Петата колона Усвирка в парламента европейската ориентация на България

” …не трябва да си правим никакви илюзии за наследството на СССР и съветската тоталитарна държава. Европейският съюз и САЩ залагат на дипломацията. Русия обаче вече окупира Крим и е възможно да го анексира на базата на противозаконен местен референдум”, каза днес президентът Плевнелив в българския парламент в най-категоричната си досега позиция срещу руската инвазия в Украйна.

От левия сектор съветофилите посрещнаха тази европейска позиция с демонстрация на омраза към истината.

С възгласите „У У У” срещу европейския прочит на разтворената от Путин книга на конфронтацията с Украйна и демократичния свят съветската пета колона окончателно напусна днес българската си землянка и се самоанексира демонстративно към лагера на руския агресор.

Далеч съм от мисълта да желая злото на близката ни Украйна, но злото, което забърква срещу нея Путин, е за добро поне в едно отношение за България: направи видима мимикрията на уж социалдемократизираната ни съветска пета колона.

Вече няма да има нужда от дълги обяснения. Достатъчно е за илюстрация да бъде чуто, видяно и показвано това „У У У”. Това е събитие, което е емблематично подобие на Делян Пеевски, крещящ от трибуната на Народното събрание закани за разправа.

Ехото ще отекне в европейските столици, а мисията на българските медии, ако поне малко проявят стремеж към свобода и усещане за важността на историческия момент, е да го ууусилят чрез своите микрофони, екрани и страници.

Дошло е време за изтрезняване от посткомунистическия махмурлук.

47 мнения за “Петата колона Усвирка в парламента европейската ориентация на България”

 1. Къде са здравите демократични сили, сега? Де са Реформаторите? Що само пресконференции дават ,дето никой не отразява? Какъв е тоя сън мъртвешки???
  Защо не са рамо до рамо с протестна мрежа? Защо не ги подкрепиха в сигналът им до Главният прокурор?
  Ей така, както го мислят и действат няма да стане – беззъби, ялови. Хората се разочароват от тях и няма да ги подкрепят с доверието си.
  СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

 2. *Радан Кънев: “По отношението към Украйна ще се разбере кой у нас е рубладжия.”

  Е, списъка става все-по дълъг.

 3. Все пак не бива да се забравя че в момента ни управляват синовете и дъщерите на същите тези, които преди 50 години са си правили тънки сметки да присъединят България към СССР за да си гарантират безконтролни доставки на суровини от СССР. Дори и руснаците са били сащисани от такова дупедавство и са приели молбата за някаква шега. Но следващият път може и да я „уважат”.

  Бъдете бдителни и не спете спокойно!

 4. Долу КАПУТИН !!!
  Петата му колона – в шеста глуха!
  Референдум, предсрочни избори и нова конституция.

 5. Да… Това е също толкова гнусно, колкото и назначението на “успелия млад мъж”. Страхувам се, че в тая сложна обстановка ще направят нещо, след което и масово излизане на улицата няма да помогне. А дали ще е възможно да се излезе…

 6. Докато заблуденият мечтател от Белия дом ни обяснява каква клетка му е приготвил и газираната комсомолка от Берлин го предупреждава колко лошо щяло да му бъде вътре, кръвожадният АЛФА-ПУТБУЛ вече заръфа омаломощената Украйна, а насъсканите му хиени снощи разкъсаха няколко украинци в Донецк дръзнали да я защитават.
  Обещаха ни засега в понеделник ДА НИ ПОКАЖАТ КЛЕТКАТА, но как и дали ще успеят да го вкарат вътре не е ясно и не е ясно и не е ясно.
  В понеделник е ясно само едно – че питбулът ще дъвче и мляска доволно плячката под акомпанимента на кискането на глутницата хиени от вида Homo Sovieticus.
  А задунайските зверчета ще празнуват и те, надявайки се да остане някое кокалче и за тях.

  Ето една много точна статия по темата:
  http://krotov.info/library/02_b/es/smertny_38.htm

 7. От днес диктатурата на Путин се прехвърли и в интернет – спрели са няколко независими сайта и няколко блога – вкл. на Навални.
  А в Крим има само една ТВ – руска и само едно радио – руско (колко до болка познато). Този модел всъщност скоро ще се установи в самата Русия.

  А оттам – в “Болгария не заграница”. Колко му е – местните съветофили са навсякъде – в икономиката, политиката, медиите, образованието, културата. И не само са вътре, а и държат властта в тях…

  Последните две-три години ясно показаха, че все още (и май завинаги ще) сме си НРБ.
  Което е нашата трагедия.

 8. Господин Инджев, “европейците” с шеф “шефа на европейските социалисти” са освиркали Путин, без съмнение.
  Искате да кажете, че Путин не заслужава тези аплаузи?
  Но, в коя страна социалистите и комунистите не са лицемери?, т.е. престъпници с благи маниери?
  Но, за да не съм като тях, за да не съм и аз лицемер, ще кажа – трябваше в един определен исторически момент да бъдат …!

 9. Към арх.Веселин Недялков:

  Не се сърдете, но това за “историческия момент”…предпочитам да не правя услуги на желаещите да цитират блога ми като доказателство за моята кръвожадност. Съжалявам, но не съм чак толкова услужлив ( за онези, които ме дебнат).

 10. Мислим еднакво, което ме прави горд! Да си жив и здрав.

 11. Как ли ще реагират левите коментатори? Вчера др. Крум Рачев се терзаеше, защо Иво Инджев се е отказал да бъде публицист. Мислих, мислих и стигнах до извода, че е прав. В България публицисти са само (в альфавитном порядке!) Волгин, Дърева и Симов. Време е това фактическо положение да бъде утвърдено със специален закон. На първо време върши работа венецуелското медийно законодателство. После уверено можем да достигнем беларуските, туркменистанските и накрая-севернокорейските медийни стандарти. Вярно е, че Иво Инджев го търсят повече световни медии, отколкото български. Но ето, че триото също има впечтляваща международна изява. В нея тематиката е зададена от Волгин, гласът е на Симов,а първичните полови белези-на Дърева.
  Вижте и се убедете

 12. Малко пояснение за тези, които не знаят (северно)корейски. Това е ДЕКОНСТРУКЦИЯ, закупена от Пхенянската държавна телевизия.

 13. И да не влагаме “кръвожадност за историческия момент”, трябва да признаем, че моментът беше пропуснат.А имаше един кратък момент наистина, когато комунягите бяха изплашени и настръхнали. Бясно унищожаваха документи, уличаващи ги в престъпленията, разграбваха онези, които смятаха, че може да им послужат за шантажи и се притайваха като бълхи в гащи. Много интересно за наблюдаване как дерибеи се снишават. За съжаление беше за кратко. Номерът им мина и стигнахме до тук. Вече са непоклатими. А ние си блееме за да не сме “кръвожадни”

 14. Нека да викат “ууу”, колкото искат.Сочи струваше на Путин 50 млрд щ д, а войната колко ще му струва?Рублата се срива.При една международна изолация руските компании ще загубят много пари, инвеститорите вече бягат панически. Едва ли на руснаците ще им до нашите рублофили, камо ли да им плащат.Мисля, че този път Путлер се надцени много и анексирането на Крим, ще изиграе ролята на детонатор не само за Русия, а и за рубладжиите у нас.

 15. A mi , hayde de!!! Da gi izmetem tezi cherveni boklutzi!! Ama ,niakoy sega shte me sadi za tova izkazvane!! A-a-a-a-a……narod ot GAZOLIZACHI !! GOSPODI !!!

 16. Аз пък искам да попитам Крим чий е ???
  Защо всички го искат ? Ако те са си отделна държава , защо да нямат правото да се самоуправляват? Не било законно ??? А всичко което стана в Киев законно ли беше ?!

  Искам и да попитам, защо Хонг Конг до 2000 година беше английски ???

  Защо Китай си присвои Тибет и разруши древните храмове? За тибет няма ли кой да плаче в блога на г-н Инджев ?

  Остров Кипър защо е окупирам от Турция а турския премиер изказва мнение за Крим сякаш той не прави същото в Кипър? Защо Мекел и Барак не са толкова твърди и с Турция?
  Нима са законите им са само за някои а за други не са ???

  Ако Г-н Инджев реши че моето мнение е нищожно и го изтрие би ли се обосновал защо неговото мнение е важно ?

 17. G-n Indzhev, spored men samo za slepite/idiotite ne e bilo iasno na kogo sluzhat gore-dolu 100% ot taka narechenite BG politici. Te sa ruski podlogi! Tochka! Vsichkite do edin narodni predstaviteli sa takiva do dokazvane na protivnoto. Do tozi moment lipsvat dokazatelstva che tezi bezrodnici ne sa se kleli vuv viarnost chrez podkupi ili drgo iache na ruskia okupator. Za suzhalenie narodut ni e bil e i nai-veroiatno shte produlzhi da bude mursha, obozhavashta porobitelite i ugnetitelite si. S cialoto si prezrenie kum simeon koburgotski smeia da se suglasia che narodut ni ima nuzhda da prenastroi chipa si – DNK ni e strashno sgresheno!

 18. Господин Инджев, изцяло сте прав за всичко, което пишете, но проблемът е в това, че дори тези, които аплодираха президента, го направиха просто защото трябваше да се разграничат от другите партии, а не защото са твърдо убедени, че той е прав. Сигурен съм, че те също не вярват във вината на Русия и спокойно могат на четири очи да ни убедят, че за всичко е виновна Украйна. Така че, според мен, всичките ни политици, присъстващи в парламента са хора, на които не може да се разчита за нормална, европейска, цивилизована България.

 19. Поздравявам Иво за неговата жажда да казва истината, толкова пъти замазвана с огромен слой лъжи от агитпарцалите, които вече половин век се мъчат да късат и изкривяват нашите мозъци. Тяхното блато ни залива и сега всеки ден. Перчат се като “русофили”, а са всъщност нищо по-вече от активни агенти на Кремъл. Горко на изстрадалия и измъчен руски народ от такива “русофили”.

 20. Случайности няма , тази пета колона не е от сега . Достатъчно е да се запитаме , дали е имало друга страна на планетата Земя , която в своят химн да е величала своите ,,освободители” ( ….с нас Москва е в мир и бой ! )…..Няма и да има…. А в днешно време , като се започне с бялата Златка Сидеров , мине се през Лютви М.-гледащ на изток и сигурно незнаещ къде е Анкара……за БСП (БКП)…е излишно да се споменава….и т.н.

 21. I oshte neshto, smiatam che za dobroto na Evropa e da ogranichi pravata na ruska chastna sobstvenost v Evropa. Triabva da se zabrani na ruski grazhdani, kakto i na grazhdani na strani ot EU s dvoino grazhdanstvo, edno ot koito e Rusko da pritezhavat nedvizhima sobstvenost na teritoriata na Evropeiskia Suiuz.

 22. Към “читател”,
  А влизането в Унгария през 1956г законно ли беше? А това в Чехословакия през 1968г, когато и ние пратихме 2 полка ( Харманлийския и Елховския) за парлама, законно ли беше?А “братската интернационална помощ” в Афганистан законна ли беше? А да знаеш някой освен Турция да е признал “Северно Кипърската Турска Република”? А Чеченците нямат ли право на независимост, какво ще стане ако там се проведе референдум?А, ако Калининград рече да си върне името Кьонисберг и проведе референдум?

 23. @Стамбо
  Забележителен революционен призив, който проникна дълбоко в душата ми, поради което заслужава да бъде поне наизустен и към което аз лично ще пристъпя веднага.
  А ето тук предлагам и едно ВЕЛИКОРУСКО ЧУХЧЕ цитирано от също толкова ВЕЛИКОРУСКИЯ ПЛАЗМОД чрез “пророчествата” на великите( по неговите думи) славянски титани на мисълта.

  https://www.youtube.com/watch?v=aTToCgtTB3c#t=954

  «….. че Европа е била естествен враг на тяхното единство и винаги ще остане такава и че ако те (славяните) съществуват на този свят то естествено това е заради ОГРОМНИЯ МАГНИТ РУСИЯ ??!! която непреодолимо ги привлича към себе си, съхранявайки тяхната цялост и единство»
  ФМ Достоевски към неблагодарните славяни, 1877

  «….. световното стопанство, изкарано вън от равновесие със загубата на ЗДРАВОСЛОВНОТО РУСКО ПРОИЗВОДСТВО ??!! ще се примири с утвърждаването на своето безплодие за десетки години…..»
  Иван Илин към славяните нежелаещи великоруско единство 1948

  «Руснаци, сега се обръщам към вас, руснаци, жители на Украйна и Белорусия, които ние на Балканите също смятаме за руснаци. Погледнете на нас и запомнете. С вас ще направят същото когато се разедините и покажете слабост. Западът, тази БЯСНА САБАКА ще ви захапе за гърлото. Братя, помнете за съдбата на Югославия и не позволявайте да постъпят и с вас така както с нас.»
  Слободан Милошевич, последно интервю

  Позволих си да преведа набързо някои извадки от тези сакрални откровения от свещения руски язык.

 24. Малко off topic.
  Президентът на България има право да говори пред Народното Събрание и мисля, може да говори каквото намери за добре. Лично аз споделям казаното от президента.

  За кого е изнанеда описаната реакция на народни представители?
  На тези, които са изненадани, може би ще помогне един цитат, който взимам от интервю с Валентин Вацев. (Признавам, интервюто му ме впечатли.)
  „В лицето на Станишев имаме управляващото феодално съсловие на късния феодализиращ се  социализъм.“
  От хората, подбрани да служат в народното събрание на „уплавляващото феодално съсловие на късния феодализиращ се социализъм“ не би трябвало да се очаква друга реакция.

  Руският президент може да мисли различно от българския.
  Русия и страните от NATO, изразяват различно мислене.
  Русия не е член на NATO.
  Руският президент ще взима решение след като се публикуват резултатите от референдума.
  Какво ще бъде неговото решение, никой не знае.
  Може да е мъдро?

 25. Господин „ читателю”,
  Причината, за да се намеся не е за да заместя господина Инджева. Негова си работа дали ще Ви отговори.
  Щом сте си отредил самичък ролята на „читател”, то моля четете внимателно!
  Ако го направите, ще установите, че мненията под всеки блог или под която и да е статия в електронно издание представляват нагледен пример за ентропия. Пардон, за демократичност.
  За г-н Росен Йорданов Меркел е „газирана комсомолка от Берлин”, а Обама е „заблуден мечтател от Белия дом”.
  За г-н „хайде холан” Реформаторите са единствените политически виновници за случващото се по света и у нас. Впрочем, май и домакинът на този блог споделя перманентно това мнение.
  Питате на кого принадлежи Крим. Ами защо не си отговорите сам, а чакате друг да Ви каже. Не Ви ли стряска факта, че за да се откаже Украина от ядрения си потенциал през 1994, Русия става гарант за нейната цялост? И Украина го предава на Русия, вярвайки на подписи. Ами ако не беше повярвала? Путин щеше ли да прати спецназ в Крим? Или вярвате, че униформените по улиците на Симферопол, яхнали джипките „Тигър”, са си ги купили от насрещния магазин по две рубли за бройка?
  Защо искате от Меркел и Обама да са се били били произнесли преди повече от 30 години за Кипър? Когато и двамката са били юноши бледи? Не Ви ли е достатъчно, че Северен Кипър е признат и до сега единствено от Турция?.
  А що се отнася до Хонкгонг – нали вече е китайски. Мислите ли, че Сибир ще бъде върнат на Китай? Или си мислите, че Сибир е исконна руска територия?

 26. Би било хубаво г-н Инджев да напише нещо в следващите 48 часа за това, че, противно на московската пропаганда, честен референдум в Крим едва ли би довел до победа на гласовете за присъединяване към Русия. При само 58% етническо руско население–и поне 36% украинци и татари–в най добрия случай гласевете ще са на кантар при честен вот, който не е под дулата на руското оръжие. Да не забравяме, че през 1991 мнозинство от населението в Крим гласува за оттделяне от СССР, а тогава процентът на руското етническо население е бил още по-висок, 67%. Много от етническите руснаци в Крим сигурно си дават сметка каква икономическа катастрофа ще ги сполети, когато украинските туристи престанат да идват в Крим, или да бъдат допускани–а те са 70% от всички туристи. Крим се изхранва от украински и руски туристи.Всички тези неща ги пише в издания на Запад, но българите в България, които се интересуват от тази тематика и не с промити съветофилски мозъци, само Иво Инджев вероятно може да достигне с такава информация.

 27. Към “Танчо”.
  Съгласен съм, че не е било но защо тогава на Турция не и се наложи ембарго, санкции на турски политици , спиране на турските проекти и т.н. Защо Турция е в Нато и защо Турция я присъединяват към Евросъюза ???
  На тях никой не им се кара и не им вика империалисти. В България те нямат “пета колона” и който каже нещо срещу тях го изкарват гаден националист. И не само Турция а половината от тези, които сега са се развикали към Русия са същите
  За Франсетата защо не отворим дума колко колонийки са навървили. ???
  Те всичките обаче са европейци, което незнайно защо се разбира като много готини въпреки, че Европейците са избили милиарди чернокожи , червенокожи , аборигени , индийци и т.н. Тааа дайте сега да си помислим кой на кого вика “Империалист” ??? Не е ли малко смешно а ? Изведнъж вълците станаха ангели и почнаха да се карат на мечката че похапвала мръвки ??? Кой ще ми каже че не е така ?

  Надявам се г-н Инджев да прояви толерантност към моето мнение и да не го изтрие, както е в повечето случаи 🙂

 28. Няколко думи отзад напред!
  – Костадинов, СИБИР никога не е бил китайска територия, а населена с българи след потопа в 5508 година преди новата ера територия;
  – Костадинов, КРИМ е територията населена с българи далече преди новата ера;
  – А един русофил съобщи, че в полковете на Петър ПЪРВИ пишело, че има имена като България, като … !
  Ами тези полкове воюват с Крал Густав 12-ти и губи битката край Севастопол;
  Цялата МУ АРМИЯ е била заселена с българи!

 29. Няколко думи отзад напред!
  – Костадинов, СИБИР никога не е бил китайска територия, а населена с българи след потопа в 5508 година преди новата ера територия;
  – Костадинов, КРИМ е територията населена с българи далече преди новата ера;
  – А един русофил съобщи, че в полковете на Петър ПЪРВИ пишело, че има имена като България, като … !
  Ами тези полкове воюват с Крал Густав 12-ти, който губи битката край Полтава в 1709 година;
  Цялата МУ АРМИЯ е била съставена от българи и ръководена от български хетмани!

 30. До Алеко . Само +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ …. ! ! ! .Вие говорите с моя глас ! Радвам се че има все още умни ЧЕЛОВЕЦИ !.

 31. Г-н Алеко, ще се опитам демократично да поясня предубежденията ми по повод на въпросните двама отнесени от някакъв ненормален вихър…
  Имал съм щастието да присъствам на среща с германски комсомолци в студентските ми години. Само едно докосване до такива индивиди ми бе достатъчно да си създам предубежденията. Тук говорим за комсомолка , активен деец по пропаганда и агитация. Няма да давам обяснения какви са ми впечатленията.
  Второ, при огромните технологични възможности на Германия на които съм непоклатим фен, остава за мен загадка как така се възприе мащабна кампания против ядрената енергия а по отношение на всеобщата европейска кампания за LNG тази страна има мизерни успехи. На мен това ми говори за силен про-руски афинитет.
  За Обама е дори по-ясно защото този флоп който претърпя RESET инициативата му е повече от показателен за заблудата му.
  Има много мечтатели които обичат породата питбул, някои ги държат в къщи. И нападенията, “неизвестно по какви причини” на деца и възрастни с трагичен изход не секват.

 32. Очевидно не всичко е очевидно. Особено за съсухрените, наивници на социализма (читател), повярвали, че благодарение на ссср стават по-умни, по-красиви и т.н. Днес тези хора са утайката на живота, горчиво скърбяща за пропилените си диктаторски надежди.
  Такъв е и Путин. Крим е финалното действие към провала на рсфср и превръщането й в значима ресурсно, национална, периферна на ЕС източно-европейска държава. Някаква криво-огледална Турция.
  Фактически Украйна имести фокуса на Европа и преговорите с Турция се отлагат за след 2039-та година.
  Колкото до Крим, под една или друга форма ще е част от ЕС.

 33. Към Читател:

  За пореден път ( и именно поради това се опитвам да не ме вкаравате в обяснителен режим за елементарни неща) трябва да обяснявам ,че ножът има различни функции. ужасен е като оръжие за убиване и е много ценен за много други неща…
  Чудя се дали нарочно бъркате този гювеч от аналогии..Направо си викайте “да живее Путин и неговото непреходно дело”, .
  Няма да обяснявам на всеки поотделно, който иска да провокира урок като за начинаещи – защото и българите доста са избивали някога, но това не е повод да се приеме днес един акт на агресия на Путин като “похапване на мръвки”.
  А за кривиците на европейците никой не е писал, говорил, крещял, възмущавал и борил по какви ли не начини, от самите европейци- което прави европейската цивилизация велика. За разлика от руското мракобесие, което величае престъпленията си и до днес.

 34. За съжаление в мнозинството си българите са русофилски настроени.В повечето българи дреме по един дядо Иван.Щом чуят за Русия и им потичат лигите от умиление.Главните причини са бедността и православието.Това са не само по-бедните и слабообразовани слоеве,но и т.нар.”олигарси”(не че те са много образовани),които произлизат от комунистическо-десарската прослойка.Нищо не може да се направи,освен смяна на поколенията,навлизането на западната култура,запознаването на заблудените хора с предимствата на Запада.Иначе,можем само да съжаляваме,че Рони не е вече между живите и не е президент.Досега да е решил проблема с “империята на злото”.

 35. Към “читател”,
  1) Турция е в НАТО от създаването му, а направи десанта в Кирения през 1974 и съдаде непризнатата от никого “Северно Кипърска Турска Република”, точно преди “Гърция на полковниците – военната хунта”, да се опита да присъедини Кипър към Гърция – това доведе и до краха на хунтата в Гърция!;
  2)Турция все още НЕ Е В ЕС! А кой Ви каза, че не им викат империалисти!? Те са били империалисти – Султанска Империя!А в България “националист” е объркано понятие – според Вас да викаш срещу Турция и да ближеш задника на Путин – това ли значи националист!!?? Значи Георги Раковски и Захари Стоянов не са националисти, а Волен Сидеров е!!? “Браво”! Колко “колонии” има според Вас в МОМЕНТА Франция? А, ако говорим за миналото – Грузия, Азербейжан, Армения, Туркменистан, Киргизия и т.н. , какво са били – ИСКОННИ Руски територии??!! Да още Александър Македонски е избил много хора докато стигне до Индия, да не говорим за Римската Империя що народ е избила и заробила! И по тази логика да се даде право и на Путин да прави сега същото – това ли Ви е “логиката” и “правните аргументи”!!??

 36. Има една реплика в “Хамлет”, когато той на театралното представление пита: “Каква му е Хекуба, та така плаче?” На политически език – каква им е Русия та така реват? Майка, сестра, или може би работодател? Е, кой плаче за работодателя си? Само бездарните лакеи!

 37. до Севдалин Панев:

  Така и не откривам достатъчно рационално обяснение за наличната в България идиотия/робски умилена и умилваща се проруска популация.

  Някой от форума имаше гениална идея наскоро. Дайте да прошепнем в подходящите квартали, че освен злато, в основите на МОЧА и альошковците са заложени психотронни устройства, които (дори и да не обясняват напълно нищетата ни) могат да преобразуват фасовете в цигари, а стотинките в хилядолевки.

 38. @ O, WHAT A ROGUE AND PEASANT SLAVE AM I!
  Като гледам по-голямата част от човечеството, онази, която не може да се оправя сама в живота, има нужда от лидери, водачи, вождове, фюрери, аятоласи, равини и т.н. Да управляваш детска градина за възрастни иска много силен и търпелив характер, сериозна поготовка и образование и подкрепа от умно, отговорно и успяло общество. Това в съвременния информационен свят без граници става все по-трудно. Вижте как се гърция чи на популистки огън Камерън и що за карикатура е президент на Щатите.
  На фона на масовия поданик на Капутин,нашите червени гюлета изглеждат почти елит. Надзирателски. От Белене и Скравена.

 39. към Алеко
  Не сте познал! Привърженик съм на Реформаторите,но все по-трудно ми е да агитирам в тяхна полза сред приятели и познати -види се, много са неефективни и точно това ме довежда до ярост. Разбирам,че това ще бъде следващият демократичен проект изтекъл в канала ,заради яловостта им…

 40. И си дайте сметка също, че Р.Б. имат мн. по-голям потенциал , щом без големи инвестиции и почти без да предприемат нещо категорично -същински рефлекси на труп- имат същата поддръжка, като барековата цензура,а там както знаем са инвестирани мн. пари .
  Значи, какво ?!
  В интерес на истината аз почти нищо не чувам за тях,освен че се е отлюспил поредният мискин там, особено последният беше голямо разочарование – Харалан.
  Е, как тогава да ги има в политическото пространство, като ги няма никакви?! И как да не предизвикват съмнение и усмивки?
  Вие нима не го виждате? Колко още да ги чакаме?

 41. до Шопенберг:

  Да, прав сте. Но да бъдеш част от тази детска градина за възрастни също изисква воля за свобода, разум и политическа будност, както един отколешен и иначе проблематичен текст посочваше: http://www.columbia.edu/acis/ets/CCREAD/etscc/kant.html

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.