Резервата Борисов се готви да се завърне на путлеритския терен в България

Бойко Борисов, който в разгара на протестите миналото лято се изказа направо ласкаво за техния детонатор Пеевски, днес (очаквано) светкавично отрече тъкмо Пеевски да го е посъветвал да подаде оставка на 20 февруари 2013 г. Вероятно щеше да премълчи това мое твърдение от книгата „Течна дружба”, както премълчава още десетки мои твърдения по негов адрес в предишната ми книга „Премиер на РъБъ”. Но сега, когато медиите внезапно и доста неочаквано при променящата се обстановка в страната започнаха да ми дават думата ( Нова телевизия беше изключение с подадената си ръка в труден за мен период на дългогодишно маргинализиране), Борисов не се стърпя да ме нападне отново персонално.

 

За толкова „велик” политик и човек това е крещящо самопризнание за безсилие в спора с аргументи.

 

Беше ми ясно, че няма как той да потвърди нещо толкова унизително за него, като да е подал оставка по внушение на очевидно най-влиятелната трансмисия на задкулисието в България, каквато е маститата фигура на Пеевски. И по тази причина изрично подчертах пред Нова телевизия, че моята информация е „дума срещу дума”. Дали самият Пеевски би ме „подкрепил” е последното нещо, което ме интересува, но е интересен отчаяният начин, по който Борисов реагира с лични нападки срещу мен, но не коментира основните ми тези, свързани със заиграването с руската пета колона ( а лично с Путин бил в много добри отношения, похвали се само преди седмица Борисов).

 

– През 2012 г. премиерът Борисов вкара през задния вход на държавата и в пълно съгласие с Ахмед Доган Външнотърговската банка на Русия ВТБ (известна като банката на Путин, втората по големина руска банка) , която тихомълком придоби най-непродаваемия през годините на прехода български монопол, предприятието Булгартабак, на което ДПС винаги яростно държеше при всяка задаваща се продажба, но „изведнъж” си замълча и преглътна в тайно съгласие с Борисов предаването на монопола в руски ръце. Понеже ни е „малко” да има руски монопол в снабдяването ни с газ, петрол и ядрено гориво…

 

– Опитът на Борисов да ме „цака” с някакво припомняне за Лукойл трудно може да прикрие игрите му с Москва, още повече, че не аз съм продавал каквото и да било в държавата ( да си мери заиграването с онзи, който нещо е продавал). Докато Борисов продаде на ВТБ също мултиплексите. По подобен начин задкулисно, в интерес на „Газпром” и неговия монопол в България, направи възможното да не тръгне интерконекторът с Турция, единствената що-годе значима и реалистична за момента алтернатива на руския монопол за внос на природен газ в България. Това читателите на „Течна дружба 2” тепърва предстои да прочетат.

 

– Хвалбата на Борисов, че е спрял ( най-после, след 3 години и половина увъртане и след огромни плащания към Русия, три пъти по-големи от тези на предшестващото правителство) АЕЦ „Белене” се дави безпомощно в гьола на очевидния факт, че Борисов междувременно поднесе на тепсия на „Газпром” и по поръчка на „Газпром” забраната България да знае дали наистина разполага с огромни залежи ( шистов) газ и петрол, както твърди Американската агенция по енергийна информация. Направи го в пълно единодушие с ДПС и БСП в 41-то Народно събрание точно така, както сега се пъчи в 42-то Народно събрание, че би построил „Южен поток” вече, ако беше на власт ( въпреки съпротивата на ЕС и в угода на Путин).

 

Да продължавам ли? Май и това е достатъчно, за да предупредя, че този вълк никак не си е променил нрава, каквато и козина да си е наметнал напоследък. След като може да се хвали с отлични отношения с Путин в момент, когато западни лидери открито го сравняват с Хитлер, изводите се натрапват сами: нищо ново не е научил от краткия период, през който се правеше на опозиция- опозиция на всичко и всеки (персонално, ако нещо му противоречи), но не и на Путин и неговия втори ешелон в България, чийто резервен водач е Борисов.

39 мнения за “Резервата Борисов се готви да се завърне на путлеритския терен в България”

 1. Доказателство за това е и оттеглянето на сините анализатори в новосформирана партия за предстоящите избори – “Движение 22 септември”, които няма как повече да се мешат с Боко – нито интелектуално, нито като отношение към комунизма и към Путин, нито към Южен поток и цялостната антистратегия на ГЕРБ в енергетиката! Тапърва му предстои да иде там, където зимуват раците!!!

 2. “…чийто резервен водач е Борисов.”

  След това (когато (и ако) ББ започне пак да ни “управлява”) да не се направят някои на изненадани, че не са очаквали подобни неща когато са гласували. По-ясно от това не може да се каже, пък кой каквото ще да ви говори и кандърдисва.

 3. В тази връзка ГЕРБ+РБ няма да им стигнат процентите, а вече определилата се все повече за дясна партия ДПС ще им протегне ръка.
  Режа си главата ако следващия парламент не е Герб 30% РБ 9% + ДПС 12%.

 4. г-н Инджев отново влязохте във БТВ?
  как се случи това?
  Да не би да ви прекараха през задния вход покрит с бронирано одеало?
  поздрави

 5. Да, отново сте “в десетката”, г-н Инджев, както за съжаление и Боко Тиквата беше я уцелил с изказването си за мат’рияла в България. Той се правеше, че се оплаква от тоя ма’риял, но всъщност в едно друго интервю, без да съобрази че се “дъни”, се изцепи, че се харесват взаимно с простите хора, защото и той е прост като тях. Столетия трябва да минат, за да се създаде критична маса от интелигентни и почтени българи, които да определят дневния ред на обществото…До тогава – какъвто мат’рияла, такива и вождовете.

 6. Мутрата ББ се възхищава на фашиста Путин,за властта му и затова, че може да се разправя с противниците си и да ги праща в Сибир – спомнете си първите му увъртания по АЕЦ Белене.
  Няма мислещ човек, който да вярва на празните приказки на този доказан лъжец, при това винаги документирано – достатъчно е да се попрегледат телевизиите с неговите изявления през “управлението” му. Всичките му твърдения с последвали самоопровергавания и с нови последващи самоопровежения на самоопроверганите му изявления.
  Този илитерат, поклонник на Винету, не желаем да видим отново начело на българското правителство – поне мислещата част от българрското общество. Мястото му е в затвора, но едва ли главната цаца, избрана през “царуването” на мутрата (и за която се знаеше една година преди това, че ще бъде поставена на мястото на главния прокурор в България) ще направи нещо по въпроса.
  И като всеки лъжец ББ никога не признава вината си – това го е научил от годините му в любимата БКП заради която напусна милиционерските редици в далечната 1990г.

 7. Здравейте!Знае ли някой,дали ще се състои срещата,днес пред МОЧА? Благодаря.

 8. Към Николова:

  Ако имате наум опасността от дъжд, току-що уредих да спре…Понеже нямаше начин да отменя дъжда изобщо, наредих да се извали преди уреченото време за 18 часа.
  Е, ако си бях близък с Путин можеше да ми помогне с онези ракети за разпръскване на облаци, с които си гарантират сухи военни паради на Червения площад…

 9. Тъкмо след дъжда да ви върви по вода! А за душманите ви Южен Потоп да ги влече!
  Успех на новата книга!

 10. Хубаво е да се казва истината!
  Лошото е, че и другите “политици” са калпазани, като бате Бойко!
  Все избираме по-малкото зло 🙂

 11. Г-н ИНДЖЕВ, и в България има ракети за разпръскване на градоносни облаци. Путин сигурно използва самолети, защото те могат да разпръскват много по-голямо количество реагент, и освен това няма опасност от падащите ракети. Ракети имаме и ние, трябва да позвъните на Олигархски, за да поръчате малко градобойните фойерверки, които да разпръснат облаците около МОЧА!

 12. @Misho: “Режа си главата ако следващия парламент не е Герб 30% РБ 9% + ДПС 12%.”
  ————————————-
  Ясное като бял ден -РБ никога няма да участват в коалиция а ДПС.

 13. А кой предложи Борисов на времето като Гл. сек.? Не е ли и той една голяма “Калинка мая”?

  Томислав Дончев е несравнимо по-компетентен от хвалещия се, че е прост бивш премиер.

 14. Знак, че на книгата ще й върви като по вода:-) Ще минем и без Путин…
  Успех и благодарности към автора, към привържениците му !

 15. Г-н.Инджев много се радвам че отново ви виждам на екран отдавна не ви бяха пускали по две различни телевизии за един ден.Дано информационната мъгла да падне та повече хора да се докоснат до словото ви и надявам се прогледнат.
  Бог да ви дава здраве и сили да продължавате с невероятното си упорство да им вадите кирливите ризи.Респект!!!

 16. Радан Кънев: ” Ние сме в положение да развиваме приоритетите си и да ги налагаме в българската политика”…

  Развиване на приоритети и налагането им в българската политика – тоя полудя!
  Борисов се осра. Станишев си е добре, ама това е по-лошо от всичко, ДПС СЕ ОПИКА…

  Какво остана неосрано?

 17. Днес по телевизията Стефан Софиянски каза:
  “1. “Южен поток” бил многостранна инициатива и можел да се нарече европейски проект.
  2. Не можел да направи България по-зависима от Русия, по-скоро обратното Русия щяла да стане по-зависима от България………..”
  ???/// Тоз човек безстиден със ниско чело….////!!!!!Такива продажни изроди ни “заскобиха” Демокрацията (напревиха я с обратен знак)

 18. LITTLE RED ROBIN HOOD HIT THE ROAD
  (Wyatt)
  Robert Wyatt: Rock Bottom 1974

  . . . . . .
  I fight with the handle of my little brown broom
  I pull out the wires of the telephone
  I hurt in the head and
  I hurt in the acting bone
  Now
  I smash up the telly with remains of the broken phone
  I fighting for the crust of the little brown loaf
  I want it I want it I want it give it to me
  (I give it you back when I finish the lunch tea)

  I lie in the road try to trip up the passing cars
  Yes me and the hedgehog
  We bursting the tyres all day
  As we roll down the highway towards the setting sun
  I reflect on the life of the Highwayman yum yum
  Now I smash up the telly and what’s left of
  The broken phone

 19. Иво,
  поздравления за новата “Течна дружба”!!
  Опитах се да намеря в мрежата последната ти поява в “Тази сутрин” по bTV, но нещо не съм много добра в намирането на информация. Но все пак попаднах на първото ти предаване “Още” през далечната 1992 год. с интервю на живата тогава Констанца Анчева и сега можем да видим пътя изминат от Соня Колтуклиева.
  Към форума: моля пуснете действащ линк към последната изява на Иво в “Тази сутрин”.
  Бсички бъдете здрави!

 20. Кой е Борисов и какви точно поразии свърши за РъБъ и матряла, все още не знаем в пълен обем. Но нищо скрито не остава тайно и няма нищо тайно, което да не се открие. В крайна сметка. Винаги трябва да помним, че Борисов напусна МВР, за да не се раздели с партийния си билет (БКП). Дори когато го подкрепяме, това е, защото той изглежда като по-малкото зло. По плодовете им (делата им) ще ги познаете.
  Най-важната новина от днес, освен представянето на втората част на “Течна дружба” – поздрави и успех, г-н Инджев, е регистрацията на Движение 22 септември като партия. Някой да е прочел нещо за това в “медиите” на РъБъ? А някой да се учудва от това мълчание? Въпруки това, струва ми се, че предстои едно много сериозно объркване на сценария на СЦЕНАРИСТИТЕ. И много неприятно – за тях и за прислугващите им.

 21. Какви са реалностите за ЮП?
  “София. Екип на телевизия СКАТ се е завърнал от Русия, където е провел журналистическо разследване, свързано с изграждането на газопроводът „Южен поток”, съобщиха от пресцентъра на НФСБ. На руска територия журналистите са били щателно проверени и разпитвани от властите за целта на тяхната визита. Фактите, които са констатирали журналистите Димитър Байрактаров и Светослав Стойнов са следните: на територията на Краснодарския край се извършва строителството на планирания преди повече от 40 години газопровод „Южен коридор”. Недостигът на газ, който изпитва този край, е за повече от шест милиарда и половина кубически метра, това е една от причините за започналото строителството на така наречения газопровод „Южен коридор”. Строителството му се извършва от фирмите „Стройгазмонтаж” и „Ленгазспецстрой” – собственост на Аркадий Ротенберг, който е близък приятел на руския президент. „Южен коридор” е разделен на два отделни маршрута – източен и западен. По този начин руската страна създава илюзията за усилено строителство на газопроводи, които да доставят газ за „Южен поток”, който трябва да започне от руското крайбрежие. „Южен коридор” и „Южен поток” са различни неща. Журналистите от СКАТ са установили на място, че агрегатите, с които се оборудват компресорните станции са руско производство модел „Ладога-32”. Това оборудване превръща технически невъзможно транспортирането на газ през Черно море, тъй като агрегатите „Ладога-32” не могат да постигнат необходимото налягане от 300 атмосфери. Освен това журналистите установяват, че на една от шумно рекламираните компресорни станции е трябвало да бъдат монтирани четиринадесет такива агрегата, но в паспорта на обекта са отбелязани седем, а в действителност са монтирани само четири. Всичките тези факти говорят за това, че Русия създава илюзията, че усилено строи европейския газопровод „Южен поток”, а всъщност изгражда местния „Южен коридор” като по този начин ще газифицира Краснодарския край и ще засили доставките за газопровода „Син поток”, който в момента носи загуби.
  Всичките тези заблуждаващи действия вкарват България в капан поради подписаните договори между БЕХ и Газпром – българската държава ще трябва да плаща големи неустойки за газопровода „Южен поток”, който технически е неизпълним.” – Фокус новини

 22. Към Сия:
  С това интервю, което предопредели живота ми на враг на ДС и мафията им повече от всичко друго ( като например унищожаването на мрежата на ДС в чужбина, когато с един подпис закрих всичките 26 бюра на БТА по света) направих национално известни подробностите около досието на Доган и антуража му, разгласявайки интервюто на Констанца с бившия зам. шеф на разузнаването Радослав Райков, единствения проговорил по същество бивш важен висш офицер от ДС- единствен в това качество и до ден днешен.
  Изнесената от Райков информация се потвърди под индиго от разкритията по официален път чак през 2008 г., когато това май вече нямаше значение. Доган и компания вече раздаваха порциите.
  Резултатът беше: Констанца почина в разцвета на силите си само няколко месеца по-късно след интервюто, оставяйки 4 сирачета.
  Моя милост беше заплашен с обезглавяване от депутата от ДПС Иван Палчев ( послание, предадено по репортер на БТА до мен като директор на агенцията- метафорично, но безотказно сбъднато със скандалното ми прогонване от поста през лятото на 1993 г.)
  Радослав Райков, с когото се срещнах след предаването само веднъж с посредничеството на Констанца (и ми съобщи, че го заплашват брутално) изчезна в чужбина. Обаждаше (ми)се по време на предаванията на “Свободна Европа” ).
  Райков изчезна, Констанца почина, а моя милост съм направо пощаден с някаква си серия от уволнения, които обаче укрепиха в мен убедеността,че съм на прав път.

 23. Към слънцето, което нарисувахте Иво… Даниел прибави още едно, с обещание да разбере един ден книгата без картинки.
  Благодарим от сърце!

 24. Иво,
  благодаря за светкавичния отговор. Много работа ти се отваря = я колко много неща чакат за анализ. Само мога да ти пожелая да ти е яка…клавиатурата!

 25. Не съм съгласен с статията и с фактите(до някъде) в нея. А какво да правим, да чакаме неизбежното? Всички знаем за изборите, които човек трябва да направи… Тук изниква въпроса… Вие какво предлагате г-н Инджев? Добре знаете, че играта се играе с наличните фигури. Ако ще се говори по този начин трябва да се даде ясна алтернатива..!? Още един път казвам, Алекс Алексиев трябва да се чува все повече и платформата за едно по-масово говорене трябва да бъде сглобена много скоро…

 26. Молба за уточненние и корекция…

  Уважаеми г-н Инджев,приемете искрени поздравления за новата книга,която е продължение на Вашата кауза в борбата срещу комунистическата сган.Както и другите Ви книги,по всичко изглежда,че и тя трябва да се изучава от хората,които искат да са в крак в разгадаването на ззгадките в живота на днешна ,новокомунистическа България.

  Два са поводите за моя скромен и непретенциозен коментар.

  Първия е използването на думата “задкулисие” и второ,самоопределнието Ви като “…враг на ДС и мафията им…”.

  Да започнем от втория повод.Много млади хора не знаят какво е ДС и кой и как може да стане неин враг.И какви са причините за борба срещу ДС и какви са целите.За да се бори някой човек срещу ДС към МВР на НРБ,това означава,че той е изключително силен фактор и има реални изгледи да победи врага(ДС).
  Второ,да се унищожават (агентурни-б.м.) мрежи на ДС в чужбина,това означава изключително огромна и рискована работа.Знаете ли как комунистите са изграждали тези мрежи на ДС.Колко години,с какви средства,с какъв кадрови и агентурен персонал?И всичко това е инищожено с един подпис,може ама ….
  Трето,как може да се унищожи поне една мрежа на ДС по време,когато такава институция-орган не съществува съгласно законодателството в България.
  Четвърто,закриването на толкоз много бюра на БТА в много страни съвсем не е еднозначно със унищожаване на агентурни мрежи на комунистите,особено в тези времена.
  Пето,служителите от кореспонденстските бюра на БТА по това,време не са могли да бъдат служители на ДС,защото повечето от тях са били снети от отчет и не са изпълнявали функцията на агенти или кадрови служители на ДС.Или пък на органите за сигурност,които са наследили ДС.Имало е несъмнено и такива,но не голям брой.Това личи от многото разсекретени досиета от държавната Комисия по досиетата.

  Шесто,споменавате “мафията им”.Добре,мафия,но чия мафия,кой ръкводи тази мафия,ДС със сигурност не е ,защото както казах ДС вече е в историята.
  Седмо,използвате притежателното местоимение в множествено число “им”,което еднозначно и съвсем справедливо говори за много хора. Но Вие не ги разкривате кои са тези “те”,които са собствениците на тази мафия.

  На основанието на Вашите и само Вашите книги и многобройни изяви като журналист,публицист и един от най-изяените активни представители на сегашното общество в България,аз допускам,че тези “те”(им) са българските комунисти.Просто не може да са други,и съвсем просто,НЕ МОЖЕ някой друг освен комунистите да са създали мафия в страната.Дори някой извън редиците на комунистите да се е опитал да създаде такава,той е щял да бъде неутрализиран.До ден днешен,едиствения фактор,който управлява страната официално и неофициално(задкулисно) е комунистическата партия с актуално название БСП.

  Второто допускане е ,че говорейки за “враг на ДС”,Вие сте врага на българските комунисти и тяхната партия БКП/БСП.Защо ли?
  Защото ДС по съществов е създадена и структурирана на обслужва интерсеите само и единствено на комунистическата сган.Има безброй официални документи,които потвърждават тази теза.Да се говори за ДС и да не се говори за българските комунисти,това е акт на силна несправедлисвост и безотговорност към историческата истина и към десетките хиляди убити от комунистите и тяхната ДС.И обратното,да се говори за БКП и да не се говори за ДС е същото,само че съз знака за реципрочност.

  Да,много от Вашите читатели се досещат какво имате предвид,но публицистичната откровеност и педантичност,които Вие несъмнено притежавате ,изисква тези неща да се посочат еднозначно.Все пак,Вашия сайт е и ще остане в истроията на българската публицистика.И с това уточнение,картината става много по-пълна и сегашната Ви книга ще бъде по-достъпна за по-неинформираните и наивни читатели.Особено пък младите.

 27. Да продължа с думата,която използвате в статията “задкулисие”.

  Тази дума няма конкретен,автентичен,персонален и недвусмислен характер. Тя не попада в границите на политическата терминология,тя не е политическа категория и съответно политически фактор.
  Когато се говори за “задкулисие” в държавата,трябва да се посочи неговия произход. Това задкулисие свързано ли е с политическите партии,които са в Народното Събрание и Правителството,или не е свързано.Сиреч,в държавните структури и властта има формирано задкулисие,което не е свързано с политическите партии. И е в режим на съгласувано съжителство с партиите.Така ли е?

  Аз отново нескромно допускам,че ако въобще има задкулисие у нас,то също е собственост на комунистите. Обратното не върви,няма логика,може ли една партия да е на власт,а да няма нищо общо със задкулисието,което е обхванало държавата. За всичко у нас се грижи комунистическата партия,но на задкулисието не е обърнала внимание.Не,това не може да бъде,нама как!

  Анализирайки г-н Бойко Борисов,задлъжително би трябвало той да бъде определн като комунист,или антикомунист. Това са двете реални и обективни категории в България. Всеки,който се определя за червен,син,зелен,оранажав,ляв,десен,русофоб или русофил е само прикритие или отнесеност на двете категории-комунист,или антикомунист.И не бива да се оцветява повече политическия живот.Комунистите у нас не са загубили нищо,никой не ги е победил те не са изчезнали и са си тук,съвсем същите,дори по-нагли и коварни.И неизчислимо и неизлечимо по-богати.

  Считам,че на основание на своя проиход , професия и поведение,г-н Борисов е комунист,пар-екселанс.Защо?:

  -произхожда от комунистическо семейство
  -офицер от МВР на НРБ
  -член на БКП
  Ако неговите морални и истроическо-политически убеждения са били по-силни от тези три фактора,той би намерил удобен повод да обяви,че въпреки тях,не се счита за комунист и не принадлежи по никакъв белег към комунистическата партия.

  На няколко пъти се заиграваше с комунистите,иронизираше ги и дори разобличаваше,припомняше че дядото на майка му е убит от комунистите,но за антикомунист никога не се е обявил.Елеменатрната логика автоматически води до извода,че той си е комунист,но малко по-прикрит и странен от ортодоксалните комунисти.

  Тази теза индиректно е потвърдена от Вас в статията.Неговите игри с руските чекисти(комунисти) точно до този извод водят.

 28. Да г-н Инджев те така се справят с опонентите.Помагам им да изчезнат- физически или духовно.Вие сте щастливо изключение.Отвориха се нови фронтове освен стари заговори и битки.Белене оттече в канала,архиви се разкриха,не могат да се запушват дупки.В момента основната битка остава Южен поток.Основно действащо лице Б.Борисов.С него улучиха шестицата.Долюбван от наивният народ,изградил стабилни добре платени партийни структури плюещ срещу Станишев какво повече-няма мърдане.Щом неговият кумир е Т.Живков -построил две Българии едната свързана и ослужваща СИВ/след рухването му я няма/,а другата някъде в чужбина с кредити които ще връщат и следващите поколения.На територията България останаха руини.С Южен поток ще отстъпим и територия за да може Русия да си развива бизнес.А ние и ще плащаме затова.Б.Борисов ще бъде завъшекът на този проект.Дано и РБ не се присъединят.За сега те са единсвената надежда.Надявам се и на новото движение на Е.Сугарев.Видях ги на сбирката за книгата Течна дружба 2.

 29. С договора за Южен поток се плащат договорени количества газ ,а не реално консумирани.Това е спорът сега с Украина.Така ще бъде и с нас.Навеки заробване.Не трябва да се подписва нищо.Сега е момента за протести.

 30. Бойко Борисов: Иво Инджев е идиот, да си каже агентурното име!
  Помните ли как подскачахте, когато твърдяха, че сте мои журналисти, захапа лидерът на ГЕРБ водещите на Нова тв
  Публикувано: 17 юни 2014, 09:06 | Обновено: 17 юни 2014, 09:06 Разпечатай
  прочитания: 3425 |коментари: 29
  София, България

  Бойко Борисов

  Иво Инджев първо да си каже агентурното име. Това, което той твърди в поредната си книга на мой гръб, са идиотски твърдения. Това само идиот може да го каже! Това заяви по телефона пред Нова телевизия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
  „Единствените, които не сме правили коалиция с никого, сме ние от ГЕРБ. Върнете се 10 години назад и вижте всичките тези как винаги са говорили – днес ще направя коалиция с тоя, с оня. За 15 години нищо не се е случило!“, коментира още Борисов.

  Помолен да коментира подозренията за готвено покушение срещу Делян Пеевски, той каза: „Зарадвах се, че са хванали убийците. Докато се върна от Америка, те ги пуснали. Все пак става дума за поръчково убийство, не за пазаруване от плод-зеленчука“.

  „Ако има трима души, които са подготвили убийството на евродепутат, може ли да ги пуснат след един ден? Като няма доказателства, ще ги следят – седмица, месец, два, докато ги хванат с доказателства. Не ме интересува в какви отношения са Делян Пеевски и Цветан Василев. Интересува ме каква е неустойката по „Южен поток“, коментира още лидерът на ГЕРБ.

  „Опитват ли да се сближат с вас Пеевски и неговите медии и ще се възползвате ли от новия медиен тон?“, попита Ани Цолова.

  „Аз никога не казвам, на никоя медия кога и какво да пише за мен. Вие двамата не помните ли как подскачахте, когато твърдяха, че сте мои журналисти, а вие се стараехте по всякакъв начин да докажете, че не сте“, отговори Бойко Борисов.

  „За моите избиратели ще кажа – нямам никакви отношения с Пеевски и ДПС. А вие не ме питате каквото трябва, а каквото са ви казали да ми задавате“, ядоса се Борисов.

  Запитан как ще коментира твърдението, че и срещу него е имало готвено покушение, той отговори: „Това съм го коментирал десетки пъти. Извикайте някой от МВР той да го коментира. А във вашето студио ще дойда, ама „друг път“. Когато престанете да ми задавате продиктувани въпроси“. /БЛИЦ

 31. Станишев, иди си

  Другарю председател,

  вожд любим!

  във изборни сражения непобедим,

  вземи си чантата и рокерското яке

  излез във нелегалност

  без ятак и явка

  Иди на Бузлуджа,

  иди най-после в казармата

  или на трудовата борса,

  на заседание на ПЕС,

  иди в Пелопонес,

  иди най-после във казармата,

  иди в Херсон,

  на танк, на мотоциклет или на кон!

  Иди кореспондент “Плейбой”, “Пенхтаус”

  иди на консултация при д-р Хаус,

  иди накъдето ти видят очите зорките очи

  Иди където пожелаше,

  само си иди!

 32. Радвам се, че все още сме останали демократично мислещи хора в България, г-н Инджев и осъзнаваме, че ГЕРБ са най-ретроградната част от БКП!

 33. Иво,Искам звучен шамар да нанесеш на тоя кретеноид.

 34. @ Сия
  Моля г-н Иво Инджев да ме извини, че не е по темата.
  Сия, познаваме ли се? Ако да, моля, обади ми се по и-мейла.
  Привет!

 35. Такъв искрен цинизъм,показан от Г-н Борисов е характерен само за истински комунист.
  Тезата ми за спорадичния и изнасилен антикомунизъм у него е категорично потвърдена от самия него.
  Той,комуниста се заиграва с агентурните псевдоними,опитва се да вменява принадлежност към комунистическата партия.Стотици хиляди хора бяха ненасилствено принудени да стават сътрудници на ДС,в това не бива да бъде упрекеван никой,защото реалностите на живота бяха такива.Обвързването по някакъв начин с ДС съвсем не означава автоматически нещо негативно.

  Важното е след Десети,дали някой застава на страната на комунисите или на страната на истинските човешки стойности.Той,НЕагента на ДС си остана истински комунист,а се опитва да уязвява хора,чието човешко и професионално достойнство и честност са много над всевъзможни фикции.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.