България се сдоби с политически вариант на Кончита Вурст

Раздвояването на Даниел Георгиев като депутат от ГЕРБ и едновременно от извънпарламентарната „България без цензура” в ролята на булка, желана от две страни, внася най-после някакъв нов нюанс в политическата миграция на прелетни важни птици, която урнитолозите наблюдават предизборно от самото начало на прехода.

 

То не бяха през 1992 г. „сини мравки” ( нахранени със съответните мръвки до посиняване с постове и вкусен бизнес)…То не бяха и подобните им „люспи” и обърнати палачинки…

 

Самият Орешарски грее като недостижим пример на политическата всеядност в диапазона от синьото, през лилаво- червеното управление на монархосоциализма, та чак до върха на днешния кафяво-червен сговор.

 

Но такова чудо, като слуга на двама господари едновременно, българският невидим Шекспир досега не беше изобретявал.

 

Това е успешен заговор срещу руското влияние в България и голям успех за декадентска Европа на консервативната българска почва.

 

Чрез депутата Даниел Георгиев ( който се похвали, че прякорът му бил „малката тухла”, щото тейко му бил шеф на тухларната в Благоевград), България демонстрира възприемчивост по двуполовите въпроси, съчетани в едно (депутатско) тяло.

 

Не само изпреварихме Европа с брадатата певица Азис, но вече си имаме и Кончита Вурст в политиката.

 

14 мнения за “България се сдоби с политически вариант на Кончита Вурст”

 1. Ето и едно друго раздвояване, но по-вредно за България! Да целуваш смрадливата ръка на един прононсиран агент на КГБ и ГРУ – и да се кълнеш в Европа… Дали пък трафикантският момент в биографиите на двамата пряко и косвено хранени московски люде не е свързващият? Кой знае?… Само че всеки десен българин трябва да знае и да си каже без много драматизъм, колкото и да уважава Оги Минчев,Евгени Михайлов и Едвин Сугарев и др. :”Отсичам си ръката, но НИКОГА, в НИКАКВИ обстоятелства и по НИЧИЕ внушение няма да гласувам за вонящата на милиционерщина шайка на банкянската мутра!” Вече нямам никакви колебания след каканиженето и усукването на евродесния гербаджия Андрей Ковачев снощи за стратегическото партньорство с Русия…че той задмина др. Калфин! Пък приказките за убития от каскетлиите дядо и паниките “комунягите идат!” хич не ме трогват, нито ме плашат- те не са си тръгвали и за целия ми живот малко се поотръпнаха само за 4 години и половина.

  http://pik.bg/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BE%D0%BD-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-news182209.html

 2. Сещам се за една песничка на Стефан Реммлер: Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei…(Всичко има един край, само салама има два..)

  Ако изборите за евро-парламент не бяха приемани, като преброяване за предстоящите предсрочни в БГ, “саламите”, които се заточиха като “препикана връв” към барековата “мангалия без мензура” щяха да си лежат по рафтовете като залежала стока и едва ли някой би споменал даже имената им.

  Следя темите, дискусиите и мненията в блога, и се питам дали за (надявам се)предсрочните, парламентарни избори, ще видим една-единствена, обединена в името на европейска България – дясна алтернатива.

 3. Както изглежда , вероятно след тези избори, на Бареков ще му бъде купена цяла парламентарна група Кончита .Тя ще замени фашизоидната банда , която ще е резерва и маша за мръсната работа .Няма съмнение , че пари за тази цел има достатъчно, а и както си знаем парламента е пълен с продажни полуобразовани екземпляри от кол и от въже .Стока за покупка в този парламент колкото щеш .Ще щипнат от ГЕРБ още някоя бройка къде с пари къде със заплаха , а и от себе си могат да заделят някой, да ги дирижира отвътре .Така новият комунизъм , на червените олигарси ще се закрепи трайно и може да надмине 45-те години диктатура на бащите им .За какво са ни избори , те и така са си добре ?Купена прокуратура , купен Конституционен съд , социолози, журналя , преподаватели “професори” и всичко това го пази полицията от виковете на соросоидите , на които е крайно време да им се спре интернета.
  До тук имаме вече 25 години , да видим колко ще продължи !

 4. Г-н Инджев, винаги съм се възхищавал на Вашата невероятна изобретателност в “модифицирането” на думите така, че да придобият нов вид и смисъл. Така и новата, открита от Вас дума – урнитолози ме изпълва с благородна завист към Вашата креативност.

 5. Когато си достигнал положението(най-често доброволно) да имаш господари, то никога не знаеш – колко са? Един , или много. Защото препродажбата ти вече не зависи от теб, защото за тях си стока,си вурст!

 6. Ivo, ne sam pesimist,… NO!! V BG ima samo 22°/° demokratichno misleshti hora ??!!! Alors , NIKOGA ne shte ima demokratia, mone oshte 50 godini !!!!!!

 7. Урнитолози. Яко. 🙂

  Въпросният депутат е по-скоро норма, отколкото изключение. В ГЕРБ едва ли има повече от пет-шест идиота, които са там по убеждение. То пък и в к’во ли да са убедени… Уж са европейско развитие, пък идологизират бай Тошо. Само тази шизофрения стига, за да се загледаме в друга посока. Тотално сбъркана работа. Да не ми се обиждат фенките на Бойко, но в абревиатурата ГЕРБ само България е вярно. Иначе нито са граждани, нито са за европейско, нито са за развитие.

  Ще споделя едно мое виждане на тези, които се кахърят, че дясното си няма представителство, а лявото си има волгин-дъревски индуктор на кретенизъм и мощна парламентарно представена армия. Хора, дясното е начин на МИСЛЕНЕ!!! А лявото е липса на мислене. Десният човек няма готови решения, той разчита на себе си, усъвършенства се и е готов да поема рискове. Левият има готови решения, има завършена идеология и знае как ще изглежда най-справедливия и най-прогресивния обществен строй. То и десният знае как ще изглежда – както изглеждаше вече… Затова левият крещи през рупора на волгин-дъревата пропаганда, а десният се срамува, че е българин и с разбито сърце тръгва по щирокия свят. Левият си има СССР, има си 4 от 4 партии в Парламента, има си светлото бъдеще, има си прекрасното минало и най-вече си има враг. Десният си няма нищо такова – той все още чака да получи онези възможности, за които така наивно скачаше по площадите. Левият е тук завинаги, а десният просто търси възможности някъде другаде. Дори тези десни, които все още са тук, са десни със силно ляв фалц, като предлагат някакъв “не съвсем либерален” начин на функциониране на пазарите, претъпкан с лицензии, разрешителни, квоти, субсидии и т.н. Демек пак държавна регулация във всеки сектор, ама дясна… Камила с рогове.
  Затова в БГ няма представени десни, защото просто няма достатъчно десни, които да искат да бъдат представлявани. Държавата, та държавата… Българинът се държи като извънземно, сякаш всичко вече се е случило и той никога не е участвал в случващото се, а е пристигнал във вече сгомнясана ситуация. Българинът все е изненадан. Учудвам се, че Насим Талеб не споменава БГ в книгите си – ами тук всичко е черен лебед, баси! Тук всички са изненадани от случайноста!
  Както и да е. Ние си правим Констатации, пишем Мнения, Възмущаваме се, Страдаме, но в реалния живот всеки от нас знае, че десни партии не може да има без десни избиратели. А къде са те?

  Работят! Някъде, далече, работят. И изпращат пари на левите си роднини, които ще гласуват пак за същото (дори само като не гласуват), щото в живота освен ляво и дясно има много други работи, за които тук не си говорим.

  А може би трябва.

  ***

  Руското влияние в БГ може би е голям проблем, но и в Европа нещата не отиват на добре. Дебатът е изцяло в контекста на все по голямата зависимост на Човека от Държавата. Това се приема за добро. На това му казват Справедливост. “Пътят към робството”.

 8. Излиза, че не Левски, Ботев, Стамболов са националната ни съвест, а Бай Ганьо – келепирецът му е майката – – “Аз съм с властта, а кой е на власт – не знам.”
  Но няма какво да се чудим , както е попаднал в ГЕРБ новия Бай Ганьо, така отива и навсякъде, където е келепира.И на Кончита Вурст ще се направи само на далавера да е.
  А ето нещо руско:
  «А где бюджет? А нет бюджета — спасибо Путину за это»

  «Медведев грустно плачет где-то, спасибо Путину за это».

  «Для Сочи безгранична смета. спасибо Путину за это».

  «Есть выборы и как бы нету спасибо Путину за это».

  «Мы ждем режима Пиночета спасибо Путину за это».

  Дышать хотя бы нет запрета спасибо Путину за это;

  Медведев был и больше нету спасибо Путину за это;

 9. Накратко:

  1.ГЕРБ представлява нов вариант на БСП в комбина с НДСВ.
  2. ББЦ представлява нов вариант на ГЕРБ.

  Заключение: все хубави поводи за тов. посол Исаков да докладва хорошие вести на Путин и да си пие водката,замезвайки с чер хайвер.

 10. Господин Инджев, моля ви не обругавайте името на Кончита Вурст, като я сравнявате/асоциирате с български политици. Кончита не е направила нищо укорително.

 11. Избягалият от ГЕРБ и после върнал се в парламентарната група депутат Даниел Г.бил тройкаджия в училище.
  В социалната мрежа “Фейсбук” се появи копие от дипломата му са средно образование. От документа става ясно, че успехът му е доста посредствен. Даниел Георгиев е възпитаник на Средното училище в град Бухово. По най-важният предмет, от който личи грамотността на човека, има среден 3. По математика – също.
  По професия Даниел Георгиев е монтьор на електрически машини, уреди и апарати, но и в този план оценките му не надвишават тройката.
  Общият му успех в дипломата за завършено средно образование е 3,67….
  Разглеждам снимката на въпр. депутат втори мандат и се чудя: с какви ли невероятни скрити умствени способности го е надарил Господ, та от “месеци срещу него тече медийна атака от различни политически сили за неговото напускане на ГЕРБ и присъединяването му към друга партия.”
  Втори мандат не се е изказал от парлам. трибуна, не е направил предложение за законопроект или др. нормативен акт… но въртеливите движения ги умее.
  За подобни дядо казваше, че са от Слънчоглед партията.

 12. @К.Ганев

  ‘дясното е начин на МИСЛЕНЕ’, лявото е начин на КРАДЕНЕ.

 13. @К.Ганев
  Поздравления за поста. Наскоро четох в някаква статистика че за пръв път след “промяната” работещите българи извън България са повече от тези които работят вътре в страната. Това потвърждава тезата Ви че десните са навън. От това се страхува и БГ мафията дето е в управлението и навсякъде другаде. Затова се правят спънки на референдума за електронното гласуване който предложи президента Плевнелиев. Това е единствения начин да се чуе гласът на десните по убеждения хора.

 14. ГЕРБ – та това е най-голямото постижение на БСП! По всички важни за страната въпроси, ГЕРБ са на един акъл с БСП. АЕЦ-а, шистовия газ, санкциите… Сега някакъв “депутат” от ГЕРБ прави нещо си, не, той просто се е завърнал към корените си.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.