Задкулисието изкара Кобзон пред кулисите да пее за червената бойна глава Сашо

Имах съмнителната чест да открия за пред непартийната и нерусофилската публика яростното екстремистко слово на червения журналист Александър Симов. През 2011 г. включих в книгата си “Течна дружба” негова геронтофобска и мизантропска статия от блога му, посочена от мен като пример за прераждането на най-злостния болшевизъм в един млад човек.

За съжаление съм познал, че става дума за “явление” и трябваше периодично да обяснявам в блога си ( и на някои телевизионни продуценти и водещи) с нови и нови примери в какво се състои то, докато мнозина ми опонираха, че си губя времето с някакъв незначителен дребосък.

Трябваше обаче да дойде на власт неговото правителство, за да се окаже, че на доскоро никому неизвестния дребосък рязко му порасна работата. Телевизиите “изведнъж” го забелязаха и той счупи всякакви рекорди по пребиваване във всевъзможни телевизионни формати през 2013 г.

Моя милост няколко пъти отказа да седне с него в едно студио и това се оказа чудесен претекст повече да не ме канят във въпросните публицистични предавания- особено в БНТ, където днес съм просто (неофициално) забранен. Не  и”Сашо”, както му се подмазват водещи на предавания, демонстрирайки близост с тази бойна глава на червената ракета-носител от най-ново поколение.

“Сашко”, както го нарече бащински Митьо Гестапото в предаване на Би Ти Ви, не просто се оказа “добро момче” ( пак според последния шеф на комунистическата политическа милиция Димитър Иванов). Той просто е замислен и тласкан нагоре като политически проект от същото онова задкулисие, което обича да се надсмива над думата “закулисие”- защото нямало такова.

После пред кулисите се изтъпани самият Сергей Станишев (  пак в същото сутрешно неделно предаване предаване на БиТиВи и пак без никаква връзка с въпросите на водещия) . С явно намислена предварително реплика той започна да хвали неговия Сашо като боец, който би разгромил в един диспут Бойко Борисов. “Защото е много добър журналист”, рекламира стоката си Станишев.

Нямам спомен някои значим политик да е правил нещо подобно през целия четвърт век на прехода- да рекламира откровено и персонално един журналист без никакъв видим повод, изваден напълно от контекста на едно телевизионно интервю с голяма аудитория. Няма такъв случай! Готов съм да се басирам, че не мога да бъда опроверган с факти.

Междувременно подгряващият като “антишистов  революционер”, активен борец за спасяване на Монумента на окупационната червена армия от лапите на “фашистките свине” и “п.тки” ( цитатите са от скандиранията на групичката, която с участието на Симов на противозаконен митинг кълнеше по този начин), деецът на младежката организация на русофилите в БСП Александър Симов изкласи като кандидат за евродепутат на място, което може и да се окаже избираемо след очаквания отказ на Станишев от водачеството на листата след изборите.

Но и това не е всичко. Синът на партията Сашо се оказа толкова важен, че за неговата лична предизборна кампания е впрегнат най-видният съветски певец на руската дружба с носталгичните по времето на колониализма българи Йосиф Кобзон.

Понеже над Йосиф Кобзон в йерархията на руската пропаганда в България е само Путин, не се учудвайте, ако утре и той се произнесе с някоя добра дума за Сашо, който явно трябва на всяка цена да бъде изпратен в Брюксел, за да громи и там “фашистките п.тки” от името на Путин.

Kafene.net
Кобзон подкрепи кандидат за ЕП от БСП
14/05/2014


Известен руски певец и политик, който е подозиран за връзки с руската мафия, подкрепи кандидат за депутат в Европейския парламент (ЕП) от БСП.

Сред нас е един мой приятел – Александър Симов. Той се бори за вашето доверие на тези избори. Подкрепете моя приятел Сашо, призова известният певец и депутат в руския парламент Йосиф Кобзон по време на концерт в Пловдив.

Кобзон бе посрещнат с бурни аплодисменти. Той върна жеста с изпълнения на „Моя страна, моя България”, “Една българска роза”, “Хей, поле широко”.

На съвместния концерт на Кобзон и Академичния ансамбъл за песни и танци на Вътрешните войски на Министерството на вътрешните работи на Русия с ръководител генерал-майор Виктор Елисеев присъстваха със съпругите си почетният консул на Руската федерация Георги Гергов и финансовият министър Петър Чобанов.

От 1989 г. Кобзон е успешен руски политик, постоянен депутат в Държавната Дума.

Награден е с орден “За заслуги към отечеството”; Орден за “мъжество”; Орден “Международна дружба”; Орден “Свети Данаил Московски”; Орден “Сергий Радонежски”; орден “За заслуги за Москва”; орден “Свети Николай Чудотворец” и “Свети Константин Велики”, както и Украински орден “За заслуги”. Носител е на медал “За доблест”.

Посолството на САЩ в Москва отказва Йосиф Кобзон входна виза за САЩ в продължение на 17 години. Мотивът е подозрение в престъпна дейност и връзки с лица, извършили престъпления в САЩ.

 

 

.

 

27 мнения за “Задкулисието изкара Кобзон пред кулисите да пее за червената бойна глава Сашо”

 1. Икономика на предателството .

  Изглежда след 25 години уж пазарна икономика , най-едрият бизнес се оказа предателството!Чрез него може и държавата да си вземеш , е го Орешко !

  През Втората българска държава , имало един “цар” Мицу .След като отстранил роднините си той царувал едва 3 месеца .Видял , че и царуването не е за него и една нощ обрал хазната и избягал при Византийския император.Станал му васал и живял щастливо , защото предал!
  Колкото и да нямаме връзка с онези далечни времена , някаква нишка все е останала .
  Съвременните български политици , видимо са по-добри от цар Мицу в предателството си!
  Само преди година , на сцената имаше един Ян , който се премяташе през 6 месеца , така че не можеш го позна .За една нощ хващаше , обратния вятър ако е задухал по-силно , нищо че по лицето му полепваха собствените му вчерашни плювни .Остави това ами и преподаватели като Сем се орезилиха покрай него , че и в една сюрия с грубияна Ем се набутаха . На този Сем май му се зави свят от тази гимнасика и се покри .Ама от една година на сцената е новата звезда еквилибрист , беловласия фашизоид.Той като предаде , не се крие ами напада , къде с палка къде с пищов .Някой го имат за много интелигентен , с дълбоко премислени предателства , ама май си е направо откачен .То за да станеш за резил не е нужно ,да си през цялата време луд , един пристъп от 10 минути ти е достатъчен да я надробиш здраво, пък и ако си пиян ще е съвсем убедително .Та този белоглав лешояд , се дере на всеки 19-ти февруари пред паметника на Апостола , сам той предаден от такива, …… като високо платения от антибългарски служби фашизоид. Сам Левски се е вардел както от турските власти , не по- малко от българите като него , но не е успял.
  Такива работи , обърнати са нещата в нашата държава днес с краката нагоре , тя Мия добре беше тръгнала на , ръце , и опитите и да научи и нас продължават .
  Но както се вижда и белоглавия лешояд заедно с бардака му , ще отлети като пойна птичка и на неговото място вече се задава друг.
  Той пищов още не е вадил , но в сърфирането по вятъра е видимо изкусен .За това майсторство уж в една проста регата , а наградата му е като на тенесист спечелил големия шлем .Не се знае още колко пъти и той ще смени посоката , но видимо се придържа към източния вятър , то ……и парите от там идват , макар първенството да се играе на запад .
  Адютантът му Рос , показвал и говорил често за военната чест и доблест , на живо се изгаври,както правят мъжете , с доверилите му се работодатели.Как ли ще постъпи с нас очертаващите се (поне на думи ) нови работодатели .
  Цветарката Калкру, и тя се е присъединила към партията на изгряващата звезда на популизма, заедно с цяла китка кокони ! За кой ли път , прескачайки от телевизия в телевизия и от партия в партия , изглежда днес тя отново е ударила джакпота, като е кацнала в партията където парите са в изобилие !То остана само една телевизия и 2 партии ,в които още да не е била !Калкру е ярко доказателство , че не само мъжете в политиката , могат да бъдат проститутки , придържайки се здраво към школата на Корнин от която излиза .

  Както се вижда икономиката на предателството се върти здраво у нас от наследниците на “цар” Мицу, и е основен бизнес щом и в парламента предателството е главно занимание , явно на това се крепи и държавата !

  А … да …. и на прасето Саш , те господарите му , заради такива като него в кочина превърнаха държавата , че да им е удобно в лайната !

 2. ОТКОГА Санишеф започна да разбира от джурналистика???
  След като се провали и като “премиер”, и като “лидер” на БКП, “шеф” на ПЕС, “мандатоносител” на ДВЕ ТРОЙни “коалиции” …, и като “историк” , защитил “достойно” съветският и чекисткият мундир в “дисертация”,и като…….???
  КОГА Станишеф е разбирал от каквото и да е било, той е САМО фасада, без покритие. Джурналистика и Станишеф? … айде стига глупости!
  Той е антиреклама , дори за “джурналист” от “калибъра” на НАШ(истосоЧиалиста) Сашо.
  И едва ли Кобзон е дошъл да подкрепи само един от последните кандидат “евродупетати” от БКП. Тук има много , като него от “различните” путински “партии” в НРБ.

 3. Г-н Инджев, аплодисменти за статията. На ‘стоката’ александър му отива да е ‘Саня'(руската версия на Сашо).

 4. Иосиф Давидович не е просто “подозиран за връзки с руската мафия”. Държавният департамент на САЩ не вкарва лица в черния визов списък просто така. За разлика от НРБ милиционерите, там не може да се мине с някоя опорна точка като “враг на народа”, “има неясно отношение към мероприятията на народната власт” или “проявява чуждопоклонничество” (напр. слуша “Beatles” или харесва дънки).

  Но аз имам едно простичко питане към другарите таваришчи от ПЕС и БКП/БСП, които сега напират за Брюксел: другарки и другари, вие не харесвате Европа. Вие не подкрепяте европейските духовни и морални ценности. Вие филите рАЗИя. Новият Джугашвили, В.В. Путин е ваш “любим президент”. Ами тогава за какво се бутате към Брюксел? Май само за 15-те хиляди евра депутатска заплатица? А? Другарки и другари?

 5. Дошло е време разделно!
  По-голямата част, от коментиращите в този блог, се подписват с истинските си имена.
  Предлагам – псевдоними, като “Сибир”,”Ivan”, “VALPET” и так далее да бъдат придружавани с истинските им имена. Никой не трябва да им забранява свободно словоизлияние, но нека достойно да застанат зад мнението си с истинското си име!

 6. Ето един прекрасен подарък за всички русофили представен на собственият им роден руски език:

 7. Където е Кобзон там са парите. Чиповете са осребрени за заслугите към КГБ и стотина милиона работят актино за троянизацията на РБ. Избори без пари? – На свадба без … Всичко работи под пълна пара и съвсем скоро ще се разбере че, отново сме в неправилният отбор на губещите. То пък, кога ли сме били в печелившият отбор?

 8. Lukov | май 14, 2014, 19:53

  Страхотно се сетихте за тези страхотни стихове!

  Стиховете „Никога няма да станем братя” на украинката Анастасия Дмитрук станаха текст на литовска песен. Двата славянски народа хич не долюбват претендиращите за фюрерство над славянския свят.

  За мен, най-отчетливо изказаната многовековна болка се съдържа в следните строфи на младата Анастасия:
  „Вие сами себе си се кръстихте старши-
  Ние трябваше да бъдем младши, но не ваши.”

  Колко пъти сме чули от нашенските русофилистици, че няма украинци. Украина била покрайнина на Русия, а украинците били руснаци. Тогава защо ги наричахте векове „малоруси”, а себе си – „великоруси”?
  Не очаквайте любов за вашата господарска надменост.
  Освен любов от слугите ви – дьонметата, потирнаци, те и потурнаци, като другаря православен християнин Георги Черганов!

 9. Руски боклук подкрепя братушката си. Някой да е изненадан.
  Поврага!

 10. Ватники се зомбират с концерти на монголоидни душевни боклуци…

 11. Явно четящите този блог, без хейтърите, имат глави на раменете си и по- всичко личи, че са родолюбци.
  Аз съм потресен от факта, че оркестър на репресивно министерство свързано с КГБ, където всички са действащи офицери е допуснат на територията на ЕС.

  Г-н Инджев, може ли вашия блог да се използва като платформа, да коментираме и определим, изискванията към българския политик на избираема длъжност. Струва ми се, че ще се получи добра компилация, която ако има истински реформатори, могат да я предложат за референдум.

 12. Може да ни свързва двойно родство,
  но дели ни двойно счетоводство.

 13. Най после показаха истинската си същнност.И Атака и БСП.До сега се криеха че са руски подлоги,но сега ясно показаха какви са.Нашата работа като българи милеещи за Родината си /нарочно не казвам патриоти,защото те омърсиха тази дума/ е непрекъснато да показваме истинското им лице.Това е важно и за идните поколения българи.

 14. Щом представител на руската мафия агитира за някой, явно какви интереси ще представя в Европа този някой.Добре звучи – руската мафия в лоното на ЕС.Другари от ПЕС , събудете се.Направо е скандално, че кандидатът за президент на ЕК Мартин Шулц , дойде в София да подкрепи станишев и симов , същите които гледаха как се гори знамето на ЕС пред паметника на армията окупаторка, веейки гордо червените руски знамена.

 15. Най-тъжното е, че дори не се крият. Искат троянски коне в Европа и ще си ги вкарат. Толкова явна руска подкрепа с много пари е ясен знак, че Русия иска да разбие евро-съюза от вътре. Страхувам се за бъдещето на България! Ще ни отскубнат от Европа и ще ни задушат в “братската” си прегръдка.

 16. EN ROUTE,това не е лоша идея.Интересното е ,че в CA правят курсове по етика за политици с идеята да им изчистят имиджа,не знам как е в другите щати , но според мен липсата на доверие е голям проблем , а българите нямаме никакво доверие на политици или съдебна система или полиция и т.н.Трудно ще възтановим това да си вярваме и да имаме обща кауза като народ.Ей това сториха другарите комуняги,това е техният начин на живот-липса на какъвто и да е морал и същевременно цинични до безмерност.На тях дори и през ум не им минава ,че в основата на капитализма стои на първо място морала и след това всичко друго като-иновации,просперитет и т.н.За такива като сашко и чергаров и станишев нещата винаги са опирали до чист цинизъм и нищо повече.Такива като тях не създават те рушат и всичко е единствено и само заради собствената им алчност.Те вярват ,че единственият начин да живееш добре е не като създаваш , а като отнемаш от другите,а също така са и големи фенове на забогатяването без работа като пълното щастие е тогава когато другите живеят зле,а те са добре.За мен това е болестно състояние и това което каза D.Savova ,че комунягите са си чиста проба разбойници и пианици си е самата истина.Но най-важното за мен е ние всички не да гледаме и се възмущаваме от тяхния цинизъм и скодоумие , а да направим нещо по-въпроса защото те никога няма нито да се променят(имам предвид такива като първанов,станишев,черганов,сашко-машко и т.н.)нито може да се разчита на какъвто и да е морал или човешко достойнство в тях.

 17. Моята баба (лека и пръст)в такива случай казваше само с едно изречение,че “краставите магарета и през девет села се надушват”

 18. Питали радио Ереван:
  – Откъде Бареков е взел толкова пари за кампания?
  – Съкратили са ги от бюджета на “Атака”.

 19. Россия не сможет отключить наземные станции позиционирования GPS на своей территории, так как их на ней нет
  Ua-today.com | Новости Украины 2014/5/14 23:42:21

  Пугачева и Галкин теперь воспитывают детей Киркорова?
  Direct/ADVERT Дать объявление

  Помните, вчера Дмитрий Рогозин сказал, что Россия закроет наземные станции позиционирования GPS в ответ на санкции США? Интересно, что никаких станций позиционирования GPS в РФ, оказывается, нет.
  http://www.ua-today.com/modules/myarticles/article_storyid_66324.html

 20. Допълнение към ВЕЦАТА:

  “Централната избирателна комисия постанови спиране на излъчването в телевизиите и интернет на скандален предизборен клип на ПП „Атака“, в който наравно са поставени педофилията, гей браковете и кръвосмешението, като евроатлантически ценности. Решението на ЦИК е публикувано на официалната страница на комисията.

  След сигнал от страна на Съвета за електронни медии ЦИК е разгледала подробно видеото. Според комисията клипът не съответства на текста от Изборния кодекс, който казва, че агитационните материали не трябва да накърняват добрите нрави.

  “Има език на омразата, върху който стъпват посланията в клипа. Те целят да облекат в ценностен мрак и отрицателни етикети Европейския съюз (ЕС)”, коментира председателят на СЕМ Георги Лозанов пред „Дневник”.

  Клипът изобразява света като разделен на две ценностни системи – евроатлантическа, изобразена в синьо, и православна – в червено.

  Като основни характеристики на евроатлантическата система са посочени педофилията, гей браковете и кръвосмешението, които са свързани с думите “НАТО” и “интервенция”, а червената страна на света радее за традициите и семейството, с които “Атака” се олицетворява.

  “Представят се за ценности отделни форми на сексуалната ориентация и дори престъпления като педофилията, което е заблуждение. Всъщност в ЕС има културен либерализъм, което е свързано с възможността всеки свободно да определя сексуалната си ориентация, да има виждания и политически пристрастия, а не това да бъде определяно от държавата”, посочи още Георги Лозанов.

  Законът за радиото и телевизията задължава доставчиците на медийни услуги – телевизиите, да не допускат предавания, внушаващи национална, политическа, етническа, религиозна и расова нетърпимост, възхваляващи или оневиняващи жестокост или насилие.

  Любопитното е, че според създателите на видеото в групата на страните, изповядващи православните ценности, се включват Турция и други нехристиянски държави.

  Предизборният клип предизвика обаче още един скандал. Съпрузите Антоанела и Даниел Беловарски сигнализираха, че кадри от сватбата им са били използвани за целите на партията, без те да са дали съгласието си за това или дори да бъдат информирани.

  С цел да обрисуват семейните ценности, „Атака“ показва двойка, която се бракосъчетава в църквата. Записът е бил взет от мрежа за видеосподеляне и се оказва, че е именно от сватбата на семейство Беловарски, състояла се през октомври 2012 г. Съпрузите пожелаха „Атака“ да им се извини и заплашиха, че ще повдигнат обвинение в съда.

  Партията веднага се оневини с думите, че материалът е направен от външна фирма, която обещала да поправи грешката.

  Въпреки решението на ЦИК, скандалният клип все още не е свален от интернет сайта на ПП „Атака“.

  Да спрем нарушаването на правата на децата от политическите партии.

  С този призив, в отворено писмо до отговорните институции и медиите, алармират от „Национална мрежа за децата”. Те сигнализират, че децата биват въвличани в предизборни клипове на различни политически формации.

  Сред първите „заподозрени” се оказват „Атака” и „България без цензура”.

  Обединението на граждански организации уточнява, че в едно от видеата на „Атака” е заснето дете, което агитира избирателите да гласуват за Волен Сидеров на предстоящите евроизбори.

  Хората на Николай Бареков също въвличат малолетни и непълнолетни в предизборната си кампания, като деца и млади хора раздават листовки на публични места.

  „Всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически, религиозни и синдикални дейности”, категорични са от Национална мрежа за децата”.

  Сбърканото рубладжийче-фюрерче май му подръпват дизгините, защото поставя под заплаха главното – да бъде вкарано в Европарламента, та оттам да продължи да служи вярно на рАЗИя и да вреди на България, с програма максимум изхвърлянето ни от ЕС!

 21. Поздравления за находчивите коментари на О. Георгиев и Zukerman! Моля някой да коментира информация от медиите, че около 40% от българите са европейски ориентирани, а около 20% – евразийски. Ако наистина е така, значи, че 20% от бг нацията е в дълбок летаргичен сън, което е ужасяващо.

 22. Респект и благодарности само към стопанина на този блог! Той показва всеки ден какво е да си гражданин в това време на тотално снишаване и ослушване.

  А относно процентите – проучванията грешат, даже с тези цифри летаргичните трябва да са поне 40% (100 – [40+20]). Надеждата ми е, че дори най-бетонните рубладжии ще предпочетат ЕС в тъмната стаичка. Продажниците винаги харесват по-пълния супермаркет…

 23. Може ли някой да сложи линк от въпросния контрамитинг с псувните на въпросния гении!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.