Путин лично анексира, лично информира и реабилитира

Като истински евразийски сатрап Путин разполага лично със съдбите на поданиците си и ако поиска първо ги анексира, ако пък прецени за нужно- после ги „реабилитира”. И ако реши- лично ни информира. Както лично пое отговорност за анексирането на Крим.

Путин реабилитира кримските татари, немци и гърци

Президентът на Русия Владимир Путин е подписал указ за реабилитиране на народите на Крим, пострадали от репресиите на сталинисткия режим. Държавният глава лично съобщи новината, а документът още не е публикуван на интернет сайта му.

На заседание на Държавния съвет при президента за реализира не приоритетни национални проекти и демографската политика Путин каза, че се реабилитират “кримските татари, арменци, немци, гърци – всички, които са пострадали по време на сталинските репресии”.

По думите му в указа се съдържат и “мерки за социално-икономическо развитие на някои територии, които през последните десетилетия бяха практически изоставени, юридически не са оформени и изобщо не са развивани, а дори са деградирали”.

Кримските татари масово бойкотираха т.нар. референдум в Крим за присъединяване към Русия от 16 март. Макар татарският да получи редом с руския и украинския статут на официален език в Крим, те също така критикуват новата конституция на вече руската автономна република, защото в нея не се споменава, че татарите са коренно население на Крим, не се признава и някакъв официален статут на Върховното събрание (Курултай).

Болшевиките репресират татарите и другите малцинства в Крим както преди Втората световна война, така и веднага след нея. През 1944 г. по обвинение, че сътрудничели с нацистите по време на окупацията, те са подложени на масово депортиране в Узбекистан. Освен прогонените близо 200 000 души, много от които измират по пътя в конските вагони или изоставени насред централноазиатската степ, НКВД депортира и близо 9000 татари, които са се сражавали в редовете на Червената армия и след войната са се върнали у дома.

На тези народи е позволено да се върнат чак след 1989 г.”( Дневник)

В тази информация за благоволението на Путин българите явно попадат в графата „ и други”. Винаги е било така в руската империя спрямо българите, наричани до Берлинския конгрес 1878 г. в руските документи единствено и само „православни”, „славяни” или и двете- за да е по-лесно да бъдат асимилирани, когато му дойде времето.

Дори в Одринския договор от 1829 г., когато руският генерал Дибич стига практически до Цариград през българските земи ( с участието на ентусиазираното българско население и на въоръжени чети десетки хиляди български „волунтири”)  думата „българи” отсъства от договора, чиито условия Русия е диктувала изцяло. Нещо повече, на молбата на Мамарчев, капитана от руската армия от български произход и водач на калени в боевете български бойци да му бъде позволено да продължи борбата срещу османците и след оттеглянето на руските войски, пълководецът Дибич го заплашва да се откаже, иначе ще „обърне топовете срещу него”. И накрая предава непокорния българин на турските власти…

Ако тази история ви се струва стара, за да се правят аналогии, има и по-нови.

Сред депортираните от Крим местни жители по време на Втората световна война, репресирани по етнически признак, са и местните българи. А в разгара на болшевишкия терор и насилствената колективизация десетки хиляди българи попадат в графата „кулаци” и се отправят под конвой в лагерите ( както свидетелства водачът на преселниците от съветска Таврия Мишо Хаджийски в книгата си „Българите от Таврия”, писана от него през лятото на 1944 г.на българска земя малко преди червеноармейците да го арестуват. Самоубива се,за да избегне повторен арест и инквизиции.

Във втората част на „Течна дружба”, която скоро ще предам за печат, предлагам на вниманието на управляващите в България документални доказателства ( включително чрез свидетелствата на изненадващо оцелели очевидци) за начина, по който СССР се разправя с повече от 2000 български бегълци от СССР, заварени от окупационната Червена армия в старата им родина.

Българските власти се разтревожиха силно за правата на българите в Украйна в момент, когато и от Кремъл обявиха правата на руското малцинство за застрашени.

Може би българските управляващи ще проявят поне малко интерес и към темата за колективно преследваните заради българския им произход сънародници, живели и репресирани в СССР?

31 мнения за “Путин лично анексира, лично информира и реабилитира”

 1. За паметта и страданията на тези българи няма да чуете и дума от всичките пишман-патриоти (т.е.-руски подошви), които пълнят медиите на 24 часов режим-бездаршибидрывы, росэнпэтровцы,каракачаны и пр. А кремълското ченгенце ще продължи да се кикоти нагло в лицето на цивилизования свят, защото знае,че насреща си няма решителни лидери. Ей го Барак Хусеин-щял да изолира Путин…, след като героично и твърдо остави Асад да изтребва народа си.Ако Рейгън действаше като Бараката, сега кремълските ракети щяха да са нагрочили САЩ от Съветска Соцалистическа Република Гренада,ние щяхме да си гледаме в петък Телевидението на СССР, поляци, гедеерци,чехи и унгарци щяха да преминават тихомълком край сесесерските военни бази, а нищо чудно и в САЩ бананите да се пускаха само по Нова година (не на Коледа поради атеистическото възпитание на младежта)…

 2. Да, путин е достоен наследник на сталин, берия, брежнев и останалите архи-уроди от съветско-руското ръководство на империята на ЗЛОТО!

  Бсички съветски паметници в България разрушени или на бунището – началото на отърването ни от северните варвари и техните подлоги в България няма алтернатива!

 3. Какво и кого реабилитира този??

  На 7 март 1991 Върховният съвет на СССР е отменил всички съветски актове, свързани с изселванията на народи.
  Постановлението се нарича «О признании незаконными и преступными репрессивных актов против народов, подвергшихся насильственному переселению, и обеспечении их прав»
  Отменен е включително член 2 от Указа на Президиума на Върховния Съвет на СССР от 27 марта 1956 г. «О снятии ограничений в правовом положении с греков, болгар, армян и членов их семей, находящихся на спецпоселении».
  Текстът на въпросния член 2 гласи:
  “2. Установить, что снятые с учета спецпоселения греки, болгары, армяне и члены их семей могут проживать в любом пункте страны, за исключением Крымской области.”

 4. Мярнах новината и по другите сайтове, но така и не ми стана ясно в какво точно се изразява тази реабилитация?

  Явно още никой още не знае…

 5. Иво, само не стихващият ти жар и ентусиазъм да „имах”, щастлив щях да съм на този свят. Въобще не коментирам творческият ти талант, чувството за хумор и справедливост.
  За това, всички вие, които го четете, радвайте се, ако разбирате прочетеното от вас.
  Сполай ти Иво, сполай ти сънароднико.
  Христос Воскресе, всинца ви !

 6. Никога не е съществувал “сталински режим”,а комунистически.

  Комунистическият режим и комунистическите реопресии са преди Сталин и продъжават след неговата смърт.

  Никой никога не е въвеждал сталински режим,нито пък Сталин.Лесно им беше на комунистиоте след негвоата смърт да му припишат персонално целия идиотизъм на комунизма.

  И сега има много последовеатели на комунистите под ръководството на Хрушчов.Е,сина му Сергей си живее в Съединените щати и получава на 3000$ пенсия.Професор е човека.

 7. Г-н Инджев,неминувемо следващата Ви книга ще е отново справедлива и поресаваща,но погрешно сте избрал адресата-българските комунисти.Точно те в статуса си на управляващ фактор да обърнат внимание на книгата и да се впечатлят от нея,не,няма никакъв начин да ги развълнувате.

  Нито пък същества като Щаренкова и Дърева.

 8. Предлагам този линк на вниманието ви, по-скоро заради фактите, отколкото интерпретациите(не че факти и интерпретации не са често в нечестива връзка). Линкът е към документ, публикуван от RUSI (Royal United Services Institute for Defence & Security Studies) и предлага част от контекста на криминалните разходки на Путин. Първата карта на евентуалните дислоцирания ме подсеща за АЛЕКО и неговите коментари от миналата седмица.
  https://www.rusi.org/downloads/assets/UKRANIANMILITARYDISPOSITIONS_RUSIBRIEFING.pdf

 9. Инджев,нещо те е яд май,а!!!Ше се пукнеш от злоба,а? Ама,как ми е кеф…Как ви го заби Воодята…боли,а!!

 10. Както пише руснак, който живее в САЩ, представяте ли си на Обама да се зададе въпрос -“Г-н Президент , имате ли намерение да присъедините Липецка област към САЩ?” – даже не е смешно, нали.И казва още, отдавна в Русия хората носят дънки, пият кола, и най- важното отдавна долара е основна валута.И е достатъчно един подпис на Обама, за да остане Русия в буквалния смисъл без панталони и с празни магазини.Както и това, че прослувутата пенсионерка, задала въпроса за присъединяването на Аляска от Русия , е била подготвена ,напълно сериозно.Даже на алкохолика Елцин не би му дошло на ума нещо подобно.Нормалните хора направо се взривяват, като чуят подобно нещо.А освен това, Путин въвлече и патриарха да говори подобни глупости и то на Великден.

 11. РУСИЯ НА ПУТИН ГРАБИ, БЕЗЧИНСТВА И УБИВА!
  САЩ на Обама се тревожи и предупреждава /забравих за кой път/…
  НАТО позира /като културист на подиум/…
  Германия на Меркел изненадана от “странностите” на Путин, се възмущава…
  ЕС размахва пръстче за Южен Поток, а Италия и Германия продължават да са страни по договора за реализация на Южен Поток…
  ООН въздиша, съветва и приканва към “мирно разрешаване на конфликта” /нещо като в Грузия, нещо като “ако Русия нахлува, Украина да мирува, за да няма жертви”/
  Както е тръгнало, току-виж Западът наложил на “някои руски олигарси и политици от обкръжението на Путин” известни санкции /като нищо ще ги принудят да минат от омари на кралски скариди и сьомга. Ужас!/

  А УКРАИНА КЪРВИ!

  Ние ли – ние се завръщаме в исконното си славянско, православно, евразийско бъдеще.

 12. Таварищ Сергей, има една народна мъдрост. Никога не се бори със свиня. И двамата се окалвате но на нея й харесва. Та и с вас така.
  По-далеч от носа си не виждате. лилипут.ин с Крим “спечели” една тактическа победа. Но загуби в стратегически план борбата за въстановяне на СССР под премяната евроазийски съюз. Няма кой да му се хваща повече на плитките лъжи. Дори разкрачените между ЕС и Азия родни рубладжии, комуноиди-съветофили-путинофили големият им кахър днес е, че трябва да връщат вече усвоените комисионите по “големият член” на папка гоце.

 13. НЕФОРМАЛНА СТАТИСТИКА
  Как да преброим комунягите във Фейсбука ?
  Като си отворим списъка с блокираните персони…

 14. Това потурнака или русофилистика е от най-долната порода:
  “Ама,как ми е кеф…Как ви го заби Воодята…боли,а!!”
  Статията е за реабилитацията на изселените народи. Между тях 12075 българи от 10 села – жени, деца и старци.
  Към тях присъединяват и мъжете им, сражавали се в Червената (им) армия – 582 , от тях 9 офицери, 79 сержанти и 494 редници.
  И всичко това само, защото са били българи.
  Да, забил ни го е Володята, Володкинците и техните слуги.

 15. Путинуституиращ серГЕЙ, явно много си запознат с “забивките” на сутеньора ти? Кефят ли те? Деньги дава ли ти за “обслужването”? Или нещо си ядосан, защото ти прибира дневният оборот?
  Не бой се никой не се натиска за мизерните ти рубли! “ЗАСЛУЖИЛ” си си ги? Таварищ Путин е много доволен от теб!

 16. До СЕРГЕЙ:
  Забива го основно на собствения си народ, на собствената си родина, глупако!
  А мен ме кефи, че в обозримо бъдеще зомбирани клакьори като теб ще плюете по същия този Володя повече от мен. Както храчихте по всичките си измислени “богове”-истукани до сега. Плюхте по Сталин, плюхте по Хрушчов, плюхте по Брежнев, плюете по Горбачов… иде ред на Володя. Неговият 22-ри конгрес престои.Скоро.
  Разбра ли сега с какво най-много ме кефят тъпунгери като теб?

 17. Павел Тинков | април 22, 2014, 19:00
  Правилно говориш! Ако имаш предвид че Серьожа е комунист.

  Но родината на Сергей Стоянов е Русия. Дали в Русия властват комунисти, монархисти, фашисти, нашисти – за Серьожа Стоянов е без значение. Той си е потурнак по душа.

 18. Този Сергей си е нищожество. Не заслужава внимание. Но днес Тома Томов при Д. Цонев така беше яхнал вездесъщите русофилски опорни точки, че направо пеняса да си криви душата. Ето това ми е чудно – как не му е неудобно да се излага. Или вече го интересуват само тъпаците, които биха му повярвали. Аз си мислех, че му е важно мнението на интелигенцията, към която смятах, че принадлежи, но уви.

 19. До Павел Тинков.
  И ти ще намериш своето. Във Видин, квартал Химик.
  Дано след тези две операции оцелееш за да си поприказваме.
  И казачок ще играеш, повярвай. Народната власт те изучи Павел Тинков, сина ти ще плаща за думите ти..

 20. А ти да си жив и здрав.
  Ама Инджев това няма да го публикува, Той всичко на заплаха ще обърне.

 21. http://en.wikipedia.org/wiki/Togarmah

  1. buzar/bugar/hazar 2.pecheneg 3.alan/avar 4.bulgar 5. oguz/ogur/ongar/ungar

  6. turk/trak/tarna/kotrag/gokturk/kotragar 7.ongal/ongar/oygur/uigur/uygar/oungar 8. sevar/segar 9. altsek/aldjigar 10. taur/Scythotaur/tirasz/trak/tiroz

  1. bugar 2. pecheneg 3.alan 4. bulgar 5. ungar 6. segar/zagar/sevar/severiani 7.altsek/aldjigar/Ardagast/Radogost/arcaduis/altsek/khanbina 8.trak 9.

  ot stara velika bulgaria proizlizat hazaria,ungaria
  durjavi kato turkestan i ungaria ne sa sushtestvuvali,
  poradi prostata prichina che ungarcite izpolzvat magar.
  koeto dokazva,che ezika e bulgarski po vremeto ot
  400 AD do 600 AD. drugoto dokazatelstvo e che
  dnes ungarskata grupa ezici e shodna sus finno-ungrite
  dokato bulgarskiat e v polsha,slovakia,hurvatia,rusia.

  tova obiasniva zashto alanite ne sushtestvuvat dnes kato durjva,
  a imenno tozi skito-sarmatski-iranski proizhod se e povlial ot
  bulgarakiat ezik,koito ot svoia strana e trakiiski.

  ezika e bil- trakiiski-bulgarski

  trako-huni-bulgaria.

  v osnovata na vsichko stoi dumata GAR–pleme

  hungar— pleme ot hunite

  cialata greshka na bratushkite idva ot fakta che
  altsek se vodi arcadius ot rimskata imperia,a te misliat che e
  ragbina/khanbina/ardagast/radogost i ot tam bratushkite si misliat
  che slavianite i trakite i bulgarite sa edno.
  s tazi razlika che tova e altsek ili aljigar
  aldjigar e nai-dostovernoto ime.

  ot tuk idva cialata greshka na bratushkite za slavianstvoto

  altsek/aldjigar/Ardagast/Radogost/arcaduis/altsek/khanbina

  V GRUZKI I LATINSKI I ANGLIISKI IMA DUMI KOITO ZA DA SE NAPISHE U SE PRAVI KOMBINACIATA
  OU, KOIATO MNOGO PUTI E PREPISVANA KATO ON,OY,UY,UI.

  ezika e trakiiski

  kurt/kur/kirim ne e kubrat a e krim, koito sushto e zapisvan kato kimer ili gomer

  tozi chovek koito bulgarite misliat za kubrat—tova e kuber

  avitohol e atilahun

  ziezi e greshen prepis na dengizi

  ernak e poznat kato ellac

  dulo e reka tuula v mongolia

  doulos na grucki e rob,no roda dulo idva ot imeto na rekata tuula
  a ne za tova che sme robi

  ezika ne e slavianski ezika e bulgarski

  ezika e tova koeto ni pazi ot vsichko prez vekovete

  celiat problem v bulgarskata istoria idva ot fakta
  che ima poniatie slavianski ezik.

  bulgarite ne sa turki a dnesna turcia proizliza ot bulgarite,poradi fakta che oguz i gokturk oznachavat ungar i kotrak

  a kotrak e trak. ot idva da se schita,che istoriata e traki-huni-bulgari.

  tyurkskata teoria za proizhoda na bulgarite otpada,zashtoto tyurk idva ot gokturk koeto e kotrag.
  samo hunskata teoria e viarna,zashtoto avitohol e atilahun, ernah e dokumentiran kato ellak
  ot nego proizlizat ungar,bulgar,kotrag/kotrak, ziezi e greshen prepis na dengizi, kurt/kur/kirim/kimer/gomer
  e teritoriata krim, a kubrat e samiat kuber. kuber e bashta batbaian.

  ot baikal do krim sa 6000 kilometra. rekorda na skorostta na edin kon e
  88 kilometra v chas.srednata skorost e okolo 40-45 kilometra v chas,
  koeto pravi che razstoianieto ot baikal do krim se putuva za 150 chasa.
  edin kon moje da galopira v produljenie na okolo 1-2 chasa. ako se putuva
  s po okolo 2-3 chasa na den,tova che razstoianieto moje da se vzeme za
  okolo 3 meseca. evraziiskite stepi sa tiasna polosa,ako se otide prekaleno
  na sever niama dostatuchno hrana,za da ima mnogo broino naselenie,sushtoto
  vaji i za na iug ot polosata,kodeto sa postinite kazulkum,gobi,karakum,
  taklamakan. a sushto i regiona na pamir ne pozvoliava da se razvie goliamo
  narodonaselenie. koeto e moita hipoteza,che iranskat proizhod na bulgarite
  ne e tochen.nikude po sveta ne e imalo kone osven na teritoriata na dneshna
  voljska bulgaria.konete sa opitomeni okolo 4000 BC i sled tova se razsprostraniavat,
  no evraziiskite stepi se iaviavat edin vid drevna magistrala,koeto spored men
  izkliuchva iranskata hipoteza za proizhoda na bulgarite.

  bul-gar,hun-gar,ma-gar (bulgar,hungar,magar)

  the eldest was Ujur (Agiôr – Uyghur),
  the second Tauris (Tirôsz – Tauri),
  the third Avar (Avôr – Avar),
  the fourth Uauz (Ugin – Oghuz),
  the fifth Bizal (Bizel – Pecheneg),
  the sixth Tarna, , , , , , , , zagur/zagar, ,
  the seventh Khazar (Khazar),
  the eighth Janur (Zagur),
  the ninth Bulgar (Balgôr – Bulgar),
  the tenth Sawir (Szavvir/Szabir – Sabir).”[7]

  Kozar (the Khazars)
  Pacinak (the Pechenegs)
  Aliqanosz (the Alans) , , , , ragbiga, , , zabuk,
  Bulgar (the Bulgars)
  Ragbiga (Ragbina, Ranbona)
  Turqi (possibly the Kökturks)
  Buz (the Oghuz)
  Zabuk
  Ungari (either the Hungarians or the Oghurs/Onogurs)
  Tilmac (Tilmic/Tirôsz – Tauri).”

  Cuzar (the Khazars)
  Pasinaq (the Pechenegs)
  Alan (the Alans)
  Bulgar (the Bulgars)
  Kanbinah , , , , kanbina, , zabuk, Ardagast or Radogost arcaduis altsek
  Turq (possibly the Kökturks)
  Buz (the Oghuz)
  Zakhukh
  Ugar (either the Hungarians or the Oghurs/Onogurs)
  Tulmes (Tirôsz – Tauri)

  Buzar (the Khazars)
  Parzunac (the Pechenegs)
  Elicanum (the Alans)
  Balgar (the Bulgars)
  Ragbib , , , , ragbib, ,, zebuk,
  Tarki (the Kökturks)
  Bid (the Oghuz)
  Zebuc
  Ongal (Hungarians or Oghurs/Onogurs)
  Tilmaz (Tirôsz – Tauri).

  Khazar (the Khazars)
  Badsanag (the Pechenegs)
  Asz-alân (the Alans)
  Bulghar (the Bulgars) , ,, , zabuk, ,
  Zabub
  Fitrakh (Kotrakh?) (Ko-etrakh. Etrakh means turks [possibly Gokturks])
  Nabir
  Andsar (Ajhar)
  Talmisz (Tirôsz – Tauri)
  Adzîgher (Adzhigardak?).

 22. Извинявам се относно публикуваният коментар по повод писанията на г-н Тинков. Емоциите взеха връх и не искам никого да обиждам.
  Г-н Инджев, моля да ме извините.

 23. ТЪПАРИЩ ILIANSKI, иди “със здраве” да си харчиш путинските рубли в рАЗЗЗИЯ , може и казачок да тропнеш на господаря ти, вервам много те се е изкефил докато го “обслужваш”!
  КЪДЕ е имало “народна власт” таварищ лумпенизиран шизореничен большевик???
  Окупацията на България от СССР след 1944г., НЕ е “народна власт”, а дивашки большевишки ТОТАЛитаризъм! ДЕМОкрация в превод от гръцки означава – власт на народа!

  И защо примитивната ти болшевишка натура не може да осъзнае ,че БЕЗ “народната власт”, г-н Тинков ,пак щеше “да се изучи”, защото той има желание, ТОЙ, не “властта” ти! И неговият син си има свой собствен живот , и не зависи от него. Ти ако си зависим от някой ,и той те държи отговорен за простъпките ти пред него – ПЛАЩАЙ си! На НЕГО!

 24. Не е за вярване как някои хора подкрепят Путин – днес с изненада прочетох изказване на Вацлав Клаус, който обвинява Западът и САЩ за конфликта в Украйна, това крайно ме озадачи, още повече, че той е привидно демократична личност…притеснителен е целия този евроскептицизъм, който цари в много страни от ЕС, включително и в България!

 25. Обадил се Путин на Сталин с въпрос как да се справи с протестиращите. Съветът му бил: “Разстрелваш всички демократи, и боядисваш Кремъл в синьо”. Владимир попитал учудено: “Но защо в синьо, тавариш Сталин???” Отговорът на Сталин бил: “Сигурен бях, че няма да ме питаш за първото”.

 26. владимир владимирович, “любимъй президент” на рубладжиите в РъБъ, е “пропуснал” българите, тъй удобно за РъБъ петоколонците. А и представители на същите кримски “българи” толкова подобострастно, ду.едавски и верноподанически биеха чела о земята, що да ги “реабилитира”? Ми те по-русофили от тукашните русофилитици! Туй “Сергей”, туй “Ilianski” ряпа да ядат, сравнени с кримския “българин” Стоянов, който по БНТ сълзливо обясняваше как рассея дала шанс на прадядо му да живее и работи, затуй той бил благодарен на рассеята. Беше толкова противно, чак персоналния ми гнусометър изгоря, не му стигна скалата. Друг виден русофилитик-международник, таваришч Тома Николов Томов, който години наред в БНТ преписваше директно от “US Today”, “Time” и пр., филеше рассеята с пяна на уста в предаването на Цонев, но вече нямах гнусомер, да го измеря. Това плагиатствало цял живот нещо накрая даже се осмели да завърши с един вид “Внимавайте в картинката” – зер е синчага на садиста, избил лично или заповядал да избиват десетки концлагериски като комендант на концлагер Белене, др. майор Никола Томов. Гнусната русофилитична слуз бавно ни залива, и мнозина се надяват, че все така бавно, но сигурно ще се плъзнем в русофилитичния им (евр)Азйский саюз. Да, ама не, оказа се, че таварш савецкий гражданин, който временно проживает в балхарии, заместник-кметът на города Плевен, зелов алексей евгениевич, малко нещо го поарестували за искане и вземане на подкупи. Ето сега е моментът да се намеси президентът Плевналиев, да го лиши от статута за постоянно пребиваване и този багатир да бъде изтирен еднопосочно в матушката си. Трябва да прилагаме нициативата ЧЕМАДАН-ВАКЗАЛ-РАССЕЯ, украинците ни дават хубав пример. Русофилистичните твари само от това разбират!

 27. Очевидно червените дупедавци.бг са изпаднали в съвсем основателно отчаяние и са пред истеричен срив. Т.томов бях забравил кой е, а гледам и по-“свежия” парцал Блъсков се провлачи в кадър. Щом до тия куци мулета опряха, зле са. То само с мекотели волгин и симов верно не става, ама и душевни хермафродити като Дърева само останаха.
  А само през януари светът изглеждаше безхаберно гостоприемен за рубломафията. Днес обаче нормалните хора се радваме на драматчния крах на руския нацизъм и героичното изтръгване на жертвоготовните украинци от мъртвешката му хватка.
  Дано скоро изтрезнеят и в Русия. Или е ред на Беларус?

 28. @ ILIANSKI:
  Мухльо, като си такъв бабаит, защо не се изявяваш с имената си, а се криеш зад ник? Може би се срамуваш от името си или от това на баща си? Давай, обяви имената си и адреса, за да мога сам да те посетя.
  Операциите не са две, а четири и знаеш ли – те ме направиха свободен. Три пъти минах през ада и това ме освободи от страха. Днес вече боклуци като теб предизвикват у мен само смях.
  Щом искаш да си поприказваме – заповядай. Няма какво да чакаш, знаеш къде живея, а и всеки ден, в който не вали можеш да ме намериш по обяд пред гимназия “Симеон Велики”.
  Не ме е “изучила народната власт”, просто защото никоя власт не може никого да изучи. Но това нищожества като теб не са в състояние да проумеят. Спирам до тук по темата – не е за твоята глава.
  Колкото до казачока – танц като танц. Убеден съм обаче, че и на теб не ти е по душа – тегли те чалгата. И като стана дума – сетих се за каламбур на Васко Кръпката:
  “Когато на готин човек му е кофти – това е блус. Когато кофти човек се кефи – това е чалга.”
  Гордея се с възпитанието на сина си и заставам зад мислите и делата му./Нещо, което ти едва ли би могъл да твърдиш за децата си/.
  Само при фашизъм и комунизъм/болшевизъм/ децата се преследват заради ,убежденията на родителите си. Това е един от признаците на тяхната същностна еднаквост.
  Дано вденеш нещо от написаното.
  Бъди здрав и се научи да се радваш на живота – дар, който не всички сме заслужили…
  🙂

 29. # ПАВЕЛ ТИНКОВ

  Имате пълната ми подкрепа!!!. Сигурен съм и на повечето от последоеателите на блога.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.