С наводнение от псувни и глупости в ефира Бареков и Дилов си изпросиха “цензурата”

„Ай сиктир, бе” напсува Николай Бареков ТВ7 от екрана на ТВ7 в предаването на своя политически съучастник Любен Дилов-син, който му партнира в „България без цензура” и беше определен от самия „нов политик” като „мой политически другар”.

 

Псувнята беше адресирана директно към телевизията, която го излъчваше на живо, но беше заклеймена от псуващия за това, че два дни по-рано не му дала думата в пряко предаване от мястото на наводненията ( да си прави политическа автореклама сред труповете във Варна).

 

Бареков търсеше скандал със самата телевизия, от която вече се оплака вчера в интернет, че го цензурира ( напоследък).Сигурно щеше да е най-щастлив, ако някой беше нахлул да го върже и изведе с усмирителна риза, но тази услуга му беше отказана.

 

Не ми е удобно да преведа какво точно означава псувнята, употребена от Бареков, но попитайте някой арменец, ако ви е достатъчно близък. Бареков, разбира се, по своему е невинен, защото няма как да знае…Той знае руски думички като „черезвичайно”, употребявайки ги подсъзнателно вместо българската „извънредно”…

 

Понеже все пак думата му беше дадена ( и ще бъде интересно да видим как този партиен тандем, очевидно използващ ефира за брутална партийна самореклама ще бъде третиран в бъдеще), Бареков препускаше с пяна на уста, бързайки да си каже всичко с нервността на диверсант, докопал микрофона в националния ефир за малко. Защото си даваше сметка, че извършва диверсия с помощта на вътрешен човек, готов да жертва мястото си на водещ в бъдеще и да се превърне в „жертва” на по този начин.

 

След като многократно се изпъчи като „консерватор” ( „първият след …Тодор Живков в България”, така каза!), Бареков съумя за отрицателно време да изплещи рекордно количество тъпизми, някои от които със сигурност са мехлем за ушите на жадните да ги чуят потенциални негови избиратели.

 

Наводнение от глупости и обиди се посипа от екрана. Бареков се развихри по адрес на „задниците” на останалите политици, определяйки себе си като „чист човек”, единственият, който заслужавал да бъде опозиция в следващия парламент ( но само ако не стане премиер до края на годината).

 

Тези глупости наистина би трябвало да удавят водещия на предаването „Удавете водещия”, но Дилов явно е стъпил върху зависимостта си от „новия политик” и не показа признаци на несъгласие.

 

В резултат на което пороят продължи да се сипе в дерето на предаването му. Бареков успя за броени минути да даде ултиматум на БНБ, да обещае прокурорски проверки и сигурни присъди на всички, които му застанат на пътя в рамките на „Операция държава”, каквато щял да проведе като вземе цялата власт ( досущ като Сидеров, който обича да обещава невъзможни неща, за да се оправдава после с народа, който не му дал цялата власт, за ги осъществи).

 

Консерваторът-живковист се самоопредели като държавник ( още ден няма в управлението на държавата, но вече бил държавник!), който бил единственият, мислещ за народа. После се поправи, добавяйки още умилителен чесън в манджата: мислел само той „за народеца”, който си е сложил парите в рухналото „корпоративно чудовище на господин Василев” ( както окачестви своя дългогодишен благодетел)

 

 

„Само се появих в политиката и ги изместих и ги отвях” ( ДПС), възкликна с ръкомахания новоизпеченият европейски консерватор, определяйки партията си като „един огромен политически мастодонт”, който „яде и расте”, поради което ще отвее всички, а най-вече ДПС ( като досегашен раздавач на порциите, за които разпененият Бареков явно се облизваше завистливо в ефир).

 

 

„ ББЦ е най-голямата извънпарламентарна армия и вероятно ще спечели изборите…ще поведа правителство до края на годината”, обърна се към зрителите гостуващият партиен началник на водещия, който в очите на нормалните зрители наистина се удави в тази тирада на политическата наглост без цензура. Защото това не беше интервю, а най-долнопробна политическа реклама, в чиято безкористност може да вярва само дремещата свиня, присъстваща като част от обстановката в студиото.

 

Като пиша заключението си давам сметка, в какво ще бъда упрекнат, но няма как да не задам въпроса: що за телевизионен жанр е псуването в ефир, поощряването на каруцарската агресивност на един самозабравил се политик? Или може би Дилов, който отлично разбира какво прави, си търси цензурата, за да може да се оплаче от нея, след като я предизвика?

Готов съм да се обзаложа, че идеята на грозните крясъци, поощрени от водещия, целят именно да предизвикат свалянето от ефир на предаването, от което “България без цензура” да извлече дивидентите на “репресирана” партия и едновременно да се разграничи от “рухналото чудовище” КТБ.

Хитроумно и нагло едновременно, но руските проекти за влияние в чужбина, както отбеляза тази седмица “Гардиън”, стават все по-перфидни. При това британският вестник има на ум чужбина, а за Москва ние сме си една кокошка, която може да бъде маскира на петел винаги, защото тук винаги има лакомници, готови да се покатерят на бунището и да кукуригат, че без тях няма да съмне.

 

 

 

10 мнения за “С наводнение от псувни и глупости в ефира Бареков и Дилов си изпросиха “цензурата””

 1. Не Ви завиждам, господин Инджев! Аз се погнусих от предаването. Минах набързо през ТВ7 и случих точно когато Дудукя се сравни със Живков, че и двамата били истинските консерватори в България. Грешна теза – всеки който е чел Алеко, знае, че има доста пишман “консерви” като Барекя още в по-миналия век.

 2. Уважаеми, господин ИНДЖЕВ,
  от анализа Ви не става ясно кой в предаването “Удавете водещия” е свинята. Очевидно не става дума за симпатичното бутафорно прасенце…
  Но при толкова много … участници, човек се обърква.
  🙂

 3. Този бивш журналист с такава скорост прави гаф след гаф, че няма време да се реагира. Така, както обяви, че избори на Димитровден били най-подходящата дата, защото тогава се НАЕМАЛИ слугите??? (а политиците били “слугите” на народа). Тогава се РАЗПЛАЩАТ със слугите, и едва ли някой си представя, че почти национален имен ден е подходящ за избори. Нагло, саморекламиращо се нищожество.

 4. Цветуща турска приказка!А арменец изобщо и не си помисляйте да питате!

 5. ХаХа.
  Ако бях в Чужбина, искрено щях да се забавлявам на тези комични напъни за привличане на симпатизанти , които май трябва да са поне на 5-6 ракии за да аплодират идиотщините на новите политически кукли с етикет “Държавник”.
  И това е само началото. В следващия парламент ни чака голямо шоу! Бареков + Бойко ще се погрижат да не скучаем.

  Един съвет запасявайте се с каквото можете! Поне за 4 години ! Тази клоуни ще ни докарат само глад и мизерия.

 6. Няма как толкова празноглав и неграмотен посредствен малоумник да “избие” парите вложени в него. Този, който му е давал пари за да го позиционира сигурно не е по-умен от въпросния самохвалко, взимащ пример в празноговоренето от доскорошния му любимец-пожарникар.

 7. Очаквам един страничен политически ефект от драмата КТБ. Да секне финансирането на поредния политически проект 🙂

 8. @ Стамбо, благодаря за линка, приятелю, много интересен, верен и навременен анализ. Безбожниците, от които е и руския диктатор, работят без почивка за своя господар, сатаната.

 9. Преди около 2 години Бареков, тогава все още на вярна служба при ментора си, “генерале, товарете камионетки” се изживяше като редови форумец в “Дневник”. Беше си избрал виртпрякора Меркел. Само ако знаете на какъв ежедневен, ежечасен, ежеминутен подбив беше подлаган, ако имаше поне един грам виртчест щеше на мига да си бие камшика. Не случайно след като беше произведен от гуруто си за капут не само напусна сий форум но и никога не повтори “грешката” да влиза в дискусии. Изключително елементарно-повърхностен, с нулева компетентност и постен чалга речник явно си е дал сметка, че единствено може да реди нонстоп взаимно изключващи се монолози с подбран поддакващ.
  Боклук, ама истински.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.