунист
  Жалка съветска душице дали осъзнавате, че това никога няма да се върне?
  Над главите на всички като Вас и основно над главите на съветските правителствени гадини от години летят американски и европейски самолети – „Боинг“ и „Еърбъс“. Кацат на руска и българска територия без никой да може да им каже нищо. А Вие се борихте против това!
  Самите вие и съветските правителствени гадини се возите в американски и европейски автомобили за който си плащате!!! ПЛАЩАТЕ В $ И EUR!!! Не само плащате: желаете да ги притежавате и давате мило и драго да сте в тях, а не в съветски трошки!

  Даже това, че пишете в този блог е благодарение на американци и европейци, устройството пред което седите да пишете простотиите си е измислено от тях.
  Отминало Ви е времето, осъзнайте го!
  Поздрави: Калоян Марков

 26. В САЩ всеки, който притежава 5% от акциите на компания е длъжен да го декларира публично. Цветан Василев заявява публично, че притежава 10% не от компания, а от държава. И тъй като държава няма, на никой не му пука.

 27. Значи аз имам къща в Стария Несебър, апартамент на Витошка и нива в Сапарева баня, които не са държавна а свещенна частна собственост. Същевременно живея в Линкълн , Небраска, а искам да си купя ваканционен имот в Белиз. Ако не мога да си продам имотите у нас спрямо собствената ми воля, то тогава за каква демокрация точно се борим? А междувременно ако се оженя за руска гражданка и взема руски паспорт, ставам ли автоматично окупатор, мафиот и комунист. Стегнете се хора в 21 век живеем и всеки е гражданин на света независимо от поризхода си, религията си или сексуалните си предпочитания.

 28. Таварищ ЙОВЧЕВ, ЩО за бога търсите в САЩ? И защо точно САЩ?

  Светът е широк, що пък точно там?
  Сигурно нещо все пак ви е подшушнало да се отправите на запад???…

  Колкото за окупаторите и свещенната ви частна собственост, защо според вас тройната Олигархска коалиция прие закон за забрана за продажба на земя на чужденци , или пак според тях и вас “братушките” не са чужденци, и за тях “забраната” не се отнася???…
  Според вас кои от т.н. “братушки” могат да си купят имот в чужбина , че даже и путиновият “държавен” фонд изкупува имоти. Тези факти нещо да ви ГОВОРЯТ???…

 29. До ПЕТЪР ЙОВЧЕВ:
  Не. Не ставаш автоматично окупатор, мафиот и комунист. Ставаш галфон в очите на нормалните българи.
  🙂

 30. В Бургаски регион ако търсите работа задължително условие вече е да знаете руски език.Ние сме длъжни да им говорим на руски, нали предприемчивия бизнес трябва всякак да им угажда. Вече имам чувството ,че сме им република.

 31. Г-н Тинков, много се извинявам, но нещо не ми е ясно. От 33 години съм женен за рускиня. И аз ли съм галфон?

 32. За какви русофили говорим. Руския народ с хиляди трупове, страдания, глад, вече близо един век робува на кръвожадната, алчна, безскрупулна банда от разбойници в Кремъл. Добре платените агенти на тази мафия, като се крият под имена като комунист, русофил, капиталист, социалист и какви ли не, са истински русофоби и рушители на тази голяма страна. Те са утайката на Русия заляла всички като капак. И какво може са се очаква от Путин, израснал и подготвен като главен колач в тази човешка касапница.

 33. @ Пендо

  Не знам как живеят руснаците в Русия,но в България,
  те се държат надменно,презрително и неуважително към българите. Или по-точно не мислят,че заслужаваме уважение,защото сме малка,бедна
  държава и са ни освободили.За г-н Орешарски също
  сме малки,тогава какво повече да искаме.Ще мълчим и
  търпим,докато изчезнем,въпреки че не ми се иска да е така. А Путин бил казал на руснаците-купувайте имоти
  България и те купуват.

 34. Здравейте!

  Някой знае ли какви точно функции изпълнява тази структура:

  Център на промишлеността на Република България в Москва

  Намира се в
  Административен регистър / административни структури, създадени с постановление на МС

  и там няма подобна структура в никоя друга столица на света!

  Има и някои пикантни детайли – на официалната страница на адм. регистър за директор е посочена Малина Колева Божинова, но на официалната страница на това нещо за директор е посочен Илиян Цонев, бивш кмет на община Бяла /помните онзи кмет на Маастрихт, който изгоря покрай врътката в Бяла; /. Цонев, впрочем е бил също и “От юли 1985 до 1986 година – Оправител на плаж град Бяла”!
  Дали тази структура не е част от схемата по зикупуването на БГ, при това финансирана с наши парици?

 35. Путин има една реч по повод малцинствата в Русия. За съжаление я четох отдавна и не мога да я намеря, за да дам линк, но ще перифразирам. В най- общи линии звучи така- Русия е държава на руснаци и всяко малцинство, което дойде тук трябва да говори руски език и да се съобразява с нашите закони. Не ние имаме нужда от тях, а те от нас, затова няма да им предоставяме специални привилегии или да редактираме законодателството си заради тях независимо колко силно крещят, че това е дискриминация.
  Това е смисълът в общи линии – съжалявам, че не мога да дам линк , за да съм по- достоверна.
  Да се прочете тази реч от всички руснаци в България.

 36. Към Благовещ:

  Не за знам за другото, но много ми хареса “Оправител на плаж” – вероятно е оправял наред на плажа…

 37. ДЕЯН, вие лично одобрявате ли “политиката” на Путин, вътре в Русия, извън нея и по-конкретно в Задунайская?
  Можете да попитате за отговор и многоуважаемата си съпруга, която е рускиня.
  И ако не можете да схванете разликата между кремълската болшевишка олигархия и мужиците и тьотките , които им служат за крепостни , то на ваше, а за съжаление и наше “разположение” са огромното количество от платени рупори на путинската пропаганда, където можете да “изплачете” своята болка и обида от това , че г-н Тинков е нарекъл путиношевиките – галфони, за какъвто може ни се вземате и самият вие , заедно със съпругата си.

 38. Г-н Инджев, нова година мина , я вие все още сте на новогодишна вълна?!?
  Ето и аз ще ви предложа следната импровизация натема новогодишни песнички:
  С красните б(ра)отушки пристига дядя Путинмраз,
  дечица веселушки ждите го в Бургас,

 39. Към до И.Инджев:

  Точно тази аналогия имах предвид със заглавието си за “руските братушки” и “Бургас”, които се римуват в песничката с “дядо Мраз”, за която съм Ви подсетил явно.

 40. Към Деян: Фактът, че вече си задавате въпроса говори, че скоро ще намерите и правилния отговор. За да сте сигурни в това заровете се в произведенията на ХРИСТО БОТЕВ, в едно от тях е даден отговора на Вашия въпрос. Сравнете го с отговор-представата, която имате за себе си. При условие, че и двата отговора съвпадат, със сигурност правилния отговор на Вашия въпрос е НЕ.

 41. До ДЕЯН:
  Не те познавам. За да отговоря на питането ти – няколко уточняващи въпроса:
  1. В Русия при рускинята ли живееш или рускинята живее с теб в България?
  2. Приела ли е рускинята след брака ви българско гражданство?
  3. Приел ли си след брака руско гражданство?
  Навярно се досещаш какво ти намеквам.
  Колкото до лицето, на което се опитваш да адвокатстваш – човек трябва да е формен идиот ако продаде “къщата си в Стария Несебър, апартамента на Витошка и нивата в Сапарева Баня”, за да си купи къща “в Небраска и ваканционен имот в Белиз” и при това държи да има руски паспорт.
  Освен това, предполагаемата ти поне средна интелигентност изисква да си наясно с мотивите, които тревожат Ж.Ж. Става дума за ИНВАЗИЯ, драги! Убеден съм, че засегнатите територии не се изкупуват от рускини, омъжени за българи преди 33 години! А ти?

 42. Моля ако може, някой да ми обясни следното явление:
  По стечение на обстоятелствата, голяма част от моя живот премина в тесен контакт с руски и украински емигранти-белогвардейци. Всички те говореха отлично български, при това повечето без какъвто и да било акцент. От 1969 година като резултат от местоработата ми контактувам с десетки рускини и украинки, омъжени за българи и живущи вече повече от 30 години в България. Нито една от тях не говори поне сносно български.
  Имате ли отговор защо?

 43. Re: Павел Тинков | февруари 6, 2014, 21:03

  Г-н Тинков, мисля, че причината е простичка: макар че губят след ожесточени кръвопролития с болшевишките банди Гражданската война в Русия през 20-те, белоемигрантите са цветът на нацията, политически, културен, военен елит, често с по няколко висши образования. А представителките на “креватната инвазия” обикновено са родени и израсли в глухи селца и паланки, където не само тоалетните са на двора. Те и родния си език говорят (и пишат) неправилно, неграмотно,да научат чужд е прекалено изискване към тях!

 44. Благодаря, г-н Цукерман.
  Струва ми се, че има и други възможни обяснения, нито едно от които не е в полза на рускините, но и Вашето ме задоволява.
  🙂

 45. До Павел Тинков: Сигурно има и други причини, но че те са омъжени за български граждани, а не за БЪЛГАРИ, ми се струва за най-достоверна.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.