БСП отстреля Първанов за бракониерство в червения й резерват

Снимка: Нова тв

Стрелецът Георги Първанов беше застигнат от партиен рикошет.

Бавно развиващата се столетница, която предупреждавах, че нейният президент на РъБъ е готов да направи крачка към всяка пропаст, стига да му е лично изгодно, потвърди авторската ми прогноза с действията си, като изключи от БСП бракониерстващия в червените електорални ловни полета свой бивш водач по козите пътеки към най-вкусните властови пасища.

Честно казано, не съм искал да бъда толкова жесток с прогнозата си, но се оказва, че животът е по-строг от моята журналистическо-писателска присъда. Защото отлъчването от партийното стадо за един червен другар е направо като отстрелването на архар – ритуално убийство със снайпер, от който политическото животно няма шанс да се скрие.

Ще бъде интересно да се види, дали опитомителят на вълчицата Зорница, който се хвалеше да е първият човек в света, постигнал опитомяване на вълк, ще бъде хвърлен на вълците, като бъде свалена забраната да бъде притесняван от следователи, прокурори и съдии за деяния, които подробно съм описал в “Президент на РъБъ”.

9 мнения за “БСП отстреля Първанов за бракониерство в червения й резерват”

 1. Страхотен текст. Колажа обаче направо е “убиец”! (Плагиатството ми е несъзнателно)

 2. Да го оставят да се разприказва пред следователи? Едва ли.
  Илия Божинов, който беше тръгнал да прави лява партия, оставиха ли го?
  А Мишо Бирата, който стана неудобен, защото можеше да се разприказва, оставиха ли го?
  Гоце комбинира греховете и на двамата – опита да цепи партията, затова протекцията беше оттеглена, а с това стана потенциално опасен, понеже може да бъде притиснат да говори.

 3. Иво и колеги, ето какво написах през 2006 г. за собствена употреба. Файлът стои, пратил съм го и на няколко приятели, така че не е фризиран с днешна дата. Това е само откъс,не искам да занимавам форума със стари писания, но е наистина интересно да видиш потвърдена прогноза.

  “Политическото бъдеще на Първанов, или казано направо- възможностите му да упражнява деструктивно, ретроградно и деморализиращо влияние върху политическия живот и върху европейското бъдеще на България, разбира се, зависят от това, дали ще бъде избран за лидер на БСП. Много вероятно е той да се опита да прави своя котерийна, привидно деидеологизирана властова формация по Путинов образец и под възможни имена от рода на “Българска държавност”, “Наш дом- България”. Върху трите идейно и емоционално най- близки на Първанов и “стопанисвани” през 90-те години от него политически терени – на проруския “национализъм”, на ултралявата демагогия и на мелодраматичното фалшиво сиромахомилство вече гъмжи от все по-гласовита и все по- агресивна конкуренция. Тя привлича значителни части от ортодоксалните леви, от стандартния електорален образ на “червените бабички”, от лумпенизираните маси с единствен информационен кръгозор “чалга –културата” от селото и града, а по-точно- нито от селото, нито от града. Т.е.- от всички онези, които масово избираха Първанов. Затова насочването му към условно умерен избирател си поставя като максимална цел ситуация, в която той да играе ролята на център, дори и на десница (!) спрямо една неизбежно олевяла БСП.”

 4. Една част от електората на тази партия БКП* БСП , може би не разбират (за циганите не важи , те го знаят),че сме 21 век ….След като тарикатите партийни се застраховат от далече …значи…избори… и Money.http://www.youtube.com/watch?v=wy04c-6DEgE.

 5. Както винаги много точен журналистически отстрел!

 6. Браво бе, СТАМБО, щом си го написал още тогава! Страхотно! По въпроса “Гоце”, можах да стигна единствено до упрек към г-н Инджев, че с разкриване на същността Му, прави услуга на БСП, по начин, че му отрязва пътя към партийно лидерство, а е доказано, че поради природната си некадърност, всичко до което се докосне Гоце изсъхва…

 7. Агенг Гоце отдавна не е агент Гоце, а агент Джордж! Нима никой не е прозрял това?

 8. СТЪРШЕЛ, какво битрябвало да означава това , което сте подФърлили тук за някакъв си агент Джордж???

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.