Кадри от неприличния филм НАХАЛСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ в нощта след изборите

Без претенции за изчерпателност, ще се опитам с няколко примера да компенсирам една несправедливо пренебрегвана класация на партии и личности според нахалството на реакцията им след вчерашните европейски избори в България.

 

Подреждането в класацията НАХАЛСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ не е задължително според тежестта на наглостта, килограмите и сантиметрите на изявилите се нахалници ( независимо от предизборното подсказване на Бареков, че оценява значимостта си със собствените си 120 килограма).

 

-Бареков упрекна циганите, обидено натъртвайки именно върху думата „цигани” , че са гласували за други партии. Явно не може да преглътне факта, че се опита собственоръчно да ги подкупи демонстративно с кебапчета, които лично обръщаше на скарата в една ромска махала като палачинки, а циганите се оказаха неблагодарни за това негово благодеяние.

В лично качество Бареков заслужава да оглави все пак класацията НАХАЛСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ по още две причини- той едва сега „забеляза”, че атакистите са всъщност руски националисти и то при положение, че двамата му заместници Ангел Славчев и Росен Петров са същите ( Славчев за пореден път се похвали с русофилството си в заключителното си предизборно изявление по радио К 2).

Също в лично качество шефът на „България без цензура” нападна шефа на новините на Би Ти Ви Венелин Петков заради правдивия видеоклип за срамните и добре известни публични факти от бурния ексхибиционистичен живот на Бареков ( от пошлите му изяви в пловдивска кръчма до милионерския му връх на нахалство, полято с френско шампанско). Нагло е да заклеймяваш фактите, сътворени изцяло от теб, показани и доказани с видеоматериали, в които няма грам измислица.

А още по-нагло беше, че Бареков се опита да неглижира тези факти, като се скрие зад факта, че е успял да излъже доста хора да гласуват за него, пледирайки за уважение към себе си като производна на уважението, което е дължимо на гласоподавателите по принцип.

-Нахално беше прехвалената българка от Франция Достена Лаверн още при първата си реакция на достоверните слухове за изборната катастрофа на БСП да обвини за това избирателите, които не били разбрали изтънченото й европейско послание. Опитът й да се измъкне от нахалната поза, след като проумя какво всъщност вади на показ пред телевизионната камера, не й помогнаха да заличи впечатлението от проявената наглост в стил „ този народ не ме заслужава”.

– Нахалното хилене на Сергей Станишев по време на погребението на партията му в ефира на БНТ, излъчваща пряко пресконференцията му, само по себе си беше достатъчно, за да стане част от класацията НАХАЛСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ. Не и за него. Това на Станишев не му стига. Ето защо той за пореден път се опита да употреби елементарната математика като за елементарни мозъци ( за каквито нахално определя явно собствените си избиратели) на сбора от гласовете за БСП и ДПС, въобразявайки си, че с това може да тушира унижението на червените, повечето от които са бесни именно на депесарите по места ( и на Местан в центъра) за доминиращата роля в брака, скрепен с целувката между Станишев и Местан.

– И все пак, горните прояви на наглост може и да са убегнали на позадрямалите зрители на неприличния среднощен филм НАХАЛСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ, но и без да бъде непременно буден българин всеки е подскочил от начина, по който Делян Пеевски отново надскочи всички и себе си дори. Този детонатор на многохилядни и многомесечни протести поиска извинение.

Не, не поиска да се изви, а обратното- поиска да му се извинят на него!

Читателят може сам да пренареди класацията, използвайки правото на преференция в задраскването.

34 мнения за “Кадри от неприличния филм НАХАЛСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ в нощта след изборите”

 1. Аз специално искам да поздравя традиционните избиратели на БСП, които не отидоха до урните вчера, омерзени от наглите вампирски целувки между лидерите на ДПС и БСП.
  Мисля , че заслужиха уважение с мълчаливата демонстрация на възмущение.

 2. Нямам възражения по класацията. Може би по-вярно ще е да се нарече “НАГЛОСТ БЕЗ ГРАНИЦИ”. Станишев спокойно може да носи короната “Мизерник на изборите” или нещо подобно. Едно време имаше едни леко мръсен виц, беше нещо от сорта: Защо жените не могат да паркират? Защото цял живот ги лъжат, че 15см са 23см. Аз би го разказал по следния начин: Защо БСП не можаха да спечелят изборите? Защото ги лъжат че 18% = 30%!

 3. А какво ви е мнението за поведението на господин Борисов ? Истерично и лабилно поведение е признак за определено психическо разтройство не мисите ли ?

 4. Пише се нощ(т)а. От злоба си дори си забравил да пишеш правилно.

 5. По-скоро неприличния филм трябва да се казва “Наглост без граници”, защото Бареков, Станишев и Пеевски не са просто нахални, а са нагли !

 6. Изказвам силното си възмущение от тази г-жа достена нарочно я изписвам с малка буква. Тя е същата като майка си, днес по Нова телевизия “доцент” пиргова така се подигра с миньорите от Бобов дол, че ако бяхме нормална страна миньорите трябваше да дойдат и да протестират срещу тази особа. Показаха репортаж, в който хората се борят на опашка за кило кренвирши и тоалетна хартия в магазина, за който получават ваучери и им се казва, че стока ще има само ако гласуват за определена партия в случая бсп. Същото беше и в другия репортаж пак от там, когато им се напомня, че заплати ще има само ако гласуват за бсп такова унижение на човешки същества….нямам думи и тази пиргова най-нагло заяви, че с прости хора така се говори и така се прави агитация, кошмар….Кой ще потърси сметка на такива наглеци?

 7. Тази Мадам Достена Д` Лаверн Маркиза Д`Лафонтен и Виконтесса Д` Монтен е една граовска мотика, щерка на баш-граовската комунистическа мотика барабар с калта и сламата по нея, клозетолизничката на гоцэ и ковачки (с малки букви, разбира се!) доц. мария пиргова (и тя с такива!), пред чиято плюнка и вид се вцепеняват от ужас всички отровни влечуги на планетата, с тайпана и черната мамба начело. Ма пуркуа не отбелязва този факт в династическото си аристократично родословие Мадам Достена Д` Лаверн Маркиза Д`Лафонтен и Виконтесса Д` Монтен?

 8. Съжалявам, че от Реформаторския блок толкова време не прозряха, че Кунева им носи само и единствено негативи – нещо, което и най-предубедения политически анализатор го виждаше с просто око. Изразът “А бе какви реформатори сте вие бе, когато и Кунева е при вас?” се превърна в христоматиен…
  Логично, преференцията категорично показа нежеланието на хората да приемат Мадам Yes за техен представител в Европарламента! За съжаление обаче РБ загуби заради присъствието на Кунева поне 5% допълнителен вот.

 9. Мисля, че сега е момента да се излезе отново на улицата с искане за предсрочни парламентарни избори. Имаше много хубав плакат снощи пред НДК с надпис “България каза:Орешарски, върви си!” Лошото е, че и Бареков иска същото.Така ще използва момента, а и в един нов Парламент повече от сигурно е,че ще заеме мястото на Атака. В ЕП съм сигурна, че ще е в лявата половина.
  Според мен Пеевски е накаран от ДПС да се откаже от депутатското си място заради очакваните протести.Така или иначе, един резил по-малко за България!
  Очаквах повече проценти за РБ.

 10. Г-н Инджев, освен НАХАЛСТВО, може би трябва да се добави и НАГЛОСТ! Тъй като разполагате с повече информация, бихте ли ми казали, дали Дудука е завършил журналистика и политология в “реномираното ни милициоверско училище”(или университет), където освен всичко се преподават: популизъм, наглост, дебелоочие, лъжесоциализъм и още много подобни допълнителни нАуки.

 11. Към Stefan Tchernokolev
  pontis@abv.bg

  Така е, сгрешил съм, но пък ти дори не смееш да предположиш, че съм сбъркал от незнание, а го приписваш на злобата, с каквато посягаш да ми правиш безсилни забележки,допускайки сам грешка ( “от злоба си дори си”…).
  Всъщност истинската ти грешка не в забележката ти и грешката ти, а в демонстрацията на безсилна злоба чрез това заяждане. Защото така си признаваш,че няма какво да кажеш срещу истината, която съм написал. С което ми правиш услуга- ако си в състояние да разбереш какво намеквам.

 12. Според мен върха на наглостта е изказването на майката на Достена, т. нар. доц. Мария Пиргова.

  Та тая дърта комундела заявява, че директният предизборният натиск над миньорите от Бобов дол, ескалирал в лишаването им от храна, за да гласуват за БСП не представлявал нарушение!…
  Това бил естественият начин, по който се води предизборна кампания “на езика на миньорите”.

  Ако това не е върховна комунистическа наглост и безсрамие…

 13. В сряда , когато всички мушмороци ще са в сградата на Парламента , трябва да сме там и да ги държим вътре ,докато не подадат оставка .
  Иначе можем много да си пишем да обсъждаме и възмущаваме , време е за категорично решение в съвсем кратък срок!
  Не трябва да се изпуска психологическият момент!

 14. Нахалство, нахалство, колко да е нахално… Нали “мъдрият” български народ му е “гласувАл”, ‘що пък да не е нахален. В тази връзка предлагам малко да обърнем дискурса на нахалството. Без всякакво извинение аз квалифицирам гласоподавателите на това ренде за истинските нахалници в случая. Избирателите Му ореваха орталъка, че не смогват да се справя с живота си и отговорностите му защото нямали зъби, таблети, космически совалки, уютни казарми и топла чорбица /от които придобивки се жизнено нуждаят/. Рендето им ги обеща и те Му гласуваха. Дотук -добре. Пропуснаха избирателите Му да забележат, че всъщност и те, и децата нито имат образование, нито имат професии, не Му ги поискаха и той не им ги обеща, поради което Го избраха. Понеже Той няма да им даде нищо от обещаното, тези “мъдреци” ще продължат да “взискват” и да се оревават. Всичко това на наш гръб. По-голямо нахалство – здраве му кажи.

 15. Искам да споделя – моя приятелка, твърда привърженичка на ДСБ, гласувала за ГЕРБ. На моя въпрос как е могла да направи това, тя ми заяви, че най-силно искала да се натрие наглия нос на плъха Станишев, а по-малко я интересува дали Кунева ще иде в Брюксел или не. Така било по-вероятно да има предсрочни избори, а тогава вече ще се гласува правилно.

 16. Любе веднага да върнат парите на наш Волен! За пет с’тинки не му свършиха работа, пък и сега ще го закъса с парите.

 17. Достена Лаверн е протежирана от БСП-шамана Валентин Вацев, с което червения старец иска да докаже елитарност пред онези български комуноиди, с неизтощено от ленинови догми въображение и позапознати с някои разкрепостени френски нрави, предизвиквайки провинциалната им завист.

 18. 70 god. stradame ot GRUBITE greshki na chervenite , a sega i burekov !! DO KOGA ???!! Nahalni sa, a ama nie sme mijiturki !! Ovtzi , koito chakat samo da gi doiat !!!

 19. Мръсницата столетница и нейния син станишев бяха добре ‘изработени’ отзад от ДПС – каква ирония, каква ирония – ще си спомнят ли 1987-88.

 20. Г-н Инджев ще се възползвам от преференциалния си вот в класацията “Нахалство без граници”, но преди това ми позволете да прибавя още един заслужил деец: агет павел-владимир зидаров-лютви местан. Защото е неестествено да се разделят близнаци. Спомням си целувката на дмитриевич станишев и местан и се запитах. Кои са те? Ретроспекцията продължи. Целувката на брежнев и хонекер, целувката на живков и брежнев и тогава дойде отговора: комунисти-депесари=пролетарии-братя. Въпреки това дебело задрасквам №3. Добрите неща за България започнаха. Постигнатият % на РБ е добър и осигурява влизане в НС. Следващата крачка е парламентарни избори тази година и влизане във властта.Бог с нас!

 21. Свидетели сме на поредните гаври на управляващи и проектоуправляващи.И не само от изявите им по медиите, а и по начина, по който се оказват в управлението.Не само бобовдолските миньори са подложени на толкова долен натиск.Тези, които гласуват за ДПС, на практика са оставени без възможност за избор.И там натиска е огромен.Не случайно най-омразния човек в България е от ДПС.Според мен тази партия е основния лост на задкулисието.Уж победител в тези избори, Борисов май договори на кафе, ДПС да не прехвърля гласове на БСП, както са правили друг път.Мисля, че това е една от причините БСП да е с толкова нисък процент.ДПС просто ги пусна от високо без парашут.А какво ще получат в замяна?Скоро ще видим.

 22. Бакалските сметчици на Станишев дори не се оказаха верни след обявяването на крайните резултати. РБ+Герб>БСП+ДПС, с малко, но ФАКТ. Така че издребняването с цифрите удари Сергей като “нумеранг” (нумерологичен бумеранг, сиреч). ОСТАВКА!!!

 23. Въпреки всичко, вече няма да гледаме депресивно-онанистичната физиономия на Сидер Гнидеров по софииските булеварди.

 24. Споменаване имената на червените боклуци е много точно и според мен баланса им тотално изби.Убеден съм,че този път номерата им за манипулиране на вота нямаше как да се получат.За първи път когато са втори във временното класиране,колкото повече наближаваше крайното класиране разликата с първия непрекъснато се увеличаваше.Според мен,за това много допринесоха,разкритията на Нова телевизия преди вота(браво на четвъртата власт).Ако само за миг си представим, че може да се гласува електронно и 2,5 милиона истински българи,работещи в чужбина гласуват,какъв резултат ще се получи.Всеки може да го пресметне по процентите на гласовете за партиите подадени в чужбина.

 25. Гласувам за предложението на г-н Огнян Георгиев. Май вече му дойде времето!!!
  ОСТАВКА!!!

 26. Тези избори са вицът на десетилетието.
  Само едно ще кажа: “номер 15”!

  Поздрав за всички любители на пролетариата (а никой не обича така, както комунист обича пролетариата… освен вампир както обича кръвта):

  “Запомни едно: хип-хопът мьи е много по-добър от хип-хопа тчуй!”

  ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!

 27. До ASENSI:
  А сега, моля опитайте се “само за миг да си представите”, какъв резултат би се получил ако “разкритията на НТ бяха тиражирани в дните преди изборите, по същия начин, със същия хъс, със същите внушения, както “аферата Костинброд”, със същото енергично участие на полиция/жандармерия и “независима” Цацаратура?!
  Опитайте се също така да си представите колко гласове щеше да има за мазния дудук ако 2-3 дни преди изборите НТ /или някоя друга/ беше завъртяла клипчето, в което пловдивският “защитник на бедните, слабите и онеправданите” се къпе с шампанско, в компанията на мутри-бизнесмени, както и онова, в което пременен с боне и престилка, пече кебапчета срещу цигански гласове /по възможност с подходящ злостен коментар, като за “националисти”/?
  Как Ви се получи прогнозата?

 28. Каква Европа, какви пет лева след като през 21-ви век в европейска държава се разнасят чували с бюлетини и почти цял ден ЦИК не може да преброи по-малко от 1% от протоколите. Къде са гласовете на българите, живеещи в чужбина? Или за тях е само привилегията да пращат в България само повече от 2 млрд. долара годишно.

 29. @ПАВЕЛ ТИНКОВ А на практика се получи тъкмо обратното:По всички”национални”,”наднационаолни”и всевъзможни кабеларки, непрекъснато ни се натрапваха гадните муцуни и слъзливите т.н. “платени репортажи” на Дудука и Болен Лидеров(българското фюрерче с руска закваска). Но тези избори показаха и още нещо на тези, които хленчат, че нищо не зависи от тях и че нямало за кого да гласуват. Изборът за евродепутат на Светослав Малинов показа, че от всеки от нас зависи дали трябва да му се гласува доверие. Аз лично съм горд и доволен, че и с моят глас съм допринесъл това да се случи.

 30. Към Здравка: Не е възможно г-жа Здравка тази Ваша приятелка “твърда привърженичка на ДСБ” да е “гласувала за герб”. Какво остава тогава за меките привърженици на ДСБ( ако въобще е възможно да има такива? Ако това, което казвате беше вярно, досега от ДСБ нямаше да има и помен, а ДСБ не само, че не изчезна, а са гръбнака на РБ-СПАСЕНИЕТО на БЪЛГАРИЯ.Вие просто бъркате приятелство с интриганство и принципност с двуличие.

 31. Всъщност, Борисов започна да се държи доста агресивно, след като се разбра, че печели с доста голяма разлика. Отбранителната позиция е забравена.
  Да, не е толкова нагъл като Пеевски, Бареков и Пиргова/Лаверн.
  Тия последните, най-вече майката, се държат сякаш сме 80-те години. Като гледам празния магазин и скандалите пред витрините, вероятно в Бобов дол е факт.

 32. До г-н STEFAN TCHERNOKOLEV
  Да вземете да си преговорите малко българската граматика, особено в частта как се членуват съществителните нарицателни имена от женски род, завършващи на “щ” и “т”, вместо да правите забележка на г-н Инджев.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.