България козирува и изпълнява нареждането на Кремъл за съветските опорни точки на своя територия

 

Получаваме документално потвърждение на твърденията, че България днес продължава да изпълнява нарежданията на Кремъл. След като руското външно министерство настоя българи да бъдат наказвани за изразяване на отношението си върху паметници, свързани с несъществуващата държава СССР, претендиращи да имат нещо общо с българската свобода, машината за репресии в България се е задействала.

pozor

МВР е образувало и изпратило на Софийска районна прокуратура материали за последните две акции на Паметника на съветската армия. Образувани са две досъдебни производства за унищожаване и повреждане, като практиката при предишни такива случаи беше да се разследва хулиганство, съобщиха за “Дневник” от Софийската районна прокуратура.

Последните акции бяха от 23 февруари и от 2 март в подкрепа на Украйна. При първия случай две от скулптурите бяха боядисани в цветовете на украинското знаме, а под тях имаше надпис “Слава на Украйна”.

На 2 март пък с червен спрей беше изписано: “Долу ръцете от Украйна” (причината за това е решението на Съвета на федерацията (горната камара на руския парламент) да даде с пълно единодушие разрешение на президента Владимир Путин да използва руската армия в Украйна. (Дневник)

Досега при всички акции прокуратурата образуваше разследване срещу неизвестен извършител за хулиганство. В момента тези досъдебни производства са спрени – те могат да бъдат възобновени, ако се открият нови доказателства.(Дневник)

IMG_9387

7 мнения за “България козирува и изпълнява нареждането на Кремъл за съветските опорни точки на своя територия”

 1. Уважаеми господин Инджев, ще се опитат да ни “затворят устата”, да ни “поставят на мястото” като морални подбудители на тези действия по моралното срутване на МОЧА.
  Синът ми, арх.Владимир Недялков, прекара една нощ в зандана с белезници за морално сравняване на хитлеризма с фашизма на Путин.
  Господ е с нас и под око гледа фашистите и техните български прислужници от присъдружните им органи.

 2. Към: арх.Веселин Недялков

  Явно тласкат свободолюбивите българи към радикализация…Боят се като дявол от тамян от украински вариант, но правят всичко, за да го предизвикат.

  Понеже думата “патриот” е толкова зацапана тъкмо от слугите на Кремъл, вече прибягвам до описателното “свободолюбив българин”.

 3. Г-н Инджев и г-н Недялков, не мога да съм с вас физически, поради далечината, но съм с вас духом. Вие сте в моите молитви. Тираните и техните слуги не разбират, че Господ вижда всичко и насочва мирските събития. И един ден те ще стоят пред него и дадат сметка за своите дела. Както и всеки един от нас, само че за тези от нас, които изповядваме Исус Христос за нашия Господ и Спасител, цената за греховете ни е вече платена от Него, и срещата с Госпд Бог ще е най-прекрасното събитие. За тия другите, където сега си мислят, че са богове…

 4. Г-н Инджев и г-н Недялков, и аз мисля, че нещата отиват към радикализация на обществото.Днес ще наказват заради съветски/не руски/ паметници със съд, а утре ще защитават руската си общност – около половин милион вече.С такава управляваща класа , продала се на Путин, е ясно, че българите няма кой да защитава.Защо не защитиха така пламенно и паметника на Левски, а позволиха ограбването му.Наложи се сам човек да се бори за възстановяване на откраднатото. И слава на Бог, че има такива българи.
  Руския агресор не признава нито граници, нито международни закони , нито правата на хората в Крим, а иска сурови наказания за българите в собствената си държава, дръзнали да заявят, че не приемат символа на руската окупация да е все още в центъра на Европейска столица.

 5. До ДАРИ:
  “Руският агресор не признава нито граници, нито международни закони”, нито човешки права, когато има насреща си Обама и Меркел. Когато срещу него се изправят “Рейгън и Тачър” – признава и още как!

 6. Архитектите в зандана,а мутрите на свобода?Не се ли връщаме към събитията от 1944?Колко образовани и умни хора останаха?Нова вълна ли започва за тяхното унищожение?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.