“Течна дружба 2” потече нагоре

technadruzhba2

“Топ 10 на “Сиела” – 16.06 – 22.06.201​4 г.

23.06.2014 “Течна дружба 2″ на Иво Инджев е може би най-актуалното заглавие в Топ 10 в контекста на случващото се покрай нас и у нас”.

 

17 мнения за ““Течна дружба 2” потече нагоре”

 1. Иво е изключително добре илюстрирал “Течната дружба” между Кремъл и лакомите наивни риби в България. И как няма да бъде. Защото това е една малка група от кръвожадни, лакоми и ненаситни избраници от българските затвори и още незаловените кокошкари, джебчии и всякакъв род мошеници, само произвели се като марксисти, без да имат понятие от поне една истинска страница написана от Маркс. Това съвсем не им пречи да се препоръчват за комунисти, народ, пролетарчета, борци против фашизма, и всякакви главозамайващи претенции и шашми. И как няма да са благодарни. Никъде в света те не могат да намерят с своята некадърност, друга сила да им подари цяла една държава с всички пари, имоти, умове и какво ли не, без да са си мръзнали пръста, освен огромни хвалби за тяхната “борба”.

 2. Моите поздравления за книгата.
  В събота си я купих започнах да я чета, но…
  Сега за две седмици имам на разположение само таблета си, а книгата е в България.
  Добре е да помислите и за разпространение в електронен формат.

 3. Уважаеми Г-н Инджев,

  Пожелавам ви успех с новата книга и с удоволствие бих си я купил. За съжаление живея в САЩ и нямам път към България скоро.
  Има ли възможност да публикувате книгата си в електронен формат (apple book, Kindle и т.н).
  Смятам че не малка част от Вашата публика би направила същото.
  С Уважение!

 4. Честито, господин Инджев, будителю!

 5. Браво г-н Инджев.Щом народът чете значи има надежда.Моята книга Течна дружба 2 вече съм я обещала на 4 семейства да я четат,тъй като нямаха възможност да си я купят.Що се касае за нашите комунисти поне тези ,които аз познавам никой не е чел ни Маркс ни Енгелс ни Ленин.Станали са комунисти на времето от мързел,завист и престъпни наклоности.В последсвие се ставаше комунист само за изгода.Тези последните не ги съдя,защото трябваше да се живее и преуспява,а само това беше пътя.Днес следовниците им са два вида -мафиоти и глупаци.Какви идеи,какви глупости.И ако нацията като цяло не осъзнае това лошо ни се пише.Надявам се все повече да прогледнат.

 6. Успех на новата Ви книга!
  С нетърпение ще очаквам и в Пловдив да се организира представянето на втората част на “Течна дружба” !

 7. helikon.bg

  Нехудожествена литература

  1. 20 стъпки напред. По пътя на израстването
  Хорхе Букай

  2.Рафа. Моята история
  3.Течна дружба 2: 2011-2014
  4.Погледни отново
  5.Пътят на щастливата жена
  6.BG милиардери. Парите им! Скандалните им тайни!
  7.Никога не се предавайте…/ Афоризми и анекдоти
  8.Диктаторът. Животът на Стефан Стамболов
  9.Непознатата операция “Барбароса” 1
  10.География на блаженството: Един мърморко търси най-щастливите места на

 8. Поздравления и от мен г-н Инджев и се присъединявам към колегите относно електронен вариант на книгата.Успех и дай боже скоро връщане на тв екрана.

 9. И аз стискам палци за Пловдив.

 10. Успех на новата книгата Ви книга, г-н Инджев!
  Искам само да се присединя към мненията по-горе да помислите за разпространение на книгата в електронен формат. През Амазон примерно, но не съм запозната как стават нещата. Така ще стане по-достъпна за хилядите българи живеещи в чужбина, които не могат да си я купят.

 11. Аз се надявам,че скоро ще Ви гледаме на екран с Вашето “В десятката”.
  Книгата ще си купя при първа възможнокт от Ямбол.Там има голяма книжарница, в която намерих и другите Ви книги.Желая успех!Пишете! Има смисъл очите на хората да се отворят за станалите и ставащи събития в България!
  С уважение

 12. Поздравления за новата Ви книга, г-н Инджев! Тъй като бях извън България на представянето в София, много бих искала да получа автограф и затова ще Ви бъда благодарна, ако оповестите датата на представянето й в Пловдив. Цялото ни семейство Ви желае здраве и още дълги творчески години, през които да ни радвате с нови книги. Езикът Ви е блестящ и вече е абсолютна рядкост човек да прочете нещо от български журналист на такава висота, не само езикова, разбира се.

 13. Поздравления и от мен! Споделям с цялата си душа радостта от успеха! Това признание е нищожна част от заслужената благодарност на нацията! С гражданската си позиция и дарбата на неотразимото си перо, Вие се записахте в алманаха на българските будители!Когато България се пробуди и разкъса оковите си, Вашето огнено слово ще заеме своето място в учебника по демокрация редом до творчеството на Георги Марков!
  Горд съм, че Ви познавам!
  На многая лета!

 14. Г-н Инжев,
  Бургас също Ви очаква! Не се колебайте да съобщавате в блога си датите на представянето на книгата ви в отделните градове. Имам автограф от първата част на книгата и ми се иска да имам такъв и от втората. :))
  Поздрави!

 15. Аз и приятелите и роднините ми в Бургас Ви очакват.Присъединявам се към ORBIS

 16. Великолепна книга-почти я изчетох.Удоволствие и чест е за мен,че Ви познавам.Чета почти всичко написано от Вас.Благодаря Ви!Успех!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.