Да здравствует Гитлер, Путин Uber Alles

Време е да реабилитираме Хитлер за основните му достижения: рейтинга му, сълзите на умиление в очите на следовниците и знамената, които са му веели с възторг.

Всичко останало не е от значение и си е направо клевета спрямо успехите му.

Напълно основателно и абсолютно обективно българските родолюбци (с преобладаващо православно и славянско самосъзнание) оборват англосаксонските, германските, италианските, френските, полските, чешките, балтийските и прочие лъжи, които искат да опорочат голямата победа на православието и славянството.

Съвършено правилно, правомерно и закономерно българските православни славяни, съветвани от вещи коментатори, се ориентират кое е важно и кое не в големия световен спор, в който Путин няма (п)равен аналог.

Важни са сълзите в очите на сънародниците, както и отразяващият се в тях рейтинг. А също и разветите знамена.

Как да не се съгласи човек!

Светът помни и почита като велико постижение по същите критерии голямата арийска победа, посрещната със сълзи в очите и със съответните развети знамена в Судетите и в Австрия. Световният потоп от сълзи, причинен от тази прелюдия към разплакването на човечеството заради някакви си десетки милиони жертви, е сантиментална подробност.

Рейтингът на а(вст)рийския защитник на правото на а(вст)рийците да говорят на немски е бил толкова голям, че само севернокорейският Ким Чен Ун с неговите 99,9 на сто подкрепящи го гласове на демократичните избори в   Северна Корея, го конкурира.

Др. Ким се бори междувременно за правото на южнокорейците да говорят свободно севернокорейски. Кани се да защити бедстващите под южнокорейския гнет сънародници  с помощта на ядрената си програма за въздействие върху езиковите права на (не)мирните съседи, която днес има повече от всякога изгледи за успех, след като др. Путин показа на практика, че няма гаранция някоя велика сила да не се отметне от от обещанията си по въпросите за ядреното оръжие.

Щом Влади-мир може, защо да не може и Ким-(м)ир (да се отметне от преговорния процес)?

Третото място в демократичната класация по висока процентна успеваемост на избори за всички времена е за Путин с постигнатите от него 97 на процента одобрение в Крим- почти като при К(р)им ир Сен.

Малко не му достигна на Влади-мир за пълна победа от сто на сто на организирания от него невиждано скоростен, световно рекорден  в това отношение и същевременно – спонтанно законен, обективно самоотбранителен и супер легитимен референдум от 16 март.

Рейтингът на фюрера в бирариите на Мюнхен със сигурност е шупвал и преливал като патриотична пяна над 100%.  Това е цел, чиято трактовка  е достойна отправна точка в съревнованието на рейтингите между Адолф и Владимир, кипящо в днешните руски трактири.

Рейтингът е най-важното обстоятелство спрямо пренебрежимо малките величини, като Украйна, международното право, поощряването на сепаратизма и екстремизма на кандидатите за солови акции сред напористите ядрени нации.

Някои злостни врагове на православието и славянството лъжат безобразно, че да анексираш някакво си полуостровче било противозаконно и опасен прецедент.

Лъжат също, че да измамиш някаква си Украйна като гарант на нейната сигурност с договор от 1994-та, в резултат на което тя се отказва от ядреното си оръжие, било нечестно, вероломно и поощряващо ядрените апетити на държави, като Иран и Северна Корея, въоръжавайки ги с аргументи срещу ненадежността на международните договори в областта на ядрено разоръжаване.

Ама, чакайте сега. Американците не измамиха ли червенокожите с огнената си вода както и червените не са мамили народа си в СССР с поскъпването на водката? Нещо повече, самата Америка беше анексирана лично от Америко Веспучи, типичен представител не неправославния и неславянския свят.

Може да е вярно, че през 20-ти век САЩ не са анексирали нито сантиметър чужда територия, но какво от това, след като по-рано са си купили ( типично за „бакалска нация”, както геносе Хитлер нарича американците) Аляска от православната славянска Русия. Така съзнателно са ощетили клетата Русия териториално, за да не се разпростре на повече на една шеста от територията от света. Искали са несретницата да се свива скромно само на два континента, вместо да разполага с полагащата се на широката славянска и православна душа територия на всички континенти.

Нима има по-голямо престъпление през вековете от това, да ограничиш православната и славянска Русия в някакви си рамки от незначителната една шеста от планетата?

И нима това не е достатъчна причина за присъединяването на още земи към скромната една шеста от света- вчера Абхазия и Южна Осетия в Кавказ, днес Крим в европейския юг, а утре Приднестровието в европейския  югоизток ( и т.н)?

Изобщо, гадно е издребняваме за сметка на победоносното славянско православие, още повече, че според някои напълно справедливи православни и славянски наблюдения, и българите се били обединили около Путин ( вероятно както тиролците около Хитлер преди около 70 години) във възторга си от неговия растящ рейтинг в православната и славянска Русия.

Рейтингът на православния национален фюрер, сълзите на възторг от него и знамената, развявани по патриотичните сборища в негова чест, са най  – важните ориентири за справедливата му кауза. Всичко останало е антиправославна и антиславянска пропаганда на завистниците, които също искат да просперират в свободна и демократична, но (засега) недостатъчно разширена, за да побере бегълците от загниващия западен свят държавица, като Русия!

 

 

21 мнения за “Да здравствует Гитлер, Путин Uber Alles”

 1. Всъщност злият Путин направи нещо, което добрия и демократичен ЕС и НАТО никога не са правили. Превзе 193 военни обекта в Крим, както и намиращия се там флот без нито една жертва. В коя държава, където са минали ЕС и САЩ се е случвало това и може ли това да се случи ако нямаш подкрепата и уважението на местното население?

 2. Съмнявам се, че съветолюбците и последователи на дребничкото мъжле Путин разбират от сарказъм г-н Инджев.
  Както добре знаете те обичат да се изключват от нормата за човека! И с удоволствие биха анексирали де що свърнат.

 3. Г- н Инджев , не го подсещайте др. Путин , като нищо ще спретне референдум….за Аляска . Лошо . Нашите русофили ще се ,,раздвояват,, ще им се наложи да споменават името Америка……….

 4. https://www.youtube.com/watch?v=awQDLoOnkdI – Разследване на основателя на “VICE” за северно корейски трудови лагери на територията на … Русия. Очевидно е как християнските ценности са взели превес при взимането на решение от страна на руската страна за подобно “сътрудничество”.Не ли ?

  Споделям това на Вас и вашите читатели г-н Инджев ( ако вече не сте запознат с него ), за да направите коментар в интерес на истината!

  Поздравления отново и отново !

 5. до Kumchp – другарю, геносе Хитлер също е присъединил Австрия и Судетите без нито един изстрел и без нито една капка кръв (а в Крим все пак беше убит един украински военен). Судетските немци са били “защитени” – точно както са “защитени” руснаците в Крим. Всеки, който не е съгласен с това, е обявен за “национал-предател” – точно както и днес. Сълзите, одобрението, еуфорията, високия рейтинг – всичко е както днес. Затова се опасявам, че и това, което е станало после, ще бъде същото, което ще стане утре. И то няма да е добро за света, но особено разрушително ще бъде за Русия.

 6. Дали нашите носталгично-червени тъпанари ще сгреят, че “православието и славянството” на Русия заби нож на православна и славянска Украйна? И това ли някой трябва да им обяснява?
  ЕС ако иска наистина да помогне на Украйна трябва да спре “южен поток”, така ще помогне и на България!

 7. Блестящ сарказъм.В какво православие се е вкопчил Путин, след като с него се оправдават престъпления, засягащи мирната обстановка в света.Нима може с православието да се оправдават престъпления като анексиране на чужда територия.Ами нали и в Украйна има православни.А жертвите в Грузия, Чечня, Сирия, заради православието ли са?Явно Путин живее в епохата на кръстоносните походи.Добре, че е НАТО.Путин от друго не разбира, както се вижда и от сриващата се икономика на Русия.

 8. Другарю Кумчо(вълчо), през 1991, след като превзеха цяла Източна Европа две години по-рано, САЩ и ЕС превзеха и обекта СССР, по територия точно 3 ПЪТИ ПО 193 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ ОТ КРИМ !!!
  Нито един изстрел или глас против не бе даден срещу тях а 19 милиона военни субекта във вид на народни предатели наричащи себе си комунисти (СТО ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО 193 !!!) се изпокриха като ПЛЪХОВЕ да делят награбеното и да се преобличат като зайчета за да могат да се впишат успешно в новата обстановка.
  Ако вие не сте бил роден тогава или сте бил малък, вземете да попрочетете.
  Ако сте бил млад значи сте бил една мишка, предполага се че сега сте вече тлъст и охранен ПЛЪХ и ще имате удоволствието да ви натикат отново в миша дупка.
  Но този път САЩ и ЕС едва ли ще сгрешат да ви подадат ръка както преди 25 години.

 9. Видях този виц и го препращам:
  “Любовницата на Путин споделя с приятелка: “Поисках му крем, а той разбрал Крим. Сега не смея да поискам каляска…”,
  като актуален –
  http://www.novini.bg/news/185999-%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D0%B2-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F.html
  Ако някой /през. Обама/ не внимава, всичко може да се случи.
  Тъй като в текста се споменават и двете корейски държави – в 53-та год. това нямаше да стане, ако Западът беше внимавал. Съвременник съм.

 10. KUMCHP, таварищ KUMCHP , в коментарите ти преди се именуваше само KUMCHО , но както казват твоите друзья – грешката е ПРАВИЛНА. Така вместо просто KUMCHО , си се прекръстил по фройдистки на KUMCHP, т.е. ти пак си си KUMCHО , но ПУТИНОВ, и правилно макар и подсъзнателно си променил последната буква от името си от “О” на буквата “П”.
  И ЗАЩО ти KUMCHP путинов, със своят ограничен путинов светоглед смяташ , че НАТО и ЕС трябва да “завземат” Крим, никой НЕ е чувал за такива намерения ,освен теб и нашепващият ти в налудността ти путинистки глас на пропага(н)д(н)ата на твоят върховен цартрап.
  И жертви НЯМА , ЗАЩОТО в Украйна живеят украинските православни славянски братя на руснаците , които не искат да проливат православната славянска кръв на кримските си “рускоезични братя”.
  Освен това сам си противоречиш с твърдението – “Превзе 193 военни обекта в Крим, както и намиращия се там флот”. Да таварищ Путин П-Р-Е-В-З-Е Крим, в това си напълно ПРАВ.
  А някой ПРЕВЗЕМА нещо, когато(ще те цитирам пак) – “нямаш подкрепата и уважението на местното население”, така е KUMCHP , иначе защо ще ПРЕВЗЕМАШ , ако не си ОКУПАТОР?

 11. Здравейте!
  Мен ми се иска да се разгледа един друг въпрос в контекста на Крим…
  Става въпрос за иска на “Атомстройекспорт” за спирането на АЕЦ Белене забваих в кой арбитражен съд …
  Та вместо много голяма загуба от евентуални санкции срещу Русия, не се ли увеличава шанса от сегашните събития да имаме печалба от 1 млрд.?

 12. Авторът и собственик на този сайт е голям демократ. Чакам да прочета статия или блог относно РЕДЖЕП ЕРДОГАН. Добре разбрахме Вашето мнение за Путин. Хайде сега нещичко за Турция и Ердоган написано от либерал ,демократ , защитаващ северноатлантическите зенности. В Русия било диктарура, а в съседна Турция ….?

 13. @ БЛАГОЙ Б.

  Напълно сте прав в историческия аналог с Корея, но не Западът изобщо, а няколко плашливи, лишени от характер и визия западни лидери докараха трагедията на полуострова. И по техните съвести на оня свят днес е кръвта на милионите корейци-жертви на извергите кимовци! Ако ВЕЛИКИЯТ АНТИКОМУНИСТ ГЕНЕРАЛ ДЪГЛАС МАКАРТЪР (ВЕЧНА МУ СЛАВА И ПАМЕТ!) не беше спрян от дребните политически сметки на сенатори и президенти, от севернокорейските комуняги още през 1953 нямаше да остане не здрав кокал, ами и ДНК за музейна проба!Днес е същото. Пред усукванията на Барак Хусеин сенките на ДЖОУЗЕФ МАКАРТИ, ДЪГЛАС МАКАРТЪР, БАРИ ГОЛДУОТЪР, РИЧАРД НИКСЪН, ДЖИЙН КЪРКПАТРИК И РОНАЛД РЕЙГЪН се гърчат в гробовете! А и ние се гърчим, че някой от тях сега не е в Белия дом! Господ здраве да дава на сен. Джон Макейн!

 14. До Олег:
  Не се притеснявай приятелю, нашите другари, ще протакат, докато стане благоприятна обстановката за наша загуба!

 15. За радост науката е в състояние с неоспорими факти да запуши устата на гласовитата пропаганда:

  http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E_66/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B9%D1%86%D0%B8-%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8_314530.html

  За ужас на българските кремлофили, опитващи се (било то като славяни или като православни) да ни набутат отново в лапите на Русия, оказа се че сме европейски народ. За разлика от руснаците (преимуществено с N компонент в хаплогрупата), които са фино-монголски мелези.

  Колкото до православието, претенциите на Русия са просто смешни.

  Новопокръстена страна (много след Армения, Грузия, Етиопия, Гърция България и т.н.), опитваща се да “мине” в очите на другите за център и пазител на православието.

  И това след разрушаването на храмове, избиването на свещенослужители и обявяването на религията за “опиум за народите”.

  Руското нахалство няма аналог в света!

 16. Към nikonik:

  Чакам указания колко реда да е статията, какви епитети ще обичате да употребя за очевидния аналог на Путин в Турция ( който обаче може само да завиди на Путин за славата му на агресор, докарал страната си до челното място на стълба на международния позор).

 17. NIKONIK, вие явно не сте запознат дори бегло с политиката на падишаха Ердоган I-ви. Какво трябва да се пише за него ,освен че е голям радетел на неоосманизма , докато цартрап Путин поне официално за пред такива негови последователи ,какъто сте и вие , е против тази ердоганска “политика”.
  Но и двамцата робуват на отминали “величествени” епохи, и докато при Ердоган е мания, то при Путин е кагебистка тотална диагноза!

 18. ИГНАТИЯ, то има ли друга страна ,която да е покръстена в православието след Русия???
  Най-последните покръстени са руснаците, като Путин вероятно НЕ е , понеже большевизма не позволява да има другИ богОВЕ освен КаГеБистките!

 19. Интересно е разпределението на колаборационистите в Крим по време на немската окупация.
  Първото колаборационно военно формирование е образуваният през декември 1941г (от немците) руски казашки разузнавателно-диверсионен отряд. През февруари 1942 г. е създаден и 5-и руски казашки ескадрон на Вермахта. Това е и първото славянско формирование в райхскомисариат „Украина”. Което е и първото славянско SS военно формирование. Да ви напомня с нещо събитията в Крим сега? Казаци, а?
  С окупацията на Крим се създават Татарски комитет, Украински комитет и Руски комитет .
  Декември 1942 г. Украинският комитет е закрит от СД (немската служба за сигурност) за връзки с бандеровците, които воюват с немците (не вярвайте на рублофилската пропаганда. Тя е бетер от гьобелсовата)
  Докато Татарският и Руски комитети осигуряват доброволци за Вермахта. От там произлизат колаборационистите от Симферополския, Т(Ф)еодосийския и Евпаторийския батальони на РОА на Власов.
  Така че Крим е подкрепял не само Путин, другарю Kumchp.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.