С деца за мюре

Бареков няма спирачки- “дете на природата”, което е готово дори и децата да впрегне в своята предизборна кампания, зарибявайки невръстни души за политическите си цели.

Както е известно, сексът, дечицата и животните са най-пробивните картинки в рекламата- “продават” най-много и по тази причина често са използвани за търговски цели.

Животните са “специалитет” на Путин, а нашият чисто нов политик Бареков, който също обича да се хвали като “мъжкар” ( чиято снимка фризьорките щели да си сложат в салоните на мястото на Борисов),  вече се е насочил и към дечицата в авторекламирането.

Бареков използва деца в предизборната си кампания – облече ги в тениски с лика му (снимки)

След като вчера лидерът на “България без цензура” Николай Бареков раздаваше визитки в дом за хора с умствени увреждания, днес той използва деца, за да агитира хората да гласуват за него на изборите.

Бареков облече група деца в тениски, щамповани с неговия лик, за което се похвали и в сайта си barekov.com.

Снимката е била направена след поредната акция, част от новата “зелена политика” на Бареков, в рамките на която днес лидерът на ББЦ ще засажда дръвчета в София и Перник.

Използването на деца за политическа агитация е нарушение на чл. 11 ал. 4 от Закона за закрила на детето.

Преди дни родител изрази възмущението си от използването на деца от полицити, в случая – от Бойко Борисов, който пред деца в училище в Благоевград е заявил следното:

“Искам да ви кажа, че вие ще връщате парите и кредитите с лихвите на Орешарски. И като си идете в къщи, кажете на бабите и дядовците си, че това което ги лъжат – за Великден, за Коледа ще им дадат по някой лев, вие ще ги платите с лихвите, които харчат в момента”.

8 мнения за “С деца за мюре”

 1. Защо Борисов като излезе в опозиция и видя,че да прощаваш на БСП/ДПС е огромна грешка,започна от време на време да тговори истини !!!Не винаги !!! И той като тях никога не признава грешките си !!! Общ произход !!!

 2. Квалификацията “дете на природата” е много правилна, но понеже сайтът е много сериозен, а не детски, за препоръчване е явлението “Бареков” да не замърсява електронните страници на качествени сайтове. Рова явление не е политическо както и полу-грамотното название на организацията. Впрочем и то си е детинско

 3. Точно така,децата ще плащат. Проблемът за мен е такав- не, че има инфантилници, а че ги пускат по медиите. Всеки средно интелигентен човек чете и се дообразова. Но с това непрекъснато даване на глас на такива идиоти ни дразни и обезсърчава. Хората, ние, почваме да мислим само негативно и не взимаме правилни житейски решения, колкото и да сме рутинирани. Ако това е едно от правилата за управление на масите, не се чудете, че повечето сме навън.

 4. Бареков е новото заблуждение от журналистическата гилдия. Вие журналистите трябва да сте най- добрите в тези тежки времена, защото вас ви четат. Ама като го го гледаме този мистър мъжкар Бареков сме отвратени и неполезни.

 5. Аз пък се чудя на тези родители, които са позволили децата им да бъдат използвани по този начин. Да омаскариш така собственото си дете си е извратеност и идиотизъм. Не се ли притесняват, че след време, когато тези невинни дечица пораснат,ще се срамуват от тези снимки и ще им се наложи да ги крият, като петно от биографията си?

 6. Ако тоя дудук беше облякъл моето дете с такава фланелка, ще отида с фланелката в някоя телевизия и публично ще я изгоря.

 7. Бардаков наистина няма ЦЕНЗура. Другите партии правят партийна реклама , а той си прави лична, като частното лице Бареков, тъй като на тениските е неговото име , вместо ББЦ плюс ВМРО.
  От снимките така и не се разбира частна пропаганда ли си прави, или партийната му коалиция.

 8. @ ИЛИЙЧО

  да! и също трябва незабавно да изкъпете добре детето… и да му обясните търпеливо защо повърхността на водата е така слузесто-мазна.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.