Бареков хвали прокуратурата, а Пеевски направо й благодари

Вчера новият политик Бареков похвали прокуратурата ( и Националната агенция по приходите) като единствените добре работещи институции в България. Същите в момента проверяват сигнал срещу Бареков, който явно е убеден в предрешения изход от проверката в негова полза.

Междувременно Бареков направи изявления за разграничаване от депутата Пеевски и банкера Цветан Василев като “жертва” и “поръчител” на опит за убийства на Пеевски. В стил “овчарски скок за надскачане на собствения ръст” Бареков дори заяви, че стоял по-високо от двамата.

Похвалите му към прокуратурата обаче го сродяват с Пеевски. Същият не просто благодари на държавното обвинение, че си върши работата ( както на Пеевски му се иска), но и се издава пред в. Преса”, че явно е запознат с тази работа доста отблизо- дори и срок със задна дата посочва.

Ето откровенията на Пеевски пред вестника, пред който е е избрал да се похвали със своята осведоменост за нещо, което самият той квалифицира като голяма тайна:

„Отнасям се с пълно доверие към правораздавателните органи, които през последните два месеца работиха усилено и най-вече дискретно.

Искам да им благодаря, че са си свършили толкова професионално работата, заяви пред „Преса“ Делян Пеевски.

Депутатът от ДПС пред „Преса“:

Имам пълно доверие на МВР и прокуратурата
Не искам да коментирам конкретната ситуация. В случай, когато има опит или желание за отнемане на човешки живот, се прекрачват всички норми на здравия разум.
При тази тежка ситуация е много важно да се работи внимателно.
Отнасям се с пълно доверие към правораздавателните органи, които през последните два месеца работиха усилено, професионално и най-вече дискретно. От тях не изтече информация, въпреки критиките за неумението им да работят с тайни.
Искам да им благодаря, че са си свършили толкова професионално работата.
 
Отказал охрана от НСО Делян Пеевски като депутат от ДПС е отказал гардове от Националната служба за охрана (НСО) преди два месеца, съобщиха за „Преса“ от службата. Тогава междуведомствената комисия, в която влизат шефът на НСО, главният секретар на МВР и директорът на ДАНС, е взела решение на Пеевски да бъдат зачислени държавни гардове. Причината са получени в комисията оперативни сигнали, че се готви покушение срещу него. Информацията е била сериозна и проверена. Но депутатът от ДПС отказал да бъде охраняван от НСО и предпочел да бъде пазен от личните си гардове.Бомба избухна до дома му преди пет години

Преди пет години бомба избухна до дома на Пеевски на столичния бул. „Пушкин“ в кв. „Павлово“.

Инцидентът стана вечерта на 23 декември 2009 г. Взривното устройство с малка мощност било поставено в контейнер за смет. От взривната вълна пострада паркиран до контейнера джип, собственост на Нова българска медийна група.

Колата се оказа дадена под наем на фирма „Командо“. Според източници от полицията обаче джипът бил ползван основно от Делян Пеевски. На другия ден тогавашният вътрешен министър Цветан Цветанов обяви, че не може да се твърди, че взривът е бил насочен към депутата Пеевски.

 

 

 

 

10 мнения за “Бареков хвали прокуратурата, а Пеевски направо й благодари”

 1. В Германия или Франция, мутри като бареков и пеевски продават розов памук или хотдог пред някой увеселителен парк с червени папионки на носа.

  Предлагам да сложим край на срама който не се търпи вече, като превърнем идиотския референдум, който готвят за да ни накарат да гласуваме за такива боклуци в референдум за отказ от Българско гражданство. Сигурен съм, че немалка част от народа не иска да е гражданин на тази смешна държава.

  И въпроса вече е ние граждани ли сме или идиоти!

 2. Имам чуството, че ни готвят нещо. Винаги след опит за покушение към някога от тази група “бизнесмени и политици” нещо се случва в държавата.
  Защо ли нямам вяра в оставката на това правителство?

 3. “Всичко е само игра,всичко е само театър”-както бече писал известен стихоплетец.Без хляб и с много зрелища доошашавят окончателно простодушния матря’л.Бутафория и фарс.Ако има грам истина в тази история,”многострадалният депутат” отдавна щеше да се е преселил във вечните ловни полета.А битката за власт май ще бъде разгърната по много фронтове и се очертава да е безмилостно жестока.

 4. Пак извадиха Цацаров на шахматната дъска.Когато имат проблем го решават с прокуратурата.Сигурно като “костинбродската афера” всичко ще се окаже балон, за отвличане на вниманието и да си прегрупират петата колона за решаващ отпор.Вече заля като мътна вода студията.Наистина какво ли ни готвят.

 5. Ха,ето къде било заровено кучето. Сега сюжетът по точки:
  1.”Ц Василев организира покушение с/у Пеевски” -тиражиране на новината и отклонение вниманието от Европейския шамар и другите мендилици.
  2. Ц Василев се скрива за една седмица например във Виена докато лавината от раследване набере скорост и потърпевшите са ошзашавени. Народо населението се насочва към рекламните изказвание на изгубилите образ политически субекти и почти ги фаворизира.
  3. Ц Василев се завръща – Той, е разпитан от службите. Записите са засекретяват защото касаят “националната сигурност” Изведнъж обаче изтича информация че, Васлев е споменал името Ц Цветанов.
  4. Тиражиране на новата новина – Цветанов(ГЕРБ) поръчал Пеевски. Голяма пушилка около задържаните и задържани на други сочени като подбудители.
  5. Правителството назначава в основните институции тройните труженици и съботира финансовата дейноста за следващите 3 години (докато се забравят зулумите им)
  6. Ц Василев и Пеевски се пекат заедно на плажът в Родос. Пречещите на ЮП партйи са отстранени за следващия вот. Бареков пристига с гръм и ДПС се окопава отново за следващите 20 години във власта.
  7. Министър председателя Местан отива на посещение в Русия.
  8. Завесите падат, публиката не ръкопляска – публика няма.

 6. Малко извън разговора, но поздрави за днешното Ви участие в НоваТВ и за промотирането на Течна Дружба 2!

 7. Първата книга ТЕЧНА ДРУЖБА все още може ли да се намери, изминявам се

 8. Народна песен за руските проРекети

  Имате ли вино? Имате ли вино? Имате ли руйно вино – ДАЙТЕ ГО насам!
  ……………………
  Имате ли “про(Р)екти”? Имате ли “проекти”?
  Имате ли руски проекти – ДРЪЩЕ ГИ за Вас!

 9. Към Иван Петров:

  За последно я видях наскоро в малката книжарница на бул. “Левски” в София ( почти срещу турското посолство).

 10. Сервираха ни “сензацията” за Пеевски и Бареков, за да забравим Станишев и Орешарски. Стар трик на агитпарцалите.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.