Портретът на Иван Михайлов следи от стената нецензурна подигравка на “БГ безцензура”

Росен Петров: Вотът за сигурността е автогол за Борисов

Ако от някой български политически емигрант комунистическата власт наистина е изпитвала трепетен страх, то, както се убедихме от опит, това не е бил Симеон Сакскобургготски.

Истинското страшилище за българския комунизъм и негов непримирим враг без съмнение беше Иван Михайлов. Имаше защо да му се стряскат: заради славата му в кървавите междуособици във ВМРО и непреклонната му антикоминтерновска позиция, която БКП слугински претвори в гоненията на българи, принуждавани да се признаят за македонци.

И тъкмо портретът на Иван Михайлов гледа от стената нецензурната сценка с брака по сметка между русофилската ВМРО на Каракачанов и корпоративната “България без цензура”!

21 мнения за “Портретът на Иван Михайлов следи от стената нецензурна подигравка на “БГ безцензура””

 1. Как определихте като русофилска едната партия, а другата като корпоративна? И двете партии са патриотични, по това си приличат!

 2. Тук е така. Поне едно признавам на чешки, гръцки, испански и португалски комунисти (ако се ограничим в Европа)- из клубовете им висят само портрети на Маркс, Енгелс, Ленин (тук-там и Сталин),както и на техни видни местни фанатици, агенти и наместници- Клемент Готвалд,Алвару Кунял и пр. При нас руските подлоги заседават тържествено под портретите на Стефан Стамболов и Ванче Михайлов. В този случай обаче ме е яд не на тях,а на “десните” ни лидери.

 3. За кого още не е очеизвадно, че Планът “Путин” за превземането на България се изпълнява бързо и без сантименти.

 4. Предателите не познават граници !!! Днешното ВМРО,окупирано от сина та ген.Каракачанов,главен гонител на членовете и симпатизантите на ВМРО- Михайлов след 1944г.Основната му цел е била издирване на имотите на Организацията,придобити преди 1944г. на името на отделни активисти !!! ВМРО е била забранена след 1934г. от Кимон Георгиев и затова имотите са били на името на физически лица !!! Огромната част от имотите са открити и присвоени от ВМРО-Каракачанов-комунисти !!! Затова никога от него няма дума срещу БКП/БСП и предателствата в полза на Русия , Главен враг на България според Иван Михайлов !!!

 5. И в тази “партия”(сбирщина) се получи подреждането: милиционер, доносник, милиционер, агент, милиционер, ……….!

 6. Изписвайте го Иван Михайлов или Ванчо Михайлов.С това Ванче, само се затвърждава успехът на коминтерна с промиването на мозъците относно македонизма.

 7. Мдаа. Не съм агресивен човек, но ми се иска Иван Михайлов да възкръсне и да обясни едно- друго на “потомците” си.

 8. Кой беше казал: “Комунист срам няма! Затова видиш ли го и на снимка – шамар му зашлеви.”

 9. Апропо, под петицията до ръководството на bTV с искане за възстановяване на предаването “В десетката с Иво Инджев” – виж http://www.peticiq.com/btv – до този момент са се подписали само… 25 човека! Това все нещо говори, да не казвам сега-засега какво… както и да е, то показва ясно защо ситуацията у нас не е бляскава…

 10. Никак даже не се учудвам от тази подмяна, затова ще цитирам дядо ми /Бог да го прости/, който си имаше един такъв лаф: “Ей само комунистите са способни на черното бяло да кажат!”

 11. Може и да ни Ви хареса, но си мисля, че думите на зам.държавния секретар на САЩ в Украйна – “Майната му на ЕС”, заповат да звучат все по-актуално с оглед на случващото се в Украйна, у нас , в Унгария,в Босна.Уважавам ценностите на ЕС, но не и нерешителността им по отношение на деянията на Путин.А на всичкото отгоре направиха Станишев и фактор в ЕС, след като знаем и произхода и същността му.Как така мин.председател, на който по безпрецедентен път бяха спряни европейските средства, стана председател на една от двете важни партии в Европа.Отделно се забъркаха в скандал с финансирана от ЕС поръчка за жена му и то след случая с Моника-Хохегер.А освен това Путин е заявил, че трудно ще даде Украйна, защото била гръбнака на Евроазийския му съюз.А да не говорим тук за партиите директно поръчани/плащани/ от съмнителна банка, с руско участие, явно пак идея на КГБ- Путин.

 12. Тези хора са така безсрамни, така долнопробни, че аз не знам дали могат да се наричат хора. Не знам какво са изобщо, но не ги възприемам като хора, по-скоро като измет някаква. На какво прилича това??? Нямам никакво колебание, че ако В. Михайлов беше жив, нямаше да им се размине тази гавра и подлост, но уви, нямаме личност като него или като Стамболов, че да натрие носа на ченгето, позволило си да напише книга за него и да се нарича “стамболовист”, не, това е извинете, перверзия.

 13. Г-н Грънчаров, г-н Инджев,
  Сега видях линка към петицията и я подписах. Дано да има положителен резултат. Стискам палци и я разпращам до мои приятели и познати.
  Поздрави!

 14. ЛЮБО,в какво се състои “патриотизма” на ВМРО на Каракачанов, в тази конкретна ситуация , когато една от банките в която ДПС има влияние го финансира???

 15. @ ЛЮБО
  Бареков и патриотизъм!? Ти Любо нещо май, а! Да не си мръднал?

 16. Уважаеми г-н Ангел Грънчаров,
  Може-би трябва да се потърси най-резултатния начин за осъществяването на подписката. Наложително е във всеки случай подписалите (декларирали подкрепата си към г-н Иво Инджев и желанието си да му се даде възможност да му се чува думата) да бъдат включени в нея. Това ще стане лесно, защото може лесно да се документира. Мнозина са далече по света; други нямат физическата възможност да се движат самостоятелно и пр. Така на практика ще имаме и електронно гласуване!

 17. Гаврата е двойна. Агентурното име на Красимир Каракачанов е “Иван”.
  Задачата е била поставена още в самото начало – конфискация на огромните имоти на ВМРО. Не случайно другият кандидат за шеф на възстановената ВМРО е бил Георги Първанов-агент “Гоце”. Впоследствие на Прасимир се пада ВМРО а на Първанов – овладяване на БСП.През 1997 г. задачата е изпълнена – всички имоти на ВМРО са прехвърлени в частната фондация на “Каракачанов и сие” ЕООД, управлявана в съдружие с още десетина агенти на ДС.

 18. На автора на портрета явно е поръчано да изобрази хем Ванче Михайлов (като реверанс към идеалите на ВМРО, използвани на практика като прикритие за истинската дейност на Каракачанов), хем малко да прилича на Путин – като дълбок поклон в посоката, от която идват паричните потоци.

 19. Подписката е крехка надежда.Дано успе.Ще бъда истински щастлива,ако на екрана се завърне най-истинското,открито,честно и интелигентно предаване “В десятката”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.