Новият Бареков тайно помага на Нова тв като я лишава от себе си

Новият политик Николай Бареков е стара лисица, но се издаде: видя се, че работи не само за официозната ТВ7, но и тайно помпа рейтинга на Нова телевизия.

 

Това се видя днес ясно от негово писмо, с което заявява, че повече няма да се показва от екрана на тази телевизия.

 

Каква по-голяма услуга за въпросната медия от това, да спре да гони нейни зрители с присъствието си от нейния екран!

 

Новият политик явно подпомага Нова, но вече е разкрит!

14 мнения за “Новият Бареков тайно помага на Нова тв като я лишава от себе си”

 1. Аааа това е интригатаа. Чудите се как да го завъртите. Ами то Нова е Герберска бре господа. Това свобода на словото ли е ?

 2. Към СъщоИво:

  Брей, как познахте за интригата?!
  Колкото за свободата на словото, то ТВ7 ( в която съм забранен лично от безцензурния Бареков), то тя е направо образец за свобода на словото…Пардон, шегувам се, това също е “интрига”!

 3. Просто смятам, че не е редно която и да е телевизия, било то Нова, Тв7, Бтв да налага цензура в 21ви век. Просто не е нормално ми се струва. Затова се радвахме на падането на Берлинската стена. Поне една от многото причини беше тази – да се спре с цензурата тип Сталин, Ленин, Ким Ир Сен. Еднакво глупаво ми се струва през 2014г. телевизия да цензурира някого, както е вашия случай, или да кани някого с цел да се заяжда с него. Когато си пусна телевизора искам да видя обективно представените факти, а когато говорим за публицистика искам да виждам умерени коментари, а не махленско дърляне.

 4. “В допълнение” на “СЪЩОИВО”:
  И изобщо, всички телевизии, които не са на КТБ/Делянчо и мамата му са:
  – герберски;
  – мръсно сини;
  – пропротестърски;
  – проамерикански;
  – проевропейскоколонизаторски;
  – промайдански;
  – русофобски;
  – соросоидални;
  – империалистически;
  – фашистки;
  – врагове на Дудука, Волен, АнгелЧе-то, ФилиповчанЧе-то, Петното и на “най-добрата” и “най-патриотичната” част от българското природонаселение!
  🙂

 5. към СъщоИво
  Какво означава една медия да е герберска, след като Бареков до вчера се кълнеше в ББ като в Господ.Лягаше и ставаше с ББ на уста, Борисов лично го жени /едва ли е било на сила/.И ако не дай Боже, ГЕРБ е на власт , къде ще е Бареков, питам и отговор не искам.

 6. “Политикът” Бареков-Дудуков е най-скъпоплатения, най-безперспективния и най-неуспешния проект на политическата инженерия на кагебистка Русия у нас…

 7. А най-голямята помощ и услуга за доброто на България е, ако Дудука освободи всички българи от присъствието си и да се оттегли към “мъртвите сибирски полета” или към “северокорейските необятни просотри”!

 8. Дудуци велики, защо не се опитате да обиколите 10 села и да убедите 100 пьлнолетни бьлгари да гласуват за вас и след това пишете щуротии за които и да е успял да направи това.

 9. Дудука никога, ама никога не мога да го взема насериозно. Освен това е скучен и досаден. Лош ерзац на лудото Яне, което поне ме разсмива.

 10. @А.А
  Очевидно и вие не разбирате какво искате да кажете. Аз също се затруднявам. Започнете с чернови. На ръка. Хем да си пооправите почерка. Когато започнете да си разбирате, предложете го и на нас да опитаме. Успех.

 11. Към АА
  Спри да пиеш когато се готвиш да напишеш нещо!

 12. Не понасям Бареков, както не понасям и останалата червена сволоч, но не мисля, че е безобиден, не сам по себе си, а поради това, че е продукт с определена цел на руснЯците /баба така им казваше, руснЯци/. Та този Бареков обикаля селца и паланки с голяма свита, обещава на нещастните бедняци какви ли не благини, раздава им рекламни значки и прочие, и най-лошото, те му вярват, ето, дошъл е в бедното им селце и ги хвали, и ги обича,и им съчувства, и им обещава!!!
  Не бих се учудила изобщо, ако утре и той започне да “лае” /пак бабин израз/ от Парламента като Мая Манолова, и атакистите и останалите явни и неявни червени продажници. Защото ние, които не сме червени, май няма за кого да гласуваме …

 13. А.А, иди да духаш с дудуците по селата, пък може и да убедиш някого да гласува за вас.
  Но първо спрете да духате пред банкомата, за да повярваме , че вие сами можете,само с духането си да получите поне един дори и селски глас.

 14. Със сигурност знам,че за Пловдив са приготвени 60млн.да се купуват изборите.Мизата е 200 лв.на човек за да си продаде гласа за Бареков.Естествено “брокерите”се гласят да заделят част за себе си.Но това са огромни пари-ще се купува,ще се лъже здраво.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.