Бареков и Сидеров в руската мутрьошка

Въпрос за следизборна кръстословица:  руска дървена консерва.

Отговор: мутрьошка ( обикновено е лъскава, лакирана, шарена и освен като сувенир без практическа стойност служи също за символ на многопластовите руски изненади).

Никога не знаеш какво ще изскочи от нея- в Крим изскочиха например маскирани и безмълвни същества, които се самоотрбраняваха с кораби дори без никой да ги напада, а после се “оказа” , че били руски войници. Изненадаааа!

 

Бареков, който предизборно се време във вярност на пролетариите ( засега само в България), сподели тъгата си по комунизма и предложи реставрацията му да бъде скрепена с възстановяване на задължителната казарма, днес пак обърна палачинката и този път пожела да става консерватор в европейския парламент.

 

Представям си хералдическия му знак ( зер консерваторите в европата имат аристократично потекло). Нещо като ревящ Бареков в лъвска поза, закичен с дудук, върти на скара кебапчета с нахлупена до ушите палачинка.

 

Този човек не се посвени да се идентифицира с Левски, разнасяйки го рекламно на гърдите си като да е някой терорист от рода на Че Гевара, а собствената си доволна физиономия щампова на детски тениски и се снима с ощастливените с този политически кич дечица.

 

Понеже Борисов (неофициално) го титулова като презерватив, Бареков си хареса символиката и в деня на евроизборите раздаваше на слисани българи това приспособление за намаляване на раждаемостта, а своята многократно самопохвалена ученост доказа с разпращането на електронни съобщения по случай празника на българските букви 24 май на латиница ( и беше най-после глобен за нарушаване на закона в деня за размисъл преди изборите)

 

Бареков направи консервативната си заявка в множествено число. Това автоматично означава най-малкото, че и двама му заместници Росен Петров и Ангел Славчев ( Че) също са преоценили досегашните си левичарски забежки. Освен ако всъщност техният партиен вожд вече не говори за себе си като за „ние”, както говорят монарсите и някои техни имитатори в едни болнични заведения.

 

Защо обаче най-новият продукт на кремълската мутрьошка ( която си е вид дървена консерва) да бъде упрекван в ексцентричност, след като прототипът му Сидеров по същото време участва във възраждането на комунистическия интернационал под формата на сборище на европейски крайни националисти, поставили се в услуга на Путин и неговия евразийски вариант на руския експанзионизъм. Австрийският „Тагесцайтунг” споменава като частник баровеца от Ямбол, доказал склонността си ругае френски дипломатки, да замеря белгийски сервитьори с тапи от шампанско и да стреля магистрално срещу невъоръжени сънародници. Така че Сидеров е бил компаньон на разни повехнали европейски човекомразци, мнозина от които издънки на свелото ( от гледна точка на антисемитските погроми, кладите на инквизицията и други отблясъци от онова време) средновековно минало.

 

Сидеров и останалите съзаклятници, изповядващи преклонение пред новия кумир на техния интернационал Путин, се събрали тайно край Виена преди няколко дни, за да обсъдят как да се борят срещу гейовете и вразите на християнските ценности. Масрафът платил виден руски олигарх, а неофициален вожд го играл руският идеолог на евроазиатщината Александър Дугин.

 

Понеже сбирката е била силно засекретена ( така казват цитирани от вестника участници в нея), подозирам, че са вършили обратно на заявената от тях твърда ориентация срещу гейовете. Вероятно именно по тази причина не са поканили раздавача на презервативи Бареков- щяха да се издадат!

11 мнения за “Бареков и Сидеров в руската мутрьошка”

 1. Тъкмо си мислех вече, че Путин е пратил Сидеров да кОпа в някоя руска мина злато, че много рубли опоска без резултат последно време, а то гледай го – тайно си шарел из ОМРАЗНТАНА нему Европа. Повече от седмица не мога да го видя – дори и къркан вечер по Раковска не се мярка. Затъжих се! 🙂

 2. Г-н Инджев , и друг път съм писал , че троянският кон е ДЪРВЕН! Той си е древна антична МуТРЬОШКА, използвана за скрити цели от данайците!
  Така че , г-н Инджев, използването на дървени консерви е многовековно. Преди троянски кон, днес мутрьошки.
  НО Путин надмина всички той изобрети , заедно със своите большевишки слуги, троянски мутрьошки. Вярвам , че всеки ще му признае “авторството” над съвременният вариант на античният троянски кон???
  НО едва ли някой ще поиска да си “купи” ,като “сувенир”, от това путинско “изобретение”!
  НИТО ние , нито ЕС!

 3. На всичко това му се казва
  С В И Н Щ И Н А !!!
  На ход е природонаселението…

 4. НЕШКА ИМА ГРЕШКА

  (Често става пешка)

  Какво ли не се приписва вече на Ванга? И то по най-безочлив начин!

  Оказва се, че в миналото “пророчицата от Петрич”, както я наричат нейните безбройни говорители, е предсказала дори появата на… николайбарековата партия България без цензура.

  Това се твърди категорично от Нешка Робева, която далеч преди началото изборната кампания обикаляше страната заедно с Николай Бареков, и със своята танцувална група подгряваше неговите речи пред населението. Ето как бившата световна шампионка по художествена гимнастика прави своето поредна салто:

  – Николай Бареков за мен е като внук на Ванга! Затова и спрях да подкрепям БСП – той е по-добър! Ванга ми предсказа (лично на нея!?) неговата поява, като ми каза, че “идва снажен властелин на Си Ен Ен”.

  Нешка Робева пропуска само да каже дали това, че напусна своите щедри спонсори от БСП заради още по-щедрите спонсори на “внука на Ванга”, покрай които добре си преживява и тя, също є е било споделено по време на великото предсказание.

  С. Трайков.

 5. За НЕШКА има ГРЕШКА! От всичко казано за нея, НЕ Е ВЯРНО твърдението, че тя е била СВЕТОВНА ШАМПИОНКА. През нейният състезателен период, световна шампионка е била само Мария Гигова, а Нешка вече, като треньорка има спечелени световни титли, чрез състезателки, на които тя е била треньор!

 6. С тая си външност Алекс (ра)Дугин винаги ми е приличал на магистрален гей, а той се сервира като да е борец срещу гейщина 🙂

 7. Когато в Била-Изток, на касата ми задават стандартния въпрос:
  – А, Вие доволни ли сте от пазаруването?
  Аз им отговарям, че съм доволен, но че, Волен Сидеров е недоволен от тяхната верига. И тогава всички се смеят – и касиерката и хората от опашката. Мен пък вече ми е жал…
  Не, че той загуби Спора, а защото бих желал да го видя в Затвора!
  А за Бареков какво да кажа? При толкова кандидати за ролята на Юда,
  той спечели кастинга на Кастата.
  “Горчиво”…”Горчиво”…

 8. Ако разгледаме структурата на българската матрьошка в ЕП ще забележим, че русофилското представителство с марка BG е многопластово и го има в ЕНП чрез ГЕРБ, има го в ПЕС и то по-скоро вече като качество отколкото като количество чрез БСП, има го в партията на либералите чрез ДПС и беше напълно логично Бареков да бъде насочен от кукловода си в партията на европейските консерватори, където проруското ни участие не беше застъпено. Виждате че нашата BG матрьошка изпълва почти цялото политическо пространство в ЕП с верни очи и уши на Москва. Тежко и горко на този парламент, ако ще трябва да вземе някакво решение накърняващо интересите на Кремъл, тогава българските матрьошковци ще се борят като лъвове за майка им Русия.

 9. Моля да ме извините, за поста извън темата, но бързам да споделя! Току-що научих най-новата българска поговорка от реплика на проф. М. Константинов по НТ:

  КОЙТО ВАДИ КОСТИНБРОД ОТ БОБОВ ДОЛ УМИРА.
  🙂

 10. А защо ли никой вече не повдига темата за Христо Бисеров?
  Защо ли никой в коментарните сайтове и вестниците(може би с изключение на сайта Бивол), продължават подозрително да не обръщат внимание на партията ДПС, която на избори винаги “постига” необходимия и резултат, за да е определящ политически фактор, независимо от това за кого е гласува гласоподавателя?
  Може би защото финасирането на тази партия зависи не от една или две тайни служби на “Великите държави” и част от това финансиране достига и до съответните “медии търсещи постоянно истината някъде другаде”.
  Много въпроси без нито един отговор. За сега.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.