Путлеристите в България вече (ме) заплашват лично

          Виден русофил, поклонник на пловдивския дядо Николай, коментатор в сайта на Национално движение „Русофили”, ( което е част от БСП и се ръководи члена на ВС на БСП Николай Малинов ), обожествител на Путин като „върховен архонт” на православието, агитатор в полза на евродепутатите, издигнати от БСП, ме заплаши със смърт в личния ми блог, като „пропусна” да се представи в целия си русофилски блясък, а се подписа скромно като Г. Иванов.

          От имейла му е видно, че по фамилия е Черганов- няма грешка, същият този Георги Иванов Черганов.

Г.Иванов
gcherganov@abv.bg
77.85.36.244

Понеже този борец за правата вяра, за какъвто се представя в писанията си, не се задоволява само да кълне моя милост и да иска смъртта ми ( чрез неговия Бог, който щял да ми затвори устата), напада и бъдещето на децата ми.

Разбира се, че е лично! Но не само. Бъдещето на децата ни не е само „семеен” въпрос.

Бъдещето на децата ни е под заплахата на русофилската агресия, която е станала особено истерична под наркотичното въздействие на „успехите” на техния православен кумир Путин срещу…православна Грузия и православна Украйна.

Да заклеймяваш „еврогейския съюз” ( както наричат ЕС в един от „националистическите” сайтовете, където Черганов се изявява като автор), но същевременно да агитираш за евродепутите на БСП ( изброени в агитацията на Черганов поименно: Александър Симов, Андрей Пантев и т.н.), е напълно в духа на типичната за православните националсоциалисти шизофрения.

Именно по тази причина в горния абзац слагам в кавички думата „националистически” защото става дума за националсоциалистическа налудност, завладяла нашите суперправославни суперпатриоти, които, повтарям, не са нищо друго, освен православни фундаменталисти от модерен ляв вид- сиреч, православни националсоциалисти.

Ще се окаже прав във формулировката си прозорливият (поне в това отношение) Мусолини, който във въодушевлението си от сговора на Хитлер със Сталин през август 1939 г. поздравява съветския диктатор, че е създал „славянския фашизъм”( откъсвайки болшевизма от “жидомасонството”, както се изразява Дучето в похвалното си обръщение към Сталин) .

Черганов ни демонстрира какво е имал предвид Дучето по представителен за нашето време и тяхното племе начин. Защото православният славянски националсоциализъм на Путин и неговите следовници е едновременно антисемитски ( без да си го признава публично, но с достатъчно видими белези в Русия) и откровено фашистки по специфичен за руския нацизъм начин.

За путлеристите, като Черганов и подобните му, остава само да крещят “Хайл Путлер” и те го правят вече и с лични закани към несъгласните с тях.

35 мнения за “Путлеристите в България вече (ме) заплашват лично”

 1. Това вече е грозно и долно, но както се казва: “Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили”. Жалки хора в жалка държава, жалко обаче и за децата /ни/.

 2. Господин Инджев, ако заплахата е явна, добре е да информирате властите. На МВР и Прокуратура точно това им работата.

 3. Змията хапе най-лошо преди да мре…
  СССР – Родина на всички безродници. Рублица – царица. Путлер – БОК!

 4. Да се провери фамилията Черганов дали не е руска.

 5. За г-н Вярвашия,
  Ето няколко богоугодни дела на любимата му партия и нейните Активни Борци-Архонти, случили се точно след “Освобождението” от “монархо(?)-фашизма”:
  https://www.youtube.com/watch?v=_dwLlLtRVe8
  https://www.youtube.com/watch?v=BBuOFrZk9iQ
  https://www.youtube.com/watch?v=J7q-4c3k8h8
  Явно и той си пада по такива богоугодни дела. Може да се прости, но няма да се забрави.

 6. Черганов – още един безроден червен червей (правя му комплимент всъщност щото червейте вършат доста полезна работа за разлика от родните олигофрен-русофили-българофоби). Тези изроди които продължават да погубват бъдещето на България ще почнат да замлъкват и да си намират местата, които заслужават само след като монументите на националния позор и предателство (техните монументи) – тези на собствената им съветска армия окупаторка на България бъдат УНИЩОЖЕНИ!!! Дотогава нищо добро не ни чака като страна и народ! Къде са патриотите като Вас, Г-н Инджев, къде?

 7. Тоя скот и нищожество да не забравя ,че и той ходи по земята и не е чак толкова недосегаем и недостъпен…и да не се изживява, като богопомазан и богоугоден

 8. Г-н Инджев, Чергаров се простира според чергата ,която са му постлали от кремълският цартрап и неговият слуга – ПЕСовият шев СтаниШЕВ.Той и Сидеров са от едно и също котило, но виновният е С.С., и даже ДпС, които трябва да си припомнят и Чечня ,и по-предишното им “възраждане” от КаГеБисткитете слуги от ДС.
  С.С. не е на нивото дори на НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА Гърция, където все пак се оптитват да се справят с техните си НАЦ(Ш)ИоналсоЧиалисти.

 9. Щом съветофилите кряскат и заплашват, значи сте на най-правилния път(не че нормалните хора не го знаем). Поздрави господин Инджев.
  Адмирации за един от няколкото журналисти в България, без страх от истината.
  Бог да пази нас и България.
  Успех

 10. Г-н Инджев,заплахата е явна и Вие наистина трябва да сезирате службите.Тези изроди пред нищо не се спират.Те се самоизбиха и окото им не мига.Спомням си за Ив.Захариев-представ.в ООН,ген.директор на Химимпорт.В.Коцев шев на 1-во главно.Луканов и др.Това са хора престъпници произлизат от фамилиина алкохолици и убийци.Аз съм от Трънският край.Бащата на Славчо Трънски -както сам си го пише в своята книга е алкохолик напрявил петнадесет деца,нищо не работят,нямат имот.Такива са всички от този край *генерали*,*полковници*и др станали такива благодарение на окупацията на България от СССР.Дядо ми е бил стройтелен работник с 20 дк. ниви и е дал на тримата си сина висше образование през 30-год на миналия век .Разликата м/у нас и тези хора е от земята до небето.Погледнете Боруджиева -баща й убиец.Убил български генерал герой от войните от упор.Аз ако съм на неиното място ще се скрия и няма да се показвам пред хората а тя се изтъпанила безсрамно в Народното събрание.Трябва непрекъснато да им напомняме че произлизат от фамилии на престъпници .Такъв явно е този господин горе който отправя заплахи.Затова е и тази нейстова любов към Русия.Повтарям без окупацията на България от Русия бащите им щяха да бъдат по затворите а те щяха да бъдат последните мизерници защото знаят само да крадат и заплашват.Това е истината за *любовта* им към Русия

 11. Да, Русия вече е откровена национал-социалистическа (нацистка) държава. Всички медии, които не се подчиняват на Кремъл, бяха унищожени или забранени – например от територията на Русия не може да се отворят опозиционните сайтове Grani.ru и EJ.ru, защото са баннати по нареждане на прокуратурата. Баннат е и блога на най-известния опозиционер Навални. Самият Навални е държан под домашен арест от месеци и не се знае колко още ще бъде – това е, защото показа корупцията сред кръга на Путин. Унищожена е Лента.ру, макар още формално да е онланй, но това е вече друга медия – изгонен е главния и мениджър, заедно с който напуснаха още 39 журналисти. Единственият останал донякъде независим ТВ-канал Дъжд е пред затваряне. Приемат се безумни закони, затварят се хора за няколко написани или казани думи.

 12. Нищо друго освен грозни закани не можем да очакваме от путьоновците като въпросния Черганов, другаряТ му Симов, камарадина му Волгин и подобните им. Това е начинът по който съвременните фашисти (впрочем неразличаващи се от нацистите през 30-те 40-те години на миналия век) си преставят разправата с другомислещите.
  Жалки създания добиващи сила в стадото и неспособни да мислят със собствените си глави.

 13. Ето вълнуващ репортаж от сборището на рубладжийската пасмина в Пловдив. ПОКРАЙ СРАМА, ЧЕ ЗА ТОВА НИ СЕ СМЕЯТ В РУМЪНИЯ И В АЛБАНИЯ, ЧЕ ТОВА ДОЛУ Е НАПИСАНО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, ЧЕ СЕ СЛУЧВА В “ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА” БЪЛГАРИЯ И В МОМЕНТ,КОГАТО ЦЕЛИЯТ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА КРЕМЪЛСКИТЕ МОНГОЛОИДИ, ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ ТЕЗИ МЕРЗАВЦИ!

  „Тази вечер сред нас е един мой приятел – Александър Симов. Той се бори за вашето доверие на тези избори. Като народен представител знам колко е важно да бъдат избирани компетентни личности. Подкрепете моя приятел Сашо!” – призова най-известният руски баритон Йосиф Кобзон по време на концерта си в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на БСП.

  Над 2000 души изпълниха палата №2 в Международния панаир, а Кобзон бе посрещнат с бурни аплодисменти. Топлото посрещане на пловдивската публика трогна руския Франк Синатра и той върна жеста с емоционални изпълнения на „Моя страна, моя България”, “Една българска роза”, “Хей, поле широко”.

  На съвместния концерт на Кобзон и Академичния ансамбъл за песни и танци на Вътрешните войски на Министерството на вътрешните работи на Русия с ръководител генерал-майор Виктор Елисеев присъстваха със съпругите си почетният консул на Руската федерация Георги Гергов и финансовият министър Петър Чобано

 14. г-н Сотиров,
  наблюдавайки събитията в Украйна познайте от три пъти дали МВР или Прокуратурата не са хора на Путлер…

 15. Ташко | май 14, 2014, 11:13

  Дали Георги Черганов е пловдивски циганин от Столипиново, или руснак или татарин е трудно да се каже. Единствено е сигурно, че не е българин. А съвременен потурнак.

  А иначе изследователите са определили, че:
  50 % от случаите фамилията има руски произход;
  5 % – украински произход;
  10 % – белоруски произход;
  30 % – татарски произход;
  5% от сръбски и български произход.
  Източник: http://www.onomastikon.ru/proishogdenie-familii-cherganov.htm

  Българският процент Чергановци би трябвало да произхождат от село Черганово. Бивш турски чифлик. В превод означава „дива теменуга”

 16. Имам чувството, че е някакъв природен закон – злите хора винаги възприемат нещата като нещо лично. Ако критикуваш идеология, изповядвана от N-на брой човеци, те веднага се самоидентифицират абсолютно персонално. Ако те отправят критика към нещо общоприето, смятат че не са убедителни, ако задължително не я персонифицират. Зловредните хора очевидно имат общ знаменател – “искам да навредя на много, но по-добре да се концентрирам върху един”. В случая е г-н Инджев, но можеше да е и всеки друг, несгоден за въпросния Черганов. Нисък интелект, нисък хоризонт.

 17. Излюбопитствах да разбера как се отнася Руската православна църква към българите, живеещи в Русия.
  Нали Георги Черганов е източноправославен.
  Нали Георги Черганов е войнстващ русофил!.
  И ето какво намерих в руски православен сайт.
  Източник: http://www.pravoslavie.ru/smi/36714.htm

  (Преводът е мой)

  Чуждото име. Злополуката на българите в Русия.
  „Здравейте!. Искам да разкажа за вопиющ случай, случил се с наша родственица в Москва. Оказва се, че в Русия отказват изповед и причастие на българи, носещи български имена, неприети от Руската Църква. При това такава ситуация се наблюдава в много градове на Русия, но особено в Москва. Как така? Руснаците отказват да ни признаят за православни, макар, че ние сме приели православие още в първото хилядолетие, когато уважаемият Старши брат само му е минавала мисъл за християнство!
  В България има огромна руска диаспора, ни никой не заставя руснаците да се прекръщават на Цветана или Цветанка!…”

  Е, как да не наречеш българските русофилистици (като Георги Черганов) – питурнаци!

 18. Развълнува, допуснах неволна грешка. Да се чете потУрнак. Един такъв потурнак, като Георги Черганов приел доброволно исляма. Прибрал се в къщи потурнакът горд със себе си. И вечерта чул камбаните на близката черква. На другия ден отишъл при каймаканина и му рекъл: “Ефенди, забрани на черквата да бие камбаните. Че ние правоверните не можем да си почиваме.”

 19. Какъв комунист ще бъде черганов, ако не иска да убива инакомислещите. Те само това знаят да убиват, анексират,забраняват, концлагери да правят.Другарю черганов, малко трудно ще ви бъде да ни избиете всички , които не мислят като вас.Даже поръчковите социологически проучвания дават спад и загуба за друзята на путин.И да не би тогава господарите от Москва да се разправят с губещите , както искате да се разправите с един журналист с огромен международен авторитет.След вашата заплаха към г-н Инджев , България ще изпадне още надолу към дъното на класацията за свобода на словото.А и слугите са заменяеми, запомнете го.

 20. Да заплашваш другомислещите и да ги кълнеш в децата им е повече свойствено за един друг етнос, който от десетилетия се явява нетен потребител на социални блага и права. Но всъщност нищо чудно, понеже заедно с всички останали лумпени, мързеливци и пияници, този етнос е сред “пролетариите от всички страни”, основен боен резерв на БКП/БСП.

  Г-н Инджев, мисля, че е абсолютно наложително да сезирате органите. Най-малкото гражданинът Черганов ще бъде привикан в съответната институция да му “снемат обяснение” и да му връчат предупредителен протокол. Не е приятно, знам от опит. Нека в бъдеще се опита да използва и четвъртата си мозъчна гънка, преди да драще писанията си. Респект!

  Относно ген. Луков – г-жа Савова не е съвсем точна. Иван Боруджиев, бащата на днешната “парламентаристка” в “европейска и демократична” България, не е убиецът. В решителния момент той си глътва езика, изстрелва 2 куршума, единият от които пробива касата на вратата, другият засяда в тавана зад генерала. Смъртоносният изстрел е произведен от стоящата до него втора членка на тройката ликвидатори – Виолета Якова, представителка на друг паразитен етнос, прославил се с “келепирджилъка” си, а също с антихристиянска и в частност антибългарска дейност. Няколко месеца по-късно тази “другарка”, физически и духовен урод, по полицейските донесения и доклади, е ликвидирана при престрелка със законните власти (така се е действало в царство България с онези, които “филят” чужди държави и се поставят в тяхна услуга). Третият член и ментор на “ликвидаторите”, таваришч Методий Шаторов, е издигнат в чин ръководител на военната комисия на ОК на БРП в София и командир на “трета Пазарджишка въстаническа оперативна зона на НОВА” (ефемизъм за бандитите, ограбвали мандри и горили държавните данъчни документи по нареждане от Москва). Той също е убит при операция на законното правителство срещу финансираните от Москва и Коминтерна бандити в м. Милеви скали дни преди България да бъде окупирана от “братушките” на Червената армия. На него е кръстен акумолаторен завод в Пазарджик (който желае, може да си провери сам горенаписаното, мързи ме да ровя за линкове, а и познанието е по-сладко, когато човек сам го добива).

 21. ДАРИ, сигурно знаете ,че стоките , които си закупите ,дори с рубли , си имат СРОК на го(А)дност?
  Путин си е платил за слугите си и може да ги косумира и изхвърли на бунището,когато си поиска!

 22. АЛЕКО, предлагам ви малка кореция. Не потурнак, ПУТИрНак!
  Надявам се “предложението” ми да е в съзвучие с вашият замисъл?

 23. Става и ПУТИрНАК. Абе, дьонме!
  Да се знае, че е загърбил рода си. Макар, че родът на Черганов може и да си е потурнашки.
  В един руски сайт обясняват за българския произход на фамилията Черганов, че основателят на турския чифлик в Старозагорско се е казвал Черган. И наследниците на фамилията са продължили да се наричат Черган. По-късно са прибавили частичката -ов. Както и българските потурнаци от чифлика са се кръщавали така – собственост на Черган, демек Чергановата рая..

 24. Черганов е типичен екземпляр на средностатистическите червени боклуци. Освен в безсилна злоба да ръси заплахи към другомислещия друго от тях не чакайте.

 25. Тези, които подпалиха Европейския флаг под насърчаващия поглед на Сергей Станишев и представителна елитна извадка на БСП около него, покриват напълно психологическия профил на катилите на Путин в Украйна.

 26. Като гледам какви долни страсти провокира поощри да избуят Путин, мисля, че си имаме АНТИХРИСТ в негово лице.

 27. Г-н Инджев, г-да бъдете спокойни! От такива клетви не хващат – гарантирано! Мислите ли, че на Бог не му е ясно що за измет са Чергановци и така наречените “нововярващи православни християни”!? Бог забавя, но не забравя!

 28. До г-н SCHOPENBERG

  Антихрист на който скоро ще му свият перките 🙂

 29. Препечатвам мнението си от преден пост, тук е по на място:
  “Забелязвате ли колеги, че и путкинистите в Рус и нашите се обявяват за “православни” и толкоз, а не за “православни християни”. Обикновенно в това понятие се набляга на християнството, като православието е въпрос на църковна политика, а не на вяра или религия. Па се подразбира “православни путкинисти”. Та от там и яростта на Г. Иванов. Та тоя последния много правилно и вярно “слави” Путкина. С бог Путкин всъщност заплашва човечеца.”

 30. To Zukerman
  Ама недейте така.Те 45-год. се гордеят с това убийство даже и филм направиха,а Вие сега *не бил убил*.Не бил – ама много искал.Това че и това не направил като хората е подробност.Толко са му способностите.Обикновено престъпността върви с кретенизма и човешките отклонения от нормалното.Но нека да се гордеят наследниците.Преставям си как се пъчила Татяна Боруджиева като пионерка и комсомолка.А сега за тази награда е и депутатка.Аферим.

 31. The world will not be destroyed by those who do evil,but by those who watch them without doing anything”-Albert Einstein.

 32. Ne se boy , Ivo, te tova znaiat – da biat i da ubivat!! No nie si gi tarpim zashtoto sme robsko pleme!! Ti i az sme dvama, no kakvo…??? I men me biha i to politzai !!!! Oshte sam s travmi , sled 3 godini …!!!!! No az sam oshte po-GNEVEN !!!!! Mamka im na PUTILITE i PUTERISTITE !!!

 33. Европейска независима прокуратура ще ги довърши тези луди!!!
  До кога ще им търпим издевателствата, закриляни от мафията на всички нива!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.