Не е достойно вицепрезидентът да атакува президента в тон с “Атака”

За пореден път днес вицепрезидентът Маргарита Попова порица държавния глава Росен Плевнелиев. Мислех пак да премълча, за да не изглеждам като защитник на началника срещу подчинения- за мен е въпрос на принцип защита да получават слабите срещу силните. Само че възниква въпросът: кой е силният в този вече невъзможен за прикриване разрив?

 

Нямам на ум силата на характера и дори ( извинявам се)- силата на аргументите, които, както знаем, могат да бъдат тълкувани превратно от пропагандата. Става дума за силата на подкрепата. Защото Плевнелиев няма такава отникъде в България. Ето защо заставам в обичайната си позиция в коментирането.

 

Също така смятах да избегна конкретиката по спора, дали е правилно президентът Плевнелиев да се яви на противоконституционно изслушване пред една парламентарна комисия. От днешните думи на г-жа Попова излиза, че е правилно. Но ще дам пример на какво ми прилича самата комисия, като се извинявам предварително за натурализма, но в него няма капка измислица.

 

Комисията, оглавена от атакистката Магдалена Ташева, е замислена като инструмент за унижаване на достойнството на онзи, когото привикват пред нея.

 

Конкретната комисия с конкретното лице начело намирисва силно на донаборните военни комисии от времето на комунизма. Те бяха преди всичко първото от поредицата унижения за българския войник, измислени с цел да го приучат към тях като прекършат в него вроденото чувство за достойнство във всяко човешко същество.

 

На донаборните комисии в НРБ караха юношите да се събличат чисто голи и да се разхождат в този си вид на оглед от насядали като на представление униформени мъже и жени. Да, задължително и жени.

 

Върхът на унижението беше заповедта към голия младеж да се наведе с гръб към комисията и да стои със собственоръчно разтворени задни части толкова дълго, колкото преценят заповядващите. Ако инквизицията е имала друга, чисто медицинска цел, защото това не можеше да бъде правено по по-дискретен начин? Това ли е била единствената възможност да се броят тестисите на бъдещия българския войник ( както предполагахме- защото никой не ни обясняваше каквото и да било).

 

БСП и ДПС повериха подобна комисия на Атака и нейната най-войнствена депутатка, лично ангажирана с дълга поредица от обвинения, нападки и обиди спрямо Росен Плевнелиев. Това е абсолютно явна, премислена, преднамерена гавра именно с достойнството на президента и човека Плевнелиев.

 

И Маргарита Попова иска той да се подчини ( при това без да е задължен по закон?!).

 

Маргарита Попова получава аплодисменти от политическите преследвачи на президента от близо година насам- откакто открито застана срещу позицията му в подкрепа на гражданските протести миналото лято. Основният комплимент към нея на червените коментатори, на атакистите и др. подобни русофили съдържа думата „достойнство”- тя, казват те вкупом, за разлика от Плевнелиев, проявявала достойнство. Само че госпожата явно не цени чуждото достойнство и държи да упражни своето честолюбие на всяка цена.

 

А каква ли би могла да бъде тя?

 

Достойно е при такова явно, продължително и все по-често несъгласие на вицепрезидента с президента Маргарита Попова просто да подаде оставката. Така направи вицепрезидентът Блага Димитрова през есента на 1992-ра година в знак на протест срещу намесата на президента Желю Желев при свалянето на правителството на Филип Димитров. Защото голямата поетеса наистина имаше достойнство.

 

И още нещо: докато президентът Плевнелиев говори непрекъснато и с все по-остър европейски глас за агресията на Русия в Украйна ( и в България), по тази тема Маргарита Попова мълчи като типичен социалист, който играе двойни игри. Иначе е много речовита на дребно, но по въпроса, който действително разделя света и българите, „няма мнение”. Което не е за вярване за толкова честолюбив коментатор на президентските (без)действия.

 

Зад тази атака прозира манталитета на „Атака”- заиграването с руската карта. Не е достойно госпожа Попова да не го сподели с нас, за да сме наясно кой наистина е достойният и защо не желае развод при явното несъгласие, прерастващо в открита вражда.

 

45 мнения за “Не е достойно вицепрезидентът да атакува президента в тон с “Атака””

 1. Днес, сутринта преди новините по 1-ва пуснаха 3 предизборни реклами на “АКАГА” №20, БасиСибанитиПидараси и Доганистите и всите бяха така еднакви, като главите на триглава ламя. И човек си казва: – Няма ли някой юнак от СЕМ да извади остра сабя и да пореже тази перверсия, че ефира ни заприлича на езическо капище вдъхновено от правопутния джихат.

 2. Браво!Право в десятката!
  Ако има достойнство ,г-жа Попова трябва да подаде оставката си.Оше повече Президентът не й е възлагал други пълномощия,освен тези обявени от него вчера по БТВ ,за да е на всяка манджа мерудия.

 3. Разликата между Блага Димитрова и Маргарита Попова е от земята до луната. Прекрасен коментар и чудесно предложение, но оставка няма да има, поне така мисля. Не сън фен на Росен Плевнелиев, но между президент и вицепрезидент – избирам президента, не на последно място защото М. Попова е там /в Президентството/ именно заради Р. Плевнелиев.

 4. Абсолютно подкрепям аргументите на автора Иво Инджев!Г-жа Попова наистина много започна да си позволява – тя внася раздор в президенството и то точно когато България е изправена пред съдбоносен избор. Това е недостойно. За това не се учудвам когато сега научавам за случаи в нейната практика на юрист, нямаща право да се хвали с безупречност и почтеност. Повече от ясна е поредната кадрова грешка на ГЕРБ!

 5. Плевнелиев е най здравия българин досега, сред управляващите поклонници на Кремъл. Заградиха го с цял персонал от ДС и контролират всяко негово движение. И пак са недоволни. Но най тъжното е, че продажниците са огромна пасмина и ако могат искат да го накъсат на парченца. И за това не са тези които ядат баницата, а един милион българи, които им я сервират доброволно и останалите си налягат парцалите и мълчат. Изключения на смели хора като Иво са съвсем малко, въпреки че голямо болшинството от българите когато мислят честно са съгласни с Иво и Плевнелиев, но се преструват от страх или облага, че са против тях.

 6. Мисля си, че длъжността “вицепрезидент” е напълно излишна.
  Всчики вицепрезиденти досега няма с какво да се занимават и се чувстват едва ли не задължени да кажат някоя глупост, за да се забележи, че са живи, че ги има.
  Това което прави в момента г-жа Попова е подло и граничи с национално предателство. В момента Президента е единствения в управлението който не е русофил. Всички останали управленски институции са доминирани от русофили. Точно затова всички продажници, всички рубладежии атакуват Президента. Всички те работят не за интересите на България, а за интересите на една чужда, азиатска, враждебна държава – работят за интересите на Русия.

 7. Аман от про-руски боклук в БГ политиката, АМАН от измет като попова! От масква им е дадена заповед на безродниците да излизат от троянския кон и да надяват георгиевските ленти, да горят европейските знамена и да спретват референдуми за присъединяване към путинския варваристан! Всичко за победата на матушката им русия. Проклети да са! Май никога България и българите не сме изглеждали толкоз жалки във времена на относителна свобода.

 8. Все пак имаме късмет, че не е президент.Как ли се е объркал Боко?И още един късмет, че се издаде на чия страна е – на страната на Атака?Браво г-жо вице, след като сте толкова критична, защо не накарате станишев да обясни честването на Деня на Европа с руски знамена,станали символ на анексиран Крим и със запалено и стъпкано Европейско знаме.Или това явно ви допада.

 9. Невзрачната Попова не се е променила. Тя си е доказано последователно некадърна. Пълен провал в реформата на съда. Поредният нискоразряден боклук из тежко тъпите и посредствени среди на масовия гербер. Овчарникарят от Банкя, нали е същата тиква. Поне не пее много напоследък.
  Просто Президентът Плевнелиев израстна и дръпна рязко нагоре в критичната украинска криза. Вдигна летвата и остави зад гърба си нищожества от европейски калибър, като външните министри на Германия и Великобритания – Франк-Валтер Щайнмайер и Уилям Хейг дори.
  Радвам се, че позициите му са все по-близо до заявените от Реформаторския блок. Дано евроизборите подкрепят тази линия, а не мекушавите евро и местни корумпета.

 10. Една от задълженията на вицепрезидента е да замести президента в случай на невъзможност да изпълнява възложените му от конституцията функции и задължения.

  Не съм конспиративен теоретик и не искам да викам дявола но си представете мрачен сценарий идващ от подземята на ФСБ…

  Дано не се случва

 11. Попова за пореден път показва низката си интелегентност и ориентираност за вице.
  Предполагам , оказано и е много силно въздействие от комунистите.Техните методи на въздействие са ….нямам думи

 12. Тази Попова е по-безлична и от попова
  лъжичка.

 13. Президентът и вицепрезидентът са като овеществен израз на двуличието на онзй, който ги чрез собственоръчно кадруване ги курдиса на тези постове – Боко Тиквата. Самият той има декларирана европейска заявка за развитие, което олицетворява Плевнелиев, но в Боко се крие и друга същност – червено-кафява, чийто израз е Попова.
  Както гласи един апостроф на Радой към стиха на Яворов:
  “В гърдите ми се борят две души!”
  – Срещу едната донос напиши!
  Топлите му връзки с Гоце, дългата подкрепа от страна на “Атака” от 2009 до 2013, колебливи позиции в енергетиката и реверанси към Русия и комунизма – от такъв политически промискуитет накрая лъсват подобни противопоставяния.
  Една е достойната вицепрезидентка Блага Димитрова, която, при несъгласие с “шефа”, си подаде оставката.

 14. Сега и на слепя трябва да стане ясно какво се и не се случваше и случва в съдебната система. Аз лично не мисля, че госпожата е поредното грешно герберско назначение, а по скоро правилния човек на Бойко или по- точно на неговите покровители.

 15. Днес знамето гори, утре членството изпушва и оппаа, пак зад железният дувар да си жулим водката с огурци тугедър с поморйиско-донецката репулика.Лошо няма в пиянството на един народ, лошотията е, да чакаш 1 месец виза за Ромъния и двойно за едно кафе в Гръцко, докато всеки муджахидин си травелинга дето очи му видят.

 16. Вицепрезидентката е ярко доказателство за тесните връзки БСП/ГЕРБ !!! За никой не е тайна,че във висшите етажи на съдебната система властва БСП ! Огромното мнозинство кадри там са доказвали в различно време по различен начин верността си кам Партията както с дейността си така и с “кадровото израстване” !!! Борисов много внимателно подбираше кадрите за МС да имат задължителна връзка с БКП и ДС ! Плевнелиев доказа,че не го е страх КАКВО ЩЕ РАБОТИ СЛЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ,А ВЪПРОСНАТА ДАМА Я ЧАКА НЕЯСНОТО БЪДЕЩЕ НА АДВОКАТ , ако не е достатъчно вярна !!! ПРОЗАИЧНО , НО ПРОСТО И ЯСНО !!! Сега тя заработва бъдещите си привилегии !!! Жалка и недостойна история !!!

 17. БАНКЕРИТЕ ИМАТ ЕДИН ИЗРАЗ : ” КОЙТО КАКВОТО И ДА ТИ ГОВОРИ , ЗНАЙ ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ ” !!! За кадрите на БКП/ДС това е основен стимул за вярност , действие и бездействие !!!

 18. Не съм гласувала за Плевнелиев.Но той се оказа най достойният българин управленец в момента.Спечели ме безвъвратно -интелигентен,проницателен,смел,последователен и непоколебим.Патриот.Тази жена Попова е едно политическо недоразумение.Граждани за европейско развитие,а с двата крака и двете очи /защото мозък няма/ е в Москва.Може ли да ми каже някой какво е направила като министър,сега като вицепрезидент за нацията. Кръгло нищо.Едно нищожество е тази жена.Ако толкова е привръзана за Русия защо не го заяви при избора си.Защо се прикриваше.Или се продава за рубли или е измамница.Просто трябва да си тръгне.Сравнението с Блага е неуместно Разликата е от небето до земята.Борисов е виновен за всички недоразумения които лансираше без да ги познава.Гласувайте за Реформаторският блок.Там има избор особено с преференциалният вот.Моля Ви гласувайте.

 19. Гласувала съм за тази президентска двойка и трябва да призная, че симпатиите ми бяха повече към Попова заради позата на решителен демократичен човек. Огорчението е голямо, когато стана прозрачно, че наистина демократичните й опуси са резултат само на поза. Още веднъж – жалко за България. А одобрението ми към Плевнелиев нарасна особено след назначаването на “неговия” служебен кабинет. Но интелигентните последователни демократи у нас винаги са оставали неразбрани и чужди за овечето ни сънародници.

 20. Към господин Киро Проданов:

  Г-н Проданов, а пък аз си мисля, че основната кадрова “грешка” на ГЕРБ беше хм…, че подцениха… не искам да използвам подигравателното еманципираният, но според мен израстлият, узрелият като политик г-н Плевнелиев.
  Да се поясня – мисля, че настоящият президент е като бяла лястовица в Герб, а и на цялата ми политическа сцена. Мисля също така, че в страха си от масква Бат Бойко е скритият инициатор на описаната от г-н Инджев атака, като сивата (вбуквалния смисъл на думата)Попова е просто послушен изпълнител.

  И само да вметна, нали не смятате, че институцията на българския Президент щеше да изглежда по същия начин и щеше да заема ясни евроатлантически позиции, в случай, че за президент беше избран първата номининация на бат’ Бойко – Цвинокио?

 21. Нека го кажем направо. Другарката Попова изживяща се като вицепрезидент на ръбъ е червен боклук. Доказващ се, това по основателя на ссср, ежедневно, ежечасно, ежеминутно. Никак не е случайно, че екссмператор Тиквоний І не взема страна по конфликта. Тя е неговият човек и убеден съм, целта е да откаже Плевналиев да поиска нов мандат на следващите президентски избори. Т.е., да си остане с ролята на единствено като топлещ мястото за бб за да изпълни детската си мечта. Да бъде първият роден политик реализирал голям член, пардон, шлем. Кмет, МП, Президент.
  Единствено което го интересува банкянската мутра е задоволяване изцяло на просташкото МУ его. попова е активирана да прави, да струва, но постоянно Плевналиев да бъде под “приятелски огън”. Не изключвам отсега да е “пазарена” за втори мандат-вицепрезидент.
  Истинско чудо е РП как издържа на всестранният натиск и същевременно заема все по-адекватна пробългарска и проевропейска позиция.

 22. А и още нещо по темата:

  Вчера за първи и последен път изгледах “предизборния клип” на “защитниците на православието”, известни още, като “Кремльовския Юруш”. И си мисля дали пък наистина не е толкоз оскотял и излобен нашият народец, че да допуска въобще в национален ефир да се лее такава отвратителна, чисто комунистическа по същността си, (а по спонсорите си) просъветска пропаганда?!

  А към “феновете” на Юруш-а, бих се обърнал така:
  По-добре в ЕС да има сто пъти по сто Кончити (па макар и с вурст), отколкото същото количество издивяли, впиянчени индивиди, обикалящи домовете ви с нагани и нагайки, грабейки, насилвайки и убивайки семействата ви с нагла усмивка на оскотелите си евразийски физиономии.

 23. Да определиш Плевналиев като достоен президент е толкова абсурдно колкото и това че той изобщо е президент. Та той е просто едно голямо недоразумение попаднало в институцията благодарение на другото недоразумение Борисов. Очаквах повече от Вас г-н Инджев. Поддържам позицията Ви срещу Русия, но не пресолявайте манджата.

 24. А след мандата?
  Кой ще наеме нелоялен човек на работа?
  Каква ще да е тази работа?
  Какви отговорности ще носи?

  Отговорите на трите въпроса:
  Никой, никаква, никакви.
  Ето за това трябва да се замислите г-жо Попова.

  Приказките, че вие сте лоялна на избирателите не вървят, защото Вие нямате такива.
  Извинението, че го правите следвайки някакви ваши принципи не хваща дикиш. Първо си подавате оставка и така отстоявате принципи.
  Точка.

 25. Ако Попова си позволява да изказва мнение по отношение на Президента , то следва той да не премълчава !
  Г-н Инджев му дава най-добрия съвет , да и поиска оставката, за да се знае , че Президентската институция при този Президент не може да бъде превръщана в парцал!И всяка позиция, в тази институция, различна от президентската, изисква оставка! И това е морален акт на пречистване .
  Продължавам да смятам , че Президента има трибуната да сритва по-често , управляващата глутница !Той може да ги направи на луди , да ги изкара извън релси !Тогава беловласия сифилистик , в лудоста си ще надроби още циркове , нека се вижда по-често от кого зависи парламента , власта и държавата !

 26. Към тихомир:

  Манджата си е моя и не я нагаждам по вкуса на всеки желаещ, който сам може да прецени, дали му е вкусна и дали да я консумира, но не и да ми казва императивно как да я готвя- защото има разлика между несъгласие е заповедна интонация.
  И не ми прилагайте класическият номер първо да ме предизвикате, после, когато Ви отговоря в предизвикания от Вас стил, да се направите на жертва с обобщения какъв съм се оказал…

 27. До ТИХОМИР:
  Посочете истински достойната от Ваша гледна алтернатива на Президента Плевнелиев – другото са празни приказки!
  Разбира се, необходимо е да се съобразите с реалната обстановка и шансовете за успех на Вашия кандидат, при едни евентуални избори – стига утопии.

 28. В горния ми пост да се чете: “…от Ваша гледна точка…”
  Моля за извинение!

 29. Когато ГЕРБ предложи Плевнелиев/Попова за своя кандидат-президентска двойка , Плевнелиев се отказа от своят министерски пост, НО Папова НЕ!
  Вярвам , че това е крещящ индикатор , който още тогава повечето от нас НЕ отбелязаха, даже го сметнаха за проява на “характер” срещу авторитаризма на Борисов! Тогава се сипеха какви ли не суперлативи за този акт на Папова. НО, НОооо ,КАКВО говори това за самата нея ,НИКОЙ не си даде труда да си отговори!
  И сега едва ли ще си даде оставката, както не си даде оставката и като министър. За служебните и “изяви” и критики ,като министър , който се грижел за спазването на правата ни също се чуваха какви ли не хвалебствия, отвсякъде.
  И най-накрая самата Папова трябва да си отговори на въпроса – каква е позицията на “партиите” ,които подкрепя със своите действия към “правата” на циганите???

 30. В началото имах резерви към Плевнелиев защото мислех, че е прекалено мек човек за нашата политическа действителност. Радвам се, че не съм била права. Той наистина “има трибуна да сритва управляващата глутница” и го прави. Хубаво е наистина да го прави по-често. И сам войнът е войн! В момента, според мен, е един от малкото достойни хора в това блато наречено бг политика.

 31. Забравяте връзката с пловдивската госпожа леля на Сарафов и напусналия депутат от ГЕРБ и сватя на попова.

 32. “Не е достойно…”, но госпожата достойнство няма. Тя се е предлагала за политическа кариера на кого ли не. Преди време Соня Колтуклиева съобщи нещо, което не получи опровержение – госпожата е търсила услугите на Колтуклиева в качеството й на PR за съдействие пред С.Кобургготски за поста кмет на София – ни повече, ни по-малко. Не се е отворил парашутът, та след като този пост величеството даде на гавазина си, тя акостира в ГЕРБ. Сега отново го играе същото – вижте ме, оценете ме, предложете ми. Както дойде – я БСП, я Атака, я Светия Синод…

 33. Може да звучи идиотски, но за това, което върши вице-президентката, не успях да намеря свой коментар и бих искал да го заявя!

 34. На времето “злите езици” говореха, че Цветан Цветанов искал да се отърве от Маргарита Попова и затова я предложили за вице на Росен Плевнелиев;)))

 35. Вицепрезидентът се избира пряко от народа в една листа с президента и може да изпълнява ограничен кръг правомощия по изрично възлагане от страна на президента с указ/чл.104 от Конституцията/.Правомощията,които могат да бъдат възложени на вицепрезидента са тези по чл.98 т.т.7,9 10 и 11.-Конституция на РБ.Позицията ,която заема г-жа Попова въобще не фигурира в правомощията ,определени и’ от Конституцията .Тревожното обаче е, че тя си разрешава да размени място си с г-н Президента и да му възложи и наложи да изпълни действие,което не фигурира в президентските правомощия регламентирани от Висшия законодателен документ.И тъй като подобни публични, неконституциосъобразни прояви и изяви/в които Вицепрезидентът прокурорства и се изживява като ментор критик на Президента/ зачестиха се питам:Кой е Възложителят,каква цел се гони и какъв ефект се очаква от това активно мероприятие.Дано не е това,за което предполагам!

 36. Да си призная, аз не гласувах на балотажа за президент.Но това, което прави Президентът Плевнелиев след Сочи е окуражаващо. Такава твърда проевропейска и проатлантическа защита за определеността на България, освен ДСБ и Рб, никой не е правил. Пожелавам му “На добър път” по този път и с още по-голяма всеотдайност да защитава независимостта на България. Президнтът Плевнелиев не си е позволявал да дава съвети на м.попова, но в този случай е наложително. Само един, от една дума-ОСТАВКА! Независимо дали ще се изпълни или не. За нас е важно да го чуем. Нека хубавите неща да продължават! Нека първото от тях да стане на 25 май. Не се колебайте повече. Реформаторският блок е решението. Това е първото и единствено ОБЕДИНЕНИЕ на демократичните сили след 2001. И още нещо много важно: Изпълнителният съвет на това ОБЕДИНЕНИЕ не може да вземе решение без да е подкрепено от гражданската квота. Това е важното, а не че там присъства някой/я, който/която не ми харесва. Това не е недостатък, а предимство, разширява се кръга от симпатизанти на Реформаторския блок. А за личностния избор се използва преференциално гласуване. И не казвайте повече ние сме малко. Това не е вярно, защото 50% от българските избиратели не са гласували още.Сигурен съм, техния час идва. Така че, да не се оправдаваме с каквото и да е било, а да вземем нещата в своите ръце. Бог с нас!

 37. Когато червените протести се преместиха под прозорците на Президенството,се чуваха скандирания ” Попова президент”.Дали не е започнала кампанията си и госпожата,имам подозрения,че това е началото

 38. Естествен продукт и мостра на гербаджийската “кадрова” “политика”- и 2-те думи са в кавички, защото няма нито едното, нито другото. Има “че сложиме сеа Мичето, Марийчето и Сийчето уроспийчето, че и Румито, че некви пари там осигурила, пък че видиме кво праиме..” Принципът е – да не се знае кой кой кой е. Някой да каже политическия механизъм, по който Цветлин Йовчев заема всичките си служби от 5 год насам? Кой е бил при брадясалия комунистически плазмодий борыс вэльчэв- др. Попова, кой- министър- тоже, кой- вице-опять, кого избраха с 300 резерви десните хора- също, кого аплодират левите кретени от бсп и атака- пак нея!
  Оставете за миг темата и вижте какво развлечение ни се готви… Не, почвам вече да се кикотя, макар че ми се вие!

  http://www.mediapool.bg/sled-kobzon-i-grupata-lyub-se-vklyuchi-v-predizbornata-agitatsiya—shte-pee-za-ataka-news220156.html

 39. Маргарита Попова е абсолютно права в становището си!!!Тя може да е там благодарение на Плевенлиев,но той е там благодарение на НАРОДА,ТАКА ,ЧЕ ДА НЕ СЕ УВЕКОВЕЧАВА ТОВА МОМЧЕНЦЕ МНОГО,МНОГО…

 40. РОСЕН, а някой от “злите езици” не ви ли е говорил кой ще е вицето на самият Цветанов, преди да му червената шайка да му спретне компромата,който го изхвърли от президентската надпревара???
  Да не излезне ,че Цветанов тогава си е готвил Попова за вице според “злите езици” ?!?

 41. IVAN, НАРОДА е избрал Плевнелиев с близо 2 млн. гласували за него, ти колко си събрал с твоята комунистическа шайка, че да му говориш на момченце???
  БКП + ДпС + Хатака не можаха да съберат ЗАЕДНО толкова гласоподаватели, колкото той сам е събрал!
  Освен това “правителството” ви на Олигархски е правителство на МЕНШЕВИКИТЕ , защото с едва събра 120 депутата, като 2-3 от тях са “избрани” с по 200-300 гласа! Така ,че “резултатът” на БКП+ДпС на изборите през 2005 и 2013 година е един и същ! През 2005г. 118 дупетата, а през 2013г. 120 дупетата, като 2-3 дупетата от тези 120 дупетата са МНОГО, МНОГО съмнителни. Така че БКП+ДпС НЕ са мръднали вече 10 години, НО населението е намаляло, следователно “гласоподавателите” им са намалели!
  Изводите си прави сам, таварищ меньшевик!

 42. Напълно споделям изразеното мнение в статията. След като позицията й се разминава с тази на президента, единствената достойна позиция за Попова е да си подаде оставката,а не с непремерените си изказвания да подронва авторитета на президентската институция. Предстои да разберем дали Маргарита Попова е достойна жена като Блага Димитрова, която при същите обстоятелства си подаде оставката.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.