Наводнението в Мизия потопи качения на Бузлуджа Миков

Михаил Миков, качен на върха ( на БСП, на Бузлуджа, „на черешата”)- върховният шеф на парламентарната ни република, член на светата троица на най-важните управленци в републиката по местната конституция, не снизходи да нагази в драматичните води на бедствието в неговия роден северозапад.

 

Регионът, сочен от Евростат за най-бедния в ЕС, пострада от жестоко наводнение. Там обаче го няма шефът на партията, която паразитира върху бедността на българите, от чиято многобройност черпи вдъхновение и електорална сила- колкото повече бедни българи има, толкова повече е щастието за върхушката на БСП, свикнала да се възползва от инерцията на овациите на бедните.

 

Нещастието на партийната номенклатура е в това, че се престара в поддържането на бедното статукво чрез управленската си неадекватност. Въпреки нея бедните в европейска България днес са все пак намаляваща електорална величина и съответно все по-малко българи гласуват за БСП.

 

Миков, горд да ползва биографичната привилегия да е родом от най-червения регион в страната (най-бедния анклав в Европа в днешно време) дори не се обади чрез някоя от подчинените му (партийно или парламентарно ) служби, за да изрази съпричастие със сънародниците от северозападния град Мизия, удавени материално от водния ад в родния му край.

 

То бива махмурлук след партийното опиянение от демонстрацията на многобройност на мероприятието на БСП на балканския връх, но чак такава безпаметност говори за клиничен случай на дебелокожие, за което Радой Ралин казваше:

 

От как свят светува,

Все мазният отгоре плува!

Ето едно обяснение в коментарната част на ivo.bg:

 

„Boro:

 

Най-червеният регион на България – Малорад, Мизия, Бяла Слатина, Борован пострадаха страшно. Комунистическият бацил в този регион е по страшен и от ебола. Мъчно ми е за тези хора, не са лоши, познавам много от тях, но комунистическата зараза ги съсипва още от 1923. Първата работа на всеки кмет от БСП е да нареди раднините си на някаква служба. Това умения , образование , квалификация….. Забрави! А после започва голямото краде… Справка – кмета на Видин , без срам, без съвест, докато може. Създават модел който се следва и от другите партии. Същото беше и и преди 1989, връзкарство, политически тормоз и здраво крадене. Това е регионът , където са избити най-много хора без съд и присъда след 9-ти септември. Всеки който е избягал оттам се е реализирал на друго място, познавам поне 20 души . Защо на други места тези хора успяват, правят бизнес кариера, научни постижения ,а там е пълна свинщина – за мен отговорът е , че другарите имат този регион за разсадник и резерв, дръж ги бедни, необразовани, тормозени от цигани и беззаконие , стимулирай завистта и пречи на предприемчивите и там винаги ще се гласува за БКП. Точно затова избраха и кулското пиянде за шеф. Този регион никога няма да се оправи докато има комунисти на тоя свят. Там трябва да се въведе особен режим на управление – 50 години антикомунистическа карантина и после нещата ще се оправят. Много хора са ми разказвали какъв богат и проспериращ край е бил преди 9-ти септември – жито, дини, животни малки работещи фирми, имало е доктор, аптекар, учители , духова музика във всяко село. Сега има само грозни паметници на партизани “герои” / понеже са избили десетки хиляди след 9-септември/ и много, ама много озверели и неграмотни цигани , за които Държавата България дори не е и понятие и които за 20 лв. ще дадат гласа си и за дявола. Това е то – Северозапад, а в него бие атомното сърце Козлодуй.”

 

Към това може да бъде добавено само едно: „ОСТАВКА”!

 

Миков „няма проблем” като шеф на парламента- отива си до часове. Партията му да му мисли що за шеф си има!

18 мнения за “Наводнението в Мизия потопи качения на Бузлуджа Миков”

 1. Да, но иначе не пропуснаха да “отпразнуват” в родният му край, избирането му за “лидер” на 135-летната им любима партия.

 2. Как може държава, неспособна да контролира нивото на язовирите си чрез своевременно и безопасно изпускане на водата да се занимава с ядрена енергетика ? ? ? ! ! !

 3. Ум царува, ума робува, ум патки пасе.
  Чувам големи производители сме били на foie gras.

 4. Следващият ,който ще изгори е шефът на общинският съвет на Видин.
  Отстрелват протежетата на ММ.

 5. Цинизма им е безкрайна величина и комунистите винаги са били и ще бъдат една кръгла историческа нула която поради това ,че е нула винаги ще иска света да се върти около нея.Или иначе казано там където няма морал винаги има много проблеми.

 6. Иво,
  Благодаря за Якия Блог!
  Статиите ти са като еликсир за измъчените от Свинщината в държавата Граждани.

  България – земя като една човешка длан но побрала в себе си мъка за цял континент.

  Не зная дали сте чували за историята на един милиционер от Петрич – Иван Бабулин. Той е уволнен, защото казва, че е виждал и говорил с Исус Христос, който му казва, че за Комунистите има приготвено специално място в ада. Червени гадини, искрено ви го пожелавам!!!

 7. Попитали председателя на БСП и НС : Къде предпочитате за прекарате уикенда- на Бузлуджа или в Мизия?
  В Евсиноград да си поркам биричка, разбира се! – отговорил нахилено Мишо Миков.

 8. На своята лекция в ДСБ, преди около година професор Вили Лилков с факти и цифри от “Червения бюлетин на ДС” показа как този район на България е бил подложен на най-жестоката комунистическа репресия.Убииства, репресии, изселвания, лагери и тнт. Така от аграрно-производствен Рай, задоволявайки продоволствените нужди на столицата от преди 9 септември 1944г се превръща днес в най-бедния регион на Европа.
  П.С. Анатема за колаборационерите и Официална претенция за Репарации към Русия
  от всички нации попаднали в нейната съсипия…

 9. От 1994 г. насам БСП усърдно се занимава с НПО, отглежда свои присъдружни фантомчета или монтира начело на по-старите НПО свои протежета. Ето част от най-усърдните лакеи на червената идея и на “братушките” от Азия:
  Българският антифашистки съюз,
  Национално движение “Русофили”,
  Форум “България-Русия”,
  Федерация за приятелство с народите на Русия и ОНД,
  Дружество “Александър Невски”,
  Българо-руска търговска промишлена палата,
  Българо-руски клуб “Шипка”,
  Славянско дружество в България,
  Дружество “Найден Геров”,
  Федерацията на съотечествениците,
  Фонд “Устойчиво развитие за България”,
  Съюз на ветераните от войните,
  Съюз на военноинвалидите,
  Съюз на сержантите и офицерите от резерва и запаса,
  Съюз на българските писатели,
  Съюзът на архитектите в България,
  Съюз на филмовите дейци,
  Съюз на българските журналисти.

 10. В нашия град след промените имаше само един червен кмет. След това два мандата седесаря Ценов, който най-много краде. След него гербаджията Видов-поне вкара големите вериги в града. Но сегашния направо се оля. Дано иде в затвора.
  В миналити повечето червени величия бяха от видинския край, но никой нищо не направи и за Видин, и за региона.

 11. Браво на Иво и на ВОГО! Действително, в “монархофашистка”(как хем, пък хем, ама карай!?) България Кулско е имало репутацията на богат, проспериращ и уреден регион. Виждал съм снимки на учителите по селата-костюми, кожи, вратовръзки, интелигентни лица, шапка с воалетка на госпойца учителката, читалища, библиотеки, хорове, музика, добре облечени деца. Дори “кулско говедо” като обозначение на едно много полезно животно е останало в зоологията. Само че изчезна вече доброто говедо, но пък ЧЕРВЕНИТЕ ГОВЕДА като описвания пияндур се развъдиха бетер скакалци там! И както докараха Куба до нямане на захар и Украйна до гладна смърт, така видяха сметката и на тази част от България.

 12. “бедните в европейска България днес са все пак намаляваща електорална величина и съответно все по-малко българи гласуват за БСП.” (Иво Инджев)

  Второто изречение изглежда да е вярно, но първото – едва ли. Вярно е, че БСП все повече се компрометира като лява партия, но увеличаването на бедния електорат в РБ се потвърждава от статистиката. Последната е все пак по-обективна от журналистиката (независимо – дясна или лява). Моля ви, бъдете по-внимателен в твърденията!

 13. Предстои да гледаме сеирите на Миков и миковци.
  За мен, за нас, в този живот – уви,… краят им няма да видим.

 14. Към Valpet:

  Едно е, че хората се самоопределят като бедни ( или все по-бедни), друго е фактът, че БВП се е увеличил многократно след преодоляване на соцкризата от 1996-97 г.- увеличил се е въпреки, а не благодарение на управлението на БСП, защото тя е идеологически привърженик на държавата като разпределител на благата, създадени обаче от частната инициатива (при всички спънки, които държавата й поставя).
  Можем само да си представим ( и да мечтаем) какво би станало, ако България се управляваше от съюзници, а не от врагове на свободния човек!

 15. VALPET, изречението е едно, но ти явно не си разбрал какво точно е казал г-н Инджев.
  С по-директни думи : Макар и БКП да се стреми да ограби все повече хора, за да обеднеят, те вече НЕ гласуват за нея! Това е с по-прости думи!

 16. А едно време влакът от Видин е бил известен като Мазния влак.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.