Московските пудели кръстосаха предизборно шпаги(н)

И все пак от изборите полза…

Конкурентите, пуснати да се доказват пред московските началници, изнервено започват да хапят по петите изпреварващите ги хрътки. В резултат на това Сидеров, по изключение , започна да употребява някои истини в отчаянието си, че е изместен:

Тези, които сега пекат кебапчета по мегданите, които се бият по гърдите и които се правят на новопоникнали политици, но не обясняват откъде са десетките милиони, с които правят скъпа предизборна кампания”, заявил Сидеров, имайки предвид “България без цензура”, върху която според него всъщност има голяма цензура на паричните потоци. Според него този въпрос трябва и ще бъде поставен пред прокуратурата. “Тази партия няма държавна субсидия, но харчи десетки милиони за скъпа реклама, за пълнене на зали с платени хора, рейсове с цигани, на които им се плаща по 50 лева, за да присъстват в залите, за да може после в медиите да се каже:

“Бареков препълни зала”, е коментирал Сидеров. “Така не се пълнят зали. Ако ти тръгваш с корупция, за каква алтернатива говориш тогава? Какъв премиер ще бъдеш? Кой стои зад гърба ти? Откъде са тези пари? Коя банка? Защо? Нека на тези въпроси да даде отговор новият политик и тогава да излиза и да се обявява за алтернатива и спасител. За мен Бареков е новият Жорж Ганчев и той ще завърши като него”, заключил Сидеров”. ( Frog news)

Както се вижда, от уроците на пазарната икономика Кремъл е взел на въоръжение правилото, че трябва в определен момент да насъска взаимно своите пудели, за да се изяви най-жизненият сред тях.

В резултат на това Сидеров, Бареков и ( задочно) Жорж Ганчев кръстосаха шпаги(н).

 

11 мнения за “Московските пудели кръстосаха предизборно шпаги(н)”

 1. Сидерастията не ходи по гората ходи по хората…

 2. Винаги е удоволствие да гледаш ръфаща се глутница от рубладжийски помияри!..
  По-голямо удоволствие от това са ми доставяли само най-големите антиболшевики в световната история Й.В. Сталин, Н.В. Ежов и Л.П. Берия през 1937/39, когато изтребиха до крак шайката ленински изверги и палачи… Е, после и тях, нали знаете, но това именно е законът на глутницата и прави удоволствието по-голямо!

 3. “Скъпи съмишленици,
  Днес, 22.05. се събираме на ъгъла на бул.“Витоша“ и бул. „Патриарх Евтимий“ от 12:30 ч. до 13:00 часа. В 13:00 очаквайте страхотно брейк денс шоу, както и среща с лидерите на Реформаторския блок. Важно е да дойдете, защото ще ни снимат от Нова телевизия.
  Довечера, от 18:15 часа пред НДК, където ще се проведе концерт на Любе в полза на АТАКА , наши съмишленици от протестите и студентската окупация, организират гражданска среща „България е в Европа“: “ Лакеите на агресивния кремълски режим отхвърлят европейската принадлежност на България и защитават престъпните руски действия в Украйна. Ние, българските граждани, няма да търпим античовешката пропаганда на Москва в София. Не на лъжите на Путин, БСП и Атака!“
  Марта Георгиева
  -ДСБ “Средец”

 4. Г-н Инджев, това е едно доказателство, че Сидеров си е “Koпнал” от вашия сайт, където наскоро един от коментаторите сравняваше “Баракудата” с шефа на “Бизнес Блока”!

 5. Както казват англичаните: И спрелия часовник показва точния час два пъти в денонощието, то сигурно това е втората истина за десетилетие на Сидеров.

 6. Някой ако се сеща за първата моля да ме подсети…

 7. Дежа вю в битов план.Досадна и банална слугинска история-двама лакеи си нанасят удари под кръста,борейки се за благоволението на господаря си.В обществено-политически план обаче е опасно.В борбата си за надмощие лумпенизират все по-голяма,необходима и достатъчна електорална маса,способна да отклони България от европейския и’път на развитиеА това вече ще бъде трагично.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.