Кончита Немипука май здраво го…на Путин в собствения му заден двор

Путлеровата пропаганда май получи болезнен шут по най-чувствителното място, свързано със секса ( между очите, да не си помислите нещо друго)…

Досущ като по времето на комунизма, когато на облъчвания с пропаганда поданик на социалистическия рай му се обясняваше колко гадно загнива западът, се оказа, че в Русия е постигнат подобен ефект с обратен на заклеймяването по отношение на примитивната антигей кампания на режима.

Не само европейците, но и самите руснаци изпращат сигнал в тази посока. Оказва се, че са харесали напук Кончита Немипука (защото „вурст” на немски, освен „ наденица” и нейното сексулно подобие, означава също „не ми пука”).

Немскоговорещият Путин може би е изненадан, че след като Русия се рекламира адекватно на собствения му патриархален вкус с пеещите „бабушки” на предишния конкурс на „Евровизия”, точно сега, в апогея на руския боен възглас „бий гея”, се оказа, че руснаците направо разбират немски по-добре от него, превеждайки си правилно посланието на Кончита: „не ми пука”!

„Победителят в „Евровизия“ Кончита Вурст се изкачи до първото място в класацията на iTunes в Русия за най-сваляни песни. За кратко песента на „брадатата жена“ от Австрия „Rise Like a Phoenix“ оглави класацията и сега е на трето място в чарта – далеч преди руската песен на тазгодишната „Евровизия“ на Томалчеви систърс, която е на 14 място в списъка на най-теглените и слушани песни.

Оказва се, че с яростната си критика срещу лошите „европейските нрави“ властта в Русия на практика е направила реклама на изпълнителя. Ден след финала на европейския музикален фестивал управляващата партия „Единна Русия“ официално заклейми конкурса и липсата на морал в европейците. В гневното си официално прессъобщение партията на руския президент Владимир Путин пропусна да отбележи факта, че част от гласовете за австрийския изпълнител дойдоха именно от Русия.

Вицепремиерът на Русия Дмитрий Рогозин коментира, че брадатата финалистка показвала „евроинтеграторите в тяхната европерспектива“, намеквайки за ориентацията на властта в Украйна към Европейския съюз. От руската комунистическа партия пък призоваха Русия да организира мултинационален контраконкурс „Гласът на Евразия“.( OFFNews)

По повод на хомофобската истерия в Русия, превърната в идеология на мъжкарството от Путин и неговия режим като някакъв антипод на „гейския” запад, от подмолите на Кремъл се промъкнаха следните обяснения:

„…трябва да се разгледат отношенията на Владимир Путин с извънредно бруталните байкъри и по-специално с клуба „Нощни вълци” и неговия лидер Александър Залдостанов с прозвище Хирурга. В съответните кръгове клуб „Нощни вълци” често се смята за гнездо и разсадник на нетрадиционна сексуална ориентация.
Моят приятел А. А., един от влиятелните представители на московското гей общество, е убеден, че Путин е хомосексуалист, па макар и латентен. (Както ги наричат – closet gay). Отстрани е интересно да се наблюдават класическите примери и образци на поведение на closet gay – например трогателната платонична дружба на В.В.П. със знаменития кинорежисьор Александър Сокуров. Филмите на Сокуров често получават държавна подкрепа благодарение на личната намеса на Путин. Но нещата не свършват дотук. Според разпространения сред кинодейците слух стопанинът на Кремъл лобирал много активно, за да осигури на филма на Сокуров „Фауст” получаването на Главната награда „Златен лъв” на Венецианския кинофестивал през 2011 г.
Спомням си друга такава история. Време на действието: май 1999 г., известният с гей репутацията си Сергей Степашин току-що е назначен за премиер на Русия на мястото на Евгений Примаков. И мнозина вече го виждат като вероятен приемник на Борис Елцин. Място на действието: офисът на един от най-влиятелните (в онзи момент) руски олигарх. Действащи лица: олигархът и аз и никой друг.
Олигархът ме пита:
– Как мислиш, ако все пак сложим в Кремъл наш човек, как бихме могли да го контролираме?
– Никак – отговарям аз. – Властта и пълномощията на президента на Русия са толкова големи (в това число – и в народната представа за него), че издигнатият от вас приемник във всеки момент може да се откаже от своите задължения, „да скъса кондицията”, както някога императрица Анна Ивановна. (Императрицата скъсва публично кондициите – поети задължения пред дворяните при встъпването на престола, ограничаващи властта й. – Бел. пр.)
– Да, и аз мисля така – казва олигархът. Само едно нещо ми идва на ум – еднополова любов. Да, само тя.
Той има пред вид, че само гей компроматът може да е повече или по-малко ефективно средство за оказване на натиск върху бъдещия президент на Русия, „ако нещо се случи”.
Статусът на гей икона се закрепва за В.В.П. през лятото на 2007 г., когато той заминава за Сибир на легендарния си риболов с принца на Монако Албер. Риболовът приключва с наистина еротичната (от няколко гледни точки) фотосесия, на която Путин и Албер позират голи до кръста с въдици в ръце. Фотографиите са публикувани във всички големи световни издания. Московското гей общество изпада във възторг. На мен не ми е известна в подробности репутацията на принц Албер по тази част, макар че има най-различни слухове. Но скоро най-неочаквано става ясно, че той си има любовница рускиня, също спортистка, също млада, също шампионка. Само че по фигурно пързаляне – Марина Анисина. Схемата „Путин – Кабаева” е възпроизведена едно към едно.
(…)
Какво в сексуалния образ на Владимир Путин е истина и какво измислица, на този въпрос може да отговори само историята. Но аз имам своя версия.
Путин е раним човек, който най-много на света се страхува от предателството. Затова му е трудно да се разкрие, да повярва в искреността на всеки друг, освен на себе си. Да обичаш и да бъдеш любим, това винаги крие риск да бъдеш предаден. Не може да имаш пълноценен личен живот, без да свалиш бронебойния скафандър на пълната психологическа безопасност. За това Путин, по много наблюдения, не е готов.
Любовта и измяната са спътници. Путин не иска да допусне дори възможност за измяна от никого и от нищо. И ако ненавижда някого до степен да желае да го накаже истински, то това са изменниците.
Затова, по всяка вероятност, въпреки всевъзможните помисли неговата постеля е незавидна и пуста. Като Земята до сътворението на света.
Той е самотен. И само този, който не разбира цялата пълнота на тази самотност, може да завижда на човека, загубил се сред безкрайните атрибути на толкова голямата и толкова всъщност безполезна руска власт.

Превод от руски Стефан Върлаков

———————–

* Откъс от книгата на Станислав Белковски“Путин. Цялата истина за стопанина на Кремъл”.

 

 

25 мнения за “Кончита Немипука май здраво го…на Путин в собствения му заден двор”

 1. какво друго освен руска дивотия и тъпотия да се очаква от путин – ‘най-доброто’ творение на КГБ.

 2. Инджев,
  това го пиша на тебе, не на другите глупаци от твоя
  блог, запомни го: на тебе Бог ще ти зтвори устата, Същия този Бог, срещу Когото така яросно се бориш. Ако не те е страх за самия тебе, поне се стресни за децата си, защото те са невинни.

 3. Преди време изказах мисли с подобен уклон по отношение на “българския” “политик” Сидеров (и двете думи задължително трябва да са в кавички, иначе някой ще си помисли, че той наистина е български и наистина е политик). Тогава поразсъждавах за неговата сексуална ориентация, но намесих турската страна в схемата си. Все пак се мъчих да докарам някаква логика – не че знам нещо конкретно. Но и руската карта в същата схема напълно оформя пълния образ на картинката. Това, което е писано в тази статия може и най-вероятно наистина е така. Тогава и ролята на Сидеров също застава на мястото си: гейове – руснаци – българи – политика – предателство за България. Пак се вързват нещата! А да … и Станишев?

 4. С вурст или без вурст пропагандата е ясна. Европейският гей е най-прогресивния гей на света. С гейпропаганда да победим Русия. Сега следва да обявим и Азис за знаме на прогресивната и модерна общественост. Хип хип ура!

 5. Към Г.Иванов
  gcherganov@abv.bg

  Кълнеш ме на “деца” с претенцията да си говорител на Бог, криейки самоличността си между Г.Иванов и Г.Черганов?!
  Благодаря, убеждаваш ме отново, че си струва битката с изроди, като теб.

 6. Интересни са ми, като образи, подобните на Георги Иванов Черганов. И не пропускам да се възползвам от Мрежата, за да разбера нещо повече за светоусещанията им.
  1. Георги Черганов е полуграмотен – личи са по грубите и многобройни негови правописни грешки;
  (http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=pravoslavie&Number=1952338042)
  2. Георги Черганов е вярващ православен християнин. Кои са христянските водачи на Георги Черганов:
  2.1. За православния християнин Георги Черганов най-великият архонт е Путин. За православния християнин Георги Черганов най-известният атонски старец е Ефрем Ватопедски.
  Цитирам православния християнин Георги Черганов. Правописът е на Черганов:
  „Преди няколко месеца станахме свидетели на една доброплодна “перихореза ” между “силните на деня” и Царквата. Най-великият архонт /неформално/ на нашето време Владимир Путин и един от най-известните атонски старци на нашето време Ефрем Ватопедски…”
  Перихорезата е теологичен термин и означава взаимно проникване и единно обитание на Светата Троица – Бог Отец, Син и Светия Дух.
  Вероятно за Георги Черганов – Путин е Бог Отец, а Ефрем Велопедски – Сина.
  И понеже в по-нататъшното си писмено слово Георги Черганов споменава „големият смисъл на прогресивните действия на митр. Николай”, то значи Черганов е отредил за митрополит Николай ролята на Светия дух.
  Господи, прибери си вересиите!

 7. Георги Черганов е русофил и деятел в НД „Русофили”. Списувател е в русофилския сайт – http://www.rusofili.bg/%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%BD/

  Убеден евроазиатец:
  http://www.rusofili.eu/show_news.php?id=25524

  А ето и доказателства за червено-кафявата спойка:

  ОБРЪЩЕНИЕ
  на Национално движение „Русофили“
  Гласувайте с преференция за кандидатите русофили!

  Ние даваме своята подкрепа персонално за:
  – Александър Симов – член на ИБ на НД „Русофили“ и силно русофилско перо, № 8 в листата на Коалиция за България ( №15);
  – проф. Андрей Пантев – член на Консултативния съвет на НД„Русофили“, № 9 в листата на Коалиция за България.
  – Пламен Чернев – кмет на Сухиндол, основател на клуб на движение „Русофили“, № 11 в листата на Коалиция за България;
  – проф. Станислав Станилов – зам. председател на НД „Русофили“, активен трибун в русофилската тематика – № 4 в листата на ПП „Атака“( 20).

 8. Г-н Инджев,респект!!!Не сте сам!Не губете време с Простака Иванов&подобни,България няма време,работете…..

 9. Г-н Инджев,не е необходмо да обръщате внимание на хора,чието развитие е на ниво питекантропус.Да си толерантен и да приемаш различието е една висша форма на еволюция.Желая ви успех и чакам с нетърпение новата ви книга.Сърдечен поздрав

 10. Спорен успех на Кончита, поне за мен. Но не в случая това е важно.
  Някакъв какавид Г.Иванов, илюстрация на негативите от масовата елементарна грамотност, заплашва. Заплашва гнусно от името на просташката си представа за Бог, като върховен диктатор. Какво скудоумие и скотска злоба е длъжен да изчете уважаемия г-н Инджев (бедна ми е фантазията какво ни спестява)в благородието си да прокарва демократичната мисъл в България.
  Благодаря ви г-н Инджев. За смелостта и националната отговорност, която носите вместо платените за носенето й длъжностни лица. Иначе казано – политици. Слава и дай Боже да сме отминали времената подобни заплахи да са изпълними. Но в личен план е гадно, та гадно. Възмутен е малко, вбесен съм от дори идеята за посегателство над вас, дори и вербално.

 11. Др. Г.Иванов,Вие не сте виновен и никой не бива да Ви обижда и заплашва,Вашето нещастие крещи от няколкото Ви фрази. Вие не спорите с Г-н Инджев ,а се опитвате да го уязвявате с децата му,като най-вероятно има сред тях и малолетни.

  Аз пък ще приложа възможно максимална толернатност към Вас ,с когото майката-природа си е избърсала отходните места и воните така силно,че мършата направо е аромат в сравнение с Вашата смрад и тази на всички комунистически изедници.
  Но не се вълнувайте,бъдете шастлив и горд,че сте мръсник първа класа.
  Всеки може да бъде гад,но Вие сте главнокомандващ на гадовете. Да,тези,за които Георги Марков се сети преди да издъхне.

  Бих искал да Ви успокоя,природата ви е отредила да сте мръсници и да мърсувате докрай. Тази мърсотия Ви прави щастливи.

  В нито един език от няколкото хиляди на тази планета няма подходяща дума,която поне минимално да оприличава комунистическата мерзост.Грешка,не само на планетата Земя,ами в цялата Слънчева система няма такава дума. И най-вероятно в целия Всемир.
  Бъдете живи и здарви и продължавайте все така успешно да вмирисвате земята.Но един ден няма кого да обиждате и заплашвате-на тази смрадлива комунисътическа територия ще останете само вие-комунистическата сган! В това няма съмнение!

 12. Към Г.Иванов,
  Заплашвайки г-н Инджев заплашвате и нас.Няма да коментирам просташкия ви пост тука,не си струва.Искате да изглеждате като мутра ама и за мутра на селски хоремак не ви бива.Не мислете ,че интернет може да ви скрие щото явно сте “МЪЖ” и се налагада се криете като бяла мишка от страх.Колкото до това ,че кълнете на деца за мен означава ,че сте чисто и просто един много деградирал човек който не си струва даже и да заплюеш , но от друга страна простотията и наглостта трябва да се наказват до дупка.Ясно ли ви стана или ще се налага да обяснявам повечко?

 13. Тест для русских идиотов
  – Где Янукович? – В России.
  – Где бывший министр МВД? – В России.
  – Где бывший Глава СБУ? – В России.
  – Где бывший министр обороны? – В России.
  – Где бывший министр юстиции Лукаш? – В России.
  – Кто их инструктировал? – Россия.
  – Кто оккупировал Крым? – Россия.
  – Кто проводил циничный брехливый “референдум” в Крыму? – Россия.
  – Кто держит 100-тысячную группировку войск на наших границах? – Россия.
  – Кто вмешивается в наши внутренние дела, указывая, какое устройство у нас должно быть, какая конституция, какой язык и т.п.? – Россия.
  – А кто во всем виноват? – Америка!

  Превод за българските русофилски идиоти:
  – Къде е Янукович? – в Русия.
  – Къде е бившия министър на МВР? – в Русия.
  – Къде е бившия шеф на СБУ (нашата ДАНС)? – в Русия.
  – Къде е бившият министър на отбраната? – в Русия.
  – Къде е бившият министър на правосъдието? – в Русия.
  – Кой ги инструктираше? – Русия.
  – Кой окупира Крим? – Русия.
  – Кой проведе лъжливия и циничен „референдум” в Крим? – Русия.
  – Кой държи 100-хилядна групировка войски на границата с Украйна? – Русия.
  – Кой се намесва във вътрешните работи на стратата и указва какво държавно устройство трябва да имаме, каква конституция, какъв език и т.н? – Русия.
  – И кой е виновен за всичко? – АМЕРИКА.

 14. Не че нещо, но в Сочи не пяха ли Тату, които са “скандално” известни именно с парадираната (вероятно фасадна) хомосексуалност. Какво излиза – хомосексуалността при жените е ОК за руските “пуритани”, докато тази при мъжете не е?
  Блика самочувствие и ясна самоопределеност от тия хора… Няма що.

 15. Известен е епизода, в който Путин внезапно прикляка, придърпва едно малко момченце – около 6-7 годишно, повдига му блузката и го целува по коремчето. Това е направено толкова внезапно и е толкова сюрреалистично, че дори кремълските блюдолизци не знаят какво да мислят и избягват да коментират тоя епизод. След това се появиха мистериозни текстове из интернет, в които се твърди, че още като офицер от КГБ Путин е бил заснет в оргия с деца. Който иска – може да намери повече инфо по въпроса.

 16. И каква стана тя – Гитлер с геноцида си срещу евреите и ромите ги героизира, а сега Путлер ще героизира хомосексуалистите и транссексуалните. Кривославната църква никак няма да остане доволна от това, въпреки че на всеки е ясно какво се случва на изгасени лампи в православните храмове 🙂

 17. Песента на Кончита е “заимставала” доста оттук-оттам, но това не е същественото. Преди Кончита беше Азис, а преди Азис беше Борис Самоилов – заслужен артист на Русия, истинсксият идеолог на брадатите, гримирани “певици”. А това за принц Албер и моделът “Путин-Кабаева” – при наличието на всички тези незаконородени деца, Наоми Кембъл и коя ли още не – е малко смешно.

 18. Г-н Инджев,в предишната и в следващата статия съм пуснал коментари , които буквално се покриват с вашето, и на вашите читатели мнение, дори без да съм чел настоящата ви статия.
  А колкото до Путин и неговата сексуална ориентация , това НИКАК не ме интересува, нито пък и подробностите му от кагебисткото му битие , продължило през целият му живот, което вероятно е описано в книгата на Станислав Белковски -“Путин.Цялата истина за стопанина на Кремъл”.
  Истината е ,че той е заложник на това битие, от което не иска да се освободи, даже напротив той иска да го продължи дори с НЕзаконни средства , които използва за да се добере до НЕзаконен ТРЕТИ пРЕЗИДЕНСКИ мандат! Това е КРЕЩЯЩ прецедент и за следващите пРЕЗИДЕНТИ на рАЗЗЗИЯ!
  Това е НЕутешительният извод за “бъдещето” на рАЗЗЗИЯ , като кремълска цартрапия, използваща ВЛАСТТА, ТОТАЛната, за да й служи за ТОТАЛен параван за ТОТАЛен ВУРСТ(ПРОИЗВОЛ)!

 19. Интересна версия – дали пък другарят Путин не е един самосъжаляващ се гей?!? Гей, който много иска да бъде обичан, но който не смее да задоволи желанието си от СТРАХ да не бъде предаден от любовника си!
  Да, интересна версия!

 20. До Г. ИВАНОВ:
  Какво доживяхме – комунисти/атеисти да кълнат като суеверни бабички и да заплашват с Божие наказание?! Хамелеонщината ви няма граници! Но какво да се чудим – червени отрепки се появиха в Крим и като “зелени човечета” /без опознавателни знаци/.
  Ти, който не си се докосвал до Библията, не богохулствай!
  Интересно – имаш ли деца…

 21. До Знайко:

  Това видео и мен ме втрещи:
  http://www.youtube.com/watch?v=5uWEaKLzwUg

  Но това, което казвате за пребиваването му в ГДР е наистина новост за мен. В контекста на статията на г-н Инджев, може би олигарсите са “в десетката” с него?!

 22. Цели пет точки от РассИия за Кончита Вурст! Това ако не е звучен шамар в лицето на мачото от Кремъл от собствения му народ… Толкова да се старае човекът да му набие в канчето средновековните азиaтски ценности, а той, лошият мат`рял, толкова пък да не вдява…

 23. До г.иванов
  Заплашвайки г-н Инджев и наричаики ме глупак, за кой се мислиш? Заплашваш и неговото семейство? А ти Глупако , нямаш ли и ти семейство и кой е твоя Бог?
  Такива като теб пред компа са ми ясни и смешни !

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.