“Течна дружба 2” пред МОЧА на 16-ти в шест следобед

Това е покана за представянето на втората част на “Течна дружба” ( 2011 г.)

То ще се състои на 16 юни от 18 ч. на същото място, както и при представянето на първата част на книгата – пред Монумента на окупационната червена армия (МОЧА), който доминира над София и България (мону) ментално.

 

 

 

12 мнения за ““Течна дружба 2” пред МОЧА на 16-ти в шест следобед”

 1. Паметниците на въоръжените войници нацвъкани на централно място в всеки по голям български град трябва да се махнат поради следните причини известни на всички:
  1. Това не са паметници а ПЛАШИЛА, настанени на централно място, за да напомнят, че натъпканата в България терористична организация на БКП/БСП от същите въоръжени войници, имат и продължават да имат властта и ще я налагат с кръв и куршуми. Докато паметниците са там, те са тук.
  2. Тези паметнице НЕ СА БЪЛГАРСКИ, ЕВРОПЕЙСКИ или РУСКИ, защото са направени по заповед на КПСС и СССР изпълнени от БКП, които не съществуват днес. Те са платени с крадени пари от българите. Тези войници трябваше да ни пазят от Европа и НАТО, а ние сме уж членове на Европа и НАТО. Сега те са тук да ни пазят от нас самите. Русия не беше самостоятелна държава, а част от СССР. Тези войници съвсем не са руски, а съветски. Сега ги пласират фалшиво уж като руски.
  3. Това са ЖАЛОНИТЕ НА ПОРОБИТЕЛЯ, както казва Далчев. Защото те отбелязват най-голямото клане на българи от богато възнаградени наемници, на които им бе дадена в собственост цялата българска държава с цялото население, пари, имоти, вероизповедания, наука и огромни средства за принуда и власт.
  Всичко казано до тук се знае от всеки, и е вярно, но е затлачено от огромен вулкан от дезинформация, лъжи и отклонения от явната истина.

 2. Успех Ви пожелавам г-н Инджев! Бихте ли споделили в кои книжарници можем да намерим книгата Ви, тъй като ми е невъзможно да дойда на представянето й?

  Благодаря!

 3. Момента на представянето е идеален.Успеха е гарантиран. Следващата книга да е представена на фона на махнат паметник на руската ни зависимост – пожелавам го на всички.

 4. Успех и пожелания за нуколко допечатки!

  Много ще се радвам, ако подобно представяне бъде организирано и в Пловдив, пред Братската могила или, още по-добре – под Альоша!

 5. Извинявам се клавиатурната грешка – естествено, че пожеланията са за НЯКОЛКО допечатки! 🙂

 6. Ще се радваме на появата на книгата и в Бургас, аз веднага ще си я купя. Идва точно на време. Убеден съм в успеха.

 7. Поредно писмо на раята , до доктор Сава !

  Докторе , докторе …… и тази сутрин , пак изпуснахте прасето от кочината!
  За да не рие , има халка на копитото, сложете му я на зурлата ,така няма да подрива оградата на кочината и да излиза .
  Жаблян е още жив и все така нагъл , но нещо жаден изглежда щото вижда загретия тиган, а ние сме сложили тигана за жабешки бутчета по италианска рецепта.Хайде , теглете сатъра още днес на жабляните ,курумбашите , кошлуците , кунчо-райковите –колоьовци,иваниколовите-патрашки, волгиновите –явори ,цялата плеяда мръсници кеворояди,……и още и още …… армий от подлеци …..и малодушни орешковци, да не се стопли бирата докато чакаме .

  Видяхме и белият бъбрек ташко и дружката му ташка седнали един до друг в БНТ.Двамата са като дупе и гащи , двойка крякащи срещу вятъра русофили.
  Ташко беше видимо едностранно скупен , но все така злобен и циничен.Хайде докторе довършете му андрогенния хъс.
  Ами ташка , от групата на беловласия фашизоид, тя се води женско , на нея какво ще и направите за да миряса ?
  Женско , женско , но при тези нищо не е сигурно , води се за женско , но може да излезе мъжко.Я проверете първо докторе , пребъркайте я , ако не ви е гнус ,че може да излезе някой патраш.Пък тогава на пленум ще се реши , дали ще се реже или запълва .Ама каквото и да е , тя работата все ялова !

  Докторе , така както е тръгнало с рязането , ще се превърнете от доктор хидролог , в доктор хирург на BG-тата.Не се притеснявайте , то при нас- раята повечето е менте ,така че с диплома без диплома ……сега няма да се задълбочаваме , вие режете пък после ще видим !
  И не бъркайте менте с мента .Мента е това което имате във вашата партия , а менте са доста BG-та наричащи се професори , журналя и други кухи кратуни .

  Режете докторе , да не се стопли бирата !

 8. Как ми се иска да бъда там, но няма да успея. Иво, защо не продаваш книгите си през твоя сайт – плащане през ПейПал, за доставка ще се вържеш с някоя куриерска фирма – или не става по някакви причини?

 9. “Как ми се иска да бъда там, но няма да успея. Иво, защо не продаваш книгите си през твоя сайт – плащане през ПейПал, за доставка ще се вържеш с някоя куриерска фирма – или не става по някакви причини?
  Posted by Книголюб | юни 11, 2014, 11:13”
  – И на мен се иска, и аз няма да успея. Затова поддържам предложението.

 10. Елекронна версия на книгата ще има ли?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.