Симов, Бареков, Пеевски, Сидеров- руското наказание за непослушните българи се готви за десант в европарламента

Чудя се дали да приема полемиката, в която ме въвлича ( без да ме споменава поименно този път) един кандидат за евродепутат от БСП, член на движението “Русофили” пак в БСП, щатен пропагандатор на партийния официоз “Дума” и претендент за национален рекордьор по телевизионни гостувания откакто на власт дойде днешното проруско правителство на България.

Защо ли да отговарям на един недоучил другар, който дори не знае, че песента “Лили Марлен” не е нацистка, макар да е била харесана от генерал Ромел и дори поръчана от него като изпълнение по германското радио за войниците му Африка. Явно се е нагълтал със съветски филми, в които изпълнената на немски песен озвучава кадри с походите на Вермахта.

В песента няма нито ред , свързан с нацизма. Тя е тъжна войнишка песен с корени в Първата световна война. Превръща се в най-популярната мелодия на Втората световна война в западните страни от антинацистката коалиция. Преведена е и запята по всички фронтове на английски език. Става един от най-големите хитове за всички времена. Изпълнителката Марлене Дитрих бяга от нацистите в Америка и се завръща с американските войски в Европа при десанта на англоамериканците като звезда в битката със свастиката.

Писал съм за това, но озлобеното от момче, което на снимката държи в ръчичките си книга, която ми е позната, но явно не е чел.

Ако четеше поне малко преди да се захваща с непосилната задача да ми вменява бащинство на нацизма ( да, не е поименно, но с намеците срещу повдигнатата от мен вчера теза за връзката между свастиките и съветския антисемитизъм, се опитва да ме предизвика). А каквото (пред)извикало…

Др. Симов, отговорете (си) защо дори крайно десните в Европа не искат да си общуват с вашия кворумен фашизоид Сидеров, приеман не просто добре, а направо като роден син единствено в Москва. Той какъв е с призивите си за национализация и комунистическите си по съдържание истерии срещу всичко, що му се вижда западно- крайно ляв ( т.е. като вашата объркана персона) или крайно десен?

Ще Ви помогна, пък дано си научите домашното преди да вдигате ръка в час, когато не сте в час..

Най-напред Сидеров беше крайно проамерикански журналист. Точно като Вас- и на двама ви публикувах по една статия, в която се прехласвате по Америка ( вие дори по точки изброявате 20 причини да я обичате и казвате поне веднъж истината, че Русия е антипод, защото там не ценят човешкия живот). Ако ми посочите поне една моя статия, в която да се кълна в любов към Америка, както правите вие през 2006 г., ще приема “комплимента” ви да съм баща на българските нацисти.

Впрочем, аз съм баща на 5 деца, когото вие оплювате като “фашистка свиня”, “фашистка п.тка” и “дясно говедо” по митинги и драсканици в интернет. Някакъв комплекс от фертилните хора ли имате ( подобно на парламентарния ви друар Сидеров)? От такива позиции ли ще оплождате с присъствието си Европейския парламент?

Ровете в архива на блога или в която и да е библиотека и макар само в ivo.bg да имам доста повече от 3000 авторски статии, а през дългата ми журналистическа кариера те са общо в пъти повече, няма да намерите нито една хвалебствена за чужда държава моя статия- дори и за СССР през комунизма, когато да се пишат дитирамби за “страната на съветите” беше не просто мода, а почти задължение на всеки журналист.

В тези мои изяви трябва да има някакво качество, за да бъда избран от стотици европейски журналисти за Вицепрезидент на Асоциацията европейските журналисти ( нещо, което никога няма да Ви се случи).

Европейските журналисти не си избират за ръководители “нацисти”, нито отявлени болшевики от каквито и да е разновидности, каквито сте вие ( двамата със Сидеров).

След проамериканския си период вашият крепител на днешното управленско статукво Сидеров обърна палачинката като крайно десен. Най-напред започна да пише антисемитски книги, а после да ги изкрещява по митингите след като руските служби му организираха партията “Атака”.

Известно време се посниши в ролята на обикновен популист, за да се нагоди към Борисов като негов апологет.

След това Сидеров, без да е изоставял напълно нито една от предишните си маски, с изключение на проамериканската от 1991-ра ( когато пише статията си срещу паметниците на съветската окупация и възхвалява американските момчета, които могат да ни спасят ), стана изцяло, безрезервно ваш, че и повече от ваш в левичарството си. Сега вече изкрещява опорните точки на Путин и срещу…антисемитите в Украйна.И бесува срещу всичко западно, което било колониално. Крещи онова, което си мислите- за национализация например.

А вие, неговите другарчета, които му дължите неочаквано дългия живот на този парламент, се опитвате гузно да прехвърлите тези факти на такива, като мен, който Сидеров дори не може да уволни, защото отдавна е уволнен и за разлика от вас не взима заплатка от партиен официоз, захранван с руски пари по хитра схема ( която съща разкрих в отделна своя статия).

Като гледам какви обръщачи на палачинки сте, лика-прилика сте с водача на листата си Бареков и с Делян Пеевски, предстои чудесно да ни представите в Европа. Научете на три гласа “Лили Марлен”, обединителната песен за войниците на западния фронт от последната голяма войната, та поне с това да ни отсрамите пред западната публика, която сте тръгнали да очаровате с вашите фамозни персони.

А за нацизма в България и причините да го има под някаква форма, се огледайте под собствения си червен юрган- там е заченат, там е приютен и втасва на топло под столетните ви грижи. Ако не вярвате, направете си труда да се поинтересувате онези с бръснатите глави какво\кого мразят и какво\ кого обичат. Ще откриете, че рожбите ви са досущ като вас: мразят всичко западно и обожават Путин.

Защото сте русофили. И ви личи съветското увреждане и през отношението към “Лили Марлен”. Съветският съюз не може да преглътне, че милиони войници от двете страни на западния фронт я пеят заедно на немски и английски. Отгоре на това е антивоенна по ду. Това е непоносимо за милитаристична империя като СССР, която “наказва” този факт, като озвучава военните си филми с немското й изпълнение с внушението, че е нацистка песен. Ясно е, че Симов ще мисли по същия антиевропейски начин.

С погнуса публикувам шизофреничното Ви писание, за да видят нормалните читатели за какъв мисловен ужас става дума в главата на един другар от “Дума”, потекъл ударно от година насам по българските телевизионни канали, за да стане най-напред наци(онално) известен, а след това да покори и Европа с другарски десант в компанията на себеподобните Бареков, Сидеров и Пеевски. Досега бяхте руското наказание за непослушните българи, а сега вече и Европа ще наказват с вас!

 

Непризнаващите си бащи на неонацизма

Много се кефя, когато хора, които публично аплодират оскверняването на паметници и призовават като варвари за лишаване на обществото от памет, започват да хълцат мелодраматично, че неонацизмът е залял България. Последният случай в Севлиево, когато над общината се появи знаме със свастика, а на стена в града бе изписано “Хитлер – обединител на Европа”, пак предизвика такива реакции. Парадоксално е, мама му стара, че именно тези, които направиха и невъзможното да реабилитират фашизма в България и да обезценностят съпротивата срещу него, сега да се вайкат, че като орда от орки в тъмните градове дебнат младите скинарчета с фанатични погледи, татуировки и спрейове в ръцете. Нека всички, които крещят срещу комунистическата съпротива, да се огледат добре – неонацистите са техни рожби, могат да ги гушнат в кротка прегръдка и да им изпеят “Лили Марлен” за лека нощ. Не можеш да си хвърляч на храчки срещу паметниците на антифашистите, а след това да се чудиш откъде се е появила отново тази древна зараза, която живее чрез свастиките, омразата и преклонението пред маршируващите кубинки.

 

Тази политическа деморализация даде своите отровни плодове, но авторите й, подобно на учените, сътворили атомната бомба, сега си късат косите във фалшиви проклятия. Късно е вече. Във всяка нова свастика е изписана огромната вина на всеки опит за поругаване на историята. Във всяко нацистко знаме трябва да се разпознава всеки от безбройните герои на прехода, който се упражни по темата, че политическите чудовища от близкото минало са били национални герои, а не умопобъркани престъпници. Когато тръгнеш да изнасилваш историята по тази начин, да прекрояваш миналото като рокля на Джорджо Фере, да търсиш днешната си легитимност в оправдаването на психопатите от виновната история, тогава считай себе си за автор на този нов фашизъм, който от година на година идва все по-силен, арогантен и тъп. Когато смяташ, че хвърлянето на боя по братските могили из страната е някакъв вид политическа смелост, трябва да си даваш ясна сметка, че ти участваш в ритуала по възкресяване на зомбито, което скоро ще има достатъчно сили да броди пак из света, необезпокоявано и едва ли не прието.

 

Комунистите сигурно имат много вини пред историята. Но в един основен исторически изпит те никога не се провалиха – наритаха задниците на фашистите така, че тези гадове над 70 години се криха като мишки из ъглите на историята. Сега обаче пак стават силни, защото имат страхотни съюзници. Патетичните “антифашисти” на думи, които обаче с охота дават индулгенция на палачите, стенат похотливо, когато видят боядисаните паметници на тези, които умряха, за да ни спасят от чумата и се кефят на всичките масови убийци с кафяви ризи, само заради декларирания от тях “антикомунизъм”. Тоест в атмосферата в България днес няма абсолютно нищо объркано. Неонацизмът е естествен продукт на политическата отрова, която и до днес ни продават като нещо модерно и истинско. Реваншизмът към историята събуди старите демони и сега никакви сълзи, клетви и сополи няма да върнат обратното стореното. Защото политическите бащи на неонацизма с кеф участваха в оскверняването на паметници, но нито веднъж в в опит за изчистване на свастиките. Драскането по стените на свастики се родее с кофите за бои върху паметниците. Да, авторите на бояджийството ще отрекат това с яростни обиди. Но така само ще покажат вината си. И само не ми говорете, че неонацистите са продук на комунистите. Отворете постовете им. Те пишат всичко онова, което произволен десебар иска да каже, но няма топките да напише. Неонацистите са естествено продължение на озлобената десница, потънала в своя мрачен свят на търсене на врагове и създаване на шамански проклятия.

 

И най-накрая хрумна ми нещо иронично. Нацитата наричат Хитлер “обединител на Европа”. Той тръгна да обединява целия континент и почти го направи. Ама тогава му дойде идеята да “обединява” и Русия и тя му заседна като остър кокал в гърлото и му развали цялата интеграция. Гледайки целият хейт, който непризналите си бащи на неонацизма хвърлят към Русия, май вече си го обяснявам. Те още страдат заради развалената им евроинтеграиция отпреди. Че нима може да има друго обяснение?

 

От Поглед.инфо.

61 мнения за “Симов, Бареков, Пеевски, Сидеров- руското наказание за непослушните българи се готви за десант в европарламента”

 1. Всеки изминал ден потвърждава колко прав е бил Владимир Чижов, когато каза, че България е троянският кон на Русия в Европа.

 2. Още един бисер – “рокля на Джорджо Фере”. Това момче наистина опитва да компенсира липсата на знания с наглост. Жалкото е, че минава.

 3. Абе само на мен ли ми се струва, че червените губят “войната” идеологически, щом започнаха да вадят от гардероба и скелета на фашизма?!? Направо ни връщат 30 години назад – остава и “На всеки километър” да пуснат пак по телевизията. То бива бива липса на оригинално мислене, ама това на нищо не прилича. Хората които се плашат от фашизъм са на доста преклонна възраст вече, а тези, които би трябвало комунистите да се опитват да спечелят на своя страна имат доста източници (в информационния 21-ви век), от където да прочетат неща като – в Германия не е имало фашизъм, а национал-социализъм, СССР в продължение на 2 години подкрепят Германия, както и наште доморасли съветофилчета, и ако не беше омразния Запад и англосаксонската “чума” цяла Европа щеше да говори на немски сега и комунетата щяха да съществуват само в Северна Корея и т.н.
  Столетницата умира – лека и пръст и да си остане в историята завинаги. Не е забавно да се наблюдават предсмъртните и гърчове, но си признавам, че ми е любопитно да видя какво ще измислят след като темата за фашизма се изтърка.

 4. В.Чижов е прав зя троянския кон и статията на А.Симов е едно потвърждение за това. Бих добавил, обаче, че статия е написана с ярък публицистичен талант, който би трябвало да се оцени от всеки интелигентен човек, независимо от неговата проруска или прозападна ориентация.

  Прави чест на г-н Инджев, че е показал статията на своя сайт.

 5. Симов, Бареков, Пеевски, Сидеров… – само Станишката (троянският плъх на СССР първо в България, сетне и в ПЕС) липсва в тази грозна първа редица българофоби. Изглежда, Пут.ин лично раздава избираеми места в Европарламента като награди за най-омазаните в национално предателство утайки от българското политическо блато.

 6. Замислете се колко несъвместими са “стила” му на писане и целевата аудитория!?! А каналите по които текат тези братвежи? Трябва наистина да си много ограничено човече, за да си мислиш , че с арогантност и цинизъм през нета ще се харесаш на младите леви! Затова БСП се стапя-всичко читаво от младежките структури бяга.Наистина е “гнусен”!

 7. Освен по “плодовете” им, хората се познават и по лицата. За този бих казал, че е “червено внуче” – с добре оформени бузки от поглъщане на луканка, кайзер пастърма и кожени пирожки…

 8. Tова мазно журналистче Симов хвърля толкова злъч и отрова върху десните партии и хора, че даже тук-там конкретизира – “десебари”, само и само да очерни противниковите “играчи” и да се накипри целия в бели одежди – ангел небесен! Боже, опази ни от тая проказа, от тая червена чума! Но – звучи толкова глупаво и прозрачно, че и бебе в люлката не може да излъже с тия елементарни лакърдии. За съжаление “червените бабички и червените мобифони” ще го вкарат в Европарламента, както и Бареков, Сидеров, Станишев и за капак – Пеевски! Тогава чудото на Европа няма да го има във вселената! За огромно съжаление – това ни чака. Срам, погнуса, отврат!

 9. Изключително нагъл е г-н Симов в нелепата си роля на защитник на Русия от набезите на “неонацистите”. Същата Русия, в която затварят медии, в която пребиват хора по улицата заради сексуалната им ориентация, в която вкарват в затвора политическата опозиция.

  Та това са точно нацистки и фашистки прийоми на контрол върху населението! За тях г-н Симов не говори.

 10. За разлика от фриволно-повърхностния Симов, при г-н Инджев, фактите са 1:1 а за аргументите “бронебойни патрони няма открити”. Винаги е така. Когато изповядваш истината, само истината, цялата истина и не цепиш басма никому, джуджета като прасето на снимката нагълтало се с пропагандни клишета само могат да предизвикат омерзение.
  Между другото, е на 7 или 8-мо място в листата и едва ли ще прави компания на “изгнаника” евроПеевски в омразният за пред електора но сладък за лична консумация Брюксел. Бюреков и Болен Лидеров също са на кантар. По-скоро не, отколкото да.

 11. Трябва да призная, че съм леко впечатлен от писанието на Симов. Не ми звучи като обръщение към червени пенсионери с безнадеждно вкоренени съветски предразсъдъци.
  Много отдавна не съм чел каквото и да е от в-к “Дума”, но написаното ми се струва като обръщение към младото поколение. Това, дето само е чувало за комунизма, знае че принципно е нещо лошо, но си няма представа от истинската му същност (то и моята е предимно теоретична). И разбира се, това поколение дето е все още неориентирано и търси своята истина за света.
  И Симов (“Дума”) като че ли се опитва да им я даде – да наложи тяхната “истина” за света. Лошото е, че така като го чета ще има не малко млади хора, които ще се вържат на подобни приказки. Под “немалко” разбирам достатъчно.

 12. Лъжата е веруюто на фашизоидните болшевики като Симов, Сидеров, Волгин. Тези последователи на Гьобелс не от вчера повтарят лъжите си безчет знаейки, че като давят истината в лъжите си, все някой лумпен ще им повярва.
  Къде в България има антифашистки паметници? Тези чучела в прослава на Червената (съветска) армия? Само неграмотните вярват в тази измислица! В България Червената армия е ОКУПАТОР.
  Няма народ, който да строи и се кляня на паметници на своя ОКУПАТОР – това другарят Симов би трябвало да е учил!
  Освен лъжите си тези полирани мозъци винаги приписват и своите мисли и деяния на “врага си”. Така искат да го очернят, но да припомним на Симов и другарите му, че именно любимият му Съветски съюз съвместно с любимият му Хитлер си разделиха Полша през август 1939г. Точно любимият му съветски тиранин е бил съдружник с другият му любим изверг, докато втория за да изпревари първият не го напада на 22.06.1941г. Защо “забрави” другарят Симов тези малки подробности от историята????
  А дали щаха да успеят да “наритат” другарчето си Хитлер комунистите ако западния свят не беше впрегнал целия си потенциял за да се защити от Хитлер и да помага на Сталин в тази война? Както и че национализмът е последното убежище на комунизма. В днешната му разновидност на националкомунизъм.
  Това другарят Симов защо “забравя”? “Хейтърите” му били виновни??? Какво по-хейтърско от лъжи подобни на неговите?

 13. Г-н Инджев, не си заслужава да отделяте толкова време и страст на другаря Симов. Достатъчно е човек да обърне внимание на интелигентното му излъчване и дължината на пръстите, за да е ясно, че положението е безнадежно колхозно.

 14. Нали знаете какво е “БАЛЪК”? Балък, в речника на жаргона е представен така : 1. риба 2. лапни шаран, наивен човек. (Баси къф балък си, фащаш са на секви кукички.) С други думи това е риба, която кълве на бастун. Не трябват специални примамки, рапали и блесни. Изваждаш стария комунистически бастун потапяш го в мътната вода и чакаш. На тоя бастун пише “Комунизма е враг на фашизма”
  Колко ще клъвнат на тази примамка? И в двата случая се късае за тоталитарни режими,с равенство помежду им. Както казва Ришард Капусчински; “Фашизмът бе рака на Запада, а комунизма (Сталиизма) рака на Изтока.”Въпросът се състой в друго. Изпадналият в идеологическа безтегловност нео-комунизъм търси виртуален враг, които да сплотява редиците му. Той започва да нарича всички свои противници “фашисти”.
  На друго място може и да минава но при г-н Инджев няма Балъци…

 15. “Интересни” са санкциите, които налага ЕС към Русия, при положение, че хора като Симов, Бареков, Пеевски, Сидеров могат да си членуват в европейският парламент. Предполагам, че и от другите “бивши ссср-сателите” ще има “симовци, барековци, пеевскици, сидеровци”, само че под други имена.
  Щом като Брюксел, с “неговите” пари и служби за защита на националните европейски интереси не може да предотврати влизането на “руски зидари” в Европарламента, то тогава възниква въпросът, А кой може???
  Ще бъде тъжно, ако и този път Европа си “избърше ръцете” с думите, че “така е гласувал българският народ”, което и очаквам да се случи, колкото и да не ми се иска. Само че НЕ бълагарският народ избра Станишев за “шеф” на Европартия, но той Е, както и не го е избиран и да управлява, но той управлява. Аз не знам КОИ бяха онези ЕВРОСЪВЕТНИЦИ на времето, които ни помогнаха да “изградим” новата конституция, но явно добре ни заложиха “подводните” камъни така, че все да се подхлъзваме, независимо от това, как “гласуване”.

 16. В днешна Русия има такъв фашизъм, в сравнение с който всички нео-нацистки формирования по света изглеждат като бойскаутски групички от долните класове.

 17. До Valpet
  Не “статия”, а “статияТА”! Явно вие не знаете за членуването в българския език.

 18. До Valpet – Трудно може да се приеме, че Симов пише талантливо. Ако под това разбирате кръчмарско-махленския сленг, толкова по зле за вас!

 19. Ех, господин ИНДЖЕВ!
  “Ако четеше поне малко, преди да се захваща…”?!
  Чукча не чете. Чукча писател, чукча не читател!
  А сега – сериозно. Това имам предвид, когато си позволявам да твърдя, че свободата иска ЕКЗАРХ, не ще КАРАДЖАТА. Едва ли някой би обърнал внимание на бълвочите на това извратено, продажно хлапе ако интелигентните дясно /нормално/ мислещи хора в България си бяха свършили работата. Ако поне още стотина като Вас, със същата смелост, със същия талант, със същата неуморна активност и безкомпромисност от 1990-та насам пръскаха светлина всред непрогледния мрак на пост/?/комунизма. Ако в краткия период на дясно управление бяха поставили духовното/менталното пред “сиренето и салама”!
  Подобни на Симовите свинщини намират своите консуматори, единствено защото интелигентните българи все още са длъжници на племето си!

 20. Изумен съм от това какви хора ще отидат да представят България в Европарламента.Сегашните ни депутати може да са от различни партии ,но поне знаят езици имат образование.Сега на избираеми позиции са Волен,Станишев,Пеевски,Бареков и други знайни незнайни .Тези хора ще ни представят.Тези хора бъдете сигурни ще работят в посока изгонването ни от ЕС. Предстоят ни много тежки времена,затова ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВА ЗА ПРОЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРТИИ !

 21. Недоученият, може би преученият а.симов е изобличителят на българската политическа класа. Поредния глупак, представящ се като елементарен манипулатор на тези, които обичат вербалното жонглиране. Просто си играе с думите, подобно на журналистическото “майсторство” от времето на “един е пътят, два пътя няма – съюз със СССР” “Материалът” е с адрес – младогвардейците с лява ориентация. Ще си позволя да цитирам /подобно на една фолк певице, че тези,коиито не слушат чалга са простаци/ изразните му слово блудства: “кефя, мама му стара, орда от орки, маршируващи кубинки, възкресение на зомбита, наритаха задниците на фашистите, няма топките да напише, целият хейт” и т.н. Към VALPET-“В.Чижов е прав зя троянския кон и статията на А.Симов е едно потвърждение за това. Бих добавил, обаче, че статия е написана с ярък публицистичен талант, който би трябвало да се оцени от всеки интелигентен човек, независимо от неговата проруска или прозападна ориентация.” . “Елементарно Уотсън”, ако преценяваш такива “таланти”, като ярки публистични, насочени към интилигентни хора аз трябва да се гръмна, дори и заради това, че чуждата дума интилигентен не се пише “ителигентен”, защото произхожда от “интилиже”.
  А защо симов е изобличител на класата-защото е творение на самата нея, нейно творение, “рожба”, грандомания, следствие, повърхностно припкане по теми, с повишена сложност на анализ, който един университетски възпитаник, ако не си е купил дипломата, би трябвало да владее. Ееех симов….

 22. Симов,
  Фашизъм има в Парламента ни официално представен от Атака, неофициално от всички, които го дундуркат там.И като знаем, че Сидеров беше и единствения български политик гост на Путин за рожденния му ден, от къде всъщност му идват фашистките идеи.Точно от другаря ти Путин, който си позволи точно да копира Хитлер при окупирането на Крим.

 23. Какво може да се очаква от един пенкилер измекяр-пишурка надничар Писанието на смятащия себе си журналист висш пилотаж/интересно кой му го е внушил/ престалява странна симбиоза от панагерик и памфлет и е обилно гарнирано с патетично и хаотично словоблудство.С последното той прикририва немоща и неспособността си да бъде ерудиран опонент.Демонстрира незадълбочено познаване на генезиса на споменатите от него явления в исторически и злободневен план.Тезите му не са надлежно защитени с документирани/както би направил истински професионалист-журналист/ факти.Той е страхлив опонент-никъде не е споменал имената на обвинените от него в ренегатство.Той индиректно прикрива притеснението си/с демонстрация на ярост/ от факта, че между фашистката и пролетарски диктатури има знак за равенство, а неонацизма и неокомунизма на Путин са синоними.Цялото му писмено изложение не прилича на професионална журналистическа разработка,а подобява на реч имаща за цел да доошашави слабо образована,екзалтирана и фанатична тълпа.А с възклицанието “Мамка му стара” показа колко се родее с нея по манталитет и възпитание.

 24. Пуснах в търсачката на блога Ви името на гениалния Варлам Шаламов. Можете да използвате момента, че от ПИК ви препечатват бясно, незнайно с какви мотиви, и да популяризирате “Колимски разкази”. Би било от помощ на Каузата. Бог да е с нас!

 25. Благодаря ви г-н Инджев, че преодолявате естествената погнуса и изобличавате мародерската низост на рублофилията и в частност на подлоблизуркото симов. Гнуссср.
  Еврокерванът си върви и ПЕСовете си лаят. Но Украйна ще е в Европа, а с нея и газопреносната й мрежа. Скоро Русия ще е принудена да продава нефт и газ на руска грница и корумпетата ще умрат от глад.

 26. Като всички ком-социалисти и потурнаци, и Александър Симов е пълен неграмотник.
  Песента “Лили Марлен” е преведена на 48 езици.
  Сред нейните изпълнители, освен Марлен Дитрих, са Едит Пиаф, Зара Леандър и Жозефин Бейкър. И едно не толкова известно име – трънчанката Иванка Янакиева. С артистичното име – Ива Ваня. Нашенката емигрира на 17 години в Германия, става актриса и се жени за Норберт Шулце – композиторът на песента “Лили Марлен”
  Ала Александър Симов освен “Калинка, калинка” и “Широка страна моя родная” друго не знае.
  Абе, потурнак! К’во да го правиш!?

 27. Извинявам се на Домакина на блога за натрапчивостта. Но как да покажа неграмотността на Александър Симов, освен, чрез Мрежата. Ето едно изпълнение на “фашистите” Нана Мускури и Нина Хааген в Париж през 1990 г:

 28. Губил съм си времето по виртуалните дувари с изброените червени боклуци със зидани глави,но спрях,както се казва- скъпя си времето! Но не може и да става реч за сравнение между такива жалки едноклетъчни отпадъци и това,но не само това: http://www.youtube.com/watch?v=C9ilEh38-rQ
  И върлата “антикомунистка” Ле(йк)а Коен (с баща комуняшкия антибългарски палач Пепо Коен) изпищя на умряло връз тоя линк…. Ако нещо антибългарско и лошо е видяла българската земя откъм ОНАЯ или тая Германия…да ми се обади ! Тая БЪЛГАРСКА гл.точка ми трябва,а не руската,американската,жидската или някаква друга!

 29. Всеки който все още смята, че въпросните персони ще работят за изключването на България от ЕС по-добре да помисли отново и отново, докато разбере, че тези и много други капани, които е заложил Путлер да влизат в ЕП ще бъдат там не за да изключват този и онзи, а за да ОБЕЗВРЕДЯТ, ОБЕЗСИЛЯТ, ДЕМОНТИРАТ ЕС. Путлер иска слаб и разделен ЕС за да продава газа си на цените на тройунция злато, за да саботира прогреса на независим добив на горива от страните от ЕС.

  Кой ще му противодейства ще попитате? Времето… времето му изтича. То няма да пожали никого. Самият той го знае добре и за това действа отчаяно. Не търсете планове в действията на Путлер. В момента той е действа от отчаяние и без логика, нито стратегия. Той играе за всичко или нищо 🙂 точно като болшевиките.

 30. Хитлер, Сталин, Путин страдат от същата детска болест. Хитлер с халюцинации, че с 80 милиона германци ще владее света с няколко милиарда население. Сталин с няколко хиляди “комунисти” ще завладее света. Путин с няколко хиляди спецсназ облечени като “протестиращи” ще възстанови империята на злото. Много хора ясно виждат картинката, но си мълчат и чакат други да оправят глупостите. Браво на Иво, че не е между тях. Около един милион го ценят, но кога ще гласуват, за да му се чуе гласът от всички? Хиляди предпочитат Иво в Брюксел. Сто пъти по добър отколкото Пеевски, но не продаваем.

 31. Не мога да прочета повече от два абзаца от словесната повръщиня на Симов – рак ще хвана, клетките ми го отхвърлят!
  Ето защо никога няма да се занимавам с политика – ами не им понасям и една дума. Те са за лудница. Все едно от луди да чакаш разумен диалог, или от затворници.
  Чест и слава на онези журналисти, които имат сили и нерви да ги изтърпят и да изнесат истината за отровните им излияния пред нас, обикновените читатели. Нещо като работа на патоанатоми, правещи аутопсия на силно заразени трупове – не всеки може!

 32. Г-н Инджев,
  Влагодаря ви ,че ми дадохте възможност да прочета нещо от този “Титан” на словото-Симов.То са уплетени дълги изречения,неподредена мисъл,нахвърляни внушения с нищо не покрепени факти,беден речник.
  Сходството на Хитлер и неонациста Путин за сведение на Симов се изразява в следното:
  – демагогия и лъжа
  -надменност и пренебрежение на малките нации и народи
  -погазване на международни договори и съглашения
  -анексиране чрез вероломство на чужди територии
  -омраза към различните
  Има и съществени разлики.
  Хитлир създава условия за развитие на науката и техниката.По негово време немските учени и инженери създават епохални открития в оластта на химията ,газификацията,металознанието,машиностроенето,авто и самолетостроенето,физиката и атомната физика,които дават колосален тласък в развитието на човечеството.
  Путин прокарва тръбите от откритите находища през 70-те год на миналия век на газ до страните в Европа.Не до своите градове и пасыолки а до страните от които печели и нищо друго.Населението продължава да тъне в безпросветност и алкохолизиране,Методът за производство на газ е хидрофракинг/в-к 24 часа от 19 април т.г./Наличието на закрити градове и невъзможност за свободно придвижване на населението.Това е Путин
  За паметниците -България е била окупирана в различен срок от армиите на византиици,руснаци,турци,сърби,руснаци,воиски на Атантата,Червената армия.На всички ли да правим паметници.Черв.армия престоява в България 15 г.официално.А неофициално до днес.До кога ще търпи това.

 33. P.S.
  Още за паметниците.Преди 10 г. бях в Момчиловци-Родопите на гости на приятели.При една разходка в гората над Момчиловци се натъкнахме на коменна плоча на която бе изписано немско име.Местните ни обясниха,че това е името на немски пилот загинал при въздушен бой с американски самолети през 2-та св.война за отбраната на София.Хората му бяха сложили паметник.Примитивен но все пак паметник.Военните историци знаят вероятно повече за този бой и загиналият за отбраната на София немски пилот.

 34. Симов отново е “изкачил” “върховете” в примитивизма на “дълбоката” болшевишка пропаганда , която е получил в поредната серия от НЕсменяемият му опорноточков сериал “На всеки кагебистки километър”.
  Той скоро беше на “антифашистка” обиколка и присъстваше на заснемането “нов” епизод в НАШ(Ц)Ионализираният от Путин Крим. Сега се готви безстрашно да присъства и на следващият “отвратителен” за неговата “антифашистка” натура епизод -“В бърлогата на “фашистите”” , който ще се “заснеме” от студио Путинфилм във “фашистката” столица Брюксел. Като в него ще вземат участие и другите таварищи по “антифашистка” линия от БКП,ДпС,Атака,……и вся путинская сволоч!

  Самозомбирането и тоталната рублева лумпенизация на Симов не позволяват да осмисли разликите в фашизма и НАШ(Ц)ИоналсоЧиализма, макар че основното в тях е ТОТАЛитарният соЧиализъм, също както е и при большевизма.
  А,ако се беше запознал поне мъничко с “антифашисткият” пакт МОЛОТОВ-Рибентроп, вместо да чете старите броеве на “”Работническо” дело”, щеше да научи каква “антифашистка съпротива” е “оказал” Сталин, чрез пълномащабни военни доставки на своят “фашистки противник” – Хитлер.
  Също както нашите “антифашисти” от БКП, които едва след 22 юни 1941г. “осъзнаха” , че Хитлер е “фашист”, и започнаха да водят “антифашистка борба” срещу……. срещу……….. българските “фашистки” власти, изпълнявайки дословно заповедите на господарят им Сталин.

  И нека Симов се поогледа около себе си , защото голяма част от върхушката на БКП са вече потомствени олигарси. За какви “ЛЕВИ” става въпрос в шизофренните му тъпизми. Факт е ,че в България най-десните са в “партията” на Симов, които следват модела на бащицата им Путин, който в никакъв случай не желае някой(Симов) да го нарича ЛЯВ.
  Още повече, че НАЙ-голямата държава в света по своите природни дадености АВТОМАТИЧНО се брои и като НАЙ-капиталистическата , а както “левият” ЛЕВАК Симов може би знае , КАПИТАЛистите НЕ са ЛЕВИ?!?

 35. “Отличен” отбор ще изпратим в европарламента….

 36. Н. Тенев | април 23, 2014, 11:16

  Не знам защо сте постнали този линк?!

  1. Германският “Рейнметал” има договорни отношения със СССР още от края на 20-те години на миналия век – във връзка с изграждане на танковия полигон в Казан за обучение на танкисти от Вермахта и от РККА. Не съм убеден, че това е довело до победата на СССР над Германия. Като гледам числата по “заем-наем” – полигонът в Казан няма нищо общо с 8-и май 1945. (Без значение дали предпочитате съветската дата 9-и май 1945);
  2. Руският аналог на всъдехода “Хамър” се назовава “Тигър”. Разработката, на стойност 60 млн. долара, е платена от ОАЕ (Обединени арабски емирства). Двигателят е американски, шасито е италианско. ВПК на Русия бил имал военновременен вариант за замяна на двигателя.
  3. Конвенционалното руско оръжие, както и подготвеността на руската армия, не представляват особена заплаха за останалия свят. Страшен е руският ядрен потенциал и готовността на Русия да го използва. Напоследък се появиха руски статии, че за ядрената зима (по Карл Сейгън) руснаците са единствено готови да я преживеят. Останалият свят щял да умре.
  Е, според руските изчисления, и Канада щяла да оживее. Но тя не била страшна за руската мощ.

 37. Абе, тоя колхозник що не ходи да си удари една ножка, а ни занимава тук с изпиления си мозък. Вижда се, че музата му е Мара Шепова.Що не вземе да чукне някоя калциера от редакцията на “Дума” да види какви вендузки правят тия комуниги.

 38. Дойде ли време за оценка на предишното правителство…? Или още е рано, много рано…?

 39. Г-н Инджев,

  Симов и симовщината няма да прогледнат. Това същото нещо не чак толкова отдавна (2006 г., тиквата му още не беше гола като мехур) пишеше за 20 причина да фили САЩ:

  http://alexsimov.blogspot.com/2006/04/20.html?spref=bl

  Явно днес фили повече петро-рубло-еврата.

  “Лили Марлен” е наистина интернационална песен, чувал съм я дори на японски и корейски(е, не в Кореята на таваришч Ким Ир Сен.) Има запис дори на български (г-ца Ива Ваня, 1942 г.), който вероятно още се пази в златния фонд на Българско радио, повече тук:
  http://www.youtube.com/watch?v=GSw80BnsMzY
  и тук
  http://www.extremecentrepoint.com/archives/7172

  Това, че червените тикви не знаят елементарни факти, не е новина, те толкова си могат. Когато (ако) се научат да пишат, пишат с печатни букви. Когато (ако) четат, не могат да не си мърдат устата. Това е положението. Рабфак, ликбез, ПУЦ, “Агитация и пропаганда”, социалистическа интелигенция – това е техния принос към световната култура. А, да, и Ирина Бокова, чиито татко убива с ритници големия български журналист Райко Алексиев – “Фра Дяволо” малко след 9.09.1944 в едно мазе на “Славянска беседа”.

  Най-жалкото е, че тези същества ще станат ходещия позор на РъБъ в Брюксел след изборите през май.

 40. Blagodaria Vi G-n Indzev!!!….Za kakvo?-za vashiya talant, profesionalizam.Kak ni natrapvat vsi4ki medii da se zanimavame s tezi palachnki omeseni ot nai-voniashtata kal na balgaria.Otvrat! I tova shte me predstavliava i zashtitava moite interesi v Evropa?-Sram,pozor za nas.Koi znae kakvo li oshte shte ni pokazvat do kraia na propagandata-pochti zial mesez….Kakva mrasotiya oshte shte se izlee…

 41. Симов, Симооов, голяма трибуна ти е дал Иво Инджев, ама преди това всички четем колко яко ти е начукал в голата глава едни страхотни истини, които не знам дали изобщо проумяваш. Аз пък се кефя точно на това негово дар слово, с което като гореща вода е залял твоя червен журналистически буламач. И на твое място не бих изобщо се опитвал да си меря каквото и да е от човешките способности и дарби – нямаш нищо свястно да му противопоставиш и говориш исторически глупости. И аз съм против твоите любими паметници защото отлично познавам историята и причините за тяхното натрапване да стърчат на най-хубавите места в най- големите градове на България.А като говориш за фашизъм вземи и прочети пресата от 1946-1947 г. и ще разбереш как още тогава демократичната опозиция у нас преживява ужаса от настъпването на червения фашизъм – да, точно такава роля изиграва твоята любима партия, ликвидирайки всякаква опозиция и установявайки тотална власт над всичко, включително в мисленето и поведението на хората. От което още не можем да се отървем и което ни прави най-бедната нация в Европа.
  За това не се изсилвай така с бащинството на неонацизма, защото точно ти си едно от децата на този неонацизъм, който бащиците ви установиха през 1944-1956, а след това до 1989 г. с по-нежното има “авторитаризъм”. Днешните ви обаче пропагандни опити да лепнете незаслужено този етикет на други хора и по съвсем друг повод е жалко и недостойно. Толкова недостойно, че десанта ви към европарламента наистина заплашва членството ни в Евросъюза. Ако това е целта ви изборите на 25 май ще покажат до колко я постигате…

 42. Адмирации Иво , това нещо сашко петЪлъчката не успявайки да понесе бремето на Кандидат евродепутат заслужава само подобно отрезвително отношение …Отново адмирации .

 43. Н. ТЕНЕВ, КАКВО се опитваш да кажеш?
  Тези сайтове са на някои от путинските проституиращи пропагандни рупори, които са се продали, за да рекламират “военната мощ” на кагебистката му империя. Но ти също си от тяхното котило!
  Нека Путин първо прати прехвалените си копои да се справят с ислямистите, които му честитиха новата 2014г. с няколко атентата в Сталинград, а сигурно скоро ще му напомнят за себе си , докато се прави на император в Украйна!

 44. Коментирай! Иначе защо ни даваш линковете?

 45. Твоят коментар! Поне ред, за да се убедим , че не си само поредният путински пропагандист!

 46. P.S. За да се убедим , че не си поредният ПЛАТЕН путински пропаган дист!

 47. Вярно е – политическите чудовища от близкото минало са били национални герои. Такъв е и Путин днес.

 48. Не народ, а Добитък просъска агентът фашист за поредните “Евроизбори”

  Колкото и да иска добитъкът да живее добре или като европеец и колкото и възможности и шансове да му бъдат дадени говедото ще си остане говедо завиняги и нищо не може да промени този факт.

  Българското шарено говедо си знае: БСП,Атака, ДПС, ГЕРБ, a ако иска нещо ново ще гласува за други малоумници като Бареков . Колкото и лошо да става положението му, то никога няма да се отклони от тези партии…То мучи само едно и също до пълно затъпяване! “Русия са ни приятели, а Запада врагове”. Друго не знае. Въпреки, че е затънало в лайна до ушите, мозъка му не възприема, че трябва да направи нещо различно от това, което е правило досега.

  То ще затъва все и все по-дълбоко докато устата му се напълни със собсвените му изпражнения..И тогава пак ще има сили да измучи, че за всичко са виновни от “Запада” и ще си довлачи туловището до урните да пусне поредната бюлетина за БСП.

  Говедото заслужава окаяната си съдба. Дори и да искаш да му помогнеш, то боде с рога и дърпа назад и иска да си остане в кочината т.е.иска си неговото…

  Ами в такъв случай аз им пожелавам още по-голям глад и мизерия и нищета. Жалкло за малцинството свестни хора, принудени да живеят според избора на тази сган, коqто ги превъзхожда многократно по численост.
  Във всяка държава има млоумници. Спор няма! За съжаление в бг процентът е много висок и ТЕ са мнозинсво.

  Най-добре ще бъде всички оплаквания за лошото ни положение да бъдат прекратени веднага и това да бъде прието за непроменним факт, както възприемаме като факт, че олигофрена и кретена се насират в гащите, текат им лигите,мучат вместо да говорят и са неспособни да се впишат в заобикалящия ги свят. Не може да очакваш от тях чудеса, както не може и да очакваш и от българите. Това е. Да са ви честити Сидеров и Пеевски евродепутати.

  Както каза един от приятелите на Любо ” Последните години постоянно питат българите кой да ги управлява. Като им гледам отговора по-добре да не ги питат нищо.

 49. Точка първа от опорните им, вече 6 години е “оплюй, омаскари, осери всичко наоколо!”. И я изпълняват тази партийна повеля, първо, защото им е душевно присъща функция, и второ, защото разчитат на два ефекта.
  Първият е – да оформят околната среда по свой образ и мирис на височина бял-кон-и-метър-отгоре, та да не би пак някой си юнак да ги забие в опозиция.
  Вторият ефект не е трудно да постигнат връз този отвратен от политиката народ – да си рече той “всички са маскари!” и по изборно време да ходи за гъби. В същото това време, когато цигани, турци и пенсионери под строй /няма мърдане там/ пълнят урните и съответните пропорционални квоти.
  Не че откривам топлата вода, но нека си кажа – който не гласува е глупака, който после може само да псува.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.