Първи (е) май

Първи е май- ден на лицемерната загриженост за “робите на труда”, като се пее в един марш от времето на комунизма, който величаеше “трудовия човек”, съблечен по гащи ( без разлика от пола, но предимно на детско-юношеска възраст), за зарадва с плътта си старците, ръкопляскащи на своите дефилиращи покрай тях портрети.

Робите на труда бяха разкъсали капиталистическите вериги, за да бъдат приковани в социалистическата клетка, която нямаха право да напускат под заплахата от стрелба на месо по бягащите. В СССР селяните нямаха дори паспорти, а в НРБ “само” беше забранено бягството в големите градове на селяните без право на жителство, освен ако не са мобилизирани за обектите на милитаризираната индустрия от съветски тип в бълващите отрова “комбинати”.

Селата бяха обезлюдени, а градовете- обезчовечени. И на село и в града човек за човека беше доносник.

Педофилските сборища се наричаха “манифестации”, макар да бяха демонстрации на послушанието и лоялността към властта, която държеше да изплакне очи с кълките на “социалистическата младеж” независимо дали е хладно, вали или пече.

Някакъв си празник на Априлското въстание на същата дата не заслужаваше да засенчва тази комунистическа порнография- в края на краищата празнувахме Международния ден на труда и още не беше модно социалистическите националисти да крещят “България над всичко”.

А би трябвало 1 май да е ден на националния траур за незнайните, невидимите, обречените на ранна смърт жертви на първомайското масово заразяване с рак на българите през 1986 г. Безмилостните към човешкия живот престъпни управници на НРБ подкараха по площадите на България своя човешки добитък да ги слави с песни, скандирания, тъпи лозунги и портрети на комунистическите “величия” под радиоактивния дъждец- подарък от СССР.

Престъплението беше умишлено, но остана безнаказано. Наказани с невидимия бич на рака бяха хиляди “обикновени българи”, докато необикновените “правоимащи” ( така се наричаха в партийните документи другарите от каймака на управляващата каста) предвидливо се бяха запасили с бутилирана вода , консерви и вносни хранителни продукти- зловещо доказателство за тяхната престъпна информираност и нагона им да спасяват личната си кожа, без да пожалят същия този народ на НАРОДНА република България.

Това ли имаше предвид майката Дина Станишева, майката на Сергей Станишев, когато в едно вестникарско интервю направи “нАучното” съобщение, според което българите били генетично леви?

Носим си го “лявото” под формата на чернобилски изотопи, докато отговорните другари са взели мерки да избегнат заразата от съветския атомен облак.

Облъчването с мутирал комунизъм продължава и дори се засилва- отново откъм страната на изгряващия ядрен облак.

Kafene.net

Москва отбеляза 1 май на Червения площад
 01/05/2014


Над сто хиляди души участват в първомайската манифестация в центъра на Москва, съобщи ИТАР-ТАСС.

Това е първата подобна манифестация на Червения в историята на съвременна Русия, която се провежда по примера на парадите от времето на Съветския съюз.

Начело на празничното шествие на Червения площад бяха кметът на Москва Сергей Собянин, ръководителят на Федерацията на независимите профсъюзи на Русия Михаил Шмаков, ръководителят на Московската федерация на профсъюзите Сергей Чернов.

Повечето участници в демонстрацията са младежи и студенти, присъстват и представители на по-възрастното поколение, съобщи държавната руска агенция.

Днешната манифестация до голяма степен е свързана с присъединяването на Крим към Русия, заяви първият заместник-председател на Федерацията на независимите профсъюзи и депутат от Държавната дума Андрей Исаев.

В потвърждение на неговите думи в тълпата сред хората могат да се видят транспаранти с надписи “Москва. Севастопол. Русия”, “Москва, Севастопол – градове герои”.

Сред главните лозунги на демонстрацията са “Социални гаранции за Крим и Севастопол на равнището на цяла Русия”, “Повишаване на равнището на защита на профсъюзните активисти”.

“За нас, профсъюзите, възсъединяването на Крим и Русия означава, че още 2,5 милиона трудещи се и пенсионери се вляха в нашите редици. Равнището на тяхната социална защита трябва да бъде не по-ниско отколкото в цяла Русия”, заяви Исаев.

По думите му първомайската демонстрация на профсъюзите се провежда на Червения площад за първи път от 2002 г., а митинг на Червения площад се е състоял за последен път през 1991 година.

 

 

 

17 мнения за “Първи (е) май”

 1. “Мирен” парад за “мирно”присъединяване на Крим и всички стоят мирно пред хер Путин. Пълна идилия.

 2. Не видях следния програмен лозунг на снимката на манифестацията: “Пиво раздается только членам профсоюза!”. С този лозунг връзката с “великая, могучая”, любимото хапче за психокомфорт на Володя Путин, би звъчала по-оптимистично!
  Съвременният руснак е фатално обременен с Абсолютно Непроницаеми Имплантирани в Мозъка Образи (АНИМО) на (пост) соц – пропагандата! Колко по-евтино от създаването на армия от клонинги!

 3. Ужас.Като déjà-vu.Зомбирани тотално.Май и на нас ни готвят същото с тази руска зависимост. Готвят свалянето и на президента.След това на ред е присъединяването ни към Русия.Лозунга ще е София+Москва=Россия.

 4. Да,така беше! По-добре не може да бъде написано,
  г-н Инджев. Благодаря Ви!

 5. Към тоталното падение на това общество бих прибавил само това което прочетох вчера във некакъв вестник-Русия ще приеме закон ли , декрет ли нещо подобно със което се забранява продажбата на одеколони във малки разфасовки защото руснаците пиели спирта във одеколона-бил им по ефтин отколкото да си купят водка или друг алкохол примерно.Във Щатите се борят за град без цигарен дим, а на тия тъпунгери ще им спират одеколона.

 6. Към Мариана
  filipov@abv.bg
  С червената си простащина си в крак с инструкциите. Обаче проявяваш и непослушание по партийна линия: Путин ти спуска опорни точки срещу “гейския съюз” , а ти се изявяваш като травестит- Мариана Филипов!

 7. “Генетично ляв” е евфемистично предефиниране на далеч по-ексхибиционисткото “да си социалист се предава по полов път”.

  Умора нямат да се любуват на собствената си уродливост.

 8. За многомилионната Москва 100 хиляди не са нищо. Ако Путин е искал да смае света с демонстрация на голямата подкрепа за него и политиката му, не успя.

 9. Брилянтна статия! Имам само едно уточнение относно “тази комунистическа порнография” – порнографията е много по-голяма, защото този празник е “подарен” от Хитлер на неговите социалисти, но както виждаме и нашите ревниво пазят тази нацистка традиция – http://www.dw.de/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8A%D0%BA%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D0%B8%D1%82%D0%BB%D0%B5%D1%80/a-16779112

 10. Не знам случайно или не , но на онази дъждовна първомайска манифестация участниците като че ли съвсем не бяха достатъчно . Щото се наложи нашето училище да направи две допълнителни обиколки , общо три .
  Тъкмо бяхме поразпасали редиците след редовния тегел и се пазаряхме кой на кого да занесе знамето до 6-то , ни изненадаха с два десни завоя . Скрихме се зад черквата и след петнайсетина минути чакане отново “поздравихме” първите ръководители . После пак – същото (с изключение на “поздравите”- с още повече кавички).
  Това беше последната ми година в стр.техникум и вероятно последната манифедтация като ученик , така че приех доста харабийски извинредните кушии . А и никой нямеше представа за съдържанието на ситния дъжд над главите ни .
  При мен засега последствия няма , или още не са се появили , не съм и чувал за такива . Ама кой знае – много народ бяхме.

 11. Всички, които влизате тук, забележете, че въпросният господин на когото е блога усърдно трие всичко, което е различно от неговите масоно американски виждания! Какво ви говори това?

 12. до ИВООО: Приятелю, написал си много точно че блога е негов. Като не ти харесват неговите виждания какво правиш тук? На мен като не ми харесва нещо не влизам и не го чета, освен ако не ми плащат да пиша коментари 🙂

 13. Към ИВООО-Вие взехте ли си хапчетата днес?Като не ви харесва блога и хората в него по-добре не го четете вместо да се изявявате точно като този паметник на простотията по горе наречена МАРИАНА.

 14. Неотдавна имаше документален филм ,който разглеждаше възможностите за човешко въздействие и управление на времето. Като показаха как дялата съветска армия е била мобилизирана , за да се предотврати насочването на радиоактивните облаци към Масква и всички градове северно и източно от Чернобил. Киев не е сигурно дали е бил “спасяван” , защото във филма разглеждаха само свидетелства от близките до Чернобил пригранични области от Белоруската ССР. Като свидетели потвърждаваха , че малко след ядрената катастрофа е имало НЕподозирани потоци от дъжд, истински потоп с наистина библейски размери. Като ВИНАГИ преди поредният валеж от този НЕвероятен природен(дали???) катаклизъм, самите белоруски селяни са наблюдавали многобройни самолети летящи високо в небето и разпръскващи някакви вещества, вероятно за изкуствено изваляване на облаците, каквито се използват и до днес около 9 май, за да се се осигури ясно време за поредният пропаганден парад на Червеният площад.
  Освен това имаше и няколко летци, които загатваха за тези полети, извършвани с бомбардировачи, и извършвани през определени дистанции от Чернобил.
  Един от летците каза ,че някои от тях са били наградени с РУСКИ ордени, след разпада на СССР!!! РУСКИ!!! Не съветски!
  Руските природозащитници твърдяха , че на териториите в Белорус, на които е ставало това чудовищно изваляване на облаците радиацията е била ЧУДОВИЩНА.
  И много вероятно е това ЧУДОВИЩНО въздействие да е причина, ядреният облак от Чернобил да завие към Скандинавия, и оттам над Източна Европа, и след това към България!
  Така че престъпната большевишка сган има основна вина радиоактивното замърсяване на Европа, за да спасят кожите си в еврАЗЗЗИЯ от ядреният апокалипсис,който сами те са предизвикали.
  А престъпната шайка от техни слуги в НРБ, просто подсили това въздействие върху нас, наред с всичките им други престъпления!

 15. П.П. Грешка! Началото на второто изречение да се чете – Във филма показаха как цялата съветска армия е била мобилизирана , за да……………..

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.