Петата колона на Русия в България вече ще марширува с чорапи

Когато в един сополиво сълзлив репортаж на в. „Стандарт” за процъфтяващия руски анклав на черноморски ни бряг край устието на Камчия написаха хвалебствени отзиви за прогонването на едно русначе от лагера обратно в Русия поради това, че напсувало другарчето си, вестникарският аплодисмент към морално извисения жест прозвуча като екзотичен виц. Обаче анекдотът се превърна в норма от днес. Тази партийна повеля на партията на Путин, която напомня на напъните на Андропов и Горбачов да преборят пиянството с административни мерки, вече е облечена в закон, задължителен за изпълнение за всички руски граждани ( или по-точно, поданици на н.в. Путин).

В Русия от 1 юливече е в сила закон срещу употребата на нецензурен език във филми, пиеси и книги. Филмите няма да получават разрешение за масово разпространение, ако нарушават закона.Книгите ще се продават запечатани и с предупредителен стикер върху опаковката. „Вулгарните” и разголените сцени в театрите ще им докарват големи глоби, което предполага да има съответните органи са следят всичко това.

Иначе казано, моралната полиция ще върви по стъпките на милицията, която при комунизма също така следеше за моралността на гражданите- такава, каквато е я разбираха лицемерните партийни вождове.

И ако си мислите, че това е пределът на идиотизма в откачената атмосфера на путлеризма, трябва да знаете, че той явно е безбрежен като самата Русия. Предстои руските законодатели да разгледат закон срещу носенето на сандали и обувки на бос крак. Той пък е дело на партията „Справедлива Русия”.

 

Засега не е ясно как точно ще бъдат наказвани нарушителите, а и дали на границата ще бъдат спирани чужденци без чорапи. Но е ясно, че безграничната власт ражда и безграничната законодателна глупост поради липса на отрезвяваща опозиционна съпротива срещу приумиците на смахнатите властници.

 

Едно е сигурно- българската пета колона, свикнала да носи партенки, вече ще марширува задължително с чорапи.

 

 

15 мнения за “Петата колона на Русия в България вече ще марширува с чорапи”

 1. Съжалявам, че ще не е по темата, но не ви ли прави впечатление как допусналите банковата криза вече втори ден се правят на спасители?

 2. Идиотите в руската Дума вчера приеха на първо четене и друг забавен текст – глоба за всеки гражданин, който в реч или в писмен вид употреби чуждица, която има аналог в руския език. Самият законов текст, разбира се, е пълен с чуждици, които имат руски аналози.

 3. Това, с попържните, прилича на дърти моми, които тайно биха дали мило и драго за разврат, ама няма мераклии от другия пол. И така се превръщат в досадни моралистки. На времето, кварталните ОФ-организации бяха бъкани от подобни активистки и дърти моралистки.

 4. След като експериментът СССР се оказа катастрофално неуспешен, имам чувството, че върху нещастните руснаци се изпробва ново избретение за овладяване и подчиняване на масите-нещо като православен халифат.

 5. Според мен, това е част от съветската /болшевишка ком-соц/ система,която в идеологически план неистово се нуждае от враг/ове/. Ако такива обективно отсъстват, системата си ги създава. При това, под обществен прицел трябва да бъдат поставени “правилните” врагове – бели, кулаци, фабриканти, буржуи, гнила интелигенция,бухаринци, троцкисти, … национал-социалисти,социалдемократи,евреи,американци,… носещите бомбета /а не каскети/, носещите бради /без Маркс, Енгелс и Ленин/, носещите дълги коси, онези с късите поли, с тесните панталони, гейовете, изповядващите “неправославни” деноминации, … грузини, чеченци, зли татари, “украински фашисти”,… псуващите другарите си /за враговете няма ограничение/, носещите обувки на бос крак и т.н….
  Важното е да се мрази общия враг /единствино виновен за всичките ни неудачи/! Да се изобличава и да се громи! Да се управляват и канализират общественото недоволство и гнева на “масите”, за да не се допусне изкривяване на линията и “отклоняване революционното съзнание на масите” от единствено верния път – този на ВОЖДА!

 6. На доста години съм, но не можаха да ме научат да ходя без чорапи ,когато нося сандали. Но това беше дотук. Сега се убеждавам, че за Путин няма невъзможни неща щом ще съумее дори такава консерва като мен да я научи да ходи със сандали на бос крак на пук на неговите законотворци.

 7. А дали е забранил и блатните песнички?Ако е така,жалко – руския бит ще се лиши от толкова неподправен колорит…

 8. И за да е пълна картинката относно светлото бъдеще на СССР ето още еднин допълнителен щрих:
  http://www.dnes.bg/world/2014/07/02/rusiia-vryshta-petiletkite.230956
  Та сега нека да си представим как изглежда един средностатистически съветски човек:
  Ваканцуващ в Крим мужик, носещ дори и на плажа бели чорапи, НЕ пиещ водка (само самогон), консумиращ само и единствено пирожки, не споменаващ ничия майка, всъщност той е почти ням защото до вчера всяка втора дума в устата му е била или псувня или чуждица. Планира следващата му почивка да е в началото на следващата петилетка, като дестинацията зависи от това коя ще е прясно анексираната територия към него момент от н.в. Путя.

 9. Г-н Инджев искам да споделя мои виждания относно събития и евентуални решения в България.Известен факт е,че голяма част от земята в българските градове е държавна или общинска собственост.Почти всички сгради и кооперации,блокове са строени само с право на строеж,собствениците на етажна собственост не притежават земята под сградата,съответно плащат данък само за апартамента си.Много хора искат да закупят земята под сградата.Така те биха се чувствали истински стопани на имотите си.Българинът обича да има имот и да го остави на потомците си.Това би вкарало еднократно пари в хазната,а също ежегодно данък.Определено се оказа,че има милиарди спестявания по банките на дребни вложители,така те могат да се влеят в хазната и всички да са доволни.Чужденци,особено руснаци изкупуват българска земя.Аз съм шокирана от призивите от най високи позиции до ниско долу,че най добре е българите да си стягат куфарите и да заминават за чужбина за по добър живот.Никъде по света не можеш да чуеш подобно нещо,отново ние сме уникални.Векове наред евреите се бориха за своя държава и накрая мечтата им се осъществи,а ние да оставяме това райско място,България и да тръгваме немили недраги по света,за да си търсим късмета.Ние сме свободни хора в свободна Европа и всеки може да избере къде да живее,но да насърчаваме емигрирането е неестествено.С голяма болка гледам и чувам млади хора,дори деца,които искат да емигрират.Възхищавам се на всички,като вас,които се борят България да стане едно добро място за живеене,да не посрамим Ботев и Левски.

 10. Русия има съшествен проблем с ниската раждаемост, отливът на мозък към добрият стар Запад и още по-сериозен проблем с алкохолизма.
  Не съм сигурен, че безсмислените приети закони описани в статията биха решили по-горе изброените проблеми. Но все пак това е в наш интерес – всяко зло за Русия е благо за България, Украйна, Молдова, Грузия, Кавказ, Сърбия, Белорус, Казахстан и всяка друга нагнетена от северно-азиатския поробител държава.

 11. Ето го и отговорът на вашата статия за победата на българската армия над руската операция в североизточна България.
  “Кръст-паметник на донските казаци беше тържествено открит на Шипка”
  публикация в сайта на “Фокус” инфо агенция.
  Колко ли трябва да е пияна една нация, за да прегръща палачите си? Синдромът “Стокхолмската гара” остава приоритетен алкохолен махмурлък в границите на една територия в която кръчмаря си прави каквито си иска сметки за сметка на партенко-носителите.

 12. Вижте на какво се натъкнах днес в лента.ру:
  “В украинских СМИ при этом циркулировали слухи и о конфликтах Безлера с другими ополченцами. Утверждалось, что напряженные отношения у него сложились с Сергеем Здрилюком (известным также как Абвер), соратником Игоря Стрелкова. Уже после захвата УВД появилась версия, что конфликт возник из-за руководства местной милиции. По этой версии, глава областного УВД Константин Пожидаев устраивал руководство ДНР, но не устраивал Безлера. Именно из-за этого полевой командир якобы и пошел штурмовать милицию.”.
  Забележете, че “народното опълчение” с бандитски прякори се избива помежду си.Обърнете внимание и на цветистия прякор на таваришчът-опълченец “Абвер”!
  Дотук с антифашистката риторика на таваришч путлер!

 13. – Събувай веднага да видя к’во имаш под чорапите…. Аааааа! Бос си значи.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.