Баджанака Кобзон скрепи гените на “Атака” и БСП

Кампанията на нервоизборите протече като един Южен поток-с много неизпълними обещания и с още повече руски пари, за които точат лиги плаващите по течението нашички нашистки корумпета.

 

Платено беше щедро да се случи една от дежурните на всички избори „изненади”. Каквото й да се случи на въпросния проект, той ще бъде провъзгласен за въпросната изненада.

 

Това не е никаква изненада, а стандартна практика да се вкарва винаги по един нов популистки проект в играта, за да се мъти водата в потока по желание на онези, които ловят българските шарани за своите цели.

 

Спомнете си, че дори във времето, когато бяхме по-свободни (защото СССР току-що се беше разпаднал, КПСС беше прясно забранена и на Москва не й беше много до финансирането и преструктурирането на петата си колона в България), повече от милион българи доброволно, без кебапчета и обърнати палачинки, т.е. без явни руски подкупи, гласуваха за Жорж Ганчев като претендент за президентския пост. Така че Бареков е едно жалко подобие, което дори на сантиметри не го докарва, камо ли на бройки гласове. Поради което не е никаква „новина” и „изненада”.

 

За изненада, понеже трябваше години мнозина да „прогледнат”, може да се брои само фактът, че руският политически казачок напусна нелегалната си опаковка и се демонстрира вече открито на политическата сцена като печеливша стратегия. Явно в Кремъл са преценили, че след дългогодишното инвестиране в задкулисието е време да берат плодовете на своите бурени в България.

 

Рублата има две страни.

 

Русофилите се сбориха да си ръфат периферията, за да заслужат почесването зад ушите от бащицата в Кремъл, но пък така прекалиха с джафкането, че най-после много свестни хора ги забелязаха и признаха за проблем. При това не просто като един от проблемите, а основния, водещия за България .

 

Проблемът, късно и трудно, но все пак за първи път зае подобаващо място в предизборната кампания на формациите, за които българският смислен човек, подкрепящ прозападното развитие на страната, би гласувал.

 

Ако допреди месеци сред известните коментатори трудно можеха да бъдат изброени повече от няколко имена на анализатори, които открояваха руската връзка като най-опасната примка на шията на България, днес вече тази сюжетна линия се превърна с „червена нишка” ( тук клишето е подходящо както никога преди).

 

Къде е заровено кучето ( т.е. къде е доказателството), както обичат да питат руснаците?

 

Познавам много, ама наистина много от изявените български певци и музиканти и ви гарантирам, че съм наясно с неписаните правила, към които те се придържат вече четвърт век в подкрепата си за политическите сили по време на една предизборна кампания. Няма начин да пееш за една партия и да съчетаеш това с публична подкрепа за друга- дори и да се е случвало, трябва да е било голямо изключение. То би те изключило от бъдещо участие на този важен пазар, където „ден година храни” е принцип за мнозина.

 

Преплетените червено-кафяви корени обаче щръкнаха в тази кампания именно по линия на платената руска артистична подкрепа. И не само във времето назад- понеже „Атака” и БСП си размениха домакинството на патриотарската руска група „Любе” , но и по хоризонтала в рамките на тази кампания ( уж европейска за БСП и откровено антиевропейска за „Атака”).

 

И едните, и другите се оказаха рекламирани от другаря с боядисаните къдри и криминалните връзки в Русия Йосиф Кобзон, за когото българските правила не важат- той е над тях, защото е спуснат с големия рубладжийски парашут и няма притеснения за бъдещите си изяви. Именно той закри снощи предизборната кампания на „Атака” в НДК със следния поздрав към белокосия набор Сидеров : „Добър вечер, приятелю млад”.

 

 

Това е Кобзон, който също така откри кампанията на младия червен другар от евролистата на БСП Сашо ( „гласувайте за моя приятел Сашо”, директно призова в Пловдив Йосиф). Става дума за „сина на полка”, „детето на партията”- 36 годишният Алексанъдр Симов, когото Станишев хвали лично по телевизора (изваждайки го рекламно пред скоби от листата си, макар иначе да го е сложил на едва осмо място в нея) .

 

За последния шеф на комунистическата политическа милиция Димитър Иванов ( Гестапото) това е Сашко. За Гестапото „Сашко е добро момче”, когото той хвали от екрана на най-гледания канал Би Ти Ви защото го познавал от малък лично и е работил с него (което на пречи на Сашко в брътвежите си из интернет да напада провинилите се в очите му опоненти като „ куки” от ДС).

 

И с какво Сашко им е толкова важен? Как с какво- той е явно представителния образ на спойката в кафяво-червеното единство зад кулисите, което вече е изкарано демонстративно пред строя. Рекламират го на най-високо партийно и ченгесарско ниво. И не друг, а самият „руски Франк Синатра” ( разбирай близък до руската мафия) Йосиф Кобзон е ангажиран да му пее на ухо. Не на Станишев, а именно на младия другар Сашо.

 

Ама бил само на 8 място в листата…И Станишев беше в осма глуха, когато Първанов го залюби за свой наследник, но много скоро изкласи до началник от първа величина. Нищо, че също беше неугледен дребосък на партията, тоже списувател по професия към онзи момент.

 

Така че там е заровено кучето. Чрез Сашко, баджанак по линия на Кобзон с Воленчо, кафяво-червените се издадоха. Не че някой се е съмнявал в скачеността на тези съдове, но сега вече всеки може да съди по първичните полови партийни белези на това роднинство.

 

Избистрянето на образа и фокуса е единствена добра новина за резултата от предизборната нервопейска кампания.

Р.S.

Заляха с боя паметник на Йосиф Кобзон в Украйна

24 март 2014

Заляха с боя паметник на Йосиф Кобзон в Украйна

В края на август 2012 руският президент Владимир Путин връчи на Кобзон Орден за заслуги към отечеството първа степен © снимка: БГНЕС  

Паметникът на певеца Йосиф Кобзон в Донецк е залят с боя, съобщава Укринформ.
Кобзон многократно е изразявал подкрепата си за присъединяването на Крим към Русия.

Боята с оранжев цвят, е заляла предната част на скулптурата от лицето до краката. Не са нанесени други щети, пише Фокус.

Паметникът е открит на 30 август 2003 година на площада на Двореца на Младежта в Донецк, по случай 66-годишнината на певеца.

16 мнения за “Баджанака Кобзон скрепи гените на “Атака” и БСП”

 1. Рубладжиите вече така се увлякоха,че започнаха да се ритат по кокалчетата.Като пример вижте следното:
  Богомил Бонев пише на Волен Сидеров в стил „Спомняте ли си госпожо…”:
  „Сидеров, ти помниш ли книжарницата на Магурата през 1986 г.?!
  Помниш ли, че те арестувах с белязани пари за рекет и откраднати фотообективи, бе?! И делото отиде по подсъдност за изнудването в 3-о РПУ. Но някой от ДС пое случая. И “случайно” се размина без дело. Време беше да ти припомня…
  Време ти е да слизаш от тази стълбица”.

 2. И като се има в предвид и тесните връзки на Гестапото и шаренкова, като създател на партийни величия с руска закваска,е ясно кой ще е следващия водач на БСП.

 3. Дано повече българи те четат и слушат, г-н Инджев! Дано и повече, след това, “прогледнат”!

 4. Жалко, че утре ще си говорим, ще четем и ще публикуваме само “неагитационни” материали… А има нужда да се говори по темата за “коджагласуването” в Бобов Дол…

 5. Ние сме прогледнали.

  Разпространявайте словото Инджево по цялата многострадална България. Той е като новият Паисий

  Успех на здравите сили в неделя

  Поздрави от омразният на Путин “Пиндостан”

  🙂

 6. Знам, че не е хуманно, но този Кобзон има физиономия на джудже от филм на ужасите и всъщност с бай Путин джудо ли играят на снимката?Може ли някой да проясни Тути Пути защо носи брачна халка и има ли деца? Такива лабилни хора не трябва да обитават жисоките етажи на властта! Трябва да има специални части, който да действат по законен механизъм за отстраняването на самозабравил се себедържавник. Не може целия свят да става заложник на комплексите на дъшевно болен политик.”Putin in prison”

 7. Преди седмица летях до Виена. др. кобзон също беше в самолета. дотук нищо необичайно, като изключим , че др. кобзон пристигна на летището със Audi w12 немска регистрация. навън валеше ис лизай ли от таксито си аз трябваше да се поразходя под дъжда тъй като брилятния мозък на някой архитект не е предвидил как пътуващите ще се предвиждат под дъжда от таксито до вход на терминал, но въпросния другар го закараха с колата пред входа, като просто се качиха на пешоходната зона на входа на л-ще Варна.
  Охрана и гранична полиция не реагираха. Ами ако това беше кола на атентатор, какво, че е Audi с всички екстри.

  Млада дама щеше да си счупи краката да търси как да чекира другаря без той да се нарежда на опашка и за него специално трябваше да има ВИП.

  Във Виена, същия този другар, просто беше един от всички пътници.

  Толкова за другаря Кобзон в БГ и обикновеният пътник Кобзон във Виена.

 8. Първо е мит, че между руснаците има и мозъци, защото всички са поставени под общ знаменател. Какъвто и мозък да си, щом конюктурата те занулява ти ставаш на дроб. Руснаците изговарят Университета в Харвард като ГАРВАРД.
  Веднъж бях на море с децата ми и те замерваха минаващите покрай ведомствената станция руски групи с костилки от череши. След което бях уволнен неправомерно. Където и да са в България руснаците говорят ного високо и пречатна останалите хора. За подобно високо говорене има две причини или да се емятат за господари и не забелязват околните или слухът им да се е повредил от прекомерна употреба на метила…

 9. С чего начинается Родина:
  С гласчето на Петърчо Волгина…

 10. По Лец
  Когато в Евразия скандират:
  “- Да живее Прогресът !” , винаги питай:
  – На какво?

 11. И най грозната, гнусна и непочтена проява на този изрод, бе изявлението му в един жълт вестник, че “Лили Иванова искаше да прави секс с мен, но аз отказах”. И това, според този “жълтур”, написана с възможно най-едър шрифт на първа страница, е едва ли не, най-голямата новина (или сензация) на столетието. Как е възможно, такава гавра с личността на една от най-талантливите, изявени и заслужили дами в България за всички времена!

 12. Извинявам се, че не е по темата:
  Престъплението извършено срешу работниците в мини Бобов дол е качено вече и в youtube:

  https://www.youtube.com/watch?v=AA2zu9FQmSg

  Надявам се г-н Мартин Шулц да го изгледа и изслуша внимателно.

  Отново благодаря на Иво Инджев за поредния прекрасен текст!

 13. Накъде ни дърпат, към чий “мир” се напъват да ни “приобщават”:

  “Несколько лет назад с женой приехали в Питер по музеям походить и друзей повидать. Заходим с приятелем в подъезд 9ти этажки, все по чину – домофон, стальная дверь, про запах в подъезде не говорю, два лифта, нажимаем кнопку – приходит одна из кабин, дверь открывается, на полу лужа, окурки и т.д. Жена говорит: “нет в этом не поедим, давайте следующий обождем” на что наш приятель грустно улыбнулся и сказал: ” а что ты думаешь во втором будет чище?”. Бл**дь, отвал мозга, это же жильцы такое делают!!!!
  И после этого они весь мир учат духовности… Сжечь все и начать с нуля, только один выход.”

  http://grani.ru/blogs/govnomer/entries/229532.html

 14. Честит празник! Вие сте истински Будител! Бъдете здрав!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.