Путин е на път да освободи света от остатъчното русофилство

Точно преди 60 години Хрушчов, типично по съветски- раздавайки с широки пръсти нещо, което не му принадлежи ( точно като едни 15 милиарда държавни пари, предложени без никаква демократична процедура за одобрение като подкуп на Янукович от Путин), даде полуостров Крим на Украйна. Бомбата със закъснител сега е задействана от още един съветски волунтарист ( така наричаха в късния СССР разжалвания междувременно Хрушчов), но с обратен знак.
Индулгенциите, с които Путин се опита да си (от)купи световни симпатии за 50 милиарда долара на олимпиадата в Сочи, се обезцениха за една нощ до хвърчащи хартийки, на които днес пише да десетки езици: “Долу ръцете от Украйна”.

Руската освободителна душа е толкова широка, че наистина не знае граници и дори направо не ги признава. Ако не може да освобождава някой народ, тя гладува и чака сгоден момент да засити апетита си с нови и нови освобождения на народите, жадуващи за руска демокрация, сибирска топлинка, кремълско човеколюбие и путинска мекота.

В най-ново време Путин изгря именно като освободител на Чечня от чеченците, които не пожелаха да се насладят на кремълската доброта и с оръжие в ръка се противяха на топлата сибирска прегръдка.

През 2008-ма путинските освободители освободиха малка, православна, черноморска и традиционно русофилска Грузия от бремето да се грижи за Южна Осетия. Разтоварена от тежестта на грижите за юга, Грузия превърна само за няколко години съседната на Южна Осетия грузинска територия в процъфтяващ антипод на командваната пряко от Москва Южна Осетия. Самата Грузия, освободена по този начин от южноосетинската котва, се изтръгна от съветската корупционна традиция и изплува на водещо място в света по темпове на икономическо развитие.

Пътьом, освободената от южноосетинската си територия Грузия, се освободи за една нощ от целия си наличен, наследен от СССР състав на старата милиция, заменяйки също следователите, прокурорите и съдиите с подготвени предварително за целта неопетнени кадри. Това невиждано освобождение от двукраките остатъци от комунизма щеше да е невъзможно без решителната освободителна мисия на Путин, подкрепена с пълномащабна петдневна война, в която руските освободители освободиха в небето на освобождаемата Грузия доста от старите си складове със самолетни бомби, снаряди и куршуми.

През януари 2009-та Путин се опита неуспешно да освободи България от русофилството. За тази цел той спря без предупреждение снабдяването ни с природен газ насред най-лютите студове. Така Путин демонстрира, че е готов едностранно да замрази мита за течната дружба между нашите славянско-православни народи, обединени от руската азбука. Членове на „Подкрепа” организираха обаче демонстрация срещу Украйна пред нейното посолство в София и осуетиха от сърце плановете му за освобождение от русофилството- България се оказа единственото петно на картата на света, където руско-украинският спор беше решен с такава лекота и категоричност в полза на Москва.

След като се увери, че българите сме корав народ и не е толкова лесно да ни освободи от себе си, той ни пусна газа отново – засега не точно в газови камери, но и това би направил, ако му се помолим.

Явно наказателната операция на руската пета колона срещу българите, които имат нещо общо с провала на руския опит да провали операцията на НАТО в Косово през юни 1999-та, след което се заредиха проруски правителства в София, е постигнала своето. Парализираната България гледа безучастно опита на Путин за руски имперски реванш за онзи крах в Косово, за който допринесе значимо отказът на премиера Иван Костов и външния министър Надежда Михайлова да се огънат пред руския натиск българското въздушно пространство да стане коридор за руски десант на летище Слатина в Прищина и така да се обезсмисли обединеното усилие на Запада, предизвикано от косовската криза.

Слизайки от този връх на международното признание, днес се озъртаме докъде ще стигне руското отмъщение в и срещу България с помощта на основната руска тояга, рисувана понякога като енергиен морков. Озъртаме се и се осмеляваме най-много да рис(к)уваме своя протест върху монументалните останки от съветското господство под заплахата от прокурорски мерки, наредени открито от руското външно министерство.

Благодарение на българската воля, проявена през лятото на 1999-та, България стана член на НАТО. Само няколко месеца след осуетяването на опита за руско осуетяване на косовската кампания на Запада, София бе посетена като жест на признание от британския премиер Тони Блеър и от американския президент Бил Клинтън.

Ето, че окураженият от световните аплодисменти след путиниадата и след като освободи своя арабски васал Башар Асад от необходимостта да се тревожи за кървавия си трон, Путин вече освобождава и обременената с излишни територии не толкова малка, не съвсем православна и все още черноморска Украйна.

Да спомена само, че за освобождаването на Башар Асад от евентуалната опасност от поражение през 2013-та година Путин даде аргументи в телевизионна изява на 12 януари 2014 г., когато вметна, че по мнението на „специалисти” ислямът е по-близък до православието от католицизма. Иначе казано, Путин се е постарал да освободи затруднения Асад във войната му със собствения народ като православен, притекъл се на помощ на правоверен. Така Путин повтаря примера и подвига на канонизирания от руската православна църква ( вечен васал на властта в Русия) за светец Александър Невски, който през 13-ти век се съюзява с правоверната Златната орда, за да громи глобално европейските католици и протестанти- шведи и германци.

Както видяхме, чрез своя Янукович руският освободител Путин успя да освободи доста украинци от илюзиите за добросъседски отношения с шовинистичния режим в Москва.

След този наистина епохален успех по отношение на перлата в съветската кочина, отронила се от короната на Кремъл, Путин вече наистина е на път да покори света с освободителната си глобална мисия: освобождава милиони хора в различни краища на планетата от остатъчните симпатии към един въоръжен до зъби режим, готов на всичко в името на налудната мания на един диктатор, спекулиращ с националните чувства на своите сънародници по стъпките на онзи нисичкия с мустачките, който обичаше да освобождава германското малцинство в Чехия и Австрия и получаваше фанатични овации от кресливото мнозинство в своята милитаризирана страна.

38 мнения за “Путин е на път да освободи света от остатъчното русофилство”

 1. Крайно време е ‘западът’ да осъзнае, че през тези 20 години опитите за сътрудничество и диалог с Русия са били абсолютно напразни. Няма как, поне докато на власт е подобен деспотичен режим. В момента в който Путин се почувства малко по-силен, и то благодарение на същите тези западноевропейци, така охотно приели енергийната си зависимост от Русия, се зае да осъществява старите имперски амбиции.

 2. Под маниакалното ръководство на Капутин, Русия не само изостава в границите и нормите на 19-ти век, а стремглаво лети към 18-ти. Чудно е колко трябва да си задръстен и тъп за да мислиш, че светът на 21-ви век ще те остави на мира да избиваш комплексите си, заплашвайки човешката цивилизация. Поразителна прилика с Турция, но Русия май ще се разпадне първа.

 3. А хибридът Сергей Димитриевич пе(а)сува.

  Психопатщина от къща на къща, от врата на врата, от трън, та на трол!

 4. Господин Инджев, с цялото ми уважение към вас и вашата кауза,но Северна Осетия винаги е била част от РФ.

 5. Da vidim s kakvi ochi, s kakuv razum Evropeiskata Komisia shte razreshi na VARVARITE da sgashtiat Evropa v kapana na Iuzhen Potop. Smiatam che pri dadenata situacia vuprosut e reshen. glavatarite na petata kolona shte triabva da vrushtat komisionnite i da se otchitat na bosovete za provala (niakoi ot tiah po stara Kremulska tradicia mogat da otnesat nai-tezhkoto nakazanie – pozhelavam im go ot surce!!!)

 6. Информираното население на РБългария знае ,че не много отдавна нашата страна е предлагана за 16-та република в покойния СССР от ръководството на бившата БКП,настояща БСП. Съветските другари са преценили, че това не е необходимо да се официализира, защото комунистите/русофилите/ в НРБ могат да бъдат държани на каишка и да изпълняват заповедите на Москва.Реакциите на правителството, избрано с мандата на БКП/БСП, ръководена от украинския евреин с българско гражданство от 90-те години на миналия век и специалист по съветската войнишка униформа са показателни за мястото на страната ни в главите на посткомунистическите комунисти-колониалисти, като шефа на Русия КГБ ЕООД – Путин. Дълбоко съм убеден ,че нашият народ няма да позволи на корпоративните БСП ЕАД, ДПС ЕООД и Атака без България да предадат/продадат страната ни самбиста от Кремъл. За скептиците – справка от пресата за естетическото разкрасяване на паметниците на колонизаторите от Кремъл. Това е само началото.

 7. Позволявам си да извърша една кражба и да постна това стихотворение, защото е по темата на статията.

  ПИСМО ДО ВАНКА С ТАНКА

  Пиша ти и от Киев , драги Ванка.
  Помниш ли кагда пришол със танка?
  Беше млад, но се държеше мъжки.
  И напълни къщата ни с въшки…

  Взе на мама златните пендари
  и дори галошите ми стари.
  Помниш ли, как кушаше картошки?
  Наконец забърса три кокошки.

  После си насилил съседката Сия
  и оплюскал всичката ракия.
  А след време чухме и мълвата,
  че си гръмнал тате във главата !

  Длъжен бях да те обичам, Ваня.
  Даже кръстих дъщеря си Маня.
  Залъкът си давахме насила
  на Русия – таз “велика” сила.

  После цели девет петилетки
  грабихте уран и руди редки.
  Грабихте и жито, папироси…
  Зарад вази ходим голи-боси!

  Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
  Ние всички хранехме танкиста.
  А пък ти ни пазеше със танка
  и ни взе последната луканка…

  Пазеше и нас , и немци, чехи .
  Тук възпявахме вашите успехи .
  С паметник стърчиш ни на главата
  и скверниш небето ни , земята. !

 8. @ ШОПЕНБЕРГ

  В Турция все пак има демокрация. Добра или лоша, но демокрация.

  Докато сегашна Русия по нищо не се различава от онази по времето на Иван Грозни (16 век).

  “… мита за течната дружба между нашите славянско-православни народи, обединени от руската азбука.”

  Г-н Инджев, общата азбука е българска. Руснаците просто си я присвояват, така както си присвояват и изобретяването на много други неща – например радиото, водката, космическите ракети и т.н.

 9. Гледам какво става, чета и си задавам един въпрос, който винаги е оставал без отговор. Къде са сега всички „слепци с очи”, които ръкопляскаха на „реформатора” Путин, когато явно деградиралият Елцин го назначи за комендант на Русия? Как би се развил светът и самата Русия, ако преди 14 години лидерите на цивилизования свят бяха казали ясно и твърдо ”Не, ние няма да водим политически диалог със служител на престъпна организация, виновна за смъртта и страданията на милиони хора от собствения си народ и народите на света! Колкото до търговските и други отношения с Русия, те ще се водят само на техническо равнище –от експерти до най-много зам. министър, както е било през 20-те /30-те години със СССР”. Та къде са сега онези фенове на Обама като дрислата Мадона и цялата холивудска и поп-пасмина суетни и невежи празноглавци (с единични ценни изключения като Клинт Истууд, Бо Дерек, Алис Купър, Чък Норис, Арни, Брус Уилис, Evanescence , Aerosmith, повечето кънтри -изпълнители) които слагаха хитлерови мустачки на един достоен човек и нравствен политик-Джон Маккейн и виеха, че той виждал само буквите КГБ о очите на кремълския кагебист? Как се кикотеха на Мит Ромни, че нарекъл Русия враг- ах, колко ограничен ястреб? Е, кой излезе прав? Английският език ясно го казва, с двете значения на Right ! Сега обаче симпатичният дилетант Обама- идолът на Холивуд, на порнобизнеса, на дрогясаните търтеи-лапачи на социални подаяния, на интелектуалните кретени като Ноам Чомски, на всякакви там „другости” и на всички хейтъри на Америка, която тя иначе ги храни обилно- трябва да действа. Късно, като Картър с жалното му признание, че „не очаквал това (за зверствата в Афганистан става дума) от съветският комунизъм, защото си мислел, че ссср вече споделя общите ценности на човешките права след подписването на Хелзинки”. Разумът все някога идва, но на каква цена?

 10. Едва сега прочетох коментарите на Калин и Ulian, които засягат същия проблем.Поздрави!

 11. Тук: https://secure.avaaz.org/ru/petition/OON_Vyvedenie_rossiyskih_voysk_iz_Avtonomnoy_Respubliki_Krym_Ukraina/?dHkUIfb всеки, който желае, може да подпише петиция за изтегляне на руските войски от Украина.Дали ще свърши работа илие не е отделен въпрос. Което ми направи впечатление е, че докато наблюдавах в реално време нарастването на броя на подписалите и откъде са, не видях нито един от България. Освен украинците, което е разбираемо, най-много “чужденци” от Грузия и Русия подписват петицията. Хайде, за Грузия разбирам, те са от “лошите”, но ще вземе да се окаже, че най-много русофоби живеят в Русия. Материал за размисъл за родните рубладжии.

 12. @ Игнатия
  Мисля, че “общата руска азбука” е част от мита.
  Стамбо, прав сте, само една поправка за Обамата. Нито е симпатичен, нито е дилетант. За хората, които си направихме труда да се осведомим за него от самото начало, винаги беше ясно, че неговата единствена цел е да унищожи колкото може повече от Америка. Трябва да кажа с голямо съжаление, че до сега неговата мисия е пълен успех. Докарал ни е до ръба на втората гражданска война, но който сее вятъра, ще жъне бурята.

 13. Нещо, което ме разтърси – текст на украински руснак, решил да влезе в опълчението срещу агресора:

  “Я русскоговорящий, одесский историк, написавший для российского ТВ сценарии “Истории Государства Российского”, “Время Победы” и “Битвы за Москву”, не могу уложить в свои мозги словосочетание “РОССИЙСКИЕ ОККУПАЦИОННЫЕ ВОЙСКА НА УКРАИНЕ”!!!!

  НЕ МОГУУУУУ!!!!!

  Но я вспомню, свою службу в спецчастях ВВ СССР (под Москвой с 1989 по 1991) и попрошу автомат, чтоб в свои 43 года пойти защищать свою Украину от оккупантов из России! При этом, я понимаю, что могу в прицел увидеть ребят, с которыми служил, или которых, ещё летом водил на экскурсии, и пил с ними вино на берегу моря….

  Россияне, я буду защищать от вас дом Пушкина в Одессе!

  Россияне, я буду защищать от вас квартиры Бунина, дворец Толстых и Воронцовых, Потёмкинскую лестницу и памятник Екатерине!!!! Я буду защищать могилы двух своих дедов – ветеранов войны (моряка Черноморского флота и героя Сталинградской битвы). Я буду защищать свою бабушку – ветерана войны, свою жену – россиянку Светлану Иванову, трёх детей и мать с отцом!!!

  Потому что я люблю всё это!!!!!!! ЭТО МОЯ РОДИНА!!!!!!! Я буду её защищать!!!! Пушкина, Воронцова, Горького, Шевченко, Бунина, Булгакова…. я их буду защищать от вас!!! Вы это уложите себе в голову!!!! У меня – НЕ ПОЛУЧАЕТСЯ!!! Мозг это отказывается понимать!!!!

  http://censor.net.ua/resonance/273604/ya_russkiyi_iz_odessy_i_budu_s_orujiem_zaschischat_svoyu_rodinu_ukrainu

 14. Току-що подписах петицията на “Мечтател”, ето и последните резултати:

  “32,169 подписавших. Давайте соберем 50,000 подписей”

  Сайтът е така направен, че никакви лични данни не се записват, а който го е страх да сложи истинското си име, може да използва това на тъща си:) Хайде, хора, дядовците ни са се били на Шипка, Кубадин,Три Уши, Булаир и Одрин и не са треперали от страх за насъщния като нас днес. Давайте!

 15. Странна е руската логика – да не се допускат сили, които да спрат избиването на сирийски граждани от режима, но да се гарантира сигурността на руските граждани в Украйна. Това само за пример на петата колона, че няма да я бъде когато дойдат руснаците. Тя ще бъде разчистена, за да се освободи място за своите. Само че спрямо Украйна друга е болката на Путин – ще загуби Крим, Черно море. За него, както и за другите руски вождове никога хората не са имали стойност. Земята е ценна. Те никога не са се насищали на земя. Затова държавата Русия е най-голямата, но несъизмеримо бедна. И това сегашно богатство също го дължат на Запада. Ако не беше капиталистическото развитие на обществото и на науката през 19 и 20 век, руснаците щяха да стоят на тъмно и на студено, защото иначе нямаше да са предани на императора. Абе … Русия! Последната държава, която може да бъде давана за пример.

 16. Да му мислят русофилите.Хубаво да си помислят.От кога тук се коментира, че нищо добро не е донесло това русофилство, ама то нали подплатено с парични знаци и не мирясват.А сега да да ги видим.Губят почвата под краката си.Чудят се като нашия ПЕС как да вият.

 17. @ИГНАТИЯ
  За Турция и “турската демокрация” ще говорим малко след интеграцията на Украйна в ЕС. Стабилизирането на Ирак и Украйна ще променят коренно Турция в желаната от нас посока…
  С риск да прозвучи нескромно, но ми е приятно, че това, което споделих по-горе беше буквално повторено от Джон Кери. Казвам го за да потвърдя стойността на този блог.

 18. Ех: не знаех, Хрусчов е хрускал волунтаризма.
  Все ми се мотаеше в главата НЕИНТЕРАКТИВЕН ДЕТЕРМИНИЗЪМ.
  Путин не е ли мета неинтерактивен паталогичен детерминист?
  Да живее научната терминология, все така да украсява ‘парадигматично’ престъпниците.

  Ех2: Толкова е тъжно, че в този контекст ми се струва неморално да се наслаждавам на таланта на г-н Инджев.

 19. @Стамбо
  Докато в Белия дом седи новия Чембърлейн – БАР(Д)АК Обама, така ще е. Ще сме свидетели на новия пакт Молотов-Рибентроп в съкратеното му издание ПУТИ-МУТИ.
  А светът ще се освободи и от остатъчното американофилство, докато Европа специално ще се освободи от остатъчното германофилство (в Западна Европа вече изчерпано). И в Украйна вместо днешна Полша ще получим нова Гърция.

 20. Винаги съм водил разгорещени спорове с приятели, изповядващи откровен антикомунизъм, които са твърдяли и продължават да твърдят, че Западът с нищо не ни е задължен и че от комунизма и пагубното влияние на Русия трябва да се освободим сами. Опитвал съм се да обясня, че това е толкова невъзможно, колкото самоизтеглянето на барон Мюнхаузен от блатото. Сочеха ми като контрааргумент Чехия, Полша и Унгария, непроумявайки очевадния факт – КГБ беше принуден да се откаже от тях /и ги спазари/!
  Днес с радост отбелязвам, че имам приятели, с които мислим еднакво по казуса. За останалите ще си позволя да припомня миналогодишен мой пост в този блог:

  Тъжната истина е, че т.н. ЗАПАД повярва в падането на съветския болшевизъм, в ликвидирането на КГБ и ГРУ (и техните източноевропейски сателити), в отмирането на глобалната съветска заплаха. Студената война и днес е факт – просто прие пови форми и се води с други (по-перфидни) средства.
  Днес американската външна политика на формацията Обама и отношението на ЕС на Меркел и сие рушат безмилостно постигнатото от политиката на Рейгън и Тачър. Този тъжен факт ще има своите незаличими последици за човешката история и в частност за бъдещето на България.
  Приеха ни в ЕС и НАТО, но ни третират като куцо домашно животно (евфемизмът е “любимец”). Въпреки, че дори когато човек прибере животно в къщата си, поема морална отговорност спрямо него, лекува раните му и го ОБЕЗПАРАЗИТЯВА (от бълхи, тении, пети колони и др)
  Гордите господа европейци, би трябвало да са наясно, че имат три възможности в отношението си към “кучето”, което са приели в дома си:
  – да го обгрижат и научат на ред;
  – да го изхвърлят обратно на улицата или
  – да го приспят.
  В противен случай то рано или късно ще зарази или нападне децата им.
  Posted by Павел Тинков | септември 25, 2013, 9:11

  Днес лидерите на Западна Европа и Обама са в позата “Кой ми сра в гащите?!”
  За съжаление!

 21. А, забравих, а в Крим ще получим Сочи 2.0 (вече форматирана и с инсталиран драйвер)

 22. Нивото на чуждестранните държатели на руски облигации миналата седмица беше на 8 – месечно дъно през миналият Декември. Тази информация, въпреки че е най – новата , вече не е актуална (това са данни на Руската централна банка все пак от 21.02.14) и най – вероятно нивото е спаднало още.

  http://www.bloomberg.com/news/2014-02-24/ruble-cracks-seen-before-ukraine-s-deadly-descent-russia-credit.html

  Същевременно рублата удари историческо дъно срещу американският долар, като курса USD/RUB отвори тази нощ с т. нар. гап (разрив на курса) нагоре (нагоре, защото са необходими повече рубли за един долар).

  http://www.investing.com/currencies/usd-rub

 23. Пак от тази сутрин очертава се най – голям (еднодневен засега) спад на руският борсов индекс MICEX от 2009. Над 8 % спад в началото на борсовата сесия.

  Russia’s Micex 50 Index Heads For Biggest Drop Since 2009.

  http://www.investing.com/indices/mcx

 24. Днес Руската централна банка увеличи рязко основния лихвен процент на 7 % от 5.5. % в опит да задържи бягството на капитали от страната.

  Russia’s central bank also raised its main interest rate to 7% from 5.5%.

 25. @ 500 S&W

  Същото мисля и аз за Бараката Хусеин, просто го казах по-меко. Винаги съм твърдялл, че уродите и маниаците на “политическата коректност”, както и (в американски смисъл!)либералите са по-големи врагове на Америка от Осама, Ким, Путин, Лукашенко, Чавес и екстазно лижещият кенефните им чинии волэн сыдерав,взети заедно.

  Поздрав на съмишлениците със стар републикански химн!

 26. СТАМБО,
  Благодаря за химна! Само народ със свободен дух може да твори такива песни!
  Бъди здрав!
  🙂

 27. Дали станиШеф знае какво е общото за събитията в:
  Унгария———-1956г.
  Берлин————1961г.
  Чехословакия—1968г.
  Афганистан—–1978г.
  Чечня————-1994г.
  Грузия————2008г.
  Украйна———-2014г.

  И с тревога се питам, а България???

 28. http://www.lefigaro.fr/international/2014/03/02/01003-20140302ARTFIG00182-pris-de-court-obama-etudie-febrilement-ses-options.php.
  Статията е много интересна и показва за сетен път,как САЩ и ЕС не можаха да схванат манталитета на руските и съветски ръководители.Безброй са примерите при които Русия постава в шах или цуг-цванг дипломациите на САЩ и ЕС.Изключението ,струва ми се е едно с име РОНАЛД РЕЙГЪН.

 29. Не знам защо не допускате, че САЩ и ЕС може да са се разбрали с Русия…

 30. “ДО ИНЖ.ЛАЗАР МАДЖАРОВ”Макар и анонимен,ще ви препоръчам господине/госпожо/да прочетете,ако владеете френски език,статията с линка по-горе.Тя ще опровергае съмненията Ви ако са истински,а не поръчкови незнайно от кого.

 31. Жив и здрав и ти, Павле! ЕЙ ТИЯ от клипа хрантутят ОНИЯ! ЕЙ ТИЯ от клипа посрещаха момчетата си в ковчези от там, където ТЕ защитаваха света срещу червената чума!ЕЙ ТИЯ от клипа ни отърваха от нея с гласуването си през 1980 за ВЕЛИКИЯ РОНАЛД РЕЙГЪН!

 32. @ До ПАВЕЛ ТИНКОВ

  Ето, Павле, и малко инфо за певеца. Не че не го знаех и не се предполага каква бюлетина перфоририра Хенк Уилямс, но като десен републикански чугун се задъхвам от удоволствие да прочета следното:

  Williams has been politically involved with the Republican Party. For the 2000 election, he redid his song “We Are Young Country” to “This is Bush–Cheney Country”. On October 15, 2008, at a rally in Virginia Beach for Republican presidential nominee John McCain, he performed “McCain–Palin Tradition”, a song in support of McCain and his vice presidential nominee Sarah Palin.[11] He has made many contributions to federal election campaigns, mostly to Republicans, including Michele Bachmann’s 2012 presidential campaign.[12]

  In November 2008, Williams explored a run for the 2012 Republican nomination as a U.S. Senator from Tennessee for the seat held by Bob Corker, though his publicist said Williams “has talked about it, but no announcement has been made”.[13]Williams did not run, and Corker was easily reelected to a second term

 33. кгб джуджето путкин се оака!!!Украйна не ти е Грузия 2008г, пак ще отнесе Афгански шамари, че и Чеченски!!!Шибаните рашки много обичат да “освобождават” някого, любимото им превозно средство пак е танка и бтр-а!!!НИЩОЖЕСТВА, освен оръжие да дрънкат и да експлоатират дадените им от Господ нефт и газ НИЩО ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ПРОИЗВЕДАТ, НЕЩАСТНИ КОМПЛЕКСАРИ!!!! Цирк Дю Путей!!!

 34. Другари, защо пращате децата си да учат и живеят на запад ? Защо вашите парички са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Кого лъжите с вашето русофилство – себе си, децата си или само „червените бабички” ?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.