Корпоративна търговска бенка

С облекчение наблюдавам как ivo.bg  изчезва от сайтове, които имитираха плурализъм доскоро с препечатване на статии от блога. Бруталното нахлуване на Путинската пропаганда у нас (след украинския разлом) вече не допуска подобни отклонения.

Има обаче и пробиви в санитарния кордон.

/КРОСС/ “Не подкрепям Русия, аз съм само против санкциите срещу Русия. Санкции срещу Русия ще са катастрофа за България”, каза днес във Варна лидерът на “България без цензура” Николай Бареков.

По повод уточнението, че неговата позиция е твърде близка до изразената от “Атака”, Бареков отговори, че по принцип не го притеснява сходството на гледните точки, които двете партии имат към призивите за налагане на санкции. Бил само против отношението на партията на Волен Сидеров към САЩ.

“Залогът на предстоящите евроизбори е “за” или “против” нас. Това са много прости избори – за “България без цензура” или против “България без цензура”. Друг избор няма. На 25 май или всички сме победители заедно с българския народ, или излизаме от политиката. Ако ние имаме евродепутат, това ще означава че българският народ се е произнесъл за нас”, каза още лидерът на “България без цензура”.

 

Горната информация може и да е била замислена като опит да внуши усещане за обективност в рамките на един от многото откровено рекламиращи физиономията на корпоративната търговска бенка козметични медийни продукти. Но на практика е безцензурна индикация за пълнотата на съучастието в основната слабост на предизборното шоу на Путин в българската му провинция.

Всичко е позволено във фарса, подобен на кримски референдум в България, стига да не се клати опорната точка за санкциите срещу Русия.

“Извънсистемният”, “борецът  срещу статуквото” Бареков може да играе всякакви палави, хулигански роли на бунтарство, но не и да оспори главната опорна точка на това статукво, на която е длъжен да се поклони.

Публично, както изисква кодексът на безчестието!

 

 

13 мнения за “Корпоративна търговска бенка”

 1. Българският народ лесно може да бъде подведен.Господарите от Кремъл го знаят.Защо да не направят “една крачка назад за да има две напред”.Не им вярвайте.Залагайте на дясното.Гласувайте.Реформаторски блок.

 2. Обърнете внимание на въпроса, последвал заплахата от страна на атака, че ще свали правителството: “А този Волен Сидеров кой е?”
  За “бенката” Бареков няма и да попитат.

 3. Браво г-н Инджев ! Питам се обаче, колко сме българите , които мислят като Вас ?

 4. към anany. Тия които мислим като ИВО,сме малко над 100,000.Толкова се преброихме на 12.05.2013г.Жалко че не се увеличаваме!!!!!!

 5. Надявам се на събуждането на негласувалите до сега!

 6. къмИван И май ставаме все по-малко.Жалко и страшно.Толкова ли изпростя този народ?

 7. @ ИВАН
  Повече сме! М Кунева си има едно 50 – 60хил., К. Исмаилов има едно 30 -40хил., СДС – 25 – 30хил. БЗНС – 5 – 10хил., така, че 200 – 220хил. поне трябва да извадим. Е, те не всички мислят като И Инджев, ама то не всекиму е подадено от Господ. По важното е да не мислят като Сергей Дмитриевич, като Тиквоний, не дай Боже като Болен или като Дудука.

 8. Това Бардаков сам ли си го измисли, или както винаги е прочел опорните точки от Кремъл?
  Но той е последен от четците на опорни точки, има и много по-рутинирани от него – някои само това си правят вече повече от 100 години!

 9. Трябва да се признае на КГБ, че са голяма школа в манипулирането. Мисията на тези които виждат отвъд червената мъгла е да помогнем на многото заблудени да прогледнат. Ние трябва да говорим им обеснявам е при всеки удобен момент истината за избора които ни предстои – дали ще успеем да започнем прочистването на България от червения вирус.
  Аз лично го правя, но виждам много хора, които още не могат да разберат, че имат възможността да променят, чрез избора си.

 10. 100000 не са малко и 300 стигат за да спрат , дори за малко армията на Ксеркс, стига да сме единни и да отстояваме мнението си срещу Русия на Путин и стремежа му като средновековен тиран, да прекроява границите на Европа , за които и Русия е била гарант.Изолацията на Русия е сигурна, ако продължават да упорстват в прекрояването на държавите.А нашите рублофили да си спомнят българската история и набучения на копие договор от Йоан Асен II , нарушен вероломно от латинците и Теодор Комнин. И въобще не се е чудил дали да има санкции, а направо ги разбил и пленил.Не може едновременно да се гордеем с нашата история , а същевременно да хвалим Путин.

 11. Да, приятели, трябва ни само “малко повече” публичност (медии, улични изяви) за да видят останалите българи, че има хора, които казват “НЕ” на БСП, “НЕ” на ДПС, “НЕ” на Атака, “НЕ” на ГЕРБ, “НЕ” на ББЦ, “ДА” на РБ, “НЕ” на Евразия, “ДА” на Европа! Иво, има един сайт (от малкото, които следя постоянно), в който си с постоянно присъствие – kafene.net!

 12. Кога ли ще се намери някой който да каже абе хайде да започнем най- после да се борим срещу комунистите. Какъв Путин , каква Меркел им е в главите на толкоз хора. Данте да се преборим с комунетата, пък после да се занимаваме с германци, руснаци, украинци, турци и какви ли не.
  Путиновска пропаганда- ОК, а българската комунистческаа пропаганда не е важна, така ли?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.