Нахалството “ноу фрейм” ( без граници)

Синдик влезе в TV7, медията се оплака от рейдърска кампания на Бареков, съобщава OFFNews, позовайки се на официално съобщение на телевизията, която от обект на презрение заради диктатурата на барековщината е на път да започне да печели симпатии като жертва на същата тази барековщина.

Синдике влязъл в офисите на ТV7 в 17:10 ч в четвъртък, 3 юли, съобщи ръководството на телевизията.

По думите на мениджърите временният синдик е бил придружаван от дузина татуирани охранители.

Акцията е вследствие на съдебни претенции на продуцентската компания на Николай Бареков “Ноу фрейм медия България” АД, която поиска от СГС да обяви телевизите TV7 и News7 в несъстоятелност заради просрочени дългове в големи размери.

Ръководството на телевизията нарича това “рейдърска кампания”.

Обезпечителната заповед е от 3.07.2014 г. и указва на временния синдик „да извърши преценка на необходимостта от охрана на имуществото на длъжника (ТВ7 ЕАД) и да изготви доклад в тази посока, за което да уведоми съда”.

“В разрез с указанието на Софийски градски съд, още в рамките на днешния ден, синдикът дойде, придружен, в нарушение на указанията на съда, от охранители, които се настаниха на етаж, нает от Балкан Българска Телевизия (на чиито честоти се излъчва News7 – б.р.). Тези действия са демонстративно и грубо нарушение на предписаниятана обезпечителната заповед. ТV7 ЕАД ще сезира съда по надлежния ред за това нарушение”, пишат в съобщение до медиите ръководителите на телевизиите.

По думите им едновременно с охранителите в студиата и офисите са нахлуха и служители, обслужващи политическия офис на „България без цензура“. Те не се съобразили с искането на адвокатите на ТV7 да напуснатне забавно офисите.

Ръководството на ТВ7 ЕАД изразява възмущението си от нарушаванетона указанията на СГС и от неправомерните действия на охранителите и служителите на „България без цензура“, завършва съобщението.

Самият лидер на новата партия “България без цензура” Николай Бареков е бивш изп. директор на телевизиите от медийната група. Партията му на практика се роди на екрана на телевизията, първоначално под формата на едноименен тв проект. И турнето на ББЦ (по признание на банкера Цветан Василев), и самата телевизия бяха финансирани от бившия вече шеф на КТБ.

До преди разрива между Цветан Василев и Делян Пеевски телевизията отделяше голяма част от програмното си време и новинарските си емисии на отразяването на дейността на “България без цензура”. След разразяването на конфликта между банкера и ДПС депутата, дойде и войната на Бареков с ТV7.

 

Actualno.com припомня, че преди 2 дни Николай Бареков обяви спасителен план за ТВ7. “Готов съм да предложа начин за излизане от кризата на медията и за запазването на журналистите и работещите там. За да се случи това, ще трябва съдът да уважи молбата ми в телевизията да влезе синдик”, заяви бившият изпълнителен директор на медията.

Освен това политикът отправи апел към мениджърите на медията да подадат оставките. “Заради тях телевизията бе напусната от стотици служители от всички отдели, включително от отдел “Финанси” и “Човешки ресурси”, които бяха от времето на Любо Павлов и Диляна Грозданова и са живата история на тази медия”, каза той.

 

Ivo.bg припомня също, че силовото превземане на телевизии е патент на Путин.

 

Интересното е, че медиите на Пеевски, в чиито лагер се укрива Бареков ( въпреки опитите да заблуждава публиката, че не бил зависим от него), мълчат вече близо денонощие. Скандалните сайтове, които обикновено бързат да отразят всяка глупост , казана или извършена от Бареков (и много се гордеят с бързината и ексклузивността на тази платена услуга), не си правят труда да отразят скандала официалното оплакване за превземането на телевизията.

 

Някой ще повярва ли, че някаква си „Ноу фрейм медия” е самостоятелен фактор в държавата и че самочувствието й да се разпорежда с помощта на мутри в един спор на медийното поле не се катери по широкия гръб на най-скандалния брокер на срастването между парите с изпълнителната и съдебната власт?

 

Нахалството „ без граници” ( „ноу фрейм”) се е превърнало в запазена марка на проекта без цензура. Неговото усмиряване, ако се намери воля в държавата, трябва да послужи за индикация, че в България е възможен завой към нормализация в политиката, в която татуираните мутри демонстрират безнаказаност за своята бруталност.

 

 

11 мнения за “Нахалството “ноу фрейм” ( без граници)”

 1. Къде е сега цацаров и така наречената ЦАЦАратура??? Кой допуска такова подигравка и беззаконие в тази държава???

 2. Ама вие нали знаете чий любим похват е т.нар.”рейдерский захват”?!

 3. Това е възможно когато главната Цаца си подаде оставката като главпокурор (по съветски казано).
  Тогава (евентуално) ще може да стартира нормализирането на “съдебната система” с разделянето на Всишия съдебен съвет на 2 – отделен за съдиите и отделен за прокурорите. Иначе казано прокурорите да не могат да кадруват при кариерното израстване на съдиите. (Припомнете си “случая” на съдия Тодорова, която политиците и мекеретата прокурори използват за назидание на “непослушните” съдии.)
  При нормално функциониращи институции барековите изцепки (които са поворение на изцепките на фашиста БОЛЕН Сидеров) няма да са възможни.

 4. Всички май сме загубили вяра, че “нормалността” в нашата държава въобще е възможна. Проказата е твърде напреднала.

 5. Още веднага след девети 1944 комунистите бяха “скромни” и завзеха само две министерства – съдебното и вътрешното. С тях те си управляват страната напълно “законно” вече седемдесет години. Кадрите им се подреждаха от ДС. До като в началото колеха и бесеха чужди и свои “врагове”, сега “печелят” избори или “управляват” банки, и пак както преди служат само да крепят властта на своите хора. Истинското право няма място в тяхната гилдия.

 6. Бъдещето а на Цаците с големи уши и малки пишки ! 🙂

  Народа сам си го е казал:
  Наведена главица сабя не я сече .

 7. На постоянното присъствие на съветските Чапаев и Петка в нащето ежедневие , да им отговориме …..с нашият Бай Ганьо /с развит инстикт за оцеляване , не е бил в Русия , не му минава идея да прави търговия…../ иначе , не на промити мозъци ,драпащи за съветизъм ……. и т.н.

 8. За каква нормалност на държавата да се говори, когато всички безобразия тук са безнаказани. Как може колективната вина да е без последствия, когато колективите са от личности, които трябва да носят отговорност за решенията си. И докога всичко ще се замита и покрива с давност? Трябва понятието “давност” да престане да оневинява престъпници. Има ли престъпление, трябва да има и съответно наказание, когато и да се докаже, а не да го мотаят, докатого покрие давност. Но кой ли ни слуша? Нали политиците тук са най-големите престъпници!

 9. Мисля си,че предстои да видим още по отвратителни неща.Вече ми се струва,че не БСП е толкова страшна/ поставена на колене от последните евроизбори/ а ДПС.Тази военна структура е толкова преяла с власт и пари,смазала своите избиратели чрез своите лейтенанти.Нейни членове са навсякъде в средния ешелон на властта.Не виждате ли как ехидно и безпардонно Местан се присмива на всички партии,че видите ли без нас сте загубени да управлявате.Искате да крадете, но не и без нас.За нас парите ,за вас властта.Така постъпват вече 24г.Не се ли убедихте,че ръководството на тази партия е най голямото зло за България.Огледайте се кое не владеят,съд,прокуратура, МВР ли.Видяхте сигурно колко е безпомощна полицията пред офисите на жалката ТВ7.Жал ми е за симпатизантите на тази партия,че винаги ги плашат с етнически конфликти и те отново и отново се хващат на тази изтъркана лъжа.А аз не им желая злото.Човеци сме,живеем в една и съща държава,на един огън се печем.

 10. Моля колеги , съфорумци , кажете ми аз ли не съм добре или ТВ7 и Нюз7 са спрели да бълват пропаганда?
  Липсва ми болшевишкият стил на манипулиране и обработка на общественото съзнание.
  Едни такива благи,с картини от туристически дестинации , църкви …
  Сякаш съм на туристически канал.
  Няма я хард атаката на водещи , анализатори , нови политици.
  Няма опорни точки…
  Някаква ненормална нормалност.

 11. Каква идиотщина е правото в страната ни!Как може да не се сезира тъпо умната цацаро-сарафски и дупеевска клатикура при явното и потвърдено от палачинки дудук КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ да си ЕДНОВРЕМЕННО УПРАВЛЯВАЩ и ТВ7 и НОУ ФРЕЙМ МЕДИЯ и никой не го забелязва??? ПОЗОР !

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.