Бареков без цензура

Уж е нов политик, а Ники Цензурата продава стари номера.

 

По времето, когато Бареков беше Laffka за обслужване на ГЕРБ, културният министър Рашидов мереше значениетона книгите в сантиметри. Вдъхновен от това дебелашко новаторство Ники Цензурата тегли сега значимостта на политиците в килограми, като взима себе си за важен, защото тежал 120 кила ( спрямо друг, който бил само 50 килца).

 

Това намирисва на явно подмазвачество на един двойно по-тежък депутат, който на 14 юни миналата година цопна в центъра на общественото внимание и разлюля протеста на гражданското блато.

 

Впрочем Ники Цензурата се разграничи от двойно по-тежкия депутат, като ни увери в нещо, в което вярваме и без това: че не му бил приятел. Кой твърди обратното? Ники може да му е само слуга на великия тежкар!

 

Тежки глупости, които кантарът на тъпомера не хваща, ръси Ники. Направо ги сипе като самосвал по площади, предизборни сбирки и телевизионни студиа.

 

От екрана на БиТиВи днес той успя да въздъхне по времето на Тодор Живков, като същевременно декларира принадлежност към дясното ( щото бил предприемач, учил бил на запад). Явно идеята му да връща на България съкращението НРБ, както и казарменият строй изобщо, не е само плод на моментна предизборна полюцинация, а е отчаян апел към откритите от него напоследък пролетарии, с които вече страстно желае да се обединява, надвиквайки конкуренцията на себеподобните.

 

Бившият „политически журналист” ( така се самоопредели ) не се посвени да приватизира за кампанията си образа на Левски, който си е пльоснал на тениската сякаш е някакъв долнопробен Че Гевара. Само още не е сложил знак на равенство между Апостола и своята физиономия, която също щампова на блузки, за да навлича с тях дечица за групови снимки. Но да не подсказвам, защото неговият конкурент на популисткото поприще Сидеров и без това го води в това отношение, къпейки се в комплиментите на своите следовници като „новия Левски”.

 

Къде ти свян обаче у човек, който се полива с френско шампанско на милионерски курорт и се хвали с това в поверената му от олигархията телевизия, комбинирайки този цинизъм с опит да се просълзи театрално в ефира, когато говори за бедните.

 

Същият припяваше пиянски сексуални закани към части от женския детероден орган в пловдивска кръчма за забавление на почерпени лелки и чичковци, изпадайки в ролята на втори домашен любимец покрай една друга маймунка ( доста по-лека, някъде около две-три килца само).

 

Ники Цензурата се бори стръвно да докаже, че може да купи (почти) всеки нашенец с известно име, когото си поиска. Този народен човек си има вече собствени народни представители (нарича подмамените от спонсорите му парламентарни дезертьори „мои депутати”). Но той най-вече си има пари. Много пари. И смята, че като назове банката, в която си ги държи, това е някакво доказателство за „прозрачност” на произхода им.

 

За Ники няма цензура- плаща си човекът! Появява се в домовете на хората чрез телевизионния екран в най-скъпия рекламен пояс по времето, докато семействата вечерят, за да им говори за враговете си като за „хлебарки”, които щял да смаже- „пльок”, представя си нещастният зрител смазването на хлебарката Борисов под желязната пета на Ники. Той обаче разчита на онези, които не са много гнусливи.

 

А уж телевизиите бяха обещали, че нямало да показват клозетни реклами по време на вечеря!

 

 

 

 

14 мнения за “Бареков без цензура”

 1. Левски на шърта на това гнусно леке,до него рубладжийският милю със сифилитичната камба, като надуто с масур шиле- и той с шърт, ама с надпис “България на 3 морета”, някакъв комунистически плазмодий още,дето го чухме, че бил депутат като се присламчи на поредната кремълска копаня… Отврат, отврат!…
  И рекъл бях, аз няма веч да плача
  за тежките на тоз народ беди.
  Ожесточен, пощада му не рачих-
  “Да тегли-думах с яд, щом тъй мъжди,
  народ такъв, за друго недостоен,
  освен за мъки, сърби и тегла…”
  И т.н., и т.н. дето го е рекъл Петко Рачов Славейков

 2. Pingback: Trophy Plus
 3. Днес мярнах снимка на горната амеба с Левски на гърдите. Всичко си има граници. Говедото ги премина. Ало, левскарите – какво чакате?! Ако проспим тази гавра утре ще си сложи Ботев на боксерките.

 4. Може би от хигиенични съображения не следя изявите на Дудука от клозетната партия BgWC. Благодарен съм на Иво.бг, че ни държи в течение на тази низост. Бих помолил само да не го наричаме Ники. Толкова близки и приятни хора са Ники, че е някак обидно. Та той си е просто Дудук на Цензурата, заедно с останалите духачи от камарилата. То е все едно да наричаш свинята Пеевски – Прасчо. Обидно и за нас и за Кристофър Робин.

 5. В биографията която пише З. Стоянов на Васил Левски, ако не се лъжа в началото споменава и за отношението на тогавшните български политици към останалите живи членове на неговото семейство-майка му, брат му и т.н. Оставени да живеят в пълна мизерия и нищетата, без нито стотинка държавна помощ. Не виждам какво се е променило в т.н. български политик особено от последните 70г. в отношението към Левски, освен да го използват като най-обикновено рекламено лого. Лепят го като етикет върху бутилките идеологическото менте което се опитват да пробутат на хората които знаят че са тъпи и с вечерята преглъщат и тази шашма. Гадост.

 6. Днес едно дете сочеше един от безобразно, многочетните билборди /не знам как е руската дума за билборд!/ на атака и питаше майка си:
  – Мамо кой е този?
  – Лошият чичко, не го гледай!
  му отговори тя.
  Мен пък тези реклами ми приличат на соц.”лепенки за мухи”, само дето не виждам някой да се е хванал.

 7. клозета е доста чист в сравнение с н. цензурата, та да не обиждаме тоалетната принизяваийки я до това нищожество.

 8. Дудука (капута, плужека, рицаря на лайняния образ), вече се “изживява” като бъдещ министър-председател, а неговият Санчо Панса (със смачкания нос и свинска мутра), като вътрешен министър???
  Ако това се случи, това ще бъде най-долното падение на българската нация в многовековната и история (макар, че това до известна степен се е случвало през времето на Т.Живков и “последователя му” мутрата ББ).

 9. Гледах това интервю с Бареков по БТВ. По-скоро, слушах го, докато си пиех кафето, и в първия момент се възмутих че от тази глупава телевизия пак ни занимават със Жорж Ганчев (преди седмица-две от БТВ му бяха ходили на гости на Жорж). Погледнах , и о – изненадка: то не било Жорж, а Бареков – поредната мултипликация на Буратино!

 10. Чудя се на жалките напъни на Коки да се прави на “политик”?!?
  Преди пък се изживяваше като “журналист”, първи “приятел” и лакей на Борисов и ГЕРБ.
  Броят на гласовете за ББЦ са известни с достатъчна точност и “предсказуемост”,което прави безсмислена и излишни обиколките му, защото едва ли ще привлече повече гласове от тези ,които вече е спазарил. Още повече , че над половината гласове за него ще са от ВМРО и ЗНС.
  Само с гласовете на ББЦ, Коки едва ли щеше да влезне и в българският парламент!

 11. Бареков е един долен лъжец.ЛУДИ СА ВСИЧКИ КОЙТО МИСЛЯТ ЧЕ ТОЗИ НЕЩАСТНИК Е НОВИЯТ МЕ,СИЯ ,КОЙТО ЩЕ ИЗПЪЛНИ С ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА ВСИЧКО, КОЕТО ОБЕЩАВА.БОЛНО МИ Е ДА ГЛЕДАМ КАК ХОРАТА ЗА СЕТЕН ПЪТ ЩЕ БЪДАТ ИЗЛЪГАНИ И ТО ОТ ЕДИН ГЛУПАК С ДУДУК В УСТАТА

 12. “Всяко тържество на България е смърт за Русия”
  Захари Стоянов – велик българин, поборник срещу турското робство.

  “…всеки честен човек, който може да мисли и да разсъждава що годе, ще се съгласи с нас,
  че най-големий ни неприятел днес е официалната Русия.”
  Захари Стоянов – велик българин, поборник срещу турското робство.

  Писмо на Васил Левски до Л. Каравелов :
  “Байо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки
  бутуш в Булгурко? Ако туй е тъй, то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.”

  ” Русия – империята на злото, ни е “освободила”, за да ни зароби веднага … до ден днешен !
  Русия е снесла отровни яйца в България и са се излюпили нехранимайковците, негодниците, долните, низките, подлите, вагабонтите, мошениците, крадците и предателите – българските безродници – комунистите ! ”

  Русия е носила само черно робство на народите , до които се е докоснала !

  “…не на вредната ПУТИНСКО – КГБейска МАФИОТСКА БАНДА, състоящо се от 50-60 души – окървавени узурпатори. Тази путинска мафиотска клика МЕЧТАЕ да глътне и БЪЛГАРИЯ !
  Мразим Русия, защото тя има : КГБ-ФСБ репресивни органи за убийства, строи нови лагери за екзекуции “ГУЛАГ”, сковава нови бесилки, копае хиляди гробове, има Сибир, има Сахалин, има п-в Въйгач, има “Соловки” има каменни тюрми, има бичове, има гнусни шпиони, има план по колко хора на ден да убива…
  РУСИЯ – ДЪРЖАВА НА ПАЛАЧИТЕ !
  ДА СИ ПАЛАЧ В РУСИЯ Е НАЙ-ВИСШЕ ДОСТОЙНСТВО !
  Ако тя иска да има с нас човешко познанство – добре дошла, но Русия иска единствено дружба, каквато е “дружбата” между вълка с агнето!…”

  “РУСИЯ – ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО”, Е НЕИЗЛЕЧИМО БОЛНА ОТ РАК НА КРЪВТА !

  Русия – територия за узаконено физическо насилие !

  РУСИЙО, ЗЕМЬО КРАДЕНА,
  ОБСЕБЕНА ОТ ПУТИНОВАТА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ,
  РУСИЬО,
  ТИ, САТАНИНСКАТА,
  ПОДЛАТА,
  ЛУКАВАТА,
  ТИ, ПРЕСТЪПНАТА И КОВАРНАТА,
  ТИ, ЧЕРВЕНА ГНИЕЩА МЪРШО
  ПРОКЪЛНАТАТА ОТ БОГ,
  ТИ, ЗЛО ПСЕ.
  РУСИЙО,
  ВЗЕМИ СИ СВОИТЕ КРЕМЪЛСКИ АГЕНТИ –
  БЪЛГАРИТЕ – ПРЕДАТЕЛИ
  И НИ ОСТАВИ НА МИРА,
  БЕЗ ДА ПРИСЪСТВАШ В ЖИВОТА НИ,
  ЗАЩОТО НИЕ –
  85% ОТ НАРОДА НИ ТЕ ПРЕЗИРАМЕ,
  ЗАЩОТО СИ УБИЙЦА !
  ГОСПОД ДА ТЕ ЗАТРИЕ РУСИЙО –
  ПОБЕСНЯЛА КУЧКО…
  АМИН !
  —————————————-

 13. Помогнете това писмо да БЪДЕ ПРОЧЕТЕНО от повече хора!
  —————————————-

  КРАСИМИР СИМЕОНОВ – рокер – комунист ???
  ПОТОМСТВЕН варненски тъмно червен КОМУНИСТ – ПРЕДАТЕЛ – ПОДСТРЕКАТЕЛ – БЕСЕН РУСОФИЛ, призовава всеки ден варненски младежи и комунисти да се въоръжават …
  Ксенофоб, който се отличава с изключителна агресивност, враждебност, жестокост, свирепост, . ..!
  (Син е на бивш партиен секретар на корабостроителния завод ?)
  … не работи никъде?, а разполага с много пари, които хвърля за да облъчва с червени лъжи, да агитира, да подстрекава, да подбужда, да подучва, да насъсква, да надъхва млади хора с комунистически лъжи.

  ————————-

  На 17 януари 2015 год. 17:22 във Facebook той написа следното:

  “Днес излязохме в защита на БДЖ.
  Нужна е ежедневна съпротива срещу убиващата
  ни Система!
  Въоражавайте се за всеки случай! ”

  пп
  Знаем си,че комунистите са прости хора. На този му личи и по правописа :
  Написал е “Въор Ажавайте…” с “а”, вместо с “ъ” …!
  Този се пише и писател, и че е учил българска филология в Шумен ! Ега ти филолога !!!
  —————————————

  Той получава инструкции за действие от БСП (инструктор – КЯ).
  Основен организатор е на всички минали и настоящи комунистически агитки във Варна против ГЕРБ.
  * за цената на електричеството… (заедно с рапара Мишо Шамара)
  * за шистовия газ…
  * за руският опозиционер Николай Кобляков да бъде екстрадиран и доставен на
  * за влаковете…

  Този отвратителен червен тип – Красимир Симеонов, от около 20 дни организира протести за тока ?
  на 1 февруари във Варна !

  пп
  Този активист на БСП трябва да бъде съден за подстрекателство към тероризъм…!

  =======================================

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.