Млади шегаджии в БСП подритват столчето под краката на столетницата

За външни лица не е тайна, че за БСП първи април никога не свършва. Но изборите за европарламент помогнаха и на някои незрящи вътрешни хора евентуално да прогледнат – някои дори изпреварващо, поради което просто не са отишли да играят отново ролята на електорална патерица за столетницата, която пуска на предна линия млади лигльовци за умиление на собствените си възрастни избиратели.

Слухът, че кандидатът под номер 8 в листата на БСП Александър Симов е получил много преференции и е на ръба да бъде избран, се оказа активно мероприятие за замазване на срама от избирането погрешка на знаменития “Любимец 15” Момчил Неков, пише OFFNews.

ЦИК оповести официалните резултати от изборите и имената на кандидатите, които са получили значим преференциален вот. Сайтът OFFNews припомня:

„В БСП такъв имат четирима души.

Първи е щастливо попадналият под номер 15 в листата на БСП (също с номер 15) Момчил Неков. Той е събрал 8,05% преференция. Втори е председателят на партията Сергей Станишев с 6,61% преференция. На трето и четвърто място са Илияна Йотова и Георги Пирински, които имат под 5%.

Слухът за преференциалното избиране на журналиста от в. „Дума” (членът на „Русофили” и на младежката организация на БСП Александър Симов, популяризиран както никой друг гастрольор в телевизионните студия на водещите по гледаемост телевизии в България, откакто Орешарски е на власт, което е една от най-перфидните форми на политическата корупция у нас- бел. ivo.bg)тръгна от негови приятели. Те твърдяха, че са броили протокол по протокол качените в ЦИК документи и изкарват много близка до нужната бройка преференции.

OFFNews получи потвърждение от средите на Левицата, откъдето няколко души потвърдиха, че социалистически младежи броят протоколи и според различните сметки бройката варира между 25 и 27 000 преференции.

Самият Александър Симов коментира пред OFFNews новината многозначително. Точните му думи бяха: “Така ми казват хора от пресцентъра, но още не смея да се зарадвам.”

Малко по-късно Мая Манолова опроверга тези твърдения.

Още по-късно, т.е. днес, се потвърждава старата новина, че от другарите с болшевишката налудност в изказа могат да се очакват всякакви подигравки с публичността.

Защото са болшевики, които се представят за социалисти.

Междувременно въпросният Симов, който искрено се зарадва колко го харесвали избирателите и как били на път да го пратят в Брюксел (и сподели тази радост в интернет), изстреля картечен откос в гърба на своя благодетел Станишев с демонстрация на задоволство, че връстникът му Момчил Неков прецаква лидера ( по технически причини) и се кани да му ритне столчето в листата партийните номади по пътя към Брюксел.

Не се наемам да предричам на Симов бляскава кариера с прегризване на лидерски гърла. Но при цялата условност на сравненията не мога да не припомня, че Ленин си отглежда Сталин ( който ускорява сифилистичната му смърт ) ; Сталин си храни и пои Хрушчов (който му танцува на гроба след като му е танцувал на много среднощни запои); Хрушчов приютява в пазвата си едрата змия Брежнев ( който му спретва класически преврат) и т.н.- чак до заговорниците срещу Живков и войната на Станишев с политическия му бащица Първанов.

 

Нищо ново не очаква и отново проваления на избори Станишев, който очевидно не е внимавал в час по история на КПСС и слугинските и партийки. Вероятно се е надявал, че си подготвя лоялна млада смяна. Всъщност тя си остава известната от болшевишката пропаганда Млада гвардия ( уж предана на партията до смърт,добре обучена от предшествениците си кръвожадна банда млади властолюбци ). Тя ползва гърба на лидера за кариеристично катерене по него, за да го докопа за гръкляна.

20 мнения за “Млади шегаджии в БСП подритват столчето под краката на столетницата”

 1. Купили неграмотни цигани и хора с 4 клас образование да си пускат гласовете за тях..ама не им обяснили ,че трябва да задраскат номер 15 за партията и след това другия номер 1 под ,който е бил листнат Станишев..или поради високата си интелигентност бесепарския електорат не го е разбрал….За кашмер са БСП..Това е истината….Или Станишев е толкова не харесван и за него никой не е гласувал ..или как иначе ако не с купен вот си пускаш гласа за БСП и след това пак задраскваш номер 15 в бюлетината за кандидат евро-депутат без никой никога да е виждал въпросният кандидат -депутат ..Нали все пак ако гласуваш за БСП трябва да харесваш и лидера на партията…
  Ше теглим заеми да даваме пенсии и надбавки,ще плащаме на тролове да спамят в форумите колко сме велики,ще купуваме гласове..ще пускаме компромати,ще нагласяме вота с манипулации като с това в Констиброд…Не става така господа комунисти…Доде не спечелите изборите с кръв ,пот и сълзи вашата партия никога няма да я бъде..Никога…
  Един луд застреля спец полицай и рани други трима..виновни няма,виновни бяха хората ,които били правили снимки на апартамента на въпросния луд на предния ден..ПОЗОР
  Пуснаха 10 хиляди бежанци през границата да идва след това спасителя Йовчев на бял кон да вдига огради и да бори престъпността ….До кога бе боклуци ще се мъчите така да мамите народа ,евтинко…Как си мислите че няма да си го платите…

  И поради всичко написано съм абсолютно солидарен с хората скандиращи червени боклуци !!!! Защото вие сте точно това и нищо друго….

 2. Страхотна статия.Кратка,ясна и исторически точна.Наистина в БСП расте млада кръвожадна смяна.Амбициите са безогледни,а интелектът посредствен.Дано да намалява все повече политическата им тежест.Това ще е добре за България.

 3. В компартията всички генерации са кръволоци – в България още от 1923, а в света – от още по-рано.

  Няма как да се очаква толерантност, извисеност на духа и прочие ренесансови ценности от индивиди, оскотели от пиянство и мързел и озлобели от духовна и материална нищета.

 4. Станишев само си мисли, че си отглежда млада гвардия ,която да го “наследи”. Но резултатите от евровота навеждат на други изводи – СтанишеФ наистина си отглежда “наследниците”, и тези “наследници” се наричат – ДпС.
  Станишев се надяваше, че след цяла година кретане на “кабинетЪт” Олигархски, подкрепата на БКП ще нарастне, и заради това огради парламента със стоманени огради , само и само да ДОКРЕТА до 25.5.2014г., без да чуе нито протестиращите, нито “електората” си, НИКОЙ!
  Сега на тези избори СтанишеФ видя най-сетне този който ще го наследи, защото НИКОЙ “парламент” и “правителство” НЕ може да оцелее зад ЖЕЛЕЗНИ СТЕНИ, дори и БЕРЛИНСКИ да са ТЕ!
  Сега станишеФ видя , че зад БЕРЛИНСКИ СТЕНИ може да получи само доГАНюфски “наследници”!
  При поредният римейк на не подобието на “избори” ала “Бай доГАНю прави “избори””!!!…..

 5. На столчето на станишев отдавна му се клатят краката.Дончева направи отделно движение, първанов партия, отдавна и други от най-близкото му обкръжение се изказва против него,или против моника, която си назначи приятелките от фризьорския салон на високи позиции.Не случайно сигурно, едната е с прокурорско обвинение тъкмо преди изборите.Мисля, че следващия масов протест ще бъде , ако Станишев се кандидатира за еврокомисар.А Сашко явно го готвят за “велики” дела по подобие на бареков.

 6. Аз мисля,че 15/15 беше някакъв ход на Станишев/на пресконференцията ,след края на изборния ден на няколко пъти дебело подчерта, че много са важни преференциите за резултата от изборите/обслужващ негови стратегически цели.Ход,който му изигра лоша шега, защото беше използван за предупредителен /засега без жертва/атентат,организиран и извършен от вътрешно партийната опозиция.

 7. Иво,
  С твое позволение бих искал да използвам форума като информационна камбана на предупреждение за продължаващата опасност от геополитическото преориентиране на България. Струва ми се, че се зарадвахме преждевременно. Всички ние, подкрепящи европейският избор разсъждаваме и с категорийте на свободния демократичен свят. Но дали така разсъждават тези, които упорито ни тласкат натам, на изток!? Извинете ме за цинизма, но какво става „по дяволите“? Вече четвърти ден от нашата „победа“, а имам чувството, че ние всъщност сме загубили тези толкова важни избори. Скъпи приятели! Огледайте се! Та те орките си продължават своя поход към Евразия! Продължават с интервютата си по корумпираните Бг медий. Продължават с изявите си в противопоставянето и неглижирането на всички предупреждения, решения, писма и т.н. на ЕК по отношение на газпромовския проект. Продължават с агресивното си и арогантно поведение в българският парламент, като не малка част от нападките, обидите и циничните квалификации са пряко адресирани към ЕС. По националното радио „управлявано“ от лицето Р.Янкулов, непрекъснато се “ лее“ позицията на предателите на бг интересите и проводниците на газпромовските такива, Коюмджиев и Ерменков. Други втръснали ни до болка комунистически пропагандатори като Стр.Ангелов, А.Симов, Лаврен и др. подобни „млади здрави сили“ са непрекъснат обект на млади репортери и репортерки по темата „защо загубихте, как загубихте, какво ще правите, как ще изплувате, какво първо ще предприемете“ и т.н. Много интересно, няма що! Имам чувството, че тяхната предизборна кампания започва отново, или вероятно не е спирала! В един момент, човек си мисли, че те, орките са спечелили. По националният „канал 1“, вчера интервюираха в едно доста пространно интервю, небезизвестният Симеон Пешов (Главболгарстрой). Вероятно за лицето Вяра Анкова, въпросът с „потока“ е решен и сега единственото, което ни интересува е конкретното му физическо реализиране. Като цяло, поведението на „победените“ комуняги е весело, бих казал дори приповдигнато, оптимистично и още по-агресивно спрямо политическите си противници. Очаквам съвсем скоро да започнат да бият „гербаджийте“ направо пред ТВ камерите, а хората на РБ да бъдат публично линчувани и политически забранени като Бг „десен сектор“. Затова аз питам, „Какво става, какво става по дяволите“???Къде ни е победата???
  Моят личен отговор е, че нещата са много, много по-сериозни отколкото си мислехме! Реално операцията финансирана и планирана от Кремъл е предвиждала и такъв сценарий – сценарий на „загуба“ на евроизборите. И какво от това!? Продължаваме! Сигурно това е командата подадена от Москва! Затова ми се иска да извикам: Хора, те продължават! Орките отново са в атака! Не се отпускайте! Ако не искаме една сутрин да се събудим евроазийци, трябва да се защитим! Как? Ами така, като ударим и ние! С цялата си мощ, с цялата си сила. Иначе няма да има Европа, за нас, за България! Приятели, събудете се!!! Те пак са тук!

 8. Красиво Иво, много красиво! Слава на Бога, че те е дарил с такова слово!!!

 9. По повод преференцията за Любимец 15 ще цитирал Найо Тицин ред Нова телевизия: “Така става като си напазариш неграмотници”. Както казваше радио Истанбул през 1955 г.:”Бир майтап Дворжаксън” /предстоеше изпълнение на “Хумореска” от Дворжак”/.
  Не съм привърженик на ГЕРБ,не харесвам стила им и лидера им,който ми простее.Обаче ги предпочитем пред БСП точно толкова ,колкото според Огледалцето от стената Снежанка е по-хубава от Злата мащеха – т.е.хиляда пъти.Ще завърша с един известен епизод от историята на българския футбол. През тридесетте години на миналия век Испания бие България в Мадрид с 13 на нула.Водачът на отбора изпраща телеграма в България: “Загубихме с 13 на нула.Причините – силният вятър и високата трева”.Ако екстраполираме тази случка към днешната политическа история на страната ни,когато електоралния резултат ГЕРБ – БСП е вече 9 на нула,остава да пожелаем на г-н Станишев да остане начело на партията си /нещо,което, както изглежда той смята да направи/ и когато резултатът стане 13 на нула да обвини силния електорален вятър и високата електорална трева.

 10. Стволовите комунисти , като стволовите клетки са много интересни с поведението си .
  Забележете движенията , мимиките и въртенето на очите на Страхил Ангелов ,Корнелия Нинова , вечния Пирински въобразяващ си , че е дълбокомислен , сега изгря и Момчил Неков и други и други …….заразени с партизански патос.
  Когато ги наблюдаваш тези се забелязва , че са различни от нормалните хора , може да ти се появи изприщване , задух и смяна на канала ,основен показател за тяхното базово комунистическо качество е масовото им одобрение от възрастните комунисти и пенсионерите пролетарий.Техните въздишки и възклицания от възхищение по тези екземпляри са гаранция за стволовото им комунистическо качество.

  Това са донорните базови екземпляри комунисти , от тях се развиват рецидивните отводки като Жаблянов , Пиргова, Волгин , прасето Саш ,Кутев, и разбира се Станишев .Когато преди 10 години Първанов го парашутира на поста той беше като горните стволови върти очи енгилъци .Но днес е стабилна ,понапълняла вече болшевишка деградация от високо качество .
  Развилите се до такава елитна степен на болшевизъм , много ценни екземпляри на БСП , са с разширени способности .А именно , те имат повече активни зони за куплиране от редовите комунисти.Тези зони са така развити , че вече може да се съединяват , с всякакви политически отпадъци и долннопробна измет,като фашизоидната група сидеровите разбойници , етническата група с примес от увеличаващ се брой еничари , кашата от цензурирани финансово, управляеми хамелеони……. и още какво ли не като ,Иваниколовите –Явордачковци.

  Явно на нашата територия виреят добре не само маслодайната роза ,но и комунистическото дебелокожие и безпринципност , което за разлика от розата ни носи голяма вреда и за което все не можем да намерим пестициди за да го унищожим !

 11. 15/15 – няма друг такъв “европейски” филм 🙂 )))))
  А може тъкмо Симов да е изритан от “преференцирането”, заради объркването на сметките от №15…

 12. Страхотна статия и споделям напълно опасенията на ranger. ТЕ СА В НАСТЪПЛЕНИЕ! Вижда се насякъде, последното, което чух, че новата пловдивска църква е в почти руски стил и съответно една част от градежа е изпълнен или по проект на някакви РУСНЯЦИ! А, и даже се нарича Св. Николай… Май и на мен, на стари години, ще ми се ноложи да бягам от България, не искам да завърша живота си в “лагера”.

 13. В подкрепа на ranger бих добавил ,че виждам една “опълченска” мобилизация на русофилите в България, главната задача на които днес е да забавят кой с каквото може новите избори . Целта на това забавяне е в рамките на следващите месеци руснаците да докарат тръбите за газопровода на наша територия и да започне монтажа на същите. При това монтажа на сушата ще изпревари този в морския участък.

 14. г-жа/н ANTICOMM, това НЕ анализ, това са само констатации. Няма анализ нито за причините за отлива от ОДС, нито за разцеплението, правят се само някакви препратки към 1934г., които едва ли са много уместни.
  И, какво според г-н Дойнов би трябвало да е “демократичното” отношение към тоталитарната БКП? Спрямо нейните симпатизанти , като към отделни граждани, трябва да се спазват техните човешки права, но спрямо “партията” им , която при това , освен всичко друго е клон от чужда държавна НЕдемократична доктрина, как трябва да се подходи?
  Демократично?
  При това “вождовете” им са просто чужди наемници, които издигат кухи популистки лозунги , водещи до пълна лумпенизация и нямащи нищо общо с действителността , както приказките за децата. Но този път кремълскитте “народни” приказките са за “възрасни”, разпространявани от БКП(большевишки кремълски приказки).
  А когато приказките НЕ се сбъдват,и няма КАК да се сбъдват, следва ТЕРОР към наивниците ,които са ги взели за “реалност”!

 15. Баси Сибаните Пидараси или Българо-Съветските Понсори ги правят тези изборни мушии с нашите парици, затова ни преследват Паронемията и Мангизолипсиса…Трябва пълна конфискация на коМ.фискала. И партията, която нарушава забраната за купуване на изборен глас да се дисквалифицира с отпадане от участие в следващите избори!

 16. “За външни лица не е тайна, че за БСП първи април никога не свършва.”
  Възможно най-доброто начало на статия, г-н Инджев!

 17. Ranger e много прав, но според мен – не съвсем.
  Защото:
  – Евразийските орки са в подем, но но не от май 2014г., а отпреди доста години;
  – Аз не познавам дори един проевропейски българин, който се радва на изборната “победа” постигната на 25.05.2014. Но на такава се радват орките;
  – Не виждам обективна причина да бъдат бити “гербаджийте” направо пред ТВ камерите, защото орките не се бият помежду си.

 18. Коментираме случая 15/15 и 13/13 – поредното доказателство за тъпия, чугунен електорат на комунягите,
  с подигравка. Да видим как стоят нещата при нас, образованите, умните, красивите. Гласувалите за Реформаторския блок са 144 532, за Синьо единство 10 786. и сбора от гласовете им е 155 318, или това вкарва 2 ма депутати в ЕП. С каква съвест водиш кампания, агитираш хората да гласуват за теб, като знаеш предварително, че гласовете
  им са загубени. Каква е разликата между чугунените глави и тези които отмятат квадратчето 9 и го пускат
  в кошчето за боклук ? Това е поредния провал на Надежда Нейнски. Като се почна от прогонването на хиляди седесари, като председател на СДС, извинението й за управлението на ОДС ( най-успешното реформаторско правителство от началото на прехода ), неучастието в парламентарните избори и в резултат–парламент без истински десни депутати, та се стигне до сегашната ситуация. Проба, грешка, грешка, грешка, грешка до пълната победа на евразийските сили.
  Със съсела станишко, могат да се състезават по провали и гафове. И какво излиза, че синята кукувица е по-вредна
  от червената.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.