Колумнисти и комунисти бранят Путин от някакви си факти

Броят на украинските бежанци, които се намират в центровете за временно настаняване в различни руски региони, се е увеличил до 32,97 хиляди души, съобщи днес РИА Новости.

Абе много много лъже днешната руска капиталистическа агенция! Не е като едно време, когато ТАСС ( преди да стане ИТАР) разпространяваше само истината- включително за това, че СССР няма нищо общо със свалянето на южнокорейския пътнически самолет на 1 септември 1983 г.

Добре, че в България има колумнисти, които внасят корекции в лъжите на днешната руска капиталистическа пропагана. Като др. Дърева. В своя статия от преди 4 дни тя ни съобщава напълно правдоподобната от фактологическа гледна точка истина, че от Украйна в Русия са избягали цели 2 милиона души. Бъдете сигурни, че лично ги е броила. А РИА Новисти, известна като рупор на Кремъл, нарочно занижава данните, за да обслужи явно световния империализъм. Запомнете: не са 32,97 хиляди бежанците, а 2 милиона. Звездите ( на българската т.н. журналистика) ви го говорят.

Ето какви други истини говори Дърева в статията си „Оперция „Боинг“.

“Ако го нямаше този „Боинг”, трябваше да бъде измислен. Когато една война не върви според плановете на тия, които я финансират, легитимират и рекламират като световно благо в името на човечеството, идва ред: а) на провокациите – колкото по-кървави и чудовищни, толкова по-добре; б) на фалшификациите – колкото по-очевидни и прозрачни, толкова по-добре, и в) на манипулациите – колкото по-откровени и еднозначни, толкова по-добре”.

Разбрахте ли сега? Звучи като самопризнание, особено в частта за манипулациите и фалшификациите. Като следната:

“Войната на САЩ (чрез Украйна и за нейна сметка) срещу Русия (и Европа – за наша сметка) – тази война зацикли. На САЩ и на тяхната подопечна хунта в Киев отчаяно им трябваше повратна точка, tipping point. Трябваше им провокация, която да потресе света от ужас и да го разтърси от гняв”.

Ето това е истината- напълно в духа на твърденията, че евреите сами са си измислили ( или организирали- изберете сами) холокоста; че САЩ сами си удариха самолетите в Световния търговски център и в Пентагона; че израелците са си организирали атентата в Бургас и т.н.

Време е да разберете истината ( от Дърева): ако смятате, че Русия е анексирала Крим, както заяви онзи лъжец Путин на 18 март, лъжете (се). Истината е, че това бяха американците и затова се криеха без знамена, отличителни знаци и бяха с маски, за да ни им личи колко се радват. Но и радостта си все пак не могат да скрият от бдителната Дърева, която ги е разконспирирала:

“И провокацията падна от небето във вид на 298 загинали. САЩ и Киев посрещна гибелта на тези невинни хора като дар от Господа, като манна небесна. Забелязахте ли дивия възторг на САЩ и Киев, едва прикрит зад гримасата на неутешима скръб? Доловихте ли радостните трели в осъдителните гласове на Кери и Маккейн, на Яценюк и Порошенко? Видяхте ли тържествуващите пози на тези треторазрядни Фортинбрансовци, разположени свойски сред зловещия интериор от трупове?”

Вие може да не сте доловили никакви радостни трели и див възторг ( у никого, не само сред гадните американци) от труповете, падащи от небето. Но Дърева е на поста си и можете да й вярвате- като за броя на бежанците. Тя, също така, отричайки многократното заявеното желание на едни български граждани да ДЕМОНТИРАТ и ПРЕМЕСТЯТ съветския паметник от центъра на София, знае точно какво сънуват тези хора. И дочува мълчаливия им фалцет по този повод.

“Чухте ли, най-сетне, победния фалцет на нашенските патологични русофоби, които насън взривяват паметника на Съветската армия, а наяве бленуват пълното разорение и разчленяване на Русия?”

И така, киевските „нацита“ (както Дърева титулова украинците, които току що си избраха изпълняващ длъжността премиер с фамилията Гросман), ведно с американските войнолюбци и фалцетните българските паметникофоби са обобщени ярко и напълно заслужено със следната констатация на Дърева:

“За цялата тая компания самото съществуване на Русия е лична обида, а всяко ругателство, всяка клевета срещу Русия, срещу всичко руско, има ефекта на афродизиак”.

Има и още истини от този род в статията, но и това е достатъчно да стане ясно що е то путлеристки колумнист и че за такива „журналисти“ няма разлика между колумнизма и комунизма.

Впрочем Дърева защитаваше по същия хиперекзалтиран начин и своя кумир президента Първанов ( наслаждавайки се на могъществото му да сразява с президентското си копие вразите като един Свети Георги, на какъвто го оприличаваше), но когато въпросният беше низвергнат по партийна линия тя го стъпка в нозете си с подобаващ публицистичен плам.

Интересно, дали това ще му се случи и на Путин, когато бъде принуден да признае ( под някаква вероятно щадяща егото му форма) истината за руското (съу)частие в свалянето на малайзийския самолет, поразен с ракета от контролираната от сепаратистите ( наричини „опълченци“ от Дърева) територия?

Вярно, засега Дърева заявява в статията си, с обичайната за нейната компетентност категоричност, че „опълченците“ не разполагат с въпросните руски ракети БУК ( предполагам, че също лично е инспектирала и обискирала всеки “опълченец”). Сигурно е, че това е факт, както и онзи за онези 2 милиона бежанци в Русия- щом Дърева казва, значи е така. Нея ако питате, тя сигурно ще продължава да настоява, че руснаците лъжат, поемайки ( след половин век грозни лъжи по въпроса) вината за избитите от тях полски офицери в Катин.

Любов е това- към СССР, Русия, Путин и най-вече към свещената истина, за която не са нужни доказателства, а само фанатична вяра!

55 мнения за “Колумнисти и комунисти бранят Путин от някакви си факти”

 1. Хей, хора, тая непоправима комунистка Дърева, дето живее в един непонятен свят, не е ли време да се консултира с психиатър, параноята й се е утежнила, вижда и насън, и наяве страшни кошмари?! Тази, с извинение, дама – пардон, другарка! – очевидно е болна, човеколюбието изисква нашата медицина да се погрижи да нея и да я утеши някак…

 2. Дър-мър отново се е “изявила”!
  Макар и да не се досеща,Дър-мър , със своята рублоядност води рАЗЗЗИЯ към “пълното Й разорение и разчленяване “. Все пак, вместо цартрапа Й Путин да влага рублите в рАЗЗЗИЯтската “икономика”, той ги дава на примитивни пропагаднисти , като Дър-мър.
  Която отчаяно се опитва да просрича Апорните НАШИстко-СОЧИалистически точки,които са и спуснати от КРЕМ(карамел)ЪЛският и путиниски господар.
  Дори Путин да нямаше Букове в Украйна , Дър-мър-овците щяха да ги заместят с “буковиТЕ””си”, “дъбовиТЕ””си”,….”СТАЛниТЕ””си” бойни “глави” .
  И тя , като един неуморен путински слуга ,който безотклонно е на путинскят си “пост”, собственоръчно би се изстреляла ЛИЧНО да “порази”(с глупостта си) поредният самолет в “Аперация “Боинг””!

 3. Кой , кой да е компетентен освен Димящята красавица !

  Особено по въпроса за африканския зодиак .

 4. Някой от политиците ни беше казал, че тишината в спалнята ражда чудовища.

 5. Аз мисля със съжаление, че това, което си пише дърева, си има публика, на която и през ума няма да мине, това, което авторът казва тук.

  Няма и да се сети, че може да има и нещо различно от дъревите бръщолевения.

 6. Еми, какво да прави Дърева, къде да ходи?

  Да стане блогър или да започне работа в BBC, Дойче веле и т. н. ли?

  Май наистина е без алтернатива др. Дърева.

 7. Много фамилии се получават в резултат на прякор прилепнат на някой прадядо. По тази логика, мисля Дърева просто е ъпгрейднала забележителните способностите на някой свой прадядо да дрънка дивотии до това да ги дрънка но с печалба. 🙂
  Браво Дъра-дъре-ва! Сигурно освен национална гордост си и дядова гордост.

 8. Госпожа Дърева става е наистина страшна – преди всичко морално.

  Един американец, военен кореспондент и писател-нобелист, водил лична война с нацизма в Испания и във водите на Куба, влязъл в Париж с първите американски войници, бе казал, че в края на краищата човек заприличва на онова в което вярва.

  Според мен, онова в което вярват в БСП прилича на Дърева.

 9. Както може би съм споменавал ако някога комунистите измрат нашите ще са последни-за съжаление.

 10. Анонс:
  В кино Сердика Център София предстои да бъде излъчен филма “Хубава Жена”.
  В главната роля starring Велислава Дърефф and обаятелният Ричард Гиър.

 11. Егати,шизофренията!!!
  От една страна “забелязахте ли дивия възторг на blitz.bg, едва прикрит зад гримасата на неутешима скръб”,когато съобщиха как “опълченците опукаха” два украински изтребителя,а от друга страна неустоимата чаровница Дърева,с рядката тютюнджийска ограда и “радостни трели” в гласа ни убеждава,че „опълченците“ не разполагат с въпросните руски ракети БУК!!!

 12. Не че има значение,но все пак,не разбрах коя медия е отпечатала бръщолевенията ня Дърева.До момента не разбрах,Дърева смени ли членството си в БКП с такова в БСП.Не че има значение:нали столетницата периодически си е сменяла името,но винаги е била КОМУНИСТИЧЕСКА,ТАКА КАКТО И НЕЩАСТНИЦИТЕ КАТО ДЪРЕВА ,ВИНАГИ СА СИ ОСТАВАЛИ КОМУНИСТИ И НЕИСТОВИ РУСОФИЛИ!!

 13. Желаещите да видят България в Евразийския съюз не престанаха да ни облъчват със своята отровна пропаганда, използвайки местни българофоби.Незатихнало словоизливането на Волгин по БНР,за да подкрепи своя съидейник и за подгряване на темата Русия-Украйна-Боинг-русофили-русофоби се появи и прояви със своето/ досадно, празнословно,наситено с екзалтиран фалцет и лъжлива пропаганда/ писание Дърева. Появата в публичното пространствона тези двамата и подобните им сравнявам с появата на загрозяващи , замърсяващи, тровещи,трудно почистваши се петна от мухъл внасящи дискомфорт в дома и ежедневиетоми ми.

 14. Боже мили, тая дъръ-бъръ Дърева е кръгъл идиот…

 15. Дърева е класически образ на червена бабичка. Нейното верую е заявено отдавна в стиховете: “Аз знам, аз вярвам, че ти си права, когато съгрешиш дори!” Няма нищо по-идиотско от това в т.нар. пролетарска поезия, посветена на Партията.

 16. А какво стана впрочем с нейният крадлив роднина-племенник май беше? Оправдаха ли го в съда? Имах си аз, толкова знатна и недосегаема рода?Явно има лельото дан да плаща на БСП-то

 17. BRATIA BULGARI, NE MOJAHME S IANAKI I KADIATA DA NAPRAVIM PREVRAT V PARTIATA. RUSIA VSE OSHTE UPRAVLIAVA. RUSIA PUSKA SVOIATA PROPAGANDNA MASHINA ATANAS MERDJANOV, ZA DA LUJE HORATA,CHE GERB SHTE SE KOALIRAT S DPS.

  HAMELEONA RUSIA, SE OPITVA OTNOVO DA IMA 51% I DA RAZBIE BULGARSHTINATA I DA SPRE SUEDINENIETO NA BULGARIA S MAKEDONIA.

  TOVA E IULSKOTO VUZSTANIE, BRATIA BULGARI, NE SE PODDAVAITE NA KUKLOVODA BPS. BSP E DOKAZALA SVOITE PREDATELSTVA KUM BULGARSKIAT NAROD. BRATIA BULGARI, NE DOPUSKAITE NOVA LUJA.

  CHREZ SLUHA,CHE GERB SE KOALIRA S DPS, SE OPITVAT DA SE IZNUDVAT PATRIOTITE I BULGARITE,KOITO RABOTIAT V IMETO NA BULGARIA.

  BULGARIA I MAKEDONIA SHTE SE SUEDINIAT I NIKOI PREDATEL NE MOJE DA SPRE TOVA.

  SVOBODA ILI SMURT. SMURT ZA PREDATELITE.
  DA JIVEE BULGARIA.

 18. 1. rusia e razpadnala se durjava. ima 2 lagera v sveta.
  ediniat e zapadni civilizacii a drugiata e islamski sviat.
  borbata se vodi na zapadnite civilizacia(shtatite+evropa+izrael+iaponia+iztochen kitai)
  protiv iran+rusia+zapaden kitai (koito e islamski)
  bulgaria e izbrala svoia civilizacionen put. rusia e dlujna da priznae voljskite bulgari. rusia sa bulgari,tam ne sa rusnaci.
  zashtiten mehanizum e durjavata da ne e pred razpad i za da se predotvrati tova e neobhodimo da ne se suediniava makedonia s bulgaria, za da moje voljskite bulgari i ukraina i te da ne poiskat suedinenie s bulgaria.
  ukraina veche znae che sa bulgari. ungaria i hurvatia znaiat i ne otrichat che sa bulgari. polsha i papata kazaha che svetite bratia sa im dali azbukata,zashtoto polsha sa bulgari.
  neka se razpadne rusia,za da se fokusirame nie ot zapadnia sviat protiv islama.
  neka pobedim rusia,neka pobedim islama i sled tova neka se borim koito ni poprechi da sme bulgaria ot viena do vladivostok.
  koito ne mi viarva che rusia e razpadnala durjava i che tova e neinata agonia,eto dokazatelstvoto:
  shtatite imat 700 miliarda dolara biudjet, a rusia samo 60. rusia poiskaha ot ukraina 16 miliarda,a sega zagubiha nad 70 zaradi konflikta v ukraina.
  kitai ne e tova,koeto mislite. iaponia i iztochen kitai sa pro-zapadni. iztochen kitai i iran sa islamisti i voinata e na civilizovania sviat protiv islama.
  http://www.globalfirepower.com/defense-spending-budget.asp

  rusia e bita karta –te ne mogat da se opraviat s ukraina,kamo li s moldova,rumunia ili bulgaria.
  rusia v agoniata si plashi gargite chrez BSP i DPS.
  vseki trezvo-mislesht chovek, znae che BSP i DPS sa zaedno 25 godini

 19. kanonizaciata na kagana kubrat, shte uzakoni prinadlejnosta na ukraina kum bulgaria, po nachina po koito makedonia ni prinadleji. vseki koito podkrepia agoniata na trupa narechen rusia, e protiv pravoto na samo-opredelenie na horata v moldova,ukraina i rusia da vidiat istoriata s shiroko otvoreni ochi,che te sa bulgari ot stara velika bulgaria.

 20. И другарката Даръва трябва да папа, та затова а..а. То горката да я ожали човек, само това й останало.

 21. bratia i sestri bulgari, koito govori protiv amerika, govori protiv nai-goliamata diaspora ot bulgarski imigranti. nad 400 000 hiliadi bulgari jiveiat v Suedinenite Shtati i kanada. vsichki tezi bulgari mileiat za otechestvoto.

  ne se gasi tui shto ne gasne. nai-goliamata grupa bulgari ot chicago,las vegas,boston,new york i miami,toronto milee i pomaga na bulgaria ne samo kato izprashta pari na svoite rodnini vuv bulgaria.

  izdavat se vesnici, ima curkvi i restoranti, liulka na bulgarshtinata,koiato e suhranena i uvajavana. rodoliubci patrioti se zastupvat pred gubernatori,senatori i politici, za da se zapazi maika bulgaria ot pogroma itiraniata na edna vechena drujba ot BSP+DPS.

  neka razkusame okovite na robstvoto,neka se suedinim sus siromashka makedonia.

 22. ciala evropa i germania,ochakva da dokajete,che ne sme turci a che nashiat proizhod e bulgarski. nie sme bulgari, bili sme narichani traki,makedonci ili huni. no nashiat proizhod e bulgarski. i drugite narodi proizhojdat ot nas.

  nie sme liulkata na evropeiskata civilizacia. germania ochkava da pobedim DPS i da ni otpusne evrofondovete, koito prechi na tova e nacionalen predatel.

  da jivee bulgaria, da jivee suedinenieto ni sus makedonia.

 23. BSP i DPS sa v agonia i tozi put seld kato im seknaha parite ot KTB, stanishev plache a mestan se podmazva.

 24. koi e tozi koito shte posmee da obvini bulgarite,che suzdavat etnichesko naprejenie, pri polojenie,che nie sme ne samo tolerantni,no nie dori sme ograbvani i porobeni ot nashite dushmani chrez shemi kato KTB veche 25 godini,koi e tozi predatel,koito shte poprechi na suedinenieto ni s makedonia,neka vidim tozi predatel, neka vsichki da pokajat istinskoto si lice.

 25. Това нещо /Дърева/ е като онова нещо, което впръскват в урината, за да се види ясно къде се движи тя.
  Движението на Дърева /публикации и медийни участия/ трябва да се проследява внимателно и да се документира. Защото тя поставя диагноза на медиите, които прибягват до нейната отслуга…

 26. ivo,

  organiziral sum grupa hora da smeniat imeto na blagoevgrad na bude tsar samuil.

  organizirai moshto da se mahne pametnika na suvetstakata armia,
  tova e izkliuchitelno vajno,chas po-skoro da unishtojim BSP+DPS.

 27. Знаете ли, г-н Инджев, опитвам се да бъда християнин. И като такъв да не осъждам хората за каквото и да било. Мисля, че Комунизма идва като голямо изкушение за всеки християнин… Ужасно е. Ето, чета отново за Дърева и поглеждам в нета една от последните й снимки, и ми става жал. Не, наистина, не се шегувам… Поглеждам “го” (?) Дърева и се питам: за какво го има този човек на тази земя? Какъв му е смисъла, какво добро е направил за хората… И не знам, но не виждам смисъл от човека Дърева. Безплодна, суха, мразеща, вероятно и ужасно самотна. Не бих се усъмнил, ако е и девствена. Но не като монахиня, а като една емблема на Комунистическата “женственост”. Като дебела петолъчка, която както и да я завъртите, все разкрачена ще изглежда, и все празна по ръбовете. Мъчно ми е да виждам безмислени хора, ако щете ми вярвайте. Такива, които нищо не дават на този свят, нищо не оставят на другите, нищо не променят. Дърева е символа ми за “безмислен” човек, за ненужен. Защото сигурно е интелигентна жена,но по писанията й, по поведението й, по “авторитета” й за това не може да се отсъди. Отвратително е да виждаш човек, който лъже, просто защото няма какво друго да прави в този живот. Сякаш самия живот го е излъгал този човек и той си връща с целия възможен (комунистически) цинизъм… Извинявам се за дългия пост. Останете със здраве!

 28. В началото на Протеста срещу Орешарски, Дърева го коментира като: “Бунтът на ситите”!
  Във “Фейса” пък, Нея я коментираха, така: “-Бунтът на ситите!Казаха немитите.” И в действителност дамата не е от най-чистоплътните /в непреносен смисъл/, ако сте имали личен контакт с нея. Иначе, тя разобличи “Крадеца на романи”-Николай Хайтов,който днес е духовен стожер на потъналите във вакум комунисти. За подробности виж статията в Е-Вестник. А относно измислените реалности на Терорусия интересна е статията от 24часа:http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4215926

  П.С. Следвайки логиката на руското вероломство можем с основание да ги заподозрем в участие при катастофата на алжирския самолет, за отклоняване на вниманието от сваления от тях в Украйна.

 29. ” Любов е това- към СССР, Русия, Путин и най-вече към свещената истина, за която не са нужни доказателства, а само фанатична вяра” Като толкова много го обичат – “Чемодан, Вокзал, Москва”.
  На вниманието на про-путинската пропаганда предлагам статията на Адам Михник , която просо отстрелва всички такива Дъра-Бърави
  http://kafene.net/news_and_analysis.html?fb_33654253_anch=33770266

 30. иво криво,
  барем като патриот пиши на кирилица, бе човек

 31. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4215950
  1-“Според нотата от Киев Абесинов е забранил на украинчета от лагера да носят флагове, традиционни символи и носии.”

  2 -“Никой не дели децата по никакъв признак. В лагера има една символика и тя е българската”, каза още Червенков”

  3 – На снимката се вижда и друга символика!

  П.С. Господарите в рубашки а слугите по прашки…

 32. za da se razkusat okovite na robstvoto nad bulgaria,

  triabva prokuraturata da e chast ot izpulnitelnata vlast,za da moje edno pravitelstvo da nosi otgovornost za prestupnosta.

  v shtatite glavniat prokuror i ministura na pravosudieto e edna dlujnost.

  v bulgaria vishia sudeben suvet e kuklovoda na mafiata.

  ako prokuraturata e chast ot sudebnata vlast –togava macha vinagi e ureden.

  gerb ne nosi vina za upravlenieto. gerb biaha spuvani,chrez mafiata na vsichki niva i sudebnoto delo kilurite, ne beshe edinstveniat kontrol ot strana na mafiata.

  cenata na toka,beshe drugiat primer ot strana na mafiata.

 33. ciala evropa,shtatite i izrael–razchita na vas do 10 avgust da predopredelite sudbata na terorista erdogan.

  celiat civilizacionen sviat chaka bulgaria da spasi evropa.

  neka se nakaje BSP, stanishev,tozi platen klakei na erdogan,tozi izednik koito teatralnichi, za da hrani nashite dushmani ot DPS.

 34. ДЕЦАТА НИ ЩЕ НИ ПРОКЪЛНАТ!
  Братя българи,
  Вече повече от 15 години по българското черноморие се осъществява руски ЕТНИЧЕСКИ окупационен десант. Осъществява се тихом- мълком, под носа и с предателското бездействие на т.н. “български” служби за национална сигурност ДАНС, НРС и т.н.
  Осъществява се успешно с помощта на специално “избраните” за целта черноморски кметове (все руски граждани, руски зетьове или вербувани възпитаници на руски учебни заведения, или просто нискочели национални предатели) кметове, които разрешават незаконни строежи, сервилно прокарват удобни за руските десантчици местни закони и привилегии. Над 600 000 морски имота са собственост на руснаци и това е само върхът на айсберга! Като правило на един имот има регистрирани няколко собственика! По правило тези руски собственици, необезпокоявани от данъчните служби, извършват нелицензиран туристически бизнес за сметка на българската държава и местните български граждани, които съвестно си плащат данък за туристическата дейност, която развиват. Но към тях, за разлика от руските им съседи, местните данъчни служби са безкомпромисни.
  В Ахелой и Поморие, там където хиляди български воини, предвождани от Симеон Велики, са пролели кръвта си, за да оставят на потомците си едно райско кътче за живот, днес охранени руски мафиоти строят спа-хотели и изгребват поморийските езера с лечебна кал. Каптират горещите ни минерални извори за жълти копейки (Сапарева баня и др.), оградили са си най-живописните ни плажове и гори – Камчия, Обзор. Октоподът “Форт Нокс”снове по цялото ни южно черноморие и изкупува нови терени, изсича гори и заравнява дюни, за да строи бетонните си казарми за руски туристи. На самия вход на северния плаж на Несебър само за 6 зимни месеца беше вдигнат огромен 7 етажен комплекс “Парадизо Несебър”и пред него вече цъфна офисът на “Отдель продаж”. Пирин, Рила и Родопите са насечени от незаконни лифтове, скивлекове и писти на “Юлен”, навсякъде окупаторите са сложили табели “Частна собственост – не влизай!” и са развели руските си флагове, а българската полиция усърдно и сервилно охранява имотите ИМ.
  Циганите грабят масово англичани, българи, японци, белгийци и холандци, но да сте чули за ограбен от цигани руснак? Защото и циганите знаят, че ако посегнат на руски мафиот полицията веднага ще ги прибере. Нашата полиция ГИ пази!
  След Грузия и Украйна идва ред на България. Путин, освен че ни помахва с крилата на бойните си самолети, навлезли в българското въздушно пространство, вече обучава и въоръжава “опълченците си” по българското черноморие. От местната преса вече достигат режисирани писъци и оплаквания на руснаци, че нарушавали човешките им права – не им говорели на руски език, табелите по улиците били само на български, българските деца, които играели на улицата, им вдигали шум, искали руски училища в България, защото българските дипломи били непрестижни за русначетата, общините били длъжни да асфалтират улиците пред кичозните им грандомански дачи, за които по незнайни причини плащат данъци като за самосрутващи се приземни постройки, пак общините трябвало да им търсят работа щом са “инвестирали”в имоти у нас и.т.н. Готвят протестни митинги, наели са мастити адвокати да защитават правата им…
  Ножът вече е опрял до кокала, дошло е време всички национално отговорни партии след изборите да приемат ефективно и безкомпромисно АНТИОКУПАЦИОННО законодателство, което да сложи край на това нагло нашествие. Обратното е национално предателство!
  И нека да не се забравя, че всички т.н. “ПАТРИОТИЧНИ” формации- партии и движения са креатури на руските тайни служби .По парите им и по телевизиите им, вонящи на руски ботуш, ще ги познаете! Целта е да влязат в българския парламент, за да саботират европейския път и европейската интеграция на България – да ни задържат извън Еврозоната и Шенгенското пространство, извън зоната на ред и законност. Провокирайки изкуствено икономически и политически хаос в страната ни е най-лесният път за Москва да ни върне обратно в евросибирския си концлагер. Разчитат най-вече на алчността на безродници, по матросовски пелтечещи за “ползите” от Южен поток, Белене и Бургас-Александруполис.
  Има “изпитани в боя” европейски модели на антиокупационни местни и национални законодателства. Не сме нито първите, нито последните, които са се оказали пред валяка на Империята на злото. Много “по-малки” и по-застрашени от нас успяха да се справят.
  Вижте тук, на Балканите, как “православна и русофилска” Гърция защитава националните си интереси!
  Иначе какво ще оставим на децата си? Безнадеждното чувство, че са чужденци в родината си, за които е отреден задния двор, обслужващ персонал на руската мафия, съсипала и поругала родината им.
  Ще допуснем ли точно нашето поколение с престъпното си бездействие да зачеркне 1300-годишните усилия на генерации българи, градили славната материална и духовна история на България?
  Децата ни ще ни прокълнат !

 35. Странно защо тези съветолюбци не отидат на място да любят другаря си Путин??? Може пък да прогледнат за фактите!

 36. Другарката Дърева да прочете кой е Нафталий Френкель,а след това и разказите на Варлам Шаламов.За десерт и препоръчвам,, Крутой маршрут” на Е.Гинзбург.
  Там ще разпознае своите нацита.Соц-нацита.

 37. @ ivo krivo,
  С Най-добри чувства съм !
  Ако намалиш обема на писанията си няколко пъти, и, ако “превключиш” на кирилица, ще увеличиш шансовете си хората в този форум да прочетат и да разберат идеите ти.
  “Викането” ( чрез главни букви ) е признак на….да го кажа по-меко – на неуважение към хората от блога…
  Даже и да имаш най-великите и хубави идеи, просто автоматично получаваш “ignore”.
  Успех, и бъди жив и здрав!

 38. Усоица Дърлева е болна жена и се нуждае спешно от лечение. Тя е типичен представител на хора, чийто живот преминава без смисъл на тая земя.
  Човек, който не е в състояние да остави нищо след себе си е достоен за съжаление!

 39. Русия живее в паралелен свят, в който фактите от действителността нямат особено значение.Този свят е изтъкан от заговори на масоните и Запада против Русия и православието. Изпълнен е със суеверия, конспиративни теории, култ към силата и мощта на империята и омраза към измислените й врагове – масоните, Запада, либералите и какво ли не още. Преди повече от четвърт век съм открил за себе си тази много важна (почти атрибутивна) особеност на руското обществено съзнание. Най-лошото е, че тази особеност, тази ирационалност на руското съзнание през последните години става все по-дълбока, по-шизофренна и все по-опасна. Напоследък я окриваме съвсем ясно и в проруските метастази обхванали и поразили разпадащото се българско национално съзнание. Дърева е само един от примерите -за съжаление, може би не най-ярките.

 40. Секс-символът на българските комунисти е отново на висотата в комунистическата кочина.
  Това полумомче го ползват комунистчетата като крайна възможност за комунистическа достоверност. Не 60 ,ами сто и шейсет години да навърши,комунистическото кречетало няма да се смири.

  Дъревов е възможно най-коравото момче от женския отдел на комунистите.

  За нейната комунистическа бронежилетка няма истина,няма думи,тя е недосегаема.Дори повечето комунисти от мъжки пол не притежават такива способности като него-нея.

 41. Знаете ли каква била разликата между двамата претенденти за шеф на БСП – Михаил Миков и Драгомир Стойнев ?
  Почти никаква.
  В ресторанта първият имал проблеми да си поръча пиле със зеле, а вторият имал проблеми да си поръча.

 42. Дърева и Симов са по-нагли дори от “журналиста” Бюреков!

 43. Много са като Дърева дето пълзят по тая земя и оставят само слуз след себе си.

 44. А беше време-давним давном,когато в дъревата дървена глава, като че ли имаше повече мисъл и смисленост, но явно заради келепира ганьовски и комунистически е претърпяла упадък на личността-егоизъм и човешка празнота и нищожност.

 45. Не закачайте Дърева.Нея Господ я е наказал и каквото и да кажем за нея все ще е малко – достатъчно е да я погледнете и всикво ще ви стане ясно.Има такава порода от хора – впрочем в нея влизат и Мария Пиргова и изгряващата ком.соц.звезда Симов,които будят само жалост.Ако някой е достатъчно тъп да се хване на приказките на подобни екземпляри,tant pis,както казват французите.А това,че горните и други като тях шетат от телевизия на телевизия /това е особено верно за Симов/,ами такава ни е държавата,такива са ни и медиите.

 46. До всички българофоби (социалисти, комунисти, на ционалисти и други знайни и незнайни близачи и рубладжии), Прочетохте ли къде живее дъщерята на ПУТИН – в ХОЛАНДИЯ не в ЕВРАЗИЯ – как ще го коментирате.
  Искам да Ви помогна да не се напъвате да измислите поредната конспиративна теория, просто Вие в ЕВРАЗИЯ ние (българофилите) в ЕВРОПА пък нека да ни е лошо, то си е за нас, за Вас просторите на СИБИР, стандарта на Русия и воската.

 47. КРЕМЪЛСКИЯТ КОМПАС

  Има си посока своя.
  Не показва: Север – Юг
  Сочи той към КаГеБой-я
  На Природата напук.

  Култ към личността това е.
  Няма място за финес, аз знам.
  КаГеБоя в забоя!
  Да си прави фитнес там.

 48. Добре де, защо и обръщате внимание на бъра-Дърева? В партията и има една кохорта като нея, които вият от злоба, че комунизмът го няма и го заместват с путлеризъм.

 49. На източния фронт, пардон, на бесепарския фронт – нищо ново! И преди руснаците като пръднеха нашите се насираха. Сега руснаците са се ос…ли здравата, а нашите са се омармаладили до ушите, та и отгоре в желанието си да угодничат по най-слугинския и сервилен начин, зер трябва постоянно да се отблагодаряват за подхвърлените сребърници. И мажат ли мажат…

 50. Ани какво е пък това “бесепарски фронт”.Ти явно не си забравила комунистическите дивотии за фронтове.

  Ако въобще има фронт,тоя е един единствен и автономен-комунистически

 51. “Добре де, защо й обръщате внимание на бъра-Дърева? В партията и има една кохорта като нея, които вият от злоба, че комунизмът го няма и го заместват с путлеризъм.”-Николай

  Късно забелязах тази феноменална мисъл на читателя Николай.

  Бих добавил към нея,че комунистите се опитват да заместват комунизма и с други “заместители”.Най-актуалния заместител е русофилията(русофилството).
  За голямо съжаление изключително голям брой хора се подвеждат на тази измама.Ето някои въпроси:

  1. Какво е това русофилия днес в редиците на комунистическата партия?
  2.Това политическа платформа ли е,или просто една емоция,пристрастност и пр?
  3.Кой създава и оформя русофилията в редиците на комунистите?И кога се заражда?

  4.Има ли русофилия извън комунистическата партия?
  5.Какъв е статуса на българската русофилия в компартията и извън нея?
  6. Българската русофилия има ли свои политически критерии и какви са?
  7. С какво българските русофили се различават от комунистите в БСП,които не са се обявили за русофили?
  8.Знаят ли комунистите-русофили какво означава втората част от това съществително “филия”?
  9.Как съвместяват русофилите своето влечение към Русия( и комунизма) с държавните и политическите интереси на българския народ.
  10.Има ли в Русия реципрочна(братска) организация от руснаци,нарекли се “българофили”?
  11. А с какво се различава отношението на българските русофили към историята на страната от това на комунистите?И специално към паметниците на съветските агресори?

  Може да се зададат и още въпроси,които лесно разобличават политиката на “заместване”,водена от комунистическата централа.

  Друг важен “заместител” е “лявото”,но с него в другата тема ще се запознаем.
  Изразявам искрени поздрави към колагата Николай.

  Виенето от злоба на комунистическата глутница продължава…

 52. @ АНТИКОМУНИСТ
  Преди да пишеш е хубаво да прочетеш докрая, там е отговорът. И да, не съм забравила комунистите, как мога да ги забравя като никога не са си отивали, и в момента ни крадат като за последно, и нищо не са променили в лексиката си, все фронтове, фашисти и врагове са им в главите и “в устите”! Искрено се надявам, че сме единомишленици в желанието си да живеем в България без БКП, ДС и днешните й производни.

 53. Ани,напълно съм съгласен с теб,явно не съм схванал напълно мисълта ти.

  И съвсем правилно припомняш тяхната(на комунистите) лексика.
  Силна е мисълта ти “за техните производни”….

  Но колко у нас се впечатялват от силни мисли.

  Сега много са се насочили към Русия,а няма кой да оправи нашата орисия.Ние имаме тепърва паметници да разрушаваме,комунисти да побеждаваме,а Русия е закодирана да бъде най-нецивилиозованата държава.
  А срещу нецивилизоваността оръжия няма открити.
  Да оставим Русия намира,че нашия народ умира,гасне всеки ден с поглед към съветските паметници устремен!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.