Очаква се южен потоп от подкупи на българския корупционен перон

          Континенталната загуба на социалистите на парламентарните избори доведе до логични социалистически оставки по места.

Председателят на Унгарската социалистическа партия Атила Мещерхази подаде оставка днес, след като партията претърпя тежка загуба на ( националните и) европейски избори и остана трета политическа сила в странвата.

Нещо повече, Мещерхази се отказваи от поста парламентарен лидер на партията.

Пръв се оттегли по подобни причини лидерът на Испанската социалистическа работническа партия Алфредо Перес Рубакалба. Последва го министър-председателят на Белгия Елио ди Рупо, също провален на изборите социалист.

Къде сме ние по този показател?

Тукашните социалисти си имат началник, който се кланя на Монумента на окупационната червена армия (МОЧА) в деня на Европа, където участници в сборището горят европейското знаме, но Станишев, най-висшият европейски социалист, така и не се разграничи от тази символика. За него победата на Червената армия над България е по-висша ценност.

Лидерът на българските и европейските социалисти демонстрира ясно, че се бори за гласовете на русофилите в България и сега не му достига един глас, за да се реши да постъпи като съпартийците си в споменатите по-горе европейски страни. Това е гласът на Путин, който явно още не му е наредил да си ходи от върха на БСП.

Същевременно Путин обира овациите на крайните националисти във Франция на победилата там Марин Льо Пен, за която руският президент е съмишленик в борбата за „съхраняване на християнските ценности”. При това Франция изобщо не е освободена, а окупирана от Русия през 19-ти век и през втората световна война се оказва освободена от американците ( ама наистина, а не като България, окупирана от СССР).

Пълна каша!

Българските социалисти си падат по Путин, който им размахва пръст за недостатъчното старание да се хвърлят с кирките да копаят трасето за „Южен поток”, докато европейска Франция дава пример как се печели днес симпатията на Кремъл: с откровена ксенофобия и расизъм, обявени за „християнски ценности”.

Понеже се оказа, че кресливите пазители на този вид „ценности” нещо го закъсаха на изборите тук, ето едно откровено обяснение за това как точно действа Русия за прокопаване на своя „Южен поток” през България.

Най-напред ни плашеха с танковете. После дойдоха танкерите. А сега нахлуват направо с влакове.

Казва го не друг, а Валентин Вацев, бившият съветник на Жан Виденов, който няма как да не знае и за влаковете с руски горива, които минаваха контрабандно през България и се изливаха в огъня на югославската война, като част от огромните отчисления от това системно нарушаване на югоембаргото останаха тук и формираха българската организирана престъпност.

На въпроса на колегата Стойко Стоянов от сайта „Фактор” кой все пак е тайнственият кукловод на държавната власт” в България днешният университетски преподавател Вацев отговаря :

„- Не знам, можем да гадаем. Това е нещо като държавен комитет или парламентарен комитет, който на първо място гарантира реализацията на българо-руските икономически отношения и спогодби. Там има за изпълнение една основна задача и те даже не я крият – целта е изграждането на „Южен поток” и сме все по-близо до техническото начало на старта на този проект. Буквално, ако следващите 45 дни някой не събори това правителство, после и с ядрени удари „Южен поток” не може да бъде спрян. Да не забравяме, че противниците на този проект са два вида хора – едните са идейни американисти, които смятат, че руската тръба ще озлочести България, а другите – просто се сърдят, че не са поканени. Няма съмнение, че от Русия са се задали няколко влака претъпкани с пари. Тези композиции някого ще позлатят, а други ще бъдат размазани от тези пари.”

 

 
 

10 мнения за “Очаква се южен потоп от подкупи на българския корупционен перон”

 1. Ами, да не чакаме тези 45 дни да си минат ей-така.

  И без друго закъсняхме драматично със прогонването на това мъртвородено правителство.

  Да помогнем на Орешарски да падне!

 2. Сегашното бутафорно лансиране от путинщината на християнските ценности, естественото право и др. ценности за истински десния човек от юдеохристиянската цивилизация има стари традиции в историята на руско-сесесерското мамене и лъготене на света. Джазът? Ами, точно когато вече става ясно, че без американска помощ непобедимата и легендарната я е закъсала, следва директивата да се прави ударно сесесерски джаз. Леонид Утьосов е избран за дезинформацията. Спират в ПРАВДА известията за маймунско-капиталистическата природа на джазовата музика като вреден и упадъчен вид империалистическо изкуство, а в ИЗВЕСТИЯ пък спират правдите по тази тема. Тов. И.В.Сталин нарежда да се проучи възможността за дискретно турне на Утьосов в САЩ. Не се получава, но уйдурмата е ясна- “а бе, какви болшевики и комунисти в Москва-да си кажат наивните американци- че те хората бичат джаз също като нас!” Та и сега. Но е малко по-сложно. Тогава с джаза “МЕЙД ин СССР” се цели като таргет група най- ангажираната с външнополитическа отвореност и интерес към света част на американското общество. Сега (освен атакоподобните еврокретени тук и там!) кремълската пропаганда се цели и в нормално консервативната и отвратена от ексцесите на “политическата коректност” и “мултикултито” част на западните общества. Т.е.- в хората с моето мислене, но с имена Джон,Ханс, Жан, които традиционно гласуват за републиканците, християндемократите… виж, Жан за кого гласува- хич не го знам, то Франция се управлява от различни видове левица, казвал съм го.
  Та по-отвратителен от тази путинска пропаганда може да е само кошмар на сънуващия шведска тройка със сесесерските гадюки марыя пыргава и нына дьюльгэравна. Ха-ха-ха-а, нещо съм в настроение!

 3. руснаците са силни в даването на подкупи, много българи, особено политици пък са силни във взимането им (предпочитат ги рублите в особено големи размери), така и се получава този уж ‘братски’ ‘симбиоз,’ ако мога да заимствам от мъдростите на ‘товарщ сергей стнишевич.’

 4. В момента в който Южен поток бъде свързан със съществуващата българска газова тръба, руската армия ще навлезе в Източна Украйна.

  Европа ще бъде заставена да избере дали да намери алтернативен начин за доставка на газ или да легализира изграденото по Южен Поток.

  Ако се наложи, сухоземното трасе може да се пожертва и да не бъде изградено. Така хем Европа ще “спре” Южен Поток, хем основната му цел ще бъде изпълнена – Украйна ще бъде заобиколена.

 5. До Стамбо:
  Най-хубавите съветски лозунги по повод на “Джаза”, които съм чувал са:
  “Сегодня джаэ играеш – завтра Родину продаеш!” и “От саксофона до финского ножа только один шаг!”

 6. Марина Льо Пен, за разлика от баща си, достоен французин, парашутист и ветеран, се присламчи към руските куфарчета (или влакчета) с пари. Голямото разцепление във Фронта (и оттеглянето на стария Льо Пен) беше именно защото той не можа да понесе,че 1/2 от субсидиите за Фронта се оказа, че идват от Москва. Та не само РъБъ има проблем с рАЗИЯ. Лошото е, че патокът минава през нас, не през Франция. И че Орешарския и Станишев са наши, а не френски политици. И сценариите на “стамбо” и “иван” наистина са много тревожни. Повече и от “кухненската” информация на др. Вацев, който днес е сред сърдещите се че не са поканени на савецката копаня с газпромовски цвик. И затова от време на време изквичава по някоя истина, въпреки закона за омертата.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.