Европейското аутодафе на “европееца” Станишев

Под манипулативното заглавие “”София отбеляза Деня на победата

09 Май 2014 | 17:08″ агенция Kross ( сякаш става дума за официално, представително за софиянци събитие) публикува тази издайническа снимка как “европеецът” Станишев позира с плакат, който се вижда на една друга снимка, “пропусната” от агенцията.

Снимка Клуб Z

Снимка Клуб Z

Клуб Z

“Потребители в социалните мрежи разпространяват снимки от петъчното отбелязване на 9 май пред Паметника на съветската армия в София, на които се вижда как двама мъже изгарят знамето на Европейския съюз.

Привържениците на Русия и президента Владимир Путин бяха приветствани от лидера на БСП и на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, който се снима с тях на фона на плакатите “България в Евразийския съюз”. Демонстративното изгаряне на знамето на ЕС обаче е станало след като Станишев вече си е тръгнал, а с него и представителите на медиите. Това обяснява защо инцидентът придобива публичност чак сега.”

 

Разбираме от “маньовъра” на антиевропейската провокация, ако е вярно написаното за “отсъствието” на Станишев в момента на нейното извършване, че извършителите са се отнесли с разбиране към двуличието на др. Станишев и любезно  са се опитали да му осигурят алиби. Което обаче не прави по-малко фрапиращо обстоятелството на антиевропейската демонстрация в деня на Европа и решението на Станишев да оглави тъкмо тези същите подпалвачи.

Интересно, дали Станишев ще се разграничи от това, което му, е добре известно за горенето на европейския флаг?

Питам не заради Станишев, който е ясен..

Питам заради неясното бъдеще на децата, които съветофилите поощряват да тъпчат остатъците от изгореното европейско знаме.

9mai

30 мнения за “Европейското аутодафе на “европееца” Станишев”

 1. Тези на снимката асоциативно ми напомнят на огромен нефтен разлив-задушаващ и отнемащ живота!

 2. Stanishkin e agent ne KGB v Evropa!! NO… nie zashto go tarpim tozi sovetskii svoloch!!??? Takova nalkansko rabolepie , che parfois me e sram che sam balgarin !!,?

 3. С.С. е толкова НЕграмотен и НЕкомпетентен, не само като “премиер”, но и като “историк”, какъвто официално се води според дипломата си, която е получил в Масква.
  Сигурно(???) таварищ С.С. не подозира даже , че България НЕ е водила НИТО “велика”, НИТО “отечествена” война, преди 70 години?!?
  А НЕдоразумението, че някак си(КАК?) е станал, и все още е шеф на ЕВРОпейските леваци от ПЕС просто не издържа на никаква критика.
  много по-правилно е ако беше “шеф” на “Партията на евРАЗЗЗийският сОюз” – ПутИНТЕРнЪт. Продължавайки “делото” на своят “бележит” предшественик – Г.Димитров , “председател” на КоминтернЪт(БольшИНТЕРнЪт)!

 4. Господ да даде на другарите Станишев и Първанов и цялата тая шайка парвенюта дълъг живот в централния Софийски затвор.Там ще попаднат на хора и ще станат човеци.България не заслужава такова падение като Станишев и сие.Сега е момента да приключим с тая сага наречена комунизъм-фашизъм и аз което мога да направя е да отида и да гласувам макар и далеч от България.Безпокои ме факта , че “мнозинството” комуняги в България като Станишев и Бареков и т.н. понеже са мнозинство започнали да купуват гласове.Ама защо се охарчват , нали няма проблем за тях да спечелят изборите и имат всенародната любов на Българите?Как да дадем повече гласност в и извън България на хора като И.Инджев и И.Василев?

 5. O sancta simplicitas! Ян Хус го е казал с две думи, няма какво да се добави повече за тези идиоти.

 6. И този олигофрен станишев, чиито кучета горят знамето на ЕС е председател на ПЕС? Това е повече от безумие. Европейските социалисти имат нужда от сериозна клизма, пардон катарзис!

 7. Сатанински акт.

  Десакрализацията на знаме е противоконституционно действие в много страни по света. Незнам какво предвижда закона на Европейския парламент в такъв случай.
  Този позор няма как да бъде заметен под черджето… и не бива.

 8. А,не- в този случай кретенясалите и оскотели лизачи на вмирисани путински сапоги с български имена са ми по-малко противни от “фините европейски социалисти” като наглото мекере Шулц и цялата му паразитна пасмина! КОЙ, КОЙ, КОЙ, бе, лекета, избра сесесерския екскремент дмытрыэвич станышев за лидер на ПЕС? Че защо не избрахте, да речем, Александър Квашневски-комунист, ляв, бивш президент, но лобист за НАТО, никога не е клякъл пред Путин- а след Украйна и още повече му се озъби! Защо щерката на палача Боков/Лайнаров се кипри като шеф на ЮНЕСКО 2 мандата? Кой се мляскаше с Луканов, кой ни призова да гласуваме за “европейския” гоцэ,нихт вар, хер Путеринг? Нека сега трътливите задници на “модерните евролеви шулцовци” и “умерено евродесните путеринги” да си премерят лагерните памуклийки и галоши, да си зареждат с консерви и банани мазетата, защото монголоидите на путин и там ще им цъфнат един ден, а на Америка вече може да й писне да спасява едни жалки и пъзливи лапачи на лимбургски сирена и сигурност за чужда сметка!

 9. Тези ” свободебилни” поругатели на държавна символика знаят ли как биха ги наказалир ако се сбъдне желанието им да попаднем отново под руския похлупак? Ето един пример:http://www.blitz.bg/article/3621

 10. Срам ме е от националните предатели виждащи се на снимките! Никога не съм си представял,че 2014 сле като е в ЕС и НАТО , ще има такива блюдолизци на Русия .

 11. Добре е снимката на Станишев да стигне по някакъв начин до Европарламента.
  Да го видят евросоциалистите какво троянско същество са избрали за председател на ПАСЕ

 12. По повод http://www.blitz.bg/article/3621

  (русофилофоб | май 12, 2014, 18:36):
  “Никога не подписвай смъртна присъда” – са думи на баща ми, бивал до смъртта си през 1945 г. – през войната – като мобилизиран – в т.н. тричленка – защитник, съдия, но не и прокурор (“въртяли” са се).

 13. Чужди знамена в центъра на София,така започна и в Крим……По закон не е ли подсъдно да се веят на територията на РБ(изключая посолства ,консулства и международни събития)?

 14. Вече трябва да наричаме псевдорусофилите – съветофили, защото това е истинската им същност!

 15. Трябва да наричаме тези псевдорусофили с истинското им име – съветофили, защото това е същността им – поклонници на комунистичеката диктатура.

 16. Мръсни родоотстъпници, не знаят ли, че или трябва да продадат майка си и баща си, приятелите си, съседите си, и да станат руски еничари – безродници, или да са слуги на руснаците и да са под вечно подозрение като пробългарски националисти и най-накрая пак да ги застигне унищожение!

 17. Ето това имах пред вид – жалко, че никой не се е сетил (или не е успял) да заснеме клип, дори с мобилен. При всички случаи сэргэй дмитриевич вече е пътник и политически труп. Сигурен съм, че дори “фините европейски социалисти”, които така хубаво е описал “Стамбо”, ще се стреснат от безчинствата на РъБъ “левите” пред МОЧА. Вярно, Genosse Шульц е полуграмотен книжар, футболист и фатмашки синчага, НО-О-О-О – дори той има някакво чувство за политическо самосъхранение. С две думи, “прашчай, Сэрьога, прашчай, Брюксел”!

 18. Удариха дъното другарите от Позитано… Има ли нормален българин, който иска гласът му да отиде за партия, чиито симпатизанти горят знамето на ЕС???

 19. Тава е Джихат бе хора, на кремълския шейх Валади ал Пути …

 20. Аз честно казано вече, по-точно от доста време, не се ядосвам. Такива картинки предизвикват у мен само чувство на съжаление и то не към Станишев, Орешарски, Гоце и т. н., а към тези които са около тях, но не успяват да заблеят, въпреки овчите си мозъци и погледи.

 21. “Прекрасни” снимки!! Какво по-хубаво от това да се види, как лидер на най-голямата Европейска партия, участва на митинг, където се изгаря европейското знаме!!! А предстоят избори за парламент на Европа! Предполагам, но само предполагам, че “утре” всички големи европейски и световни медии ще са отразили това паметно събитие по подобаващият, по необходимият начин. Ако не го направят, това ВЕЧЕ ще е знак за Америка да помисли за налагане на санкции не само към Русия, но и към европейските държави-локомотиви, които чрез машинисти-стрелочници като Станишев, дърпат Европа към Азия!!
  …………
  Между другото, някой има ли идея, кога Станишев успя, от съветски гражданин, след определена от закона “уседналост” да стане БГ гражданин, тази “уседналост” да е достатъчна тай да бъде и премиер на БГ, и толкоз да е “уседнал”, че да успее да У-седлай и най-голямата Европартия. Колко ли здрави са му “стремената”! Предполагам са “ушити” в Германия с руски пари!!

 22. Тези хора, които ежечасно предават България и действат в интерес на Русия, ще бъдат съдени за държавна измама, никой няма да избегне справедливия съд.

 23. Много ми е странно кой съд ще ги осъди! Този на историята според мен, защото български съд не ми се вярва да направи такова нещо. Дотогава те ще са свършили злото си дело!
  Ако имаше опозиционен печат, тази снимка щеше да е на първа страница.

 24. Аз бих попитал само едно – къде е Цацаров??
  Някой да го е чувал или виждал тези седмици?
  Да не си е пуснал отпуск до изборите?

 25. Рубладжиите от БСП,ДПС,АТАКА,ББЦ,и други знайни и незнайни предатели на България, на нашата история, на кръвта на дедите ни, зачерквайки 1300 г. история, унижавайки бъкгарската гордост и идеали, бъдещето на децата ни заработват своите 30 сребърника.
  За да гледа с носталгия с миналото българина, създадоха, мутрите, разбиха съдебната система, приемаха мафиотски закони, приватизираха и съсипаха промишлеността, ограбиха държавата.
  Но това не им стигна, бръкнаха и под дюшеците със бакковата криза, съсдадоха имидж на българина в Европа за крадлив, мускулест, малограмотен тип, който няма морал чест, ценности и неговия бог са парите.(рублите).
  Оскотиха народа и той за 5 лв. повече на месец, продава бъдешето на деца и внуци.
  Превърнаха интелигенцията (университетски преподаватели, журналисти и др.) в блюдолизци на чужди интереси.
  Стакива продажни управници, с такава интелигенция и с този оскотял народ още ли се чудиме защо сме последни в Европа във всичко ценностно и първи във всичко престъпно.
  За каква наука говорим , за какво правосъдие, за какво достойнство, когато еддинствения идеал е рублата. СБОГОМ БЪЛГАРИО, здравей задунайской губернио.
  Защо забравяме какво направиха на народа и на България в исторически план рубладжиите:
  1.Взривяваха църкви
  2.Избиха интелигенцията
  3.Насила искаха българи да се правят на македонци и части от България да мине към Македония
  4.Напъхаха в лагери интелигенцията и ограбиха имотите им
  5.Животът ни беше живот зад телена ограда
  6.Тровиха ни с Чернобил
  7.Откраднаха валутните заеми
  8.Окрадоха спестяванията
  9.Съсипаха икономиката
  10.Създадоха мафията
  11.Правосъдната система направиха – Престипна система
  12.Копупция и престъпност навсякъде.
  ОСТАНА ИМ САМО ЕДНО – това което и Т.Живков не посмя – да станем час от Русия.
  Акцията е тотална – Руски корупционни и неефективни проекти – Белене и Южен поток, контрол на медиите, горене на Европейското знаме и развяване на руското, руски десант в културата.
  Всичко това за нас – а за тях гнила Европа.
  Какво ли трябва да ни сторят за да се осъзнаем, иначе СБОГО БЪЛГАРИО.

 26. Жалък не е факта на присъствието на Станишев -руския националист, с украинско-еврейски произход ,на вандалска проява.Той все пак е член на т.н. 120 годишна БКП/БСП , която е разрушавала църкви, горяла и забранявала книги, ограбвала, унижавала и убивала хора в името на светлото бъдеще на моите деди, а сега в името на детето ми. Жалко е че Станишев е маскиран като председател на ПЕС и песовете в ЕК не го припознават като първосигнален комунист. Надявам се той сам с безкрайните си простотии да им отвори очите. Иначе в РБългария само зомбираните социалкомунисти не са го разконспирирали като противник на обединена Европа и привърженик на сибирския налъм. Амин.

 27. Да се чуди човек, какво им е в главите на тези хора.
  ЕС (по-точно Общностите) е създаден, за да няма войни в цивилизована Европа и съвсем успешно, даже триумфално си е свършил (поне тази) работа вече почти 60 години. Т.е. ЕС още в създаването си, а и на практика е доказал, че е пълна противоположност на всичко, което е характеризирало хитлетисткия режим.
  Същото не може да се каже нито за сталинизма, нито за днешна Русия. По ксенофобията и жаждата за повече и повече територии даже да си лика-прилика.
  И като ги гледам тези плакати срещу САЩ на “антифашистки” митинг, ми се иска да ги попитам хората знаят ли колко млади момчета от САЩ са загинали в освобождението на западна Европа от хитлериските войски.
  Какво им е в главите на тези хора, каква е гънката там, която свързва ЕС и САЩ с хитлеризма…

 28. Sancta simplicitas

  Albert Einstein:
  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the the universe.”

 29. Като гледа човек тези идиоти, разбира защо е създаден Законът за Защита на Нацията преди 9-ти септ. -44год.

 30. Великата отечествена война бе за Съветския съюз. Къде са паметниците за стоте хиляди българи мобилизирани да събират с гърдите си немските куршуми, за да пазят и помагат на съюзниците. Да сте чули, видели, паметник за българското пушечно месо гонено с шмайзерите на войниците от паметниците?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.