Те ги хващат, ние ги пускаме лъжците

Хванаха днес пияния професор Драганов, хванат неотдавна от студенти да пие до безпомощно състояние в Софийския университет, че отново шофира пиян до козирката ( на социалдемократическия си каскет).

Хванаха вчера Бареков да лъже, че като (уни)кален в това отношение чисто нов политик, си бил открил достъпа до банковите тайни.

Хванаха проруските управници на България да се опитват да излъжат ЕС за сепаратистките си антиевропейски заговори с Москва за „Южен поток” чрез промяна в туземното ни законодателство- привикват утре по този повод българския вожд на енергетиката Драгомир Стойнев в Брюксел

Те ги хващат, ние ги пускаме- би казал Бойко Борисов, ако можеше да говори ( например от позицията на заговорник с Москва за „Южен поток”).

 

 

 

15 мнения за “Те ги хващат, ние ги пускаме лъжците”

 1. Така не съм се смял отдавна. Хубаво че ви има вас г-н Инджев че ни правите живота весел с ядовете ни заради тези безродници. Спомням че един от репортажите на Георги Марков е точно за хумора който имаме ние българите в трудни времена. Е няма да си отиде хумора ни, няма да си отидем и ние. Значи те са наред да си ходят пак 🙂

 2. Ние,българите имаме една такава мантра-наричаме я поговорка-“Всяко чудо-за три дни…”
  Съжалявам,ама колкото и да съм ходил по света-не съм срещал такава поговорка.
  А,нашите управляващи в момента,са като маймунката дето се опитва да цуне червеното си дупе.
  абе,рублата не е равна на долара,но,
  много рубли за долар-
  дагаварилис.
  интересно е друго-
  защо всички сделки с руската федерация(независимо за какво става дума),се осъществяват с долари?!?!?
  деа,тая прокълната валута,деа тея зелени гущерчета беее…
  рублата я немат за нищо.май-май.

  Хванали ги ,че лъжат…уффф…
  айде сега,те пък бият негрите…
  усещането,че БГ е застинала някъде в 80-те,е много силно.
  ние,не само че не вървим напред-ние с големи крачки -крачим към великия ссср,а това е тъжно.
  за тия 20 и кусур години-квото можеше да се окраде-беше окрадено…
  не е мястото в тоя блог ,да споделям с всички ,
  горчивината и обидата от това.
  аз няма да се върна в българия(наричайте ме както искате)

  но,българчетата,които се раждат в чужбина-те вече не са българчета…
  те са граждани на света

  аз наистина вярвам,че те ще възродят България.
  не лъжците,не измамниците,не мутрите-такива същества умират и отмират.

  с поздрав от
  Бристол,Обединеното Кралство

 3. Лъжата е естествената среда на публичната среда в България. Като започнем от “освобождението” на страната ни от СССР-то та стигнем до “референдума” в Крим и отзива му в България като сигнал за раздвижване на знайни и незнайни апологети на средновековната политика на силата на оръжието.
  Всички ние сме потопени в лъжите на “публичните личности” обсебили публичното говорене. Демагогствайки и лъжейки най-нагло като приписват собствените си грехове на политическия си противник.
  Няма как тези (точно тези) хора да спрат да лъжат само защото вече сме избрали да живееем в чиста публична среда след като станахме член на ЕС. Те са свикнали едно да мислят, друго да говорят, а трето и четвърто да правят (по Хайтов).

 4. За да изметем тази измет трябва да “яхнем метлата” и гласуваме масово за Реформаторския блок.

 5. В миналото!
  Само един глупав народ , може да роди и издигне толкова глупави водачи, че да предадат (дори не продадат ) доброволно, за асимилация , западните си покрайнини на друга държава!

  Днес!
  Само един глупав народ , може за последните 25 години да се самоунищожава чрез калпавото си здравеопазване, да вижда това и да не взема мерки !
  Поради това , че лекарите бяха превърнати в търговци , поради некадърно замислена и организирана здравна система, поради лоша реализация дори на малкото добри идеи , поради цялостният обществен хаос за изминалият период, поради некадърност и безхаберие на медицинския персонал, поради неполучавани заплати от медицинския персонал ,поради останала вече оскъдна последна извадка медицински персонал , поради липса на лекари , днес здрави българи биват похабявани в здравните заведения , а за профилактика да не говорим ! Превърнахме лекарите в печалбари !Те вече не носят слушалки със себе си, както в миналото , а принтерна хартия и флашки !

  ( Не е нужно да сте пострадали, не е нужно някой друг да е пострадал за да го знаете, то е във въздуха навсякъде !Вижте парламент , правителство ,икономика , стандарт , отношения , ценности !Как здравеопазването би могло да е друго ?Ама не гледайте Стефан Данаилов ! Вие не сте като него, важен ! )
  Да не ви дава Господ да се разболеете !

  Глупостта се лее като пълноводна река отвсякъде, а лъжата и приглася !

  Само един глупав народ може да има професори като Драганов , политици като Бареков и….. премиер като Орешарски , посмешище и пародия на министър председател , символ и обобщен образ на бульона от лъжи , в който се варим на бавен огън всички !

 6. “сепаратистките си антиевропейски заговори с Москва за „Южен поток” чрез промяна в туземното ни законодателство”
  Поредното унижение, което слугите на Путин ни натресоха и то след изтеклия разговор на двамата руски дипломата, псуващи ни , нас българите, които уж сме им били братя.Но руснаците така постъпват с братята си – справка – заграбиха земя от украинските си братя.Не троянски кон, а направо сме талибаните на ЕС.А и тази история с газопровода в Черно море и изключителната му руска собственост в наши териториални води и последни проучвания за добив на метан от морето / както знаем ЧМ е с огромни залежи на метан/.

 7. Интересно ще ми бъде реакцията на административното ръководство на Софийския универститет.Ще бъдат ли наложени и какви ще бъдат санкциите за практически уронения престиж на учебното заведение/все пак титлуваният професор е публична личност/. И нещо друго-този възрастен човек шофирайки с толкова промила алкохол кръвта не се ли епревърнал в опасност за околните и ще има ли /и с каква тежест /санкции от съответните оторизирани органи

 8. Прост народ – слаба държава!Комунистическият бацил точно в този му щам,комбинирано с неефективната ни имунна система доведе през годините до сегашното състояние!Няма да има оправяне!

 9. Лъжата е истината в българската политика. Така ни научиха от москва – да лъжем и крадем – това е по руски и по комунистическа – значи е хубаво – така поне смятат любителите на масква и всичко пре и пост-съветско. Позорните паметници на съветската армия в България трябва да бъдат разрушени – те са паметници на лъжата, робство, и национален позор и предателство. Само безродници могат да ги припознаят за свои.

 10. Искам да съм политик
  не кат Орешарски нагъл тип .
  Мен ще ми е най-добре
  със СерГей във БеКаПе!

 11. До ДАРИ:
  Едва ли има специалист изкушен от темата, комуто да не е известно, че България разполага в зоната на черноморския си шелф със залежи от петропродукти, седиментни газови хидрати и сероводород, които биха могли да задоволят енергийните потребности на страната ни /без внос на каквито и да било горива, без АЕЦ и дори без екологично най- издържаните ВЕИ/ за стотици, а според някои експерти и за хиляди години напред. Нещо повече – България би могла да се превърне в износител както на електроенергия, така и на петропродукти и техни деривати в значими за икономиката й мащаби, без при това необходимите инвестиции и време да надхвърлят необходимите за реализация на прословутия „Троен шлем”. Но не това е това е най-актуалният въпрос, който възниква в светлината на конфликтния проект „Южен поток”, напъните за реанимиране на проекта „АЕЦ-Белене” и все по-задълбочаващата се енергийна зависимост на страната от Русия. Отдавна установено е, че черноморската биосфера загива, „притисната отдолу” от застрашително нарастваща сероводородна леща. Нищожната дебелина „жива” морска вода вече варира едва между 50 и 300 метра, като на места изтънява до 15-20 метра. Още в 30-те години на миналия век е безспорно установено, че предвид ограничената разтворимост на високотоксичния сероводород, при нормални температура и налягане, агресивната му химична природа и изключителната му взриво и пожароопасност, с последващо превръщане в сярна киселина, определят всяка рискова дейност по черноморското дъно в безотговорна и опасна АВАНТЮРА, застрашаваща региона /в най-добрия случай/ с екологична катастрофа, непозната в предполагаемите си размери от праисторически времена насам. В по-лошия вариант обаче става дума за глобален катаклизъм, сравним по очакваните поражения върху флората и фауната със сблъсък между Земята и огромен астероид, какъвто не е приближавал орбитата на планетата ни в последните 10000 години. И забележете, в случая не става дума за гадателства и хипотези, а за доказани факти, проведени наблюдения и експерименти и официално публикувани изводи и заключения в научни доклади на наши и чужди светила в науката, чийто авторитет не може да бъде поставен под съмнение. Въпросът е: Има ли официално експертно становище за въздействието на СМР по трасирането за ЮП през сероводородната зона на Черно море, каква е официалната позицията на БАН по темата и не на последно място
  КЪДЕ СА ПАТРИОТИТЕ, ЗЕЛЕНИТЕ, ЕКОЛОЗИТЕ И ВСИЧКИ ОНИЯ, КОИТО С ПРОТЕСТИТЕ СИ ПРЕДИЗВИКАХА ВЕТОТО ВЪРХУ ПРОУЧВАНЕТО ЗА НАЛИЧИЕ НА ШИСТОВ ГАЗ?!
  На последните бих искал да задам въпроса, какви ще бъдат последствията от евентуално скъсване на газопровод под налягане в сероводородната зона, в резултат на тектонични /Ялта, 1927/28 год/, еруптивни събития, технически причини или човешка грешка и най-вероятното последващо взривяване на възходящите газови потоци?

 12. Те ги хващат, а ние им пускаме… бюлетините…

 13. Г-н Тинков
  Вие повдигате един изключително важен проблем Южен поток и преминаването му по дъното на Черно море,където концентрацията на сероводород е опасно висока.Сероводородната киселина е корозиино,а р-рите на сероводород са силно електропроводими.Там където има изтънели пластове с разтворен сероводород опасността от привличане на ел. заредени въздушни частици и образуване на мълннии е особено голяма.Сероводородът при висока температура гори с взрив.Запалванета на газопроводите наред с корозията е много възможно ,което може да доведе да катастрофически последици за нашата страна.На така наречените еколози им нямам вяра.

 14. ТУРИСТът в икономиката и енергетиката Стойнев, от няколко седмици говори откровени недомислици и глупости, след като начальникът му СС докара до фактически фалит НЕК в предишният мандат на тройната ТУРИСТическа коалиция.
  Калинката Стойнев НЕ се досеща дори, че освен НЕК,ЕРП-тата също са ЧАСТ от НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, и ако посегне на тях ПОСЯГА на националната СИГУРНОСТ. Но хайде Стойнев всеки го знае що за експерт е , и в енергетиката ,и в икономиката , още по-малко в НАЦИОНАЛНАТА сигурност.
  Въпросът е КЪДЕ е Д(ан)С , която да да напомни на Стойнев, че накърнява НАЦИОНАЛНАТА сигурност на България , като посяга на ЕРП-тата???
  Явно и в Д(ан)С има само ТУРИСТИ, както в Министерството на ТУРИЗМА,”икономиката” и “енергетиката”(МТИЕ)???….
  А пък “Южен паток” няма смисъл и да го обсъждаме, Стойнев сам ще кацне за ТУРИСТически калинков воаяж в Брюксел………

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.