Индийски апо(гей) в световната изолация на Путин

Минавам онзи ден на пъпа на София край „попа”и що да видя: двама охранени чернорубашници, досущ като руските си прототипи от царско време, увековечили в международната езикова съкровищница думата „погром” с безчинствата си срещу евреите, опънали чернеещ транспарант с надпис „Европо, блуднице вавилонска!”, гарниран с траурно изглеждащи кръстове.

Нямаше да се поинтересувам за какво точно събират подписи- явно си беше за излизането на България от ЕС и НАТО. Дали бяха точно от „Атака” или от друга русофилска организация, няма значение. Важното им беше да се изкажат на висок глас за европейците като „пе….си” ( и да се огледат да видят ефекта от подвига си).

Това се изясни, когато към тях се приближи заинтригувана бабичка- от онези, най-милите, каквито ги рисуват по карикатурите. Дребна, съсухрена, прегърбена, със забрадка и бастун. И май доста глуха. Поради което чернеещите (ю)наци започнаха да губят търпение при агитацията. Тя явно не ги разбираше, не ги чуваше или не ги възприемаше. Накрая започнаха да й крещят, за да схване опорната точка на Путин.

„Бабооо, в Европа са пе….сиии… искат и нас да ни направят пе….сииии”… затова ние ги мразииим”, долиташе до мен вече в трамвая високият им наратив!

Бабката обаче явно не хващаше лесно вяра – колко ли е лъгана от всякакви млади и стари агитартори през живота си?!

А може пък и да си е имала собствено мнение, нищо че нямаше вид на самодоволно добиче или на младо момиче. И май им противоречеше, защото двамата (ю)наци взеха да й съскат, че не е права, че „ и у нас ги има”, че и „без Европа ще си бъдем  добре” (трябва да им беше казала нещо вбесяващо положително за Европа- как да я нариташ с кубинките край паметника на патриарх Евтимий посред бял ден, мъка…).

После трамваят ме отнесе и не разбрах как е приключила предизборната тирада на двамата (ю)наци.

Днес обаче ме отнесе като мълния една новина от русофилския сайт КРОСС и направо се наелектризирах от съжаление към тукашните и руските (ю)наци. Оказва се, че цял един субконтинет изплува изневиделица от дълбините на Индийския океан като изгубен досега във вълните му малайзийски самолет и се е показал на картата на гейовете, която досега Путин и последователите му привиждаха в розово само в Западното полукълбо.

КРОСС/ Върховният съд в Индия призна съществуването на “трети пол”, който не е нито женски, нито мъжки.

Това решение гарантира на транссексуалните същата закрила на правата им, с каквото се ползват традиционните два пола, съобщи Франс прес, цитиран от bTV.

“Това не е социален или медицински въпрос, а въпрос на човешки права”, мотивира решението един от съдиите.

Делото, по което Върховният съд се произнесе, е от 2012 г. и е заведено от група активисти за правата на човека начело с известния в Индия активист за правата на евнусите и транссексуалните Лакшми Нараян Трипати. “За пръв път днес съм много горд, че съм индиец”, коментира пред медиите Трипати.

Съществуването на “неутрален пол” беше признато и от Австралия в началото на месеца.

В Германия и Непал пък допускат в графата “пол” на личните документи да се поставя “Х”, за да се обозначи неутрална принадлежност”.

Това е не просто черна индийска неблагодарност за огромните руски оръжейни доставки- направо е индийска русофобия насред титаничните самотни усилия на Путин да рекламира агресията си в Украйна като отпор срещу западната „гейска” деградация. Изведнъж на везните на Запада се качи Индия с нейните милиард и много стотин милиона жители.

Най-непоносимото за Путин и хетеросексуалния му харем от мъжкарски евнуси у нас е, че се доказа най-страшното му подозрение: за всичко е виновна демокрацията! Решението на индийския съд ( забележете!) поставя огромната нация на картата на „позора” ( по критериите на руските комплексари и тукашните им другари) не за друго, а защото „непълноценните” също имали човешки права.

Божкеее, да стане Хитлер от гроба пак ще си легне доброволно, като види в какво се е превърнала прародината на свастиката под влиянието на омразната декадентска британска плутокрация, заразила Индия с демокрация- този спин за руската ортодоксалност!

Само един Путин и неговите местни помагачи в България останаха да бранят хетеросексуалността на идеологиите със социалистически корени, като фашизма и комунизма!

Това за човешките права на нечовешките същества наистина може да го измисли само една демокрация, а Индия е най-голямата в света.

И какво излиза?

Най-бързо размножаващият се огромен индийски народ попада в графата на Путин като „гейски”, докато самият Путин се репчи и учи света как да се размножава от позицията на ялов бащица- защото е яхнал един от най-бързо измиращите народи на планетата.

 

 

 

22 мнения за “Индийски апо(гей) в световната изолация на Путин”

 1. поведението на българофобите/русофилите към русия много ми напомня поведението на третия пол към себеподобните си.

 2. “Не, Джем, според мен има само един вид хора. Хора.”

 3. Великолепен анализ на ситуацията!
  Винаги, когато някой скочи да атакува гейовете и транссексуалните, се чудя дали пък не е от лобито на днешните содомисти-гомористи, заклетите ръкоблудци или на обикновените прелюбодейци-изневерници, защото за тях и думичка не се обелва, а те са също толкова грешни по критериите на ортодокса, по които “правоверните” блюстители съдят гейовете. Не мога да си представя и през ум не ми минава как може да бъде изконтролиран някой какво и с кого прави нещо в дома си, под чаршафа, в тоалетната.
  Хайде за тоалетните видяхме, че Путин е намерил разрешение – по 2-3 гърнета в кабинка, но за останалите места… е напълно обречен.

 4. Чудесно въведение на сладкодумен разказвач и после кинжален аналитичен удар по опорните точки на лилипуткин на човекононевистната му теория за православна и хеторогенна нация.

 5. На 22 юни 41 беше унищожена цялата редовна Червена армия заедно с всичкото оръжие и боеприпаси заради които бяха гладували измрели и затворени в лагери цели поколения от 30-те години. Това сложи край на идеите за световен социализъм,и обрече експеримента на ленин на крах и бавна смърт, която продължава и до днес, когато руската мечка почна да си яде бившите вътрешни органи, тоест почна да се храни с изпражненията си.

 6. Да ви кажа, в казармата /1980г./ имах един карловски млад сержант – жесток луд, които издевателстваше над целия звод.Караше ни да обикаляме плаца, като на всяка обиколка шибаше последния по гърба с военен колан. Забраняваше на един от войниците /с болни бъбреци/ да ходи до клозета и когато момчето не издържаше наказваше целия взвод да става и сяда до припадък.Това са само част от извращенията, но днес ме шокира тоталната визуална прилика на този изверг с Путин.Малки очички с изцъклен поглед…

 7. Честит Рожден ден Господин Инджев!
  Да сте жив и здрав и винаги усмихнат!

 8. Няма как тези стадни, назобени с анаболи и протеини безмозъчни същества да проумеят какво означава “човешки права”. Както и че всяко човешко същество има ПРАВО да има СОБСТВЕНО мнение.
  Няма как да проумеят, защото мозъците им са излъскани от пропаганда.
  Няма как да проумеят, защото НЕ МОГАТ да мислят изобщо. Как ка искаме от тях да мислят САМОСТОЯТЕЛНО?!?
  Те се чувстват пълноценни в стадото. Там са силни с многобройността си. И са силни с по-слабите от тях.
  Това са итъкани от комлекси “мъжкари” в които нищо мъжко няма.

 9. ЧРД,г-н Инджев!Желая Ви здраве и все такова критично и силно перо.

 10. Ч Р Д !!!
  От сърце желаем здраве и дълголетие! Доживейте онази България, която виждате в мечтите си! Те са и наши – на тези, които Ви уважаваме и обичаме!
  сем. Тинкови
  Видин

 11. Чести Рожден Ден! Да сте здрав и винаги така буден!

 12. Все съм се чудил, на тия дето се страхуват да не станат гейове, да нe би пък да имат съмнения за нещо скрито в тях.

 13. “Божкеее, да стане Хитлер от гроба пак ще си легне доброволно, като види в какво се е превърнала прародината на свастиката под влиянието на омразната декадентска британска плутокрация, заразила Индия с демокрация- този спин за руската ортодоксалност!”

  г-н Инджев, прародината на свастиката е Тракия – http://prarodinata.blog.bg/history/2012/12/01/kosmicheskata-svastika-na-bylgarite.1026373
  поне 3000 години преди Индия.
  В интерес на истината, Дионисий(Савазий) в своите походи към Индия разпространява там свастиката. Това е и обяснението за близостта на санскрит и старобългарския език.
  http://sparotok.blog.bg/politika/2009/10/15/dionis-i-trakiiskiia-pohod-kym-indiia.416191

 14. Близостта на санскрит и старобългарския не може да се дължи на походи в Индия. Нито културни елементи се разпространяват така просто, тези процеси са дълги, сложни и си имат механизми. По-скоро приликата между двата езика казва други неща, които на никой българин няма да се харесат.

 15. Персонализирането на действията на Русия е погрешно.И на Изток и на Запада се говори предимно за Путин.
  Измислят се различни епитети с оснвоа неговото име.Това е изключително несериозно.Владимир Путин като държавен глава на Русия несъмнено е силна фигура,но не е по силите на един човек да провежда каквато и да е акция от подобен характер срещу Украйна.Комунистите навремто си измиваха ръцете със Стални,после с неговия разобличител Хрушчов ,после разобличиха Брежнев,а напоследък се опитват да разобличат и Горбачов.
  Така се стига до тяхната цел-не е лош комунизма и съветско-руската политика,а няколко личности. Задължително един ден ще се разобличи и Путин.

  Русия е деструктивна сила,защото самата държава на руснаците е такава,а не че една шепа лидери са безобразници.
  Русия е просто неправилна държава.

 16. “Diplomats said three camps of roughly equal size emerged at Monday’s EU meeting. Those pushing towards tougher sanctions were Britain, France, Poland, Sweden, Denmark, the Czech Republic, Estonia, Latvia and Lithuania. Those most reluctant were Italy, Greece, Cyprus, Bulgaria, Luxembourg, Austria, Spain, Portugal and Malta. An undecided middle camp led by Germany included the Netherlands, Belgium, Finland, Ireland, Romania, Slovakia, Slovenia and Croatia.”

 17. Извинявам се на автора на блога, че отново се отклонявам от темата.

  MАДАМ ПОМПАДУР:
  Вашите твърдения не са подкрепени с никакви доказателства. За походите на Дионисий в Индия говорят старите историци.
  Дори в уикипедия го пише.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Dionysus#Childhood
  А, че това се дължи именно на тези походи, го доказват откритите по нашите земи(и тези на Румъния) свастики и ин-ян символи, 5000 хиляди години преди тези в Индия, Китай, Корея и Япония.
  И за да не съм голословен – ето Ин-ян храм от Тартария – https://www.youtube.com/watch?v=tnADnlrwiYA#t=362
  които има време, може да разгледа цялото видео, има и свастики.

 18. И аз се чудя какво е това делене по полов признак?! Преди всичко сме ХОРА и имаме ЧОВЕШКИ ПРАВА! Явно обаче, че в предрасъдъчният, недемократичният свят, това са глупости

 19. Отдавна не съм се забавлявала толкова. Аз работя с един индиец и като му казах за новината за третия пол -ми вика и те са хора, да му мислят противниците им. Замисляйки се на буквалния превод на думите му – да му мислят Путин и Янукович, другите ще си стъпят на краката.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.