Нихната власт умира с “южен поток” на уста

Имаме документално доказателство, че нашите русофилски управленци са свръхчовеци ( в смисъл, че всичко човешко им е чуждо). Подробностите след малко…

 

Неотдавна в Германия бяха публикувани писма на войници от Вермахта по време на Втората световна война, следени в рамките на проучване на истинските настроения да воюващия германец. Гьобелс се е надявал да ги използва за пропаганда, но се е отказал. Защото станало ясно, че представяните като свръхчовеци германци в униформа никак не са били щастливи да воюват, тъгували са за близките си и съвсем не са умирали с „хайл Хитлер” на уста, а в последните си мигове са призовавали майките и любимите си.

 

Можем да бъдем сигурни, че и червеноармейците, за които ни убеждаваха пропагандно, че са мрели от любов към диктатора с името на Сталин на уста, по нищо не са се различавали в това отношение.

 

Не така човешки стоят нещата обаче с българските рубладжии.

 

Днес властта им де факто се лиши и от парламентарния смокинов лист, след като и ГЕРБ напуснаха парламента, който няма как да работи без кворум. Орешарски е жив управленски труп, чиято кончина под формата на оставка е въпрос на време.

 

Това обаче не пречи от управленската морга да долитат клетви за вярност към поетите ангажименти към Москва. Техен изразител стана външният министър Кристиан Вигенин.

 

Макар тази власт да е в кома, тя обеща България да продължи строителството на газопровода “Южен поток. Това щяло да стане след „няколко седмици” след като същата тази мъртва власт получи разяснения от Еврокомисията. Това е заявил в Белград министърът на външните работи Вигенин, цитиран от “РИА Новости”.

Както се вижда, нашите бойци на руския енергиен фронт се борят дори и посмъртно да изпълнят заръката на Кремъл. Това го могат само свръхчовеци или просто същества, лишени от човешка нормалност, които и в последните си управленски мигове не могат да се смирят пред неизбежния край на техния разгул, сред който живяха цяла година.

 

Нихната власт власт не умира с “мама”, а с “южен поток” на уста.

15 мнения за “Нихната власт умира с “южен поток” на уста”

 1. Вигенин не би се клел във вярност на Москва от Белград .
  За тая цел има вечен(като че ли) алгоритъм : самолет – Шереметиево – пълзешком назад към Кремъл…И готово .

  По-скоро през неговата уста руснаците отправят послание на запад и навътре(към нас) . Просто приемственост . Нямате шанс . От 1944г неизменно печелим избори на тази територия . Не се надявайте !

  Знам само един вид хазарт , който се разиграва на единствения хиподрум в света , където с един залог може да се заложи на всички коне , със 100% гаранция за успех .

  Това е руският комар в българската кушия .

 2. Ако Запада обръща внимание на България, то руснаците не могат да спечелят даже и у нас! Ако бъдем оставени сами срещу руската инвазия обаче, не ни очаква нищо добро, освен “вечната дружба” – другото име на средноазиатската робия.

 3. Тази нощо-сутрин по Канал1 в 04 часа пуснаха филма на Вайда “Катин”, та си спомних епиграмата на Радой Ралин “Филмът се пуска годишно – веднъж! В лятното кино, по време на дъжд.”

 4. Да, без Южен поток “икономическият тоталитаризъм’ в България ще загуби позиции. Понякога се чудя дали този вид тоталитаризъм не е по-свиреп и от класическия?
  ПС.А, проблема за руския стремеж към поробване, май ще се окаже световен,а не само български.

 5. Прорускотото лоби претърпя поредният неуспех в България.Явният руски агент Волен вече е изхвърлен от политиката.Опитът с финансова дестабилизация не успя,а проруското правителство не посмя да изпълни задачите по Южен поток.Да се надяваме ,че всичко това прояснява небето над България.Има надежда!

 6. Тази нощ попаднах на филма “Катин” по БНТ. Потресаващо варварство и жестокост-не можеш да останеш спокоен и хладнокръвен гледайки изтрелите в тила и зариването в общи гробове с булдозер на хиляди хора. Трябва повече млади да видят този филм на големият полски режисьор Анджей Вайда, и също чугунените старчески комунистически глави. И нека тогава се опитат да оправдаят с думи човешки мерзостта и жестокостта на НКВД-ударният отряд на комунистическата партия на СССР

 7. Проруското лоби не е претърпяло никакъв неуспех.Ако някой си мисли така жестоко се заблуждава или му трябва още мозък.Защо забравяте партия ГЕРБ?Защо забравяте ББЦ,ДПС,АБВ и другите искащи да лижат руския ботуш.Нима тези партии не показаха колко са привързани / с рубли/ към Русия.Ще положат неимоверни усилия да прокарат ЮП каквото и да им струва.Ще ни трябват много смели и чисти хора за да се преборим с тази мръсна и подла шайка.Не успеем ли да вкараме повече депутати от ” Реформаторския блок” в НС да възпират ГЕРБ и техния слънчасал лидер ще загубим още много време.А децата ни ще продължат да бягат на запад.

 8. Тези рубладжии ми напомнят кадри от комунистическите филми,когато пред разстрел червените герои запяват Интернационала и така с песен на уста загиват за благото на идните поколения…
  Сега трябва да оправдаят получените рубли в доларови сметки повтаряйки “Южен поток все пак ще се строи”.Напомнят ни за Галилей,който от кладата загива с думите “И все пак Тя се върти…..”

 9. руснаците са варвари а слугите им в БГ са слуги на варвари, какво може да бъде по-долно от това?

 10. Tozi neshtastnik Oresharski (vsushtnost si e edin Pavlik Morozov na ambrazurata)ako imashe kapka dostojnstvo i si durjeshe na “mujkata” duma, trjabvashe naj-kusno pri blokiraneto na parlamenta da si podade ostavkata.
  Pomnite li dumite mu sled purvite dni na protesta minalata godina? Togava kaza: Pravitelstvoto she raboti dokato raboti parlamentut…”
  Ta kato se razrabotiha i dvete, ne vi e rabota, hele puk sega kak rabotjat…

 11. Дъщерна компания на “Газпром” ще строи “Южен поток” в България
  Според източници “Центргаз” ще замени “Стройтрансгаз” в консорциума

 12. досадно е непрекъснато някой да спряга името на павлик морозов, но да не знае всъщност нищо за него. препоръчвам горещо на господин владимир попов да напише в гугъл “павлик морозов”, за да бъде “светнат”, че това лице и лицето “александър матросов”(човекът на амразурата са две съвсем различни и нямащи нищо общо(освен руския си произход) по между си личности.

 13. Вигенин е вувузелата на Станишев, особенно когато трябва да се протръби нещо в угода на Москва и в ущърб на ЕС. Станишев-курвицата кой знае защо си мисли, че хитричко ще търка дупе по двата стола, докато го огрее комисарско фотьойлче. Ако в него има нещо забележително, то е нахалството му.
  Но ако все пак го огрее, значи ЕС е изпята песен…

 14. Разбира се ,че руското лоби не е изчезнало и няма да изчезне.Борисов и Бареков ще бъдат по предани от Станишев на Кремъл.Израсли са в среда,коьто винаги се е кланяла на властимащите.А тези последните са неразривно свързани с Москва,няма значение кой управлява там.Властта им е дадена с окупацията на България от Червената армия.Независимо как се казва тази армия.Последните две поколения в тези фамилии са израснали благодарение на Русия.А Борисов и Бареков са с манталитет на прислуга.Но хората все повече отварят очи.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.