Как Волен обърна американската палачинка и стана руски Сидеров

Статията на В. Сидеров 1991 г.Снимката на статията на Волен Сидеров е от вестник “Демокрация” от 1991-ва година, когато той се правеше на демократ. Това е принос към истината за водещия днес в България Путински пропаганден инструмент, равностоен по перверзия като обърната ориентация на голите му снимки от онзи период, в които украсява “инструмента” си със слънчеви очила.

Гол кураж

Истината за голите снимки на Волен Сидеров (18+)

Blife.bg

Истината за голите снимки на Волен Сидеров (18+)

Същият Сидеров, който демонстрира склонност да позира с очила на противоположната част от тялото спрямо носа си, днес заклеймява ЕС като “гейски”, следвайки висините на комплексарските опорни точки на своя нисичък идеал Путин.

Автор на компромата срещу днешния Волен Сидеров пред днешните му руските началници е Волен Сидеров. Той си е позволил да оспори лъжата за съветската армия като освободителка, наричайки я окупаторка!

Но…да дадем думата на Волен Сидеров в оригинал.

Ето какво пишеше във в. “Демокрация” преди 23 години днешният най-яростен съветофил в България Волен Сидеров:

ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯД

“Съветската армия е страж на мира”-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “легендарната Червена армия” Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”.

За мен утешително и радостно е, че ще доживея това време. Както е радостно разтурването на Варшавския договор. Слава Богу, никой няма да ме защитава от “враговете на социализма”.

Логично и закономерно беше това разтурване.Както логично е логично и закономерно това, че нито един съветски войник не участва във войната срещу Саддам. И как иначе – нали отсреща стрелят със съветски калашници. Не върви да се биеш срещу една армия , която е твоя рожба. За залива не заминаха и български кинтексаджиии, които години наред продаваха оръжие на иракския фюрер, след което се връщаха и купуваха от българския Кореком “Лада” и кожено палто за своята другарка.

Срам ме е, че нито един български войник не замина за Кувейт. Срам ме е за тези, които нападнаха Желю Желев, когато стана дума за българското военно присъствие в залива, пък макар и символично. Това са хората, които издигат паметници на своите агресори. За тях Альоша винаги е бил страж на собственото им дебелашко благополучие.

Войната в залива потвърди истината, че в края на двайсти век велика сила не е тази държава, която има голяма армия, а тази, която има голяма икономика и висока култура.. За да гарантираш нечия свобода, собствената ти държава трябва да се състои от свободни хора и да е що-годе цивилизована. Тези две качества липсват в съветската империя. Нейната армия беше страж на мира през четиредесет и пета година, когато трябваше да се изолира половин Европа от цивилизацията. Тя беше страж на мира и през 56-а в Унгария, през 69-а в Чехословакия, през 79-та-а в Афганистан, през 91–а в Литва…Не е ли време вече да го освободим вече от този наряд този верен страж…Да изуе най-после мужишките си ботуши и да си гледа работата.

Ако пък не можем да минем без страж на мира, нека тогава бъде този, който защити демокрацията. Американските момчета ни показаха как става това.

4 март 1991 г.

в. Демокрация

ВОЛЕН СИДЕРОВ

А ето и още от архивите по въпроса за мнението на днешния последовател на руската опорна точка в противопоставянето на “гейска” Европа.

Пенчо ДАНЧЕВ

В зората на демокрацията: Как Сидеров защитава хомосексуалистите и си пада по леки жени

30.12.2008

Под лупа

“Началото на българския криминален преход е белязано по страниците на вестник “Демокрация” и с яростни статии в защита на идеята за тотална приватизация, връщане на земята и съд за “комсоциалистите”, разкрива документалното изследване за живота на Волен Сидеров – “Волен Сидеров между лъжата и истината”.
Сидеров е един от първите, които популяризират американския план Ран-Ът, поставящ началото на разсипването на българското селско стопанство и българската икономика. Той е правен по указание на тогавашния министър-председател Андрей Луканов. Там активни участници са Иван Костов, Венцислав Димитров (сегашен съветник на президента Георги Първанов) и др.
Днес в предизборната платформа на партия “Атака” са залегнали лозунги срещу приватизацията и срещу продажбата на българска земя на чужденци. В парламента Сидеров дори предлага Закон за национализацията. Малцина обаче знаят, че този закон обслужва само т.нар. едър български капитал.
В мотивите си за напускане на парламентарната група на “Атака” Стела Банкова пише: “Категорично съм за радикално отнемане на незаконно придобитото имущество и търсене на наказателна отговорност от виновниците. Предложеният от партия “Атака” законопроект за национализация обаче на практика ще обслужи интересите на онези, които ограбиха българските предприятия.  В чл.3, ал.1  е записано, че “на лицата, които са придобили национализираните по този закон предприятия, след изземването се заплаща обезщетение от държавата. Собствениците веднъж вече са закупили на безценица държавните предприятия. Втори път са изнесли машините в чужбина и са изхвърлили работниците на улицата, а сега според Закона за национализация се предвижда да получат и обезщетения. В законопроекта се предвижда държавата да отговаря за задълженията на предвидените за национализация предприятия. Доколкото тези задължения са направени в по-голямата си част  от недобросъвестни собственици, всъщност този законопроект ще облагодетелства онези, които ограбиха предприятията”.
Само след година всеотдайна работа във вестник “Демокрация”, Сидеров е свален от поста главен редактор.  Освен драстичния спад на тиража на вестника, една от основните причини е склонността му да популяризира начините, по които по-добре се прави секс. Ето какво четем в “Стенограма на издателските синдикати на в. “Демокрация” за освобождаване на главния редактор Волен Сидеров и избиране на негов наследник”.
Милко Джорджев: Вестникът трябва да бъде на висота. След 19 октомври той стана официоз. Но от моята критика не се взе бележка и тези грешки продължават. Върхът на всичко според мен е тая притурка във вестника. Как може един официоз, един политически вестник да ни занимава с въпроса как се прави по-добре секс? Може би е искал да подпомогне студентското издание, но това е пълно безобразие!
Иван Моров: Моите колеги ме направиха на нищо за тази притурка…
Годината е 1992-ра. Все още порядъчните нрави в България са на висота. Сидеров прави първия си опит да разбие традиционния морал, като пропагандира сексуалната революция. Под негово ръководство в официоза на “синята идея” се появяват рубрики от типа “Из интимния бележник на баба”. Но в сравнение със собствените му порнографски снимки, публикувани в списание “Лейди”, тази притурка е като безобидна детска книжка.
Волен Сидеров: Не съм съгласен. Чисто юридически не стои много чисто. Аз имам безсрочен трудов договор с агенцията и оспорвам това нещо.
Любомир Павлов: Ние те преназначаваме (предлагат му да остане на работа във вестника като журналист – бел.ред.).
Волен Сидеров: Тогава трябва нова заповед, да я подпишете и т.н. Изчислете ги тия неща, защото са много спорни. Това решение, което тук се взе, може да се оспори.
Любомир Павлов: Ние не те уволняваме. Освобождаваме те от длъжност “главен редактор”.
Волен Сидеров: Това означава прекратяване на трудовия договор.
Любомир Павлов: Не те освобождаваме. Назначаваме те като коментатор.
Волен Сидеров: Трудовият договор е безсрочен.
Димитър Коруджиев: Искаш да кажеш, че си пожизнен главен редактор?…”
От стенограмата се виждат отчаяните опити на Сидеров да запази поста си. Видно е и как известният деятел на СДС, съратник на Стефан Софиянски и бъдещ шеф на “Общинска банка” Любомир Павлов се опитва да запази приятеля си Волен Сидеров в синия вестник. Въпреки това Сидеров приключва с работата си в “Демокрация”.
По време на въпросния разговор Сидеров изтъква, че лично е събрал екипа на вестника, между които почти във всеки брой четем имената на Георги Коритаров (днес водещ в “Нова телевизия”) и Венцислав Лаков (сегашно острие във вестник “Атака”). Именно под ръководството на Сидеров и този екип излиза прочутата статия във в. “Демокрация” “Алчни старци изпълзяха на припек”, която е насочена срещу справедливите искания на българските пенсионери. Днес Волен Сидеров произнася пламенни речи против точковата система и преизчисляването на пенсиите. Като народен представител обаче той не внася нито един законопроект в тяхна полза.
Днес Сидеров е известен със своите груби изказвания по адрес на хомосексуалистите. В своя статия, публикувана в списание “Егоист” пише: “И продължавам да наричам гейовете педерасти, а ромите – цигани. Не, не съм толерантен с тях. Така, както те не са толерантни с мен и непрекъснато тикат педерастията или  циганията си в лицето ми”.
Интересно е обаче да видим какво казва същият този човек в интервю пред списание “Клуб М” през 1991-ва година:
– Говорихте твърде много за вас и жените. А има ли мъж в интимния ви живот?
– Не, няма, макар че са ме ухажвали и  мъже.
– Вие отказахте ли им?
– Да, защото не изпитвах желание, а и любопитството ми не беше достатъчно голямо. В нашата страна има много предразсъдъци по отношение на хомосексуалистите и на моменти се израждат в много силно изразена неприязън. А те са приятни хора, по-скоро боязливи, отколкото агресивни, винаги са готови да се отдръпнат, ако сбъркат адреса…
Разбира се, това не са последните прояви на Сидеров в тази насока. През 1993-та година той е първият журналист в България, който се снима чисто гол пред обектива на Румяна Чапанова и позира в предизвикателни пози. А ако проанализираме дълбоко неговото интервю, какво ли щеше да се случи, ако Сидеров е имал малко по-голямо любопитство тогава, през 1991-ва година?…
По-късно Сидеров ще обвини бившите си колеги Филип Димитров и Владимир Кузов в хомосексуална зависимост. Няма обаче данни те да са публикували свои голи снимки.
Няколко години, след като се снима гол в предизвикателни пози, Сидеров търси сметка на хората с обратни наклонности в парламента. Факт е, че и двамата обвинени от Сидеров депутати са бивши негови близки съратници. Единият е широко рекламиран на страниците на вестник “Демокрация”, а другия лично Сидеров сам вкарва в парламента.
Сега Сидеров се обявява за пръв защитник на православието и християнските ценности. Ако разтворим обаче юлския брой на списание “Лейди” от 1993 г., ще разберем други негови морални принципи, които очевидно изповядва. Там ясно личи и отношението му към православната вяра. Изложена е и позицията му към основни постулати в християнството – като ненасилието, миролюбието, целомъдрието, жертвеността, верността и вярата в Христос:
“Божиите заповеди не ме интересуват. Биха ми действали, ако действат на всички. Кой е Бог? Няма такова нещо. Аз съм си бог…”
И продължава с откровенията:
“Усещам например, че с времето все по-малко държа на сантименталната обвързаност. С годините любовта все повече губи значението си за мен… Никога не съм имал амбицията да правя семейство, защото никога не съм имал условията за това… Мисля, че е по-важно да си самодостатъчен, отколкото да си стимулиран отвън… Какво изобщо значи духовна връзка, пламенна любов? Аз се хващам, че бих се чукал с много срещнати през деня жени. Поглеждам я, харесвам я, бих се  чукал и толкова. Не е нужно да се влюбвам…
Намирам за лицемерно един мъж, който твърди, че ето вече 20 години се чувства прекрасно с жена си. Пълни нелепици… За мен жената е преди всичко сексуален обект.
– Този израз е впечатляващ. А какви жени харесваш?
– Тип курви.
– А много ли си селективен?
– Не. Абсолютен помияр съм. Сериозно говоря.
– Не ти ли трябват повечко мотиви, за да легнеш с една жена?
– Не е точно лягане. Предпочитам по-нетрадиционни начини.
– Може ли нещо да те спре да спиш с жена, която си пожелал? Например, ако е жена на твой приятел? Или ако решиш, че е адски тъпа?
– Ако е жена на приятел, тя му изневерява в мига, в който ме пожелае. Оттук-нататък какви угризения мога да имам – за това, че сме се пожелали взаимно ли? А колкото до това дали ще ме спре бедният й багаж – точно обратното. Колкото е по-тъпа, толкова по си падам. Честно ти казвам…
Има нещо много сладко, патерналистично в едно девойче, което те гледа в очите и плаче, докато я обладаваш. Убеден съм, че каквото и да говори, всеки мъж предпочита инфантилния тип, жената-дете.
– С понятието вярност боравиш ли?
– Не. Непрекъснато искам различни жени.
– Последен въпрос. Чувстваш ли се пионер, излагайки голотата си под прожекторите?
– Човек се ражда гол и няма нищо по-естествено от това да се съблечеш…”

31 мнения за “Как Волен обърна американската палачинка и стана руски Сидеров”

 1. Бях позабравила вече с какво удоволствие четяхме “Демокрация”. И не си представяхме, че може да има внедрени под прикритие или просто подлеци-палачинки, заради които да ни е гнус да отворим вестник сега. Сигурно не само аз купувам единствено “Стършел”. А има ли начин да му се натрие носа на такава палачинка или пердето си е перде? Нямат съвест, нямат морал, нямат достоинство.

 2. Пълна отврат. Нечии тела трябва да останат достояние само на собствениците им, същото важи и за болните мозъци част от телата.
  “Има нещо много сладко, патерналистично в едно девойче, което те гледа в очите и плаче, докато я обладаваш. Убеден съм, че каквото и да говори, всеки мъж предпочита инфантилния тип, жената-дете”-специално за Гаджева, която, между другото, беше безпомощно смешна, истерично невротична и тотално извън историческите факти днес при Милен Цветков

 3. Иво,
  наистина не мога да разбера защо и как Сидеров е толкова голям и незаобиколим фактор.С просто око се вижда, че е руско, много добре платено мекере и колкото и да се снима гол/облечен все тая. Че е в паника и истерия е ясно защо – дошло е време да се връщат инвестициите вложени във него. Аз поне не си мисля, че изцепките в Париж/Варадеро ще му излязат безплатно. Може и за животецът си да се бори вече. Друго ме притеснява – от една страна Сидеров се отразява непрекъснато не знам защо. От друга страна Д. Гаджева се изказва при Милен Цветков как референдумът в Крим трябвало да се признае….М. Цветков изглежда човек със здрав смисъл, как така кани Гаджева да се изказва за неща, за които ама хабер си няма и това много и личи. Има и трета страна – в същото време и Капка Георгиева дефилира по телевизиите да ни обяснява за Ванга и Вера Кочовска какви прогнози направили, за Русия, за Путин…. това прилича на добре планирана операция, като тази в Крим. И всичко това българският европейски гражданин фо гледа и се радва. Не знам д-р Филипов как ще се оправя с толкова голяма членска маса в неговата партия “Четвърти километър”.

 4. В статията от 1991 г. всичко е казано много точно! Браво Волене! Ако сега пак го каже – аз пръв ще гласувам за него…
  Известно време смятах, че Волен Сидеров е умен, но безпринципен човек,запълващ нишите – антисемитизъм, нискочел шовинизъм…. сега вече не съм сигурен в първото – може да се е взел на сериозно и да си вярва (все пак не съм психиатър и не мога да преценя).

 5. За Волен всичко е ясно,въпроса е как да спрем наследника му Бареков.

  А статията за Альоша трябва да в началото на плана Сидеров :).

 6. Сидеров мисли цяла България за тъпо девойче.
  Отвратително!
  В България мъдрите и смирени хора са в прахта а арогантните ,безскрупулните и агресивните, пъплят на талази към властта.

 7. Наскоро попаднах на интервю по най-омразната ми телевизия СКАТ в тематичната им рубрика с един ром, и осъзнах, че той е десетки пъти по-толерантен към такива изверги като Сидеров, Симов, Чернев, БСП, ДПС, Бареков, въпреки неизброимо повечето причини, които биха накарали този ром да е доста по-гневен на тези мекерета и програми, а аз като българка би трябвало да им се “радвам” – нали прокламираха някаква българщина, но не. Оказа се, че не понасям нито една от тези личности и телевизии- да не ги изреждам всичките – не остана нищо поносимо. И тогава разбах, че нещата отново тласкат към тотално бягство от тези мръсници! Те са обсебили всичко! Те не са и политици, а инсталирани по комунистическа линия екзалтирани мафиози, за които трябва не политически отпор, а психиатри и съд – специализирана комисия да оценява степен на вменяемост за понасяне на отговорност!

 8. От което личи, че Сидеров също като Бареков е същият идеален организъм според Дарвиновата теория, който умее добре да се нагажда и приспособява към променящата се среда. Не знаех за подвизите на Сидеров от преди 20 години, защото аз самият тогава не бях на възраст и никак не се интересувах от политика, но изложеното в статията е показателно за българската политика. Не е толкова странно, че с толкова много кадри като Сидеров СДС и синята идея катастрофираха.
  И после защо младите бягали от България. Измамата е навсякъде около нас.

 9. Какво ли неправят рублите.За наша радост те бързо девалвират.Връщайки се към старите публикации от в. Демокрация и ги прочитаме отново се вижда че Сидеров е лабилен човек бих казала с психически отклонения.Това раздвоение на личността май не се дължи само на рублите.Кога е истинският – тогава или сега.Това могат да го кажат психиатрите.За наше успокоение той напусна редиците на десните, на нормалните хора.Сега можем само да му се смеем или да го съжаляваме.По скоро второто.

 10. Ето защо го няма г-н Инджев нито в ефира, нито във вестниците!- много е “лош”.
  Поздравления за труда и силната статия!

 11. Спор между филолози и медици: едните считат, че “Волен” – това е епитет, а другите – диагноза.

 12. Волен Сидеров е една добра илюстрация за това, кой и как създаде българската “опозиция” след Десети ноември. Дали е възможно без протекция на ДС един 35-годишен ямболски селянин без необходимото образование да стане главен редактор на “Демокрация”?

 13. Така е , всичко е по ,,ноти” . Първо да погледнеме годините на раждане на част от бившите ,,Големи” комунисти ,към 9.09.44 г – на по 10 -14 години…едати с ,,Б,, и храбреците ,но борци и те не знаят ( повечето от неграмотност ) срещу кого , влизат с ,,образ ,,в играта ….След 10 ноември Желев …т.н ( слушах ,,Свободна Европа ,, от 60-те години ,такъв дисидент …? След това каскада от ,,демократи,,Меди Д. , Вл. Зидаров , Волен С. …….Вече имат алиби за следващото мероприятие…….Резултатите са налице….Дано това ,,чудо,, в името на парите и комплексите , да свърши…….

 14. @TANYA STOYANOVA
  Уважаема ТАНЯ,
  напълно споделям написаното от Вас за ТВ СКАТ! Но към всичко това искам да добавя, че докато в тази кабелерка все пак има и сравнително нормални предавания с нормални водещи и коментатори (от време на време), то има и друга още по-отвратителна кабеларка ТВ Alfa, в която всичко (без изключение) е извън нормите на нормалното (безнадежден психиатричен случай)!!

 15. P.S. Да не говорим, че именно СКАТ е “майката” в утробата на която се зачена и роди “недоносчето” български фюрер и което впоследствие бе извергнато от нея. Сега се правят опити за ново зачатие!

 16. P.C.
  Печатна грешка: низвергнат, вместо “извергнат”, извинение за което!

 17. По мое мнение друго е съществено в актовета снимка на простака – не голотата. Вгледайте се как от нея крещи парвенюто-комплексар. В лявата ръка – чашата с уиски, в дясната – огромната /хаванска/ пура.
  Четете чичко ФРОЙД!

 18. До СИЯ7
  Що се отнася до Миленчо – само така “изглежда човек със здрав смисъл”. В действителност манталитетът и претенциите му твърде несъществено се различават от тези на Воленчо.

 19. И като си помисля,че това е петата колона в България, почвам да съжалявам Путин.Тези типове /ВС и НБ/ само парите ги блазнят.Елементарни шоумени.А който им се води по акъла, да си направи изводите, ако може.

 20. Поздравления! По-нагледно няма и как да се покаже наглата, корумпирана и комплексирана същност на индивида Волен Сидеров. Такъв като него не би се спрял пред нищо и ще вика за този дето плаща най-много. Нищожество. Самия факт че едно такова човече се е издигнало до депутат не говори добре нито за политическата ни класа нито за журналистическата такава и най-вече за обществото ни което се примирява и даже толерира такива серсеми.

 21. I na men mi se gadi ot tozi IZROD volen, no ima PUTILI, koito glasuvat za nego!!??? Zashto-o-o-o-o ??

 22. С тия думи тоя изрод си признава, че е педофил и че изнасилването не му е чуждо:

  “Има нещо много сладко, патерналистично в едно девойче, което те гледа в очите и плаче, докато я обладаваш. Убеден съм, че каквото и да говори, всеки мъж предпочита инфантилния тип, жената-дете.”

 23. По-лошо от Сидеров, е че има хора, които го подкрепят. Въпреки, че тези хора са нискоинтелигентни, мързеливи, неспособни са българи и ми е жал за тях. Жал ми е че такова подобие на човек ги манипулира и експлоатира. Сидеров има едно единствено качество: да говори уверено, перфектен оратор е. Такива хора не трябва да са в парламента, такива трябва да са далеко, защото е опасен. Недай си боже утре някой лумпен направи някой атентат под индиректния диктат на Сидеров.

 24. Докато лудите се налудуват България ще изчезне като държава.Много интереси и мафиотско-корупционни практики има в тази държава на абсурдите.Всичко което не се купува с пари…се купува с много пари.Точно това се случва тук.Купува се всичко и българина е обхванат от неописуем страх.Страх насаждан 500 години и повече.

 25. Русия е носила само черно робство на народите, на които се представя лицемерно като приятел !

  “… ДНЕС МАФИОТСКА КГБейска БАНДА на Путин, състояща се от окървавени узурпатори, МЕЧТАЕ да глътне освен п-в Крим и нашата БЪЛГАРИЯ !

  РУСИЯ Е ДЪРЖАВА НА ПАЛАЧИТЕ !
  ДА СИ ПАЛАЧ В РУСИЯ Е ПРИЧИНА ЗА ГОРДОСТ И СТОПЛЯ СЪРЦАТА НА РУСНАЦИТЕ !
  ПРОФЕСИЯТА ПАЛАЧ В РУСИЯ Е ВИСОКО ПЛАТЕНА И ЗАПАЗЕНА САМО ЗА КОМУНИСТИ

  РУСИЙО – ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО, ТИ СИ НЕИЗЛЕЧИМО БОЛНА ОТ РАК НА КРЪВТА И ЦЕЛИЯТ СВЯТ ОЧАКВА С НЕТЪРПЕНИЕ СМЪРТТА ТИ !
  ————–

  Русия – територия за узаконено насилие !

  РУСИЙО, ЗЕМЙО БАНДИТСКА,
  РУСИЙО, ЗЕМЙО КРАДЕНА И
  ОБСЕБЕНА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ,
  РУСИЙО,
  ТИ, САТАНИНСКАТА,
  ПОДЛАТА,
  ЛУКАВАТА,
  ТИ, ПРЕСТЪПНАТА И КОВАРНАТА,
  ТИ, ЧЕРВИВА ГНИЕЩА МЪРШО
  ПРОКЪЛНАТАТА ОТ БОГ,
  ТИ, ЗЛО ПСЕ РУСИЙО …

  БОГ ДА УБИЕ БЪЛГАРИТЕ – РУСКИ АГЕНТИ –
  ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ БСП, ДПС, АБВ, АТАКА… !

  ОСТАВИ НИ НА МИРА РУСИЙО –
  РОДНО МЯСТО НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА …

  ТИ, РУСИЙО, ЛЕНИН НА ЗЛОТО, ПУТИН НА НАСИЛИЕТО,
  ТИ УЧИТЕЛКЕ ПО СВЕТОВЕН ТЕРОРИЗЪМ !

  СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ РУСИЙО !

  ВЪН РУСНАЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !

  НИЕ, СВОБОДНИТЕ ОТ ТЕБ БЪЛГАРИ,
  ТЕ ПРЕЗИРАМЕ, ЗАЩОТО СИ УБИЙЦА, РУСИЙО !

  ГОСПОД ДА ТЕ ЗАТРИЕ РУСИЙО –
  ПОБЕСНЯЛА КРАСНА КУЧКО…

  АМИН !

  —————————————-речник:
  сиктир – марш от тука, пръждосай се от тука…
  —————————————-

 26. КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ДОЛНИ ХОРА КАТО СИДЕРОВ….

 27. СИДЕРОВ ОСЪЗНАЙ СЕ МАЛКО И СЕ МАХНИ ОТ СЦЕНАТА..

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.