Москва пренарежда москалите на байганьовците си

Ммм, дааа…Руската пета колона в България се гърчи в необичаната за нея, но наложителна в новата световна конфигурация позиция, при която трябва да напусне лъжата за своята европейска същност, притисната откъм Азия на Путин да си заработи инвестираните рубли.

БСП съответно започна да маневрира около украинския каузс като руски диверсант, принуден да се обозначи най-после на вероломно завладяната територия.

Никак не е изненадващо, че започна ревизия на прекалено европейската ( по вкуса на съветофилите) позиция на БСП. Както е прието от времето на Сталин, това става на закрит пленум, на който обаче толкова открито са се карали кой обича повече Русия на Путин, че се е наложило да излеят информация в медийната канализация за състоял се раздор в обичайно единния им хор.

Ако държат да се знае, че външният министър Кристиян Виенин е бил „смъмрен“ на адски тайния пленум ( подчертавам- искат „мъмренето“ да не остане тайна, защото козируват пред строя на червените избиратели ) за близки до европейската позиция по Украйна изявления, можете да си представите всъщност за какъв скандал става дума!

Това е изненада само за желаещите да се изненадат.

Какво обаче да разчетем на обратната страна на палачинката, с която специалистът по лупингите Бареков за пореден път се опитва да прикрие лисичите си следи в сибирския сняг като алфа троянски кон в руската тройка, в която е впрегнат заедно с троянските съветофилски коне Росен Петров и Ангел Славчев?

На финала на този текст ви оставям насаме с цитат от актуалното му интервю в радио К2, в което обръща палачинката и срещу…Делян Пеевски. Вече и срещу него? !

Новият политик Бареков, който ползва невиждан досега у нас ресурс за предизборна мобилизация много преди да е учредил партията си, не просто декламира целта си да управлява България, но и самочувствието да бъде над всички останали политически субекти в България.

Бареков над всички? Бареков срещу всички?

Ако е вярно, че той вече е обърнал палачинката и срещу банкерския кръг зад него, това означава, че над Бареков има само една сила, която може да го носи на гребена на подобна вълна

Ще познаете коя е тя по факта, че Бареков е (вече) срещу всички участници в статуквото в България, но не и срещу истинския спонсор на проекта му извън България

Цитирайте ми една негова крива дума срещу Путин и ще се поправя. Макар да не е чудно и това чудо да стане, след като му е вменена ролята на вожд на маргиналите под мотото : „Маргинали от всички механи, обединявайте се“!

Явно кукловодите му вдигат залога, който в условията на задаваща се студена война ги кара да вадят на първа линия втория си ешелон наемници.

Най-вероятно началниците са преценили, че Пеевски носи повече негативи, отколкото ползи в ситуация на избори и са решили да го разк(р)ачат от своя спутник в българския микрокосмос.

Ето вещественото доказателство за новия обрат на палачинката.

Илиана Беновска: За 3 минути 3 пъти споменахте името на Бойко Борисов, но не споменахте нито един път името на Местан, Доган, Станишев?

Николай Бареков: Местан го споменах, също Пеевски, Станишев! Това са днешните играчи на политическата сцена!

Илиана Беновска: Все пак защо споменавате по-често Борисов, той не е на власт?

Николай Бареков: Дайте да говорим сериозно!

Илиана Беновска: Говорим много сериозно!

Николай Бареков: Г-н Пеевски и г-н Борисов са на власт може би 5 години. Вие мислите, че ГЕРБ управляваше без ДПС и без г-н Пеевски 4 години ли? Или мислите, че и сега г-н Борисов не крои да прави сделки с ДПС, с г-н Пеевски, с г-н Местан и г-н Доган?

Илиана Беновска: Разграничавам нещата на две, да, Борисов управляваше с Пеевски 3 години и няколко месеца. Откъде накъде сега говорите, че той продължава – какво казахте, че прави с Пеевски?

Николай Бареков: Продължава да ги търси и да крои планове, да се върне с помощта на ДПС на власт!

Илиана Беновска: Откъде накъде го твърдите това? С какви доказателства?

Николай Бареков: Гледах г-н Борисов, беше при Антон Хекимян. Изключително мило се изказваше за г-н Пеевски, призна си как е имало десетки срещи между тях. Как сядали двамата да обсъждат, къде, какви обществени поръчки трябва да има, защо да се строи детска градина, а не улица или улица, а не стадион.

Илиана Беновска: И?

Николай Бареков: Те си говорят като изключително близки любовници, г-жо Беновска!

Илиана Беновска: Вие ще ги изкарате…

Николай Бареков: Г-н Доган е най-големият политик в българската история, това не е Ваше или мое твърдение. Това се отнася и в политиката, нищо в политиката не е казано случайно!

Илиана Беновска: Какво Ви дразни в това, че Борисов общува с Пеевски, а не се дразните от това, че Станишев общува с Местан?

Николай Бареков: Няма нищо дразнещо в това да си общуват политиците, нека обаче всичко това да става прозрачно пред обществото. Аз съм заявил, че нашата партия няма да управлява с БСП, ДПС и ГЕРБ…

Илиана Беновска: Не си правете предизборната кампания, ще имате възможност…

Николай Бареков: Не е кампанията, това е истината!

Илиана Беновска: Сериозно говоря, извинявайте, че ви прекъсвам! Какъв е Пеевски, че в симбиоза с Борисов, те стават много силни и страшни, а не говорите за това колко силни и страшни са във властта Станишев и Местан?

Николай Бареков: Г-н Пеевски и г-н Борисов сега са в опозиция, пак във симбиоза, но в опозиция. За последната година и половина това са двамата политици, подали си оставката.

15 мнения за “Москва пренарежда москалите на байганьовците си”

 1. Прекрасно сте го написали, Г-н Инджев. Шапка ви свалиам!

  Борбата за рускиа овес сред табуна троиански коне в БГ, предвождан от кранти като станишев, оглушарски, прванов, борисов, местан и дргуи “родни” безродници, се е изострила. Това, макар и добре, не бива да ни изненадва. Говори се, че предвид задаваштите се санкции за русиа, главниат кониар на троианските ни коне, г-н Капуткин, ште свива порциите овес и ште прави на луканка (даи Боже) тези от конете, които не са изпулнили поставените пред тиах задачи.

 2. Какъв български е това, какво интервю е това!!?

 3. Бареков си е поредното нищожество, въздух под налягане, което да омайва тъпите глави. Дори не ми се занимава с него. Но се чудя защо го славят Доган за велик политик, когато той си е просто далавераджия. Какви политики, какво величие? Просто комунягите го назначиха за патерица, но електоратът му, макар и под строй, не достига за целта и им трябва още някой продажник да допълни кворума в парламента. И като се износи го подменят с нова мутра. Лъскат му имидж, подготвят му опорните точки и хайде на пазар за нови будали. Трябва някакси да се обединим срещу това зло. Ама как да се гласува за РБ, като там е и Кунева, а за нея не бих си дала гласа.

 4. Петър Волгин – още един един журналист “на повикване”, достоен за отбраната компания на “България без цензура”! Смятаме да му предложим да се включи в нея, за да освободи ефира на БНР от присъствието си.

  fb група:
  “Петър Волгин & Co – вън от БНР!”
  https://www.facebook.com/groups/464136617019884/

 5. @ЗДРАВКА
  Махленско, безотговорно и в полза на рублофилите е десните избиратели постоянно да се глезят и с извинение да се лигавят на тема “е да, ама…”. Не стига,че “сестра ни” (в енп) герББ ни бие в София и където ни хване, не стига, че сме извън парламента, не стига, че Костов след 97-ма не е спечелил нито едни, повтарям НИТО ЕДНИ избори, ние като някоя фръцла все се цупим. Държим се като бивша примадона и после светът ни крив. Виж Нейнска и не питай. Поне четете и слушайте Радан Кънев. Или станете по-добрата Кунева в РБ. Ние ще Ви подкрепим.

 6. Затова “прехода” в България е нескончаем.Руските подлоги край нямат.Направо на едро ги пазарят за по-евтино.Наистина са такива, евтини,безгръбначни , същества.Надявам се Путин, т.е Русия да фалира и ЕС да започне по затягаща политика спрямо руските агенти в бившите руски сателити. Съгласна съм с Ал.Алексиев , че социалистите в ЕС го превърнаха в бюрократична организация, неспособна да реагира гъвкаво на проблемите.Украинската криза е ново доказателство.

 7. След бурни 3-часови дебати БСП пренаписа позицията си за Украйна. Първоначалният вариант, че червените са за изтегляне на руските войски от Крим, взриви пленума. В крайна сметка БСП прие изцяло балансирана позиция спрямо ЕС, Русия и Украйна. В основата е “запазването на териториалната цялост на Украйна”. Изхождаме изцяло от интересите на България, категоричен бе Станишев…………РУСОФИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗХОЖДАТЕ ВЪРХУ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ С ПОМОЩТА НА БКП/БРП/БСП ВЕЧЕ НАД 120 ГОДИНИ. ПАРТИИТЕ В Р.,БЪЛГАРИЯ ,ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ ПЕТАТА КОЛОНА НА РУСИЯ СА: БСП /България Срината Продадена/, ДПС /Доносници,Предатели,Сребролюбци/, “Ат ака” ГЕРБ/Гардирайте Енергията Руска Братски/….ДАНО БОГ ДА НИ ПОМОГНЕ ДА СВЪРШИТЕ……..КАКТО ЯНУКОВИЧ В УКРАЙНА.

 8. Интервюто на Бареков не ми прилича на поредното обръщане на палачинката. По-скоро е хвърляне прах в очите на заслепения (заглушения) избирател.

 9. На Негово Императорско Величество товаришч Путин изобщо не му пука за прасето, прасетата и без това са за клане. Така, че ако са решили да го заколят (политически), то гуци,гуци яж боклуци няма шанс.

 10. Естественото развитие на битието на Пеевски е скорошна криза и оправдано излизане от обществения интерес. Има два много възможни варианта – Пеевски продава империята си чрез БФБ, където смяната на властта ще мине за законна процедура, при която новите собственици на медиите и лаФките ще са неизвестни за известно време; или Пеевски започва да се дърпа и да заплашва с разкрития и внезапно спира да му върви в бизнеса, а и в живота изобщо. Но няма никакъв начин Пеевски да продължи да бъде този Пеевски, който е в момента.
  Затова е повече от очаквано Обърни Палачинков да се отрече пръв от Пеевски. Малко по-хлъзгаво ще се опита да се отлепи от Пеевски “най-добрият политик”, а Мустака просто ще спре да му вдига телефона и готово. Но самият Пеевски няма никакво значение – ситуацията няма да се промени за обикновения българин.
  То за обикновения българин всъщност е късно за промяна. Той е обречен.

 11. Към ШОПЕНБЕРГ -Май сте прав, че хич не звучи добре, ама е вярно. От дългия опит ми е ясно, че от някои полически лица нищо свестно не може да се очаква. И си представям как ще се подредят нещата. Още с първото СДС останахме измамени точно заради такива внедрени уж десни и уж честни хора. Ако бях по-млада можеше и да се запретна, както ми препоръчвате, но сега ми остава само да помагам с вот, с добри пожелания и с агитация сред приятелите ми за дясното. А нали не възразявате да имам свое мнение за Кунева? Или е твърде махленско?

 12. Заслужава ли си да се коментириат едни такива безкрайно малки величини като Капута Бюреков,Кривата Джука Кунева,Съсела Станишефф,Гея, Бея и Злодея и т.н московски москали байганьовци?
  Време е всички заедно с сюзерена Капуткин да се отмият в аналите на историята.

 13. Пеевски не притежава никаква империя , той е дебел смешник …. същото важи и за Цветан Василев , независимо, че се изживява като фактор , не за друго, а защото някой му го е вменил. Банката , която управлява далеч не е негова , тук даже не прозира и петата колона ….. тука се краде много акциз господа ….от алкохол и цигари ….. тука има държава в държавата 🙂 И Бареков не се е обърнал срещу своите своите благодетели ( Пеевски и Василев ) , а е влязъл в конкуренция с тях пред общия им спонсор . А кой е той , не е трудно да се сетите …… ако се замислите

 14. Към Здравка и всички други мислещи като нея:Шопенберг е прав! Само ще добавя. Ако наистина сте десни избиратели, не допускайте мнението Ви за отделни лица да обезличи гласа Ви.За изборите през май Реформаторският блок няма конкуренция в дясно!

 15. Към Здравка
  Как да се гласува за Кунева ма Здравке.Какта се гласува за всеки десен политик,който ама про европейска ПОЛИТИКА.Стига вече с тези намеци за съмнения.Не виждате ли че Руските наемници превзеха БЪЛГАРИЯ ДОКАТО НИЕ СЕ ЧУДИМ КОЙ Е ПО ДЕСЕН.КОСТОВ НЕ ВИ БЕШЕ ПО МЯРКАТА.ЗОР ВИДЯХТЕ ДОКАТО ГО НАКАРАХТЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ПОЛИТИКАТА.СЕГА РАДАН НЕ ВИ Е ПО СЪРЦЕ.ЗАЩО ВИЕ НЕ ПОВЕДОХТЕ ДЕСНИТЕ.А СЕГА САМО ВСЯВАТЕ НЕДОВЕРИЕ.АМАН ОТ ТАКИВА “ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ” НА ДЕСНИТЕ

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.