Тъпо острие на червената пропаганда

Няколко думи за Александър Симов, платен от в. „Дума” (вестник, спонсориран от Кремъл, за което скоро ще публикувам данни) и „добро момче”, според Митьо Гестапото ( цитат от предаване на БТВ)…

И понеже е платен, смята, че обектите на неговото квичене няма как да не са на копанята на „грантове”, с което си обяснява, че враговете имат дързостта да не грухтят в хор с властта, която той защитава с бивни и копита.

Този недорасляк, след като му обърнах внимание и му публикувах налуден текст в книгата си „Течна дружба” ( в тираж от 11 000 броя), явно се е взел толкова на сериозно, че не може да напусне пиедестала на своята низост.

Заел се е с непосилната за толкова малък човечец задача да обобщи, оплюе, низвергне, заклейми и удави в злъч …”Десните интелектуални говеда”.

Хризонтът на зурлата не стига далеч и оприличава опонентите на говеда.На такова й мирише непознатото нещо извън кочината, където някой си позволява да върви с рогата напред срещу нейните господари.

Направо по Оруел и неговата „Животинска ферма”, в която прасетата управляват!

Същият обаче вече се е качил на токчетата на евролистата на БСП и се чувства все по-голям като кандидат за евродепутат.

В поредната си проправителствена писмена (пледо)ария на клеветата, въпросният другар пръхти от възмущение, че някой посяга на властта. Но не намира нито дума да опонира на основната (ми) теза, че Орешарски се намира в международна изолация сред евроатлантическата общност.

Този „пропуск” кандидатът за евродепутат от БСП Симов се опитва да навакса отново с комплексарски сексуални намеци за нечия ерекция. Хуморът му обхваща обикновено шеговити обещания за голи снимки на дебели депутатки, надникване в деколтета на други подобни и видения за ерекции – такива ги пише обикновено.

 

Пада си също по животинските работи, както се вижда.

 

Моя милост вече е удостоен с какви ли не ругатни от въпросния любим гост на българските телевизии ( канен ударно от възцаряването на това управление насам в качеството на негов журналистически говорител).

Същият крещя насреща ми\ни в опит да провали един законен митинг следното: „фашистки п.тки” и „никога на колене, пред фашистките свине”.

 

Вече добавя и „говедо”.

 

За илюстрация цитирам част от най-новия изблик на този недорасляк, за да се види колко тъпи са остриетата на червената пропаганда ( с уговорката, че същият псува по списък още много други автори на текстове, определени от него като говеда- оставям на тях да преценят, дали да отговорят на квиченето му).

Ако остриетата ( на пропагандата) им са толкова тъпи, какви ли са тъпаците им?

Ето за какво става Дума:

07 Април 2014

Екзотично пътешествие около един десен политически вид

/КРОСС/… Знаете как е – десният интелектуалец е убеден, че има проблем с еректилната дисфункция, защото от далечна Москва Путин му влияе с негативни невропаралитични оръжия, за да погребе завинаги най-пиещите гласове на българската демокрация.

Този особен обществен образ, който ще наречем Дясно интелектуално говедо и ще съкратим за благозвучие до ДИГ, е изтъкан от вътрешни противоречия. Но след като се престраших отново да навляза в тези пространства, ще ви сведа една кратка сводка за битките с въздуха и собствените си въображения, които тази обществена порода не спира да води, защото, сами знаете как е, в края на годината трябва да се кандидатства за нови грантове…

Давам ви веднага пример с един от изтъкнатите представители на ДИГ – блогърът (ихаааа!) Иво Инджев. В свой текст европейският хвърляч на плюнки на нацията е изографисал в свой стил вояжът на Орешарски до Виетнам. Така де – досега знаехме, че човек е роден със свободата да пътува, но сега се оказва, че имаме клинични наблюдатели на пътуванията, които се отнасят подозрително към всеки Изток, защото го подозират, че иска да им внесе евтина водка. В същия текст лицето Инджев, заел позата на пророк в пустинята, е зловещо ироничен към всяка идея, че може да има българи, които да влияят на Брюксел. Във фантазията на ДИГ Брюксел очевидно е някакво мистично място, където българин не може да шепне по никакъв начин. Това е нещо, което е брутално характерно за ДИГ – той е европеец на думи, но изобщо не схваща механизмите за функциониране на Европа. За какво му е? Да схванеш механизъм, трябва да си чел нещо повече от последната стихосбирка на Едвин Сугарев…”

 

и т.н.

Р.S. Ако сайтовете, който размножават свинщините на Симов, са обективни, а не разпространители на въпросните свинщини, би трябвало да публикуват и правото (ми) на отговор.

47 мнения за “Тъпо острие на червената пропаганда”

 1. Г-н Инджев, този ваш “опонент” един-единствен път се опитах да го зачета. Останах поразен от фриволният му език, от менторският тон непонасящ и частица от чуждо мнение, от самопоставяното на някакъв пиедестал даващ му право да “оспорва” примерно, наужким де, Карл Маркс наричайки ги го с любимото МУ “пич”. Мисля, че и към вас, ерго е сложил волно или да знак за равенство ВИ с КМ си е позволявал подобен хлапашки жаргон. Стигайки до откровенията МУ за пича Карл Маркс спрях дотам.
  Тази свиня не заслужава дори презрението на плюнката Ви.

 2. Г-н Инджев, не виждате ли, че в последно време, в почти всички ММД (Медии за Масова Дезинформация), “правото на отговор” се използва, като повод и средство за още по-яростна атака, охулване и очерняне на този, който си е “позволил” да направи това. А тъй като, този т.н. “журналист” си служи с терминология от животинският свят, не е ли редно да се попитат съответните ръководства на медиите, съответните органи вкл. и СЕМ, кой предоставя постоянното присъствие на тази “мазна свиня” по тези медии и му дава възможност да “грухти” срещу всеки, който не харесва кочината, в която той живее и в която иска да вкара всички в нея.

 3. Г-н Инджев,

  Не обръщаите внимание на подобни същества произлязли по не-естествне път на размножение чрез погрешен генетичен експеримент на кръстоска на пионерска дружинна ръководителка със селски председател на първична партийна организация или за кратко обозначение (Псевдо-Интелектуално Говедо) ПИГ (Pig = прасе)

  Това са последните динозаври на съветската империя и не е далече времето когато ще изчезнат завинаги в пясъците на времето

  Поздрави

 4. Ако тази личност успее да стигне Европарламента,а това е напълно възможно то Русия ще има най- голямата си Еврокъртица и то от българската квота

 5. Няма “червена пропаганда”,а комунистическа.

  И Русия и България са заляти с такава.
  Двете старни си останха комунистически.

  Младото комунистическо мекере Симов не бива дае на станиците на този сайт,също както и другото ком-мекере Драганов.

  Тези мочета са ихвърлени от природата -майка и не бива да замърсяват електронните страници на сайта.

 6. Ужас!Какво ли ще плещи този прасчо по европейските трибуни?Моля се да не знае чужд език!

 7. Тоя Симов е голяма грешка на майката природа.

 8. Всяка вечер чета на синовете си (6) и (3) “Нарния”. Вчера големия ми син казва, “Тате, мисля си, че бялата вещица живее в Северна Корея.”

  За да изпратете червените говеда, г-н Инджев, родителите трябва да подготвят децата си.

 9. „…Когато цървули дойдат на власт
  те се превръщат в ботуши…”
  (Славомир Генчев. Антидот)

 10. господин Инджев,
  предлагам Ви повече да не отговаряте на този “журналист”, а само да публикувате снимката МУ. Сурата МУ показва и казва всичко.

 11. KAK SI POZVOLIAVA TOVA NEDORAZUMENIE DA SIPE TAKIVA KVALIFIKACII.KAKVA MRASOTIA I ANTIBALGARCHTINA IDVA OT NEGOVITE PISANIA.NAISTINA TRIABVA MASOVO I NE SAMO V TAZI BLOG A NAVSIAKADE DA ZAGLUCHIM GLASOVETE NA PRODAGNITE MRASNICI KOITO TROVIAT GIVOTA V BALGRIA. SRAM I POZOR.

  VAN.VAN OT BALGARIA NA TAKIVA KATO CIMOV I SIE.PATIAT KAM MOSKVA E OTKRIT.
  DA ZAMINAVAT HACIONALNI PREDATELI.
  VAN! VAN!

 12. Тези путьоновчета не могат и да си представят, че човек може (а и трябва) да мисли самостоятелно и да защитава принципи, а не “опорни точки”. Като “праведни” догматици те си повтарят каквото им е наредено и тъй като те правят така си мислят, че всички други правят същото като тях – да грухтят в копанката на ръката “кърмилница”.
  Лошото е, че българските медии гъмжат от подобни демагози, които ръсят подсказаните им от кукловодите “мисли” без да имат срещу тях друга(та) гледна точка с която да дискутират. Те са свикнали да си дрънкат оръжията сами и самодоволно да се опияняват от “силата” си.
  Въпросния Симов е толкова елементарен, че дори не си заслужава да му обръщаме внимание. Както и на Бареков и подобните им. Би трябвало да обърнем внимание повече на факта, че докато самостоятелно отстояваме принципите на цивилизацията, въпросните мижитурки се събират на глутници за да могат да ръфат “живо месо” от обществото и да го поднасят на амвона на поредният им вожд.

 13. Към Emlin:

  Току що, буквално преди минути, в БТВ приключи разговор за цинизмите и грубостите, които си разменят политиците и сред коментаторите беше въпросният Симов. Същият се възмути от цинизма , който е омръзнал на хората, подхилва се съучастнически и хрисимо понеже няма кой да му цитира собствените му цинизми за “фашистките п.тки”, ” фашистките свине” и ” десните “говеда”, които той изброява поименно в поредната си агресивна статия в интернет.
  Отгоре на всичко той е вече кандидат за евродепутат, на когото правят безплатна предизборна реклама ( като на “добро момче”, както го окачестви на 2 февруари Митьо Гестапото в пред водещия на БТВ Антон Хекимян).

 14. Господин Инджев, този човек е изключително прост. Явно на Позитано са го закъсали яко с интелектуалния потенциал на столетницата, щом са допрели до услугите на този нещастник.

 15. Този симов не е големият ни проблем , а тези които ще гласуват за него и такива като него !Тези които му дават трибуна !Симов е преходен , но наслоената от българите глупост остава за поколения напред !

 16. То се вижда кой е с еректилна дисфункция. Да му предложим да му направим деца по стар партиен почин?

 17. „Нацистите са ученици на комунистите. В известен смисъл комунизмът служи за образец на нацистите. И двете течения се коренят в особеностите на посредствения масов човек.”
  проф. Асен Игнатов в „Психология на комунизма”

 18. Много се чудя. Хора и партии които подмолно се мъчат да ни отделят от ЕС поради що издигат листи за евродепутати. Ами като не харесват Европа да ни е изпращат “кадри”.От това би се получило долра опорна точка.

 19. Сашко е един обикновен аргатин, който се препитава покрай службата на троянския лошадь. Някой все пак трябва да го повчесва, изтрива и рие технологичните отпадъци.

 20. „Уродливи са жестовете им, гласовете, речникът им е скудоумен, тембърът им непоносим: режещият ухото кокоши глас на сестра Галева, мученето на Миков с подлите му лъжи и скритата закана в милиционерският му речник, подобният на пор Станишев с бляскащите очилца тип Берия и лъжливата му увереност когато обхване с две ръце пулта, попипне микрофоните и загъгне с глас, сякаш извиращ от някакво цукало.
  Поведението на Псидера, което даже не е на пор, а на животното наричано на български скункс, смърдящо с такава страшна сила, че дори в затворена кола смрадта му се усеща на няколко мили от изцъркването на вонящата му секреция.
  Кожните гънки по остриганата бандитска глава на Делян Пеевски, уродливият наратив на Доган, което може да мине за “висока” лексика само като пример за резоньорство в учебник по психопатология, физическото усещане за очилата пепелянка излъчващо се от Местан, студеното презрение струящо от лоените очи на Митьо Гестапото с което лъже от телевизора, тайно наслаждавайки се на това как успешно е избегнал възмездие за престъпленията си срещу човеците като шеф в Шесто на ДС и дори е станал милионер, а може би и до масон да е додрапал.
  Или дървеното говорене на Гоце Седефчов и на неговият не по-малко дървен съпартиец от ДС Бригадир Аспарухов. Дори имената им излъчват грозота, звучат някак си като Ръжгева…”
  Любомир Канов

 21. Благодаря на автора за частта от текст на Симов, който иначе нямаше да прочета, защото не употребявам медията, в която е публикуван първо. От прочетеното си вадя лоши изводи както за сексуалното и психично здраве на автора, така и за нивото на аудиторията на медията, която го публикува. Уви, и простаците са гласоподаватели, уви, и за простаци има кой да гласува…

 22. След като руски дипломат ги нарече – симов и друзя- руски троянски коне, което си е нещо дървено и кухо, не им остава нищо друго освен да обиждат на поразия всеки, който не е дървен и кух.Иво Инджев привлича толкова хора в блога си, колкото кухите дървени глави няма да съберат, ако ще да им наемат и Карнеги хол , а не студиото на мутренска ТВ.Не става само с пари, трябва и акъл.

 23. Винаги съм се учудвал как е възможно човек да е толкова невероятно, животински тъп и отчайващо некадърен по отношение на всичко друго, освен плюнките и лицемерието в такава степен, в каквато е нещастния другар Симов. Но, както се казва – свят като цвят, какви ли не диванета се намират. 🙂

 24. Поздравления за статията, Г-н Инджев! Да се чуди човек от какво/кого се зачеват такива …. като ТОВА на снимката. Моята теория е че свинята негова майка се е въргаляла дълго върху червеното знаме на столетната им партия мръсница. Така ще да се е получило чудото, а вижте угояването е ясно че е станало изцяло със специален фураж щедро предоставен от кремъл, където израстването на подобни xxxxxxx е издигнато в национален култ и е цел №1 или 2 на КГБ лабораторийте, бащтински обгрижвани от джуджето.

 25. Тоя Шашко да не би да е пробвал еректилната функция и дисфункциq на десните интелектуалци?
  Нещо много са му големи познанията за сексуалните способности на десните, откъде ли? Сигурно от личен сексуален опит?!?!? Сигурно! Иначе няма как да бъде другояче!
  Но айде на десните се цани по собствено си желание и сексуалното си любопитство,но виж Олигархски и интерНАШ(Ц)ИОНАЛ-соЧиалистите от БКП трябва да си плащат за обслужването ИМ от него, и то не просто с пари, а с денЬги, с “безценни” путински РУББЛИ!

 26. И този е кандидат за евро парламента!!! Нямам думи. Той за нашия парламент не става, в Брюксел ще ходи.

 27. Бикът е също говедо,а един разгневен бик е страшен и непредсказуем.Ето това не може да бъде никога един шопар, грухтейки в копанката си и очаквайки предизвестената си съдба. И като оставим настрана фауната,аз чисто по човешки съжелявам това силно комплексирано момче /без личностна кауза/и слуга на тези,които познават слабости те му и имитират помощ в стремежа му да ги избие.

 28. Отвратителен,гадняр!Как не изчезнаха тези самодоволни,образовани по комсомолски семинари,изчадия!

 29. Г-н Инджев, те не се отнасят така само към вас. Не чета вестника, в който работи въпросният, но днес потърсих първоизточника. И попаднахна на това, което е характерно за отношението към хора, които имат собствено мнение, дори да са от „техните“, какъвто в случая е дългогодишният им колега – Георги Готев.
  Подчертаното е от мен.

  „…3. Април 2014 , брой: 78
  http://www.duma.bg/node/75097#comment-29762
  Към предателите няма хигиена, те заслужават само презрение!
  Изпратен от ламбен на 4. Април 2014 – 7:17.
  Защото недопустим е не моят тон, Герги Готев, недопустимо е твоето предателство спрямо исконни руски стратегически и исторически интереси. Левите хора в България дължат много лоялност към руските интереси, защото заедно с руснаците ние построихме един обществен строй, който донесе много добро на хората и на държавата.

  Който забравя това, както правиш ти, е предател. Ти пишеш в единствения масов ляв вестник и получаваш пари за това, което предполага поне минимум лоялност към интересите на лявото в държавата.

  Какво получава кучето от хората, когато започва да хапе ръцете им, от които е яло хляб? Ритник! Това заслужаваш и това получаваш и ти. Какво ревеш сега? Ти си предател и ни предаваш за втори път – първият път беше с Калфин и АБВ, сега го правиш с руснаците и Украйна.

  Е, и какво се оплакваш сега от презрението и ритниците? Малко са ти. Заслужаваш много повече. Ние не сме против инакомислието, напротив – уважаваме го и признаваме всекиму правото на несъгласие, но не понасяме откровеното предателство.

  Идентифицирайте се или се регистрирайте за да изпращате коментари
  Липса на хигиена

  Изпратен от Авторът на 3. Април 2014 – 19:59.
  Тонът на Ламбен е недопустим, но явно в този вестник няма хигиена на форума. Жалко.

  Идентифицирайте се или се регистрирайте за да изпращате коментари…“

 30. Все не мога да довърша каквото и да започна да пиша за този УРОДЛИВ ЛАЙНОЯД на име алэксандр сымов. Който все за еректилна дисфункция говори у другите (обяснението за тази тематична обсесия е на първите страници на всеки психоаналитичен учебник).Не ми достига хигиенен ресурс. Благодаря ви, Иво и колеги коментатори, че притежавате повече воля от мен в случая!

 31. Г-н Инджев,
  като човек и политически активист, познаващ Александър Симов, не мога да не се съглася с всяка дума в текста Ви.

 32. Като махнеш топките на Мая Манолова получаваш Александър Симов 😀

 33. Жалко е, че трябва да се занимаваме с душевно болни лица като Симов и Волгин.

 34. Slowride, а ако махнеш топките и циците, получаваш Волгин.

 35. И все пак (повтарям се нееднократно) велик е Ломрозо! Колкото и да е отричан от соц. “науката”, колкото и “политически некоректни” да са идеите му, все пак – МУТРАТА ГОВОРИ ЗА ЧОВЕКА! Вижте го този мазен объл индивид – какво интелектуално излъчване, какво емоционално богатство, каква възвисена душевност!…Изобщо – човекът на новото време (по комунистически). И това пропуснато по грешка от качествения контрол на природата същество като нищо ще се тропоса в Брюксел и ще визуализира “мат’ряла” населяващ нашата територия. Водевил!

 36. ‘десни интелектуални говеда’????
  ХА-ХА
  Това да не би да е замислено като обида?
  Колко ли време му е отнело?
  Симов счита ‘интелектуални’за пейоратив!
  Разбира се, диво прасе като него блажесвинства в извън интелектуални модалности, тъй като все още няма наченък на интелект. Дивото прасе като види някъде цивилизационен огън, се стрелка да го тъпче и потушава. И грухти, та и гората се ужасява.

 37. На кой му пука за подуенския гьонсурат?

 38. Гледам че ми го няма коментара. Мисля че не съм надхвърлил неговия стил на писане. Според мене пасва на стен-вестника на кочината му.
  P.S. Също и не съм посочвал имена за да се смята за обиден.

 39. Защо отделяте толкова внимание и интелектуална енергия на това същество? Ами че те са заченати в грях и обикновено са не само морални, но и физически уроди. Няма да припомням успешният Пеевски, дори на това същество снимката му говори повече от всякакви думи. Дори имената им са примитивни, звучат някак си неандреталски (няма да обиждам прасетата, които всъщност са много мили и интелигентни животни) – Гуно, Жулю, Мако, Дако, Ръжгю, Тако, Тано, Цоло, Цочо, Пуно, Пеко, и т.н., и т.н. Дори да изберат този примат за евро-депутат, там простотията му няма как да остане прикрита, а в Брюксел умеят да се гаврят тънко с подобни същества, вярвайте ми.
  Респект!

 40. Е не можем да бъдем всички умни, красиви и интелигентни ,като другаря ал. симов.
  Дайте му на клетият човечец огледало и повече да не го обиждаме -оставете го да се изясни със себе си- цялата еректирала висота и красата може да си я наблюдава и изучава.
  Подло,противно нищожество!

 41. Представете си Симов и Пеевски в Европарламента .
  Пеевски лицето на България .
  Кой тогава е задника?
  Кой?Кой?Кой?

 42. Към M. Тотев:

  Длъжен съм да предвидя един ход напред спрямо онези, които ме дебнат да ме заклеймят с цитати от блога ми ( нищо, че авторът не съм аз).
  За Вас може тази позиция да е израз на параноя,но за мен е нещо като бронежилетка- доста стрелба съм понесъл и знам за какво става дума.
  Използвам случая да призова коментаторите да не нарушават няколкото правила, към които се придържам:

  Не допускам в блога си антиконституционни нарушения по етнически и религиозен принцип, както и призиви за насилие от какъвто и да било характер.

  Колкото за политическата коректност в изразяването-границата е тънка, но все пак се боря да не давам поводи за контраатаки с моите камъни по моята\нашата глава.

  Последното е намек за въздържаност към уважаемите коментатори с надежда да бъда разбран,че не искам да давам поводи за контраатаки.

 43. Съгласна съм с Иво, че трябва да се спазват правилата и поради това няма да напиша онова, което смятам, че този Симов заслужава. Оставям на вас да го предположите. И колкото по-жлъчно, толкова по-близко ще е до премълчаното.

 44. Това същество с пръстена на левия палец е едно недоразумение със самочувствието на Сидеров. Виждам, че са ме изпревалили като са показали едно есе от преди 8 години

  http://alexsimov.blogspot.com/2006/04/20.html

  Значи тогава Саша е смятал, че “Светът има щастието САЩ да са най-силната държава сега. Вярно е, правят грешки – те не са божества, а хора, мама му стара… Не че Русия е държава, която заслужава презрение, там просто никога не са зачитали достатъчно правото на всеки да има собствен живот”. Явно нещо го е насочило да стане русофил, което означава българофоб. Не разбирам защо се вре да отиде в Европейска институция, като дори не знае бъкел западен език. Нека Вигенин да го прати в някое консулство в Русия и ако имаме късмет да го вземе някоя рускиня и да си остане там, като повлече крак и за други русофиляци.

 45. Има нещо сбъркано в тази държава, г-н Инджев….
  С конкурс ли ги избират Прасетата по тези географски ширини? Едното “млад и преуспял мъж на 33”, другото – “добро момче”, a може би и шампиони по наглеене. Картината се допълва от Капута и Лудия.
  Свинщина, както би казал Кръстьо Лафазанов, съвсем не без основание.

 46. Иво,благодаря за написаното.не мога да си обясня защо се обръща такова внимание на отрепки или по просто казано като комунетата ,владовчелюдмиловчета,който ни набиват даже и по екраните.от нас зависи,ане от техните дитирамби.дано се осьзнаеме и ги изритаме окончателно.,,

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.