Руски музикални кебапчета подкупват любеобвилните русофили

Освен порусначеният вече бивш германски канцлер Герхард Шрьодер, който по информация на сп. „Шпигел” щял да дойде да подкрепи социалистите в България за евроизборите, тук със същата задача вече загрява и неизменният Йосиф Кобзон. Избори без него в русофилска България биха приличали на антисъветска демонстрация, което „здравите сили” няма как да допуснат.

Макар и по-отскоро, но също толкова задължително е и присъствието в поредната българска предизборна кампания на руската патриотарска група „Любе”. Ще турят пак униформите и ще дойдат да разнежват русофилите, които обичат да им пеят любимците на Путин. Той си ги вози при пътешествията у нас не случайно!

Дотук- нищо ново. „Течната дружба” си тече по план.

Но все пак е за отбелязване, че този път „Любе” „любеобвилно” са поканени лично от др. Волен Сидеров, който явно е спечелил благородното соцрусофилско състезание с др. Станишев , изразяващо се в наддаване за ухажване на русофилския вот.

Др. Сидеров е доказано богат ( демонстрира го из скъпите курорти в Париж, Брюксел, Венеция или Куба, както и в софийските нощни барове). Той обича да се перчи с възможностите си. Ето защо държи да се знае, че всички желаещи да послушат „Любе” и да се порадват носталгично на милиционерската им сценична естетика, дължат нему това щастие. Защото Сидров кани лично на безплатен концерт на групата в НДК.

Русофилската пропаганда у нас е напипала дамара на масовата „народна любов”, когато трябва да се демонстрира русофилска многобройност. Най-важното е да е безплатно. Така се рекламират и русофилските сборища край яз. „Копринка”, където автобуси от цялата страна карат желаещите безплатно ( нали си представяте кога иначе Чичо Чичев от Делиормана би прекосил на своя сметка Балкана- екскурзионният подкуп работи безотказно, гарантира хиляди присъстващи).

Почерпката с руските музикални кебапчета е не просто израз на щедрост. Тя е най-новото доказателство за здравия симбиоз между червеното и кафявото, между Сидеров и Станишев, между БСП и „Атака”, която не дели руските патриоти в България по партиен признак- те са си едно цяло и само формално са разпределени в уж различни партии!

Съответно червено-кафявите камаради си менкат водачеството в осигуряването на русофилския кеф. На миналите избори БСП покани „Любе”, ето че сега на ред е „Атака”. Това е разделение на труда но социалистически- и без това няма значение за коя от двете партии гласува конкретният русофил. Крайният резултат е въпросният „симбиоз”.

24 мнения за “Руски музикални кебапчета подкупват любеобвилните русофили”

 1. Дали ще се появят постове под “новината”, че съществото Кобзон и групата са платени по аналогия с миналото лято, когато социалистът Роджър Уотърс изписа “Оставка” на концерта си /за който си платихме доброволно и месеци по-рано възсериозна сума/?

 2. Великолепно, аз драснах коментар по темата за вълнуващия всяко рубладжийско сърце гастроль на путиновите грацала у нас, наистина първо ми се прииска да завия, после се закикотих-а, бе, това нашето вече и в Беларус го няма!… Апропо, тов. Выгэнынь, кой е издал визи на милиционерската тумба начело с перукясания мафиот кобзон и на тази кремълска смрад любэ?

 3. Това определено ми харесва. Има хумор, има визия, има живот и последователност в написаното. Право в десятката. Съгласи се, но за “пастирката” малко прекалено си беше по моя мнение.

 4. Голямо българо-руско плюскане ще падне.

 5. Вероятно, я Кобзон, я Любе ще изпълнят “Руские идут”.
  Вероятно, екзалтираните русофилистици ще се изпружат прави при словата на марша:

  “Русские идут и зажигаются огни
  Русские идут напомнить Русским, кто они
  Русские идут разврат с насильем запрещать
  Русские идут не только русских защищать

  Русские идут и тает над Россией ночь
  Русские идут любимой армии помочь
  Русские идут вперед с сердцами высших проб
  Русские плюют на власть америк и европ”

  Товарищ Сидеров изпълнява като опорна точка предпоследната строфа на първи куплет. Словесно, де. Иначе не му надзъртаме под юргана.

  Как всичко се повтаря. Дошло е време да се направи нова версия на филма “Кабаре”
  А последните строфи от двата куплета са знаменателни.
  Иначе ни предстоят евроизбори. Обрагдени от русофилистична червено-кафява сган.

 6. Отново в десетката!Поздравления!

 7. тав. ТИХОМИР, да не сте се загубили , като сте се отделили от кагебисткото СТАДО та ви е притрябвала пастирката.
  Не се тревожете кагебистите не изпускат такива овце като вас, ще ви острижат и издоят БЕЗплатно!

 8. Бай Ганю има своята ВЪЗродена путинофилска версия , век след своето първо “рождение”. Направо си е негов втори путинофилски РЕНЮсанс – Путиносанс. Даже е изпроводил “БЕЗплатно” своите слуги от НКВД да наглеждат “референдумното” протичане на изборите в неговият си путиномандатен “избирателен” район.
  Така де, и ний сме дали Ганю на света. Щом и НЕзаконният му пРЕЗИДЕНТ Путин го следва, дори и от век разстояние, в ерата на кебабчюшевизма.

 9. До ТИХОМИР:
  1.Това, какво ти харесва, едва ли интересува някого в този блог.
  2.”Оценките” ти за написаното от когото и да било тук, напомнят за стародавното: “Обущарю, не по-високо от обувките!”
  3. Мнението ти едва ли има някаква стойност пред участниците в блога, което е очевадно както от отговора на автора, така и от коментарите.
  4. След като тук се готвят манджи не по вкуса ти /”пресолени”/, желателно е да смениш “кухнята”.
  5. Накрая – един съвет. Преди да започнеш да се изживяваш като критик, обърни внимание на правописа. Нали не си чукча?

 10. да им приседне дано на ПЕС от преглъщането на тази българо-соцруска червено-кафява помия забъркана с тяхното мълчаливо съгласие от помиярите станишев и сидеров.

 11. Писанието на Тихомир ме озадачи с термина “пастирката”. И като всеки – използвах първоначално Гугъл, за да си изясня. Оказа се, че червено-кафявата измет нарича “пастирка” Плевнелиев.
  И Тихомир се вмъкнал самодоволно не в статията за вицепрезидента, а в тази статия за музикалните предпочитания на русофилистиците.
  Ако има психиатри, моля да изтълкуват Тихомировите Едипови комплекси.

 12. Най-големият майтап e, че Петър Волгин ще бъде награден за “принос в отношенията с Русия”, за което Волгин се самообяви за дисидент!

  Вторият му постинг тук:

  https://www.facebook.com/petar.petrov.56829?fref=ts

  Пълна пародия.

  1. Придворен журналист на настоящата власт;

  2. Награден по принципа на “правилното отразяване на събитията в Крим”;

  3. От режим, който систематично унищожи свободата на словото в Русия;

  4. Самообявил се за дисидент, поради горните причини.

 13. …” “Купуването на гласове е престъпление, но е извън правомощията на ЦИК да се наложат санкции. Освен да сигнализираме до прокуратурата, няма какво друго да направим”, посочи Нейкова и призова гражданите да сигнализират, ако станат свидетели на купуването на гласове. “…
  http://www.dnes.bg/evroizbori-2014/2014/05/08/v-cik-niama-danni-za-kupuvane-na-glasove.224667
  А от дни тече реклама на партия “Атака”, в която “много благодарни лично на г-н Сидеров” хора, на които той е платил примерно сметките за ток, или каквото и да е, но им е дал пари на ръка, агитират да се гласува за него. Ако и това не са платени гласове, и то с нееднократно показване по т.н.националните медии на извършителите. Да не говорим и за участието на дете, също агитирайки за партията му. И ВЕДНАГА СЛЕД това- “КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ”- т.е на нас ни е ясно, но нищо няма да ми направят. Но за него няма граница, която не е преминал, защо да не пуска и крадени кадри от сватба. Нямам думи вече. СРАМ за ЦИК, СРАМ за прокуратура. ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ПИТАМ.

 14. И всичко това го плащаме ние – така наречените данъкоплатци или електорат!
  Да ни е честито!
  Едва ли може да си пожелаем по-голяма гавра с народеца жългарски!

 15. Повръща ми се от родната политическа действителност. Вижте какви брошури имаше днес пуснати в пощенските кутии в нашия блок. От едната страна ме гледаше намръщено онова лице от билбордовете на ТВ Алфа, а от другата следния текст:

  “АТАКА Е ЗА:
  – НОВ ДОГОВОР МЕЖДУ ДЪРЖАВИТЕ В ЕС, БАЗИРАН НА ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ВЗАИМНОТО УВАЖЕНИЕ И ПРИЗНАВАНЕ.
  – РАВНОПОСТАВЕН ГЛАС НА БЪЛГАРИЯ В ЕС.
  – ПРОЗРАЧНОСТ ЗА ВСЯКО ЕВРО, КОЕТО СЕ ХАРЧИ ОТ ЕС.
  – ПРОЗРАЧНОСТ ЗА ВСЯКО ЕВРО, КОЕТО ВЛИЗА В БЪЛГАРИЯ.
  – МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ЗА СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ В ЕС, КАКВАТО Е И БЪЛГАРИЯ-500 ЕВРО.
  – ОБЩА МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ ЗА СТРАНИТЕ В ЕС-250 ЕВРО.
  – ПРОЕКТИТЕ „ЮЖЕН ПОТОК” И „БЕЛЕНЕ” ДА СТАРТИРАТ КОЛКОТО МОЖЕ ПО-БЪРЗО, ЗАЩОТО НИ НОСЯТ ПЕЧАЛБИ.
  – СУБСИДИТЕ ЗА СЕЛСКОСТОПАНСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ У НАС ДА СА РАВНИ С ТЕЗИ НА ФРЕНСКИТЕ, А НЕ ДА СА 1/4 ОТ ТЯХ, КАКТО Е СЕГА.
  ПОНЕ ТРОЙНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЕВРОФОНДОВЕТЕ, ВМЕСТО ТАЗИ ПОДИГРАВКА СЕГА.
  – ИЗГОНВАНЕ НА ЕРП-ТАТА ОТ БЪЛГАРИЯ, КОИТО СМУЧАТ МИЛИАРДНИ ПЕЧАЛБИ ОТ БЪЛГАРИНА И ГО ТЕРОРИЗИРАТ ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ.
  – ОТВАРЯНЕТО НА 3 И 4 БЛОК НА АЕЦ „КОЗЛОДУЙ”, КАКТО И ПРЕДОГОВАРЯНЕ НА БЪДЕЩОТО ЗАТВАРЯНЕ НА 5 И 6 БЛОК.

  АТАКА Е ПРОТИВ:
  – ГЕЙ БРАКОВЕ И УЗАКОНЯВАНЕ НА ПЕДОФИЛИЯТА, КРЪВОСМЕШЕНИЕТО И „ТРЕТИЯ ПОЛ”.
  – ДОПУСКАНЕ НА НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ У НАС, ТОЕСТ В ЕВРОПА.
  – ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ ЗА БЪЛГАРИЯ.
  – АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ БАЗИ У НАС.
  – АМЕРИКАНСКИЯ РЕКЕТ.
  – САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ, КОИТО ЕС ВЕЧЕ НАЛАГА. БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА НАЛОЖИ ВЕТО НА ПОДОБНИ САНКЦИИ, ЗАЩОТО ЗАГУБИТЕ ЗА НАС, БЪЛГАРИТЕ, СА ЗА МИЛИАРДИ.
  – ВЪВЛИЧАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ ЧРЕЗ ДАВАНЕ НА БАЗИ И ПЛАЦДАРМ НА НАША ТЕРИТОРИЯ.”

  А сега хубаво си помислете дали ще отидете да гласувате или да берете гъби. Защото когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните!!! (цитат по памет)

 16. Извинете, че последващото няма директна връзка с текста и коментарите.
  Гледам актуалния списък на ЦИК за българите, които ще гласуват в чужбина. Канада е изхвърлена от списъка.
  Не разбирам идиотщината с предварителните декларации. Нямам рационално обяснение за съществуването им, а вие? Сайтът на канадското консулство в Торонто не предоставя никаква информация. Няма как да разберете, че изобщо предстоят избори.
  Путувам в момента и Торонто като междинна дестинация е единствената възможност да гласувам. Позвъних в консулството, но администраторката дори не знаеше крайния срок за подаване на декларации… явно няма и идея за информацията, публикувна на сайта на ЦИК.
  Педи това е публикуван списък с регистрирани едва 8 човека за цяла Канада, предполагам заради изискването да си пребивавал в неуморно в България през последните 3 години.
  Керван от безумие…

 17. Както се казваше едно време, шамар да е, гювеч да е.

  Защото не мога да си представя нормален човек, който да се помами да посети въпросните концерти, поради някакви техни естетически или културни достойнства. Та музикалните излияния на Иосиф Давидович (впрочем, официален пълномощник на руската организирана претъпност в “мая страна, мая бълхария”) могат да се слушат само от въпросните руски донове, и то на по няколко големи водки. Да не говорим, че с тази перука си е посмешище отвсякъде.
  Но “кремълската смрад” Любе е уникум. Неотдавна един познат ми довери, че напр. текстът на песента му “Давай за нас” (вж. повече тук – ttp://www.youtube.com/watch?v=nofMd_CsW4U) е дословно откраднат от един неизвестен китарист, загинал при обсадата на Кандахар в Афганистан през 1983.
  Като добавим “българите”, “отличени за русофилска дейност” светлана шаренкова и петър волгин, вонята става направо непоносима. Прав е “стамбо”, това и в Беларус го няма, май и в Сев. Корея тоже. Питам се – докога, българино?

 18. моля да ме извините за правописните грешки по-горе: тези, които виждам, но и другите, които не виждам.
  ‘путувам’ да се чете ‘пътувам’
  ‘педи’ да се чете ‘преди’
  и едно излишно ‘в’ да се премахне преди ‘неуморно’

 19. Простак, който може да мисли, че може да анексира Крим е идиотско да не се опре на говно като Сидеров за да прокарва гнусно кагебистките си некадърни схеми. А порнографа аматьор е щастлив. Плащат му цялата му нищожна малоразмерна извратеност.

 20. VORBIS, той сидеров да не краде клипове от чужди на натурата му ХРИСТИЯНСКИ сватби , а да сложи клип от своята “свадба”, а още по-добре е да “уважи” ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ВЗАИМНОТО УВАЖЕНИЕ И ПРИЗНАВАНЕ , като рекламира “партията” си чрез клипове от “християнскиЯт” развод на “православният” “християнски” КаГеБист Путин, който наскоро “узакони” , като ПЪРВИ сред “КРИВОславните” “християни” своят “КРИВОславен” РАЗВОД!
  – РАВНОПОСТАВЕН ГЛАС НА БЪЛГАРИЯ В еврАЗЗЗИЙскиЯт сАюз.
  – ПРОЗРАЧНОСТ ЗА ВСЯКА рубла, КОяТО СЕ ХАРЧИ ОТ еврАЗЗЗИЙскиЯт сАюз.
  – ПРОЗРАЧНОСТ ЗА ВСЯКА рубла, КОяТО ВЛИЗА В БЪЛГАРИЯ.
  – МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ЗА СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ В еврАЗЗЗИЙскиЯт сАюз, КАКВАТО Е И БЪЛГАРИЯ-25000 рубли.
  – ОБЩА МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ ЗА СТРАНИТЕ В еврАЗЗЗИЙскиЯт сАюз -12500 рубли.
  – ПРОЕКТИТЕ „ЮЖЕН ПОТОК” И „БЕЛЕНЕ” ДА се закрият , ЗАЩОТО НИ НОСЯТ милиардни ЗАГУБИ.
  – СУБСИДИТЕ ЗА СЕЛСКОСТОПАНСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ У НАС ДА СА РАВНИ С тези в еврАЗЗЗИЙскиЯт сАюз.
  ПОНЕ ТРОЙНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА еврАЗЗЗИЙскиТЕ ФОНДОВЕ, ВМЕСТО ТАЗИ ПОДИГРАВКА СЕГА, защото харчовете за воаяжите в ЕВРОПА са скъпи.
  – Награждаване НА ЕРП-ТАТА ОТ БЪЛГАРИЯ, КОИТО можеха да изСМУЧАТ МИЛИАРДНИ ПЕЧАЛБИ ОТ БЪЛГАРИНА , но не го направиха, без да го ТЕРОРИЗИРАТ ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ, както “държавната” НЕК.
  – ПродължаваНЕ НА БЪДЕЩата експлоатация НА 5 И 6 БЛОК след 2040 година, до пълният им експлоатационен цикъл , и след него.
  – ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ ЗА БЪЛГАРИЯ, които се предлагат от еврАЗЗЗИЙскиЯт сАюз.
  -еврАЗЗЗИЙскиЯт РЕКЕТ.

  АТАКА Е ПРОТИВ:
  – ГЕЙ БРАКОВЕ И УЗАКОНЯВАНЕ НА ПЕДОФИЛИЯТА, КРЪВОСМЕШЕНИЕТО И „ТРЕТИЯ ПОЛ”, но е за “светлият” пример на еврАЗЗЗИЙскиЯт сАюз на тав.Путина , където всичко си е както в ЕС, но там си затварят очите, и просто не го узаконяват!
  – ДОПУСКАНЕ НА НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ У НАС, ТОЕСТ В ЕВРОПА, но се разрешават тези от еврАЗЗЗИЙскиЯт сАюз.
  – АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ БАЗИ У НАС, като се разрешат на тав. Путин да възроди военната НИ окупация от еврАЗЗЗИЙскиЯт сАюз, както беше 1944-1989г.
  – САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ, КОИТО ЕС ВЕЧЕ НАЛАГА. БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА НАЛОЖИ ВЕТО НА ПОДОБНИ САНКЦИИ, ЗАЩОТО ЗАГУБИТЕ ЗА НАС, от еврАЗЗЗИЙскиЯт сАюз, СА ЗА МИЛИАРДИ.
  – ВЪВЛИЧАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ ЧРЕЗ ДАВАНЕ НА БАЗИ И ПЛАЦДАРМ НА НАША ТЕРИТОРИЯ, но за приемане на “братушковите” бази от еврАЗЗЗИЙскиЯт сАюз.”

  П.П. VORBIS, не обръщайте НИКАКВО внимание на глупостите в т.нар. “праграма” на Атака, защото тя даже не е съшита с бели конци , ТЯ идва в НЕсвързан вид от “КРИВОславното” кремълско капище!

 21. П.П.1. VORBIS, по-горе съм забравил да уточня , че точките в праграмата на Атака трябва да се такива, каквито са ПОдПРАВЕНИ от мен, за да са в “съзвучие” с кремльовските му директиви! А не да ни подхвърля някакви несвързани с реалността опорни точки!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.