Арестуваха българи за антисъветска проява тази нощ

Тази нощ пред Монумента на окупационната червена армия (МОЧА) са арестувани 4 българи заради това че са написали истината върху фундамента на монумента: ОКУПАТОРИ!

 

Надписът е бил моментално замазан, както се замазва изобщо истината за съветския колониализъм в България.

 

Полицейската акция е била извършена като за „опасни престъпници”, което показва до каква степен българските клиенти на Кремъл изпълняват нарежданията на Москва, изискващи паметниците на съветската окупация да бъдат охранявани като реликви, а българите, дръзнали да се съпротивяват, да бъдат „сурово наказвани”.

 

Сурово наказващите полицаи са „заловили” част от тези българи и с белезници са ги отвели в Първо районно управление в столицата.

 

Сред арестуваните е кандидатката за депутат от Реформаторския блок Марта Георгиева, която е поела отговорност за акцията като израз на политическа позиция. Това не е впечатлило полицаите, които са я отвели с белезници заедно с още двама младежи и с Валентина Маринова, инициаторката за създаването на официално регистрираната неправителствена инициатива за демонтиране на паметника.

Арестуваните младежи са Константин Божилов и Георги Петров.

 

Знаменателното послание на българските изпълнители на московските заповеди на българска земя се „случва” на 7 септември, рождения ден на диктатора Тодор Живков, който в наскоро придобито си качество на първи секретар на ЦК на БКП открива същия този паметник на …7 септември 1954 година.

 

Честито!

 

Подаръците за комунистическата диктатура пред нейния най-важен олтар- източник на силата и вдъхновението на тоталитаризма в България, както се вижда, не свършват и днес!

 

30 мнения за “Арестуваха българи за антисъветска проява тази нощ”

 1. Да очакваме поредната протестната нота от страна на руското посолство за поредното оскверняване на паметника на руските!(вече повечето руски новинарски сайтове пишат, че това е паметник на руските, а не съветските) воини загинали за освобождението(!) на България от фашизма!!!

 2. Езическото капище за поклонения на червените вампири им е необходимо и скъпо. Нещо като слънцето и въздуха, при липса на СССР. Затова нарушават даже Конституцията, която самите те си написаха, за да го опазят от народната любов.

 3. Поклон пред достойните българи които в 21 век се борят не с думи като повечето от нас в този форум а с дела срещу руската окупация на България. Ами какво да се очудваме на факта за този арест, когато ‘КОЙ’ е на власт в БГ от 9 Септември 1944. Какво да се очудваме когато имаме премиер, отявлен комунист който до днес вярва в светля комунистически идеал който е олицетворение на ленинската, сталинска и съветска доктрини на това че русия е свещенната крава на цялото ‘прогресивно’ човечество и че който не е с русия е срешу комунистическия и всеки друг бог чиято свещенна крава е русия. Какво да се очудваме когато отявлен комунист (няма бивш такъв) като Плевенлиев е президент, който съвсем естествено не намира друг достоен за премиер българин, освен такъв, който изповядва комунизма като идеал както и мястото на русия като властелин на България. Какво да се очудваме като имаме министър на МВР който е назначен от родоотсъпници като сегашният премиер и президент. Какво да се очудваме като народа ни е късоглед и обича да го приспиват с удобни лъжи и активно отказва да назове кой е КОЙ – същият този КОЙ стърчащ надървен с автомата си над главите на всички ни в буквалния и преносен смисъл, същият КОЙ който е правил, прави и ще прави всичко възможно БГ никога да не е нормална държава, същият КОЙ който днес е агресор в най-братската му страна защото този КОЙ е изрод който умира от кеф да мъчи тези които го припознават като роднина, същият КОЙ който няма намерение да се промени без да получи ритник от който да бъде отправен в исторически нокаут! Това е истината за КОЙ, лицеприятна или не, страшна или не, добра или лоша – истината която описана така добре от един най-светлите ни патриоти ето така:

  Захари Стоянов
  Кой?

  Кой въстана срещу нашето свещено дело — съединението на Южна със Северна България? Кой караше турците да навлязат в България и да пуснат малко кръвчица на братушките? Кой отчисли българския княз от редовете на армията си, за да го опозори и омаскари, когато той се намираше на границата срещу неприятеля? Кой си дръпна от нашата войска офицерите, които хрантутехме като просяци с единствена адска цел да ни съсипе войската, когато тя се намираше в път за бойното поле? Кой насъска сърбите да ни нападнат откъм гърба, когато ние бяхме въз друга страна? Кой настояваше най-много да се пратят турските комисари в Южна България? Ами я кажете, кой ни открадна княза от Софийския палат в това време, когато на неговата глава не бяха изсъхнали още лавровите венци от Сливница? Кой даваше честно и благородно слово, че ако си отиде тоя княз, то и съединението ще бъде пълно, и правата на България ще да си останат непокътнати, и конституцията ще си бъде в сила, с една реч, България ще да цъфти и вирее?

  Така ли излезе? Кой изпрати подир няколко дена подлия Генерал Каулбарс да развращава, подкупва, лъже, бунтува и беснее? Кой подучи пичовите и вагабонтите да вдигат бунтове в Бургас, Сливен, Силистра и Русе, да леят кръв и въвеждат анархия, щото по тоя начин да се отвори път за чужда окупация? Кой унизи и се подигра с България като й препоръчваше за княз един развратен черкезин — Мингрели? Кой прибра под свое крило всичките чапкъни в България, а законните власти, в това число и В. Н. Събрание, за незаконни с единствена цел, да се продължи още в България безредицата, да се отчая и омаломощи българският народ и да каже: „Дойдете и ни спасете“. Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв!

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти! Право имали ония старци, съвременници на Екатерина, на Александра I и на Николая, които ни говореха: „Ще плачете за зеленото парцалче“. Видели тия и патили, на основание на факти и на събития говорели горните думи. Цял свят, хора, които не ни бяха ни в клин, ни в ръкав, припознаха нашата висока култура и благородните ни борби, само московците стоят настрана и викат: „Стрижено е!“ — Необяснимо. Царуванието на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и идиоти…..

 4. Интересно ще е да се следи каква ще е реакцията на вътрепния министър и доскорошен депутат от СДС и СК Йордан Бакалов …

 5. Клета България! Да арестуват за писане на истината! Дълбок поклон пред “извършителите”, и нашия “информатор”, годподин Инджев!

 6. Ареста на родолюбците и реакцията на Близрашки по отношение документа Визия 2020, само доказва, че комунистите и още по-лошо КГБ-истите ни управляват.
  Вчера Костов в интервю попита – ако се абстрахираме от имената “Пеевски и Василев”. кой всъщност стои зад сгромолясването на КТБ???Според мен това е точно похват на КГБ.Извън всяко съмнение е, чрез фалита на КГБ-структурна банка за водещи отрасли в икономиката ни, се е целяло или цели провала на валутния борд.И не само.Според политолога О.Минчев, внезапно увеличените сметки за ток зимата на 2012/2013 е вследствие на руски софтуер.Знаем докъде се стигна след това.
  И мнение , което отдвна трябваше да бъде водещо по отношение на Русия -“Едуард Лукас, старши редактор в The Economist и анализатор във вашингтонския Centre for European Policy Analysis, предупреди тази седмица, че Западът трябва да признае, че бившите съветски републики и сателити са били прави през всичките тези години – Русия е паднала в ръцете на шепа ревизионисти от бившия КГБ. “Като не чухте тях, чуйте мен – Русия не иска да бъдат приети интересите й в рамката на сегашните правила, а иска да приемете правилата, които тя диктува.”
  С този арест , на хора написали истината, света разбира, че тук управлява Путин.

 7. Безобразие. Да протестираме и искаме извинение от Близнашки.

 8. Същите окупатори на днешния ден извършиха покушението срещу Герги Марков в Лондон.

 9. Слушам новините за новите бедствия след наводненията, сега в Южна България. И си мисля – освен разумното обяснение /комунистическото безхаберие, бездарие и хайлазлък по отношение на язовирите и поддръжката им/ на сполетелите ни бедствия, това не е ли прелялото Божие търпение към нас след последната безумна орешарска година.

 10. „Подаръците за комунистическата диктатура пред нейния най-важен олтар- източник на силата и вдъхновението на тоталитаризма в България, както се вижда, не свършват и днес!”

  И така ще бъде, докато истината за зловещата роля на Русия и СССР за съдбините на България не започне да се изрича и разяснява не от едно или две, а от стотици места, всеки Божи ден!

 11. Така е… Опасните Престъпници са Родолюбивите Българи.

  А Крадците и Разбойниците са мирни граждани!!!
  Евала на Полицията!!! От Лъвове ни превърна в ОВЦИ !!!

  За да няма повече проблеми, предлагам на Президента, да се задейства моментално и да смени Животното в Българския Герб. Нека да бъде Рунтава Овца с Червен Морков в устата!

 12. Това все още е нищо. Скоро ще започнат да арестуват и за вицове от съветско-НРБейско време-за ленин,сталин, чапаев,брежнев, тошо, мако, дако, пеко, тако, цоло, тано, цола… Страшното е, че-погледнете форумите!- какви зверски вопли към путин да разгроми “фашистите” в Киев та да освободи и нас от НАТО и ЕС, какви истерични възторзи към “опълченците” (тук между форумните тролове и 99% от “българските медии” няма разлики, впрочем)…

 13. „ Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей,
  аман! ”

  Ей го обобщението.То сякаш казва всичко.
  Възхищавам се на четеримата арестувани.

 14. Защо ли не съм изнедан, че само вие г-н Инджев публикувате тази информация. В другите медийна няма и ред.
  Най- отчайващото е че МВР пази тази отвратителна бетонно гранитна купчина, а пари за паметника на Шипка нямат.
  Иначе адмирации към младежите решили да напишат истината.

 15. EN ROUTE, нека да бъдем обективни. Случката е отразена и от някои информационни сайтове.
  Демонтирането на този паметник на окупацията ще е преломната точка на откъсване на България от орбитата на империята на злото. България може да прогресира само и единствено когато прекрати всички зависимости. Дано скоро изберем управляващи, които не са фили и фоби, а патриоти. Но не пишман патриоти като партия Юруш, Каракачановото вмро, нфсб и ббц. Никога не съм се съмнявал за кого ще гласувам, но сега ще го направя с още по-голямо удоволствие.

 16. Каква е тази наша еничарска полиция? Стриктно вардят руските интереси, а не се запретнат да охраняват собствения си народ от престъпници и измамници. И защо толкова ги боли от истината? Тя е излезнала наяве и както и да подскачат не може да се скрие. Окупатори са и не са дали жертви тук. МОЧА трябва да го срутим! Това е!

 17. Доколкото знам законодателството, кандидат-депутатите имат имунитет и не могат да бъдат задържани, камо ли арестувани, че и с белезници. Поне в Европа. В Путлеровият бантустан всичко може, но поне формално още не сме там. Служебният МВР министер Бакалски какво ли казва по въпроса? Или си трайка, та началникът му Близашки да може да допълзи до началническото кресло в Конституционния съд.

  Поредната гнус на бившият комунист Близашки, май? Към Визия 2020, корабът-завод на Газпром в Бургас, отказът да стопира заменката на терени, подарени на “Южен поток България” и 190 млн. увеличен капитал на БЕХ? Явно човекът бърза да трупа актив пред “гасударя” си, че няма време.

  Да бяхме хора, че да се съберем пред I РПУ… Ама какво ли се размечтах и аз…

 18. Сред ареста на смелите родолюбци, на ход са:
  – седесарят Йордан Бакалов – Министър на МВР;
  – демократът Георги Близнашки – Премиер-министър и
  – прозападно и пронатовски ориентираният Росен Плевнелиев – Президент!
  Реакцията, която дължат на избралите ги граждани, е лакмус за правилността на избора!

 19. Пояснение: Макар и неизбирани пряко от гласоподавателите, Близнашки и Бакалов получиха симпатиите и доверието на демократично мислещите българи, още преди да бъдат номинирани от Президента.

 20. От информацията в статията и всичките коментари на читателите следва извода, който многократно съм го казвал.

  БЪЛГАРИЯ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА!

  Много уместна връзка прави читателя между двете дати. Тази на покушението срещу Георги Марков. Затова го убиха комунистите, защото разобличи както българската, така и съветската болшевишка сган.

  Браво на четиримата достойни българи!

 21. Констатацията на Здравка е абсолютно обективна-държавата България е еничарска.Генентично е руска с много малки изключения.Ако вместо 4 бяха отишли пред съветския паметник 400 човека,това е съвсем друго.Кога ли броят им ще стане такъв?Засега тишина.

 22. Г-н Инджев,предлагам да се открие подписка в защита на четиримата доблестни млади хора.Аз веднага ще подкрепя с истинското си име с което и коментирам в блоговете.

 23. “Днес сутринта (07.9.2014 б.м.) Георгиева е освободена, тъй като според закона тя има имунитет в качеството си на кандидат за народен представител.
  Останалите трима са в ареста за 24 часа.
  Георгиева е председател на ДСБ в столичния район “Средец”.”
  Задържането в ареста за 24 часа и формулираните основания за него трябва да станат публично известни. На ход е МВР-то, Близашки е ясен.

 24. Време е болшевиките да си ходят в руските степи и да си честват колкото си искат всички сатрапи, които са натворили.
  Безобразие е полицията да пази тези чучела на тоталитаризма и фашизма с комунистическо лице!

 25. Въоръжените войници бяха натъпкани в България през времето на най бесния сталинист Вълко Червенков, уж отречен от собствената си партия. Всички знаят, че тези войници никога не са се били в България или за български интереси освен подкарвани като стада в кланицата, за да спасяват Сталин и неговата хунта от убийци. Въпреки усилията на Иван Багрянов и Стойчо Мушанов да прехвърлят България към съюзнииците против Хитлер и да помогнат за южнив фронт на Сталин, те бяха застреляни по заповед от Сталин и гробовете им засипани с сгурия, а на историците бе заповядано да не знаят и да не питат за тях. Какво по голямо доказателство за подлата ОКУПАЦИЯ от Кремъл. и КАКВО ПО ГОЛЯМО ДОКАЗАТЕЛСТВО, че България никога не е преставала да бъде окупирана от тези войници. Слугите на окупатора и днес се надпреварват да действат като сталинисти. Не им ли стигнаха седемдесет години?

 26. Моментът преди изборите е избран много подходящо-сега ще си проличи ясно,кой кой е! и сред управлявящите и мераклиите.Подрепям идеята за подписка.

 27. Браво ,Марта!
  Следващият път ще дойда и аз.

  С едно кило пироксилин.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.