Вашисти противопоставиха руското знаме на украинското в София

Часове след като жалонът на съветското имперско присъствие в центъра на София беше пременен в цветовете на украинското знаме, група младежи вече усърдно се бореха с парцали да върнат обичайната му сивота.

Това били млади социалисти. Така пише в сайта на Бареков, шефа на корпоративния популистки проект „България без цензура”.

Това е партията, в която единият заместник на началника Бареков е повтарящият от години от екрана на БТВ Росен Петров колко е горд с русофилството си, а другият е Ангел Славчев- също толкова горд лидер на русофилското младежко поделение на Движение русофили в БСП . В този смисъл сайтът на Бареков е достоверен източник за това кой точно спринтира да се бори с украинското знаме от съветофилския фетиш в столицата.

Има обаче някои сбъркани неща в информацията. Младежите могат да се представят колкото си искат за социалисти, но са на първо място путинисти. А то не е едно и също- социалисти има в европейските страни. У нас си имаме работи с антисоциалисти, кланящи се на вожда на дивия руски капитализъм Путин.

Въоръжени с руското знаме, забито наблизо като да превземат някакво бойно поле, младите путинисти заличаваха в късния следобед украинския флаг от монумента на една армия, която нахлува и в България на 5 септември 1944-та под името „Трети украински фронт”.

Веейки руското знаме като антипод на украинското, младежите явно признават антагонизма между двата символа след клането в Киев, инспирирано от проруския сатрап Янукович, окуражаван от Путин.

Странното на претендиращите да са социалисти у нас е, че могат да са толкова предани на Путин, чиято полиция спуква от бой предимно левичарите, протестиращи срещу режима му . Левичарите от всички разновидности ядат по площадите на Москва редовно бой и от групите на нашистите- младежката организация „Наши”, подчинена на управляващата партия „Единна Русия”.

Както се вижда, нашите подобия на нашистите са всъщност хибрид между претенцията да са социалисти и имитацията на руските нашисти, за които не идеологията, а преклонението пред руския шовинистичен режим в Кремъл е водещата мотивация.

Те са си ваши, г-н Путин, направо са си вашисти!

Апропо, парцалената услуга, която извършват на паметника на Сталин, маскиран като чревеноармеец, заслужава адмирации в едно отношение: разчиства терена за нови изяви на родолюбиви българи!

15 мнения за “Вашисти противопоставиха руското знаме на украинското в София”

 1. ДОКАТО МЛАДИТЕ “СОЦИАЛИСТИ” ЛИЖАТ СМРАДЛИВИТЕ САПОГИ НА МОНГОЛОИДНИЯ ОКУПАТОР, ВОТ ВАМ,ДРУЗЬЯ, ВЕСТ ОТ РОДНОТО МЯСТО НА ПО-СТАРИЯ СОЦИАЛИСТ сэргэй станышэв. (забележете израза “прочистване на страната от комунистическото идолопоклонство”. А,да не забравя, в Радата е внесено предложение за забрана на комунистическата партия заради престъпна идеология и “регионите”-като криминална структура! Ха-ха-ха-а-а!

  У Херсоні повалено пам’ятник Лєніну

  22 лютого 2014 року, згідно з одностайним рішенням херсонського Майдану, в місті було ліквідовано символ большевицької окупації – пам’ятник Лєніну.

  Цього акту очищення херсонської землі від комуністичної погані вже давно вимагали українці Херсонщини. Дуже чітко спрацювали загони народної самооборони, які відтіснили невелику групу комуністів, що намагалися захистити свого бронзового ідола. Вантажівкою пам’ятник скинули з постаменту.

 2. Започвам да си мисля, че този паметник, такъв какъвто е, не е чак толкова лош. Именно благодарение на него станахме свидетели на няколко изящни изпълнения, които не биха се случили, ако го нямаше. В бъдеще очаквам още по-запомнящи се.

 3. Току-що ми попадна първият указ на Виктор Янукович като президент в изгнание.

  УКАЗ

  ПРЕЗИДЕНТА УКРАИНЫ
  №1/ 22.02. 2014

  О назначении тов. ВОЛЬГИНА Петра Петровича Главным руководителем пресс-службы и пропаганды
  На основании…(не читаеться) и за выдающиеся достижения в советской большевисткой пропаганде

  НАЗНАЧИТЬ

  тов. ВОЛЬГИНА Петра Петровича Главным руководителем пресс-службы ПРЕЗИДЕНТА УКРАИНИ (в изгнании)

  Резидент Украины: Виктор Янукович

  Согласовано: Президент
  Российской Федерации
  В.Путин

 4. МОЧА съществува именно в резултат от окупацията на България от трети Украйнски фронт. Съвсем нормално е този паметник да въхвалява трети Украйнски фронт и днешна Украйна (като наследница на съветска Украйна).
  Предлагам да се изготви петиция за запазване на паметника със следната промяна на тескта:
  Слава на Украйна, слава на украйнските герои освободители проляли кръвта си на Майдана.
  От признателна България.

 5. Аз мисля, че посланието на неизвестния автор е многопосочно: 1.Ако искаш да отвоюваш свободата на страната си от марионетките на Путин, можеш да го направиш само по пътя на непримиримостта. 2.Ако искаш да си свободен от влиянието на посткомунистическите комунисти/социалисти, влюбени в Путин, трябва да знаеш, че те са готови да те убият, 3.Когато успееш да се пребориш с тях, трябва да си готов да се пребориш със сепаратизма им. 4.Когато ги победиш ,трябва да разкриеш в пълна степен тяхната антинационална същност, корумпираност, преданост към чужди идеали, за да могат гражданите на РБългария да ги забранят дори и в спомените си.

 6. Очаквам активизиране на всички национални предатели – русофили и путинофили у нас, като малка компенсация за огромната загуба на Путин в Украйна.

 7. На мене ми направи силно впечатление, че надписът е на украински. Посланието на акцията действително е много силно. Договорът между РФ и РБ за този паметник е с валидност до 2016 година……

 8. След като Путин загуби позиции в Украйна за неопределено време, дали няма да насочи усилия към другата пълна с предатели-рублолюбци държава (България) – от това най-много ме е страх.

 9. Този паметник май започва да ми харесва – едва ли има по-подходящо място в София за изяви като днешната и като предишните, които предизвикаха млади и по-възрастни социалисти да се въоръжат с парцали и да търкат до сиво (понякога и в малките часове). Мисля, че за всички вече е ясна новата функция на паметника в центъра на европейската ни столица. С нетърпение чакам следващото му “превъплъщение”. Може би трябва да започнем борба за запазване на паметника с новата му функция.

 10. Bravo na ukrainskia narod,a nashia narod,koga shte izrine vsichki komsomolzi ot nasheto narodno sabranie,i kak da se osvobodim ot ruskite mekereta.

 11. http://www.youtube.com/watch?v=sINSTpBmCLo

  Пливе кача по Тисині,
  Ой, пливе кача по Тисині.
  Мамко моя, не лай мені,
  Мамко моя, не лай мені.

  Залаєш ми в злу годину,
  Ой, залаєш ми в злу годину.
  Сам не знаю, де погину,
  Сам не знаю, де погину.

  Погину я в чужім краю,
  Погину я в чужім краю.
  Хто ж ми буде брати яму?
  Хто ж ми буде брати яму?

  Виберут мі чужі люде,
  Ой виберут мі чужі люде,
  Ци не жаль ти, мамко, буде?
  Ой, ци не жаль ти, мамко, буде?

  Ой як ж мені, синку, не жаль?
  Як же мені, синку, не жаль?
  Ти на моїм серцю лежав,
  Ти на моїм серцю лежав.

  Пливе кача по Тисині,
  Ой, пливе кача по Тисині.
  Мамко моя, не лай мені,
  Мамко моя, не лай мені.

  http://www.youtube.com/watch?v=-Z1BSIiF5jc

  СЛАВА УКРАЇНІ !!!

  ГЕРОЯМ СЛАВА !!!

 12. Засега Евромайданът успява само в едно – да не позволи АЛФА-ПОДКРЕПЛЕНИЕТО на ИМПЕРИЯТА и да не и позволи да окачи още една “перла” на нейната “прекрасна огърлица” до тези от Берлин’53, Будапеща’56, Прага’68, Кабул ‘79, Варшава’80, Вилнюс ’91, Грозни ‘95, Цхинвали ’08….

  Обаче ЗАПОЧНАХА ДА ВАЛЯТ ДОКУМЕНТИ В КИЕВ – планове за потушаване на революцията под кодовите названия «БУМЕРАНГ» и «ХВИЛЯ», план за въвеждане на ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ в страната със одобрението и съдействието на имперските специални служби ГРУ и ФСБ. (гледайте еспресо.тв)

  Остава да видим дали от опозицията ще успеят да застанат на позицията ПРОТИВ ИМПЕРИЯТА или ще се достигне до «добросъседски» отношения с нея, когато е повече от ясно какво ще последва – украински ТРОЯНСКИ СЛОН в ЕС чрез украинското петоколоние, допирано с мощни алфа-инжекции, удобно само за вектора Русия – Германия.
  ЗА нашия вектор всичко е ясно, колкото и замаскирващи и отклоняващи вниманието ТЕОРЕМИ да се разказват и саботажни операции да се провеждат и той е векорът на еврАЗИАТЩИНАТА на жонгльора-философ Дугин под командването на алфа-стратега от Кремъл.
  Така че ако впрегнат и СЛОНА, тогава родната ТРОЯНСКА КОБИЛА ще си падне на оная работа и ще зацвили от кеф, защото ще смуче от всички страни, а за дърпането надеждите ще бъдат отправени повече към СЛОНА.
  Идилия – съвсем както в руската поговорка «И рыбку съесть, И на х*й сесть».

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.