За да има мир, Сидеров в…Евразия

Изчаках да мине фаталният петък 13-ти и след като се освободих от задръжките на суеверието бързам да обобщя най-важното от тази дата в българската политика.

 

Предвидимо беше, че вотът под номер 5 не успя да събори правителството. Пък и кой ли може да събори лазещия!

 

Събитието на вчерашната фатална дата, вчерашната оперетна точка на деня беше фалцетната ария в парламента на политически повехналия тенор Сидеров ( както знаете, тенорите обикновено играят любовници- често пъти на повече от една „Газпром”, която ги върти на пръста си).

 

Мъка на изоставен фаворит струеше от фалшивото дране и жестикулиране на развълнувания актьор, който от пръв поборник на американските интереси ( виж статията му във в. „Демокрация” „Да освободим Альоша от наряд” от 4 март 1991-ва, публикувана в ivo.bg на 24 март 2014 г.), все повече се преобразява в образа на разпенявения антиамериканец.

 

Артист ни е той! По същия начин обърна палачинката от отявлен антисемит ( виж., ако не те е гнус, книгата му „Бумеранга на злото”) в истеричен противник на украинския антисемитизъм- такъв, какъвто го формулира путлеристката пропаганда.

 

С изпружени от парламентарната трибуна пръстчета (предимно показалци, да не си помислите друго), които размахваше като мечове и стрели във възможно най-втвърден вид пред телевизионните камери, той онагледи склонността си към театралните ефекти от арсенала на Дучето и Шикългрубер в зенита на кафявата им слава.

 

Апотеозът на изригването му беше изричането на призива да изберем Евразия. Тук липсваше само Йосиф Кобзон да запее подкрепящо „Моя страна, моя Евразия”, пък да се целунат умилително като Сергей и Лютви насред партиен митинг в София.

 

Призивът за Евразия е едно добро начало за решаване на българската криза. Защото в Евразия има място не само за Сидеров, но и за целия файтон от екзалтираните му следовници.

 

Всъщност руската част на Азия, граничеща с Европа,т.е. Сибир, е колонизирана до голяма степен от бунтуващи се хора срещу деспотизма на централната власт. Той е прогонил на изток поколения бегълци от московско-петроградското мракобесие.

 

Време е наистина Сидеров също да хване пътя за Сибир и да поведе след себе си жадните за повече азиатщина себеподобни руски шовинисти с български паспорти. Там ще намерят убежище от проклетите американци, които ( по думите на Сидеров) кроят планове не само да дупчат златната Добруджа ( нищо, че веднъж вече бяха прогонени от самия Бойко с негови мораториум), но и коварно да ни заринат с ядрено оръжие, от което хитро да се отърват холандците ( това са онези тарикати, които богатеят от цветя и явно им трябва място за нови оранжерии на мястото на силозите на атомните оръжия).

 

Изобщо: да живее Евразия, дом, убежище и истинска алтернативна родина за всеки български путинофил!

 

16 мнения за “За да има мир, Сидеров в…Евразия”

 1. Пртилагам по темата две епиграми от подготвяната за печат нова книга на Радой Ралин:

  НА ЕДИН ЛИДЕР
  Да повярвам в твоето кредо?
  Ти не си човек, бе говедо.

  Швейцария с какво се препитава
  след като газ през нея не минава?

  П.С. Епиграмите са от времето на зората на Пра-устройството…

 2. Г-н Инджев,

  Аз мисля, че в България се обръща прекалено внимание на мижетурките политици и банкери!
  Те не са важни но когато са постоянно в прожектора излиза, че са важни.

  Според мен има много забележителни личности, които трябва да бъдат показани на обществото. В България гражданите са народ а политиците , банкерите и т.н. си имат лица имена .Те са личности. Затова мисля, че хората са обезличностени от журналистите. Много пъти накой политик си е позволявал да нарича протестиращи граждани лумпени. Това е резултат от проституирането на журналистите. Сори за коментара!

 3. Там му е мястото на Боленчо, в Сибир за да оцени по достойнство предимствата на Евразията на колегата му фашист Путин.
  За там са и останалите путьоновци, силно любещи съветска Русия и нейния съвременен шовинист Путин.

 4. към DA: Предложението което правите (фокусът на внимание в обществото да се отмести от мижитурките политици и банкери и да се насочи към многото забележителни личности) е чудесно, стига да не живеехме в България от днешния ден. За съжаление, от тези мижитурки зависи животът ни, така че независимо дали ги коментираме или не, те подписват унищожителните за България тайни договори, от тях зависи това че сме най-бедната страна в Европейския съюз и също това, че скоро може и да изхвърчим от този съюз.

 5. До ЯСЕН ПРАХОВ:

  Позволете ми да изразя несъгласие. По мое мнение, нищо не зависи от “тези мижитурки”. Най-малко – животът ни. Всеки народ сам определя съдбата си. Мижитурките и техните кукловоди са ИЗБОР НА МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ!
  Комунягите видимо изчерпват кадровия си ресурс Това явление е закономерно, предвид генезиса и принципите, от които се ръководи тяхната извратена “партия” /за повече подробности четете Ал. БЕЗАНСОН/. Кадровото им пропадане ги доведе до ползването на дегенерати като Пеевски, Манолова, Волен, дудуци, петна, шамари и пр.
  Само хора тъпи и безпросветни,инфантилни и ментално увредени биха могли да застанат зад подобни “вождове” и техните партии! Както изглежда обаче, сред родното природонаселение хора с подобни качества изобилстват. В това е причината. Животът ни като племе зависи ЕДИНСТВЕНО от самите нас!

 6. Михаил Константинов: Не. Значи, аз не знам какво става зад кулисието, аз не съм бил част от него, но искам да ви кажа, че ние изпускаме нещо много важно. Докато ние се занимаваме с тези вътрешнополитически проблеми, България загуби част от кредитния си рейтинг. Вчера „Стандарт енд пуърс“ от BBB го направиха на BBB -. Веднага искам да кажа, че това оскъпява нашите кредити, бърка в джоба на всички от нас.
  Водещ: Какво означава това, колко бърка в джоба на всеки от нас?
  Михаил Константинов: Ние имаме заеми. Може лесно да се сметне, аз не знам колко ще се повишат лихвите. Примерно ние сме взели заем при 4,5% лихва, след този ход това става 5% или 5,25%. На пръв поглед разликата е малка, но тъй като заемът е 1 милиард сметнете го годишно колко плаща всеки от нас. Директно се вижда една сума, която не е малка от всеки българин. Така че политиците да си опичат акъла, защото със своите действия в момента те водят до директно обедняване на българския народ.

 7. “България без Сензори”

  “В дните след изборите за Европейски парламент в страната ни стана ясно, че коалиция “България без цензура” е използвала лични данни на български граждани с цел да бъдат легализирани дарения в нейна полза пред Сметната палата. Подобно действие е стряскащо с абсолютната липса на морал. То слага петно върху смисъла и ценностите на дарителството, което е личен, доброволен и осъзнат акт на всеки отделен човек, в полза на избрана от него кауза”, пишат от организацията в официално становище, разпространено до медиите.

 8. От новините :”Украински военен самолет е свален в Луганск, има 49 загинали”
  Очаквайте Путин с ново костюмче да се появи. Това е неговия стил след всяко убииство! Така направи и след свалянето на полския правирелствен самолет на военното летище в Смоленск с Президента Качински и съпругата му Мария.

 9. Фикусът вече не е абсолютно никакъв фактор. Какво говори тях може да бъде обаче интересно за някой пишещ дипломна работа бъдещ психиатър 🙂

 10. Мисля, че колегите, които смятат, че Сидеров иска да закара България в Евразия, грешат. Той не иска това. “Фалцетната ария” на Боленчо, не е по причина негово неистово желание да види страната си редом с Туркменистан и Киргистан. На него за такива “вокални” изпълнения му плащат. Голямата му мъка на “изоставен фаворит” е, че на последните избори се видя, че тези изпълнения са втръснали и не се харчат. Ами сега…? Сега, вместо водка на Варадеро, ВОДА на Вардаро! (Студена!) Няма шайка безделници-ласкатели, няма петзвездни хотели, и няма, както той ги нарича “определен тип курви”. МЪКА!

 11. Ами Аз мисля, че това което съм написал и е един от ключовите моменти за преобразяване на народа и държавата. Не знам дали го осъзнавате но на България и трябва чиста енергия и там където я има тя трябва да бъде усилена! Но сега в България се говори само за мижетурки с пари. И те винаги печелят, защото те винаги са важни !

  А гражданите и техния живот е неизвестен или добре замазан, за да не си личи, че има и друг живот , друго мислене, друг морал други герои. Ако това се коментираше и показваше, мижетурките щяха отдавна да са избледнели и никой нямаше да им се кланя и да им подписва на всички избори.

  Зная че това е много трудно тъй като журналистите са на работа и им се плаща да пишат каквото им наредят но мисля че някакси е отдавна време да осъзнаем до какво води това. Нека си спомним, колко добри хора са наричани луди, защото се опитват да събудят народа си !
  Как могат те да се борят с общественото заклеймяване което се ползува като оръжие за поразяване на истината ?

  Дотам сме стигнали, че се убиваме взаимно заклеймявайки се колко сме прости, мързеливи, глупаво търпеливи , крадливи и т.н. Опитах се един път да се намеся в такава дискусия, защото това е проклинане и заклеймяване на народа ни но никой не иска да слуша !

 12. Болен СидерOFF се “бори” срещу американското “колониално робство” в България (въпреки, че никога в историята не е имало американски колонии), а с радост и с отворени обятия се стреми към “крепосничеството” към Русия (което, въпреки че е отменено през 1861 г. съществува и в момента)! И ние трябва да се “радваме”, че ни очаква такова “светло бъдеще” освободено от “колониално робство”!!

 13. Браво, г-н Инджев!!!

  Много Ви моля, погледнете това http://putnik1.livejournal.com/3192454.html

  Поредна мръсна путинска провокация, обаче искат да замесят и България! Няма да им позволим това!

 14. Takav IZROD kato Siderov edva li pak shte se prakne!! I toy se misli za jirnalist???!!! KRETEN …..

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.