Българската полиция без фереджето на деполитизацията

Предислов:

Български полицаи са издали руските си началници пред арестуваните пред Монумента на окупационната червена армия (МОЧА) български патриоти. Обоснованото и без това предположение, че тук се изпълнява волята на Москва, вече има документирано от свидетели доказателство.

В изблик на злоба полицаи от Първо районно в София са признали пред окованите в белезници техни жертви, че всяка вечер 10 души от тях дежурят в очакване да се разправят с евентуални осквернители на забраната да се пише и рисува на МОЧА, за каквато Москва остро пледира в поредица от официални ноти.

Явно тези дежурства, за които са подбрани верни на съветофилията униформени, са ги изнервили до състоянието на извънредната злоба (  на война, каквато е руската информационна война в България,началниците винаги надъхват подчинените преди сражение)- злоба, демонстрирана от този екип спрямо задържаните от него пред паметника български противници на съветския колониализъм.

 

Ако не беше адекватната реакция на БТВ, широката аудитория в България нямаше да научи, че на третия час от нощта днес бяха арестувани четирима българи заради дързостта им да напишат истината върху Монумента на червената армия (МОЧА) : ОКУПАТОРИ.

Екип на БНТ също беше изпратен на мястото на престъплението ( срещу каузата да бъде оповестена истината за съветската окупация ) пред Първо районно управление на полицията в София, където и в момента ( около 22.00 часа на 7 септември) продължават да държат оковани с белезници за една пейка в коридора на управлението трима от четиримата български граждани, от които прокуратурата и МВР солидарно, в синхрон, се опитват да изтръгнат максимума признание за вина, за да се оправдае арестуването на българските патриоти и старанието на туземните власти да изпълнят указанията на руските си началници.

БНТ обаче, без да има такова искане от страна на Реформаторския блок, „таксува” събитието като…предизборна реклама в рамките на съответната ниша, вместо да излъчи репортажа в новините. Сякаш Марта Георгиева, кандидат за депутат от РБ, която беше сред арестуваните въпреки имунитета си, си е организирала полицейското безобразие по партийна линия, за да се рекламира предизборно с него.

Може да е хипербола, но по същество БНТ по този начин постъпи като онези, които твърдят, че американците си организират самолетен тероризъм на 11 септември 2001 г., а израелците избиват с атентат в Бургас свои граждани, защото това било полезно за техните политически цели.

Питам: трябваше ли Марта Георгиева да бъде обезглавена, като американски журналист от ислямски терорист, за да се осмели БНТ да съобщи за извършеното спрямо нея нарушение на закона от страна на МВР в рамките на информационните си емисии?

Заплахите към арестуваните варират от „дребно хулиганство”, което би било приключило с глоба, до „ грубо нарушаване на обществения ред с особена дързост”, което създава предпоставки за съдебен процес.

Именно с по-тежката формулировка в обвинението бе освободен в късната вечер Георги Петров.

Според прокуратурата той е извършил „непристойни действия, нарушаващи грубо обществения ред и изразяват явно неуважение към обществото, изрисувал със спрей в син и червен цвят паметника на съветската армия с надписи окупатори, завоеватели и 70 години подмяна”.

Ето какво имаше да каже по темата в рамките на денонощието радиостанцията, която има претенцията да бъде алтернатива на (проруската държавна институция) БНР:

„Дарик радио:

Четирима души са били арестувани тази нощ, след като са написали „Окупатори!” върху паметника на Съветската армия в столицата.

Това потвърди пред bTV журналистът Иво Инджев.

За надписа са задържани две жени и двама мъже, като впоследствие една от арестуваните е била освободена.

Другите трима ще останат в ареста за 24 часа.

Отслабни 12 кг за 3 седмици! Имаме лесен начин за това. Опитай го още сега!

 

Препоръката за отслабването, която се е лепнала рекламно към анорексичното съобщение в сайта на Дарик, е неволна илюстрация за подигравката, на която новините, свързани с неудобни на Кремъл теми в България, са подложени от години в българското медийно пространство.

Но след като в Дарик можаха да уважат желанието на руския посланик Юрий Исаков от записа на интервюто му да бъдат изрязани невъздържаните му думи срещу президента Плевнелиев, изречени на 12 април тази година, какво остава за неглижирането на някакви си българи, арестувани по волята на руския натиск в България да бъдат преследвани хората, казващи истината за съветската окупация!

Къде в тази ситуация обаче се намира вътрешният министър Йордан Бакалов?

Ето за негово сведение няколко преразказани от потърпевшите изречения, илюстриращи бруталността на служителите на МВР срещу арестуваните българи, които със сигурност ще внесат официални жалби ( и евентуално ще прецизират цитатите, ако моя милост не е съвсем точен с буквите и запетайките).

Според кандидатката за депутат от РБ Марта Георгиева, при опита й да въздейства възпиращо на арестите пред Монумента на окупационната червена армия ( МОЧА) полицаите не само не са уважили представения от нея документ, но са го хвърлили на земята. Последвал въпросът към нея : „ Ти за каква се мислиш, ма- за космонавт ли”? Съответно я оковали с белезници и натикали в арестантската кола, а един от полицаите си направил труда да „обезвреди” звънящия й телефон, като го запратил на задната седалка, поради което той се разпаднал на съставните си части.

 

Също за сведение на вътрешния министър: неговите подчинени, поне от екипа на среднощната хайка на полицаите на Първа управление в София, ни най-малко не са деполитизирани. Те свято почитат съветската символика, макар да не правят разлика между СССР през 1944 г. и Русия през 1878 г. Това станало ясно от политическата им лекция пред арестуваните, според която „ ако не бяха тези ( т.е. съветските другари), сега щяхте да носите фереджета”.

 

Случаят с демонстрацията на точно такова политическо пристрастие от уж деполитизираните полицаи е почти буквално повторение на историята, която разказа руският опозиционер Николай Кобляков за неговите разговори с български надзиратели при престоя му в ареста в София.

 

Друго прозрение, което говори за натрупана полицейска злоба към хора с деца ( най-вероятно заради прословутата, мразена от българските расисти многодетност на определен етнос), незаслужаващи тази благодат, е било повтореното няколко пъти полицейско проклятие към Валентина Маринова и Марта Георгиева. На двете полицаите пожелали пред самия монумент, почитан явно като светиня от тях, да …нямат деца.

 

На Валентина Маринова униформените специално препоръчали да й се случи следното: да бъде изнасилена от цял отбор футболисти. Това заслужавала тя, щом е написала „окупатори” на монумента, който изнасилва системно историческата истина с твърдението ,че окупацията била освобождение на България.

 

Ще има ли разследване на поведението на тази униформена банда сталинисти?

 

Господин министърът е длъжен да отговори като представител на изпълнителната власт, назначена от президента Плевнелиев-  единственият действащ в момента български управленец, който застава на ясни проатлантически позиции.

 

Останалото е прах в очите- златен за рубладжиите и разкалян от сълзите на българското безсилие за всички останали сънародници.

 

P.S.  В 22,35 ч. на останалите арестанти е прочетено същото обвинение, като на пуснатия малко по-рано Георги Петров, което е най-тежката квалификация по Наказателния кодекс за хулиганство ( чл. 325 от НПК). Така и четиримата са освободени.

Кога България ще се освободи от съветския комплекс да нарича окупаторите си освободители, е въпрос на друг (съдебен ) процес в нашата изкривена от тоталитарните натоварвания на наведения ни гръбнак история.

 

 

47 мнения за “Българската полиция без фереджето на деполитизацията”

 1. Бил съм на лекции по наказателно право и в СУ и в Симеоновската школа, четени от един и същ преподавател – Александър Стойнов. Правеше ми впечатление, че на кандидат офицерите от милицията се преподаваше като на малоумни, за разлика от Алма Матер. А как са действали редовите милиционери можех да си представя и преди да прочета статията.
  БРАВО на родните опълченци и на Вас г-н Инджев, че не спирате да показвате истината.

 2. Няма българска полиция. Има колониална тъпа зомбирана руска администрация от типа Каулбарс. Утешителното е, че нагайката на руския граф Каулбарс толкова дотегнала на българите преди 100 години, че изритали руската окупационна администрация за десетилетия. “Българска”полиция..каква смешка. Руски еничери. Цялата държавна администрация се държи като руска окупационна власт. Така ги учат от детската градинка –да лижат задника на всеки новоизлюпен руски диктатор. А България..А българите..кучета ги яли. Бакалов..Бакалов,нямаш си и идейка в каква руска помийна яма си се наврял с това министерстване. Ако не прегледаш ред по ред какво се преподава на полицаите от малки, така и няма да вденеш защо всеки опит за демократизиране на МВР е бил неуспешен до сега. Българските полицаи са руски милиционери.путинки..жалка картинка.

 3. “Всеки народ си заслужава правителството”, дори бих добавил и съдбата си.
  Опиянен от битов алкохолизъм, с традиционно безразличие към темите различни от оплаквания, народа ни става потенциален поддръжник на тези, към които отправя своите критики, че нищо не са направили, без да оценява в действителност те колко много са направили за себе си. Но в крайна сметка водата винаги е течала надолу, по пътя на най-малкото съпротивление. Защо и той да не бъде като нея докато чака да стане някакво чудо.

 4. България ще се освободи(ок, ще направи първата крачка)когато уволни наследената “социалистическа” администрация/полиция…

 5. “Органите на реда” са крякали в лицата на арестуваните жени, че сега щели да носят фереджета без съветската армия, а на арестуваните младежи, че те пък щели да бъдат обрязани…

 6. ………………………………….
  КОМАНДИРОВАНИТЕ ПОЛИЦАИ, КОИТО БИХА ДО КРЪВ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗАД ПАРЛАМЕНТА СОФИЯНЦИ НА 12. 11. 2013 г. СА БИЛИ ДОБРОВОЛЦИ !!!
  ПОЛИЦАИТЕ СА СЕ КЛАСИРАЛИ ЗА КОМАНДИРОВКА В СОФИЯ ТАКА:
  ОФИЦЕР СЕ Е ДОБЛИЖАВАЛ ДО НЯКОЙ ПОЛИЦАЙ И ГО Е ЗАПИТВАЛ:
  – ТИ ОБИЧАШ ЛИ СОФИЯНЦИТЕ ?…
  …И АКО ПОЛИЦАЯТ Е КАЖЕЛ “НЕ ГИ ОБИЧАМ”, СА ГО КОМАНДИРОВАЛИ В СОФИЯ.
  ((Отправната точка – заповед, да се задава на полицаите въпроса (- ТИ ОБИЧАШ ЛИ СОФИЯНЦИТЕ ?…) е дошла от високо място…) Тези думи са казани от близък човек на полицай с малко служба в МВР…

 7. ГЕРБ = БСП = ДС = АРЕНА АРМЕЕЦ

  Каква ирония.
  ГЕРБ открива предизборната си кампания в зала, кръстена ‘Арена Армеец’, която е ТИМ-аджийска застрахователна компания.
  Същата зала бе построена от фирмата на Мултигруп, след което стана притежание на А.Доган. Но ББорисов си я избра, или му я избраха за строител.
  Същата зала бе построена за по-малко пари, но и за много по-малко застроена площ и не стана това, което бе предвидено да стане. Поради което по много спортове не могат да си провеждат състезания там. Но трябваше да се покаже колко сме ‘спестовни’.
  Спестихме пари, спестихме и площи. Колко хубаво звучи.
  Магистралите също бяха най-ефтини по документи, но после като заплащане? А отсечката между Стара и Нова зЗагора бе преасфалтирана. А тази до Перник, строена от турска фирма ни излезе 19 милиона на километър.
  Направи впечатление препълнената зала, възбудените членове, симпатизанти и привнесени най-вече външни подкрепящи.
  ЦЦветанов оповести членовете – 84 хиляди, в залата бяха 14 хиляди. Няма лошо една партия да се гордее с членовете си. Но си припомних времената как тези членове бяха набирани. Ако не станеш такъв – оставаш без работа, или ще имаш работа само ако станеш член на ГЕРБ. Това не са членове от душа и сърце, а принудени от обстоятелствата, защото когато възможността семейството ти да остане без препитание и членство е била най-голяма дилема за решаване. Това напомня и за времената на ТЖивков, когато за безпартийните, шансовете да се реализират професионално бяха нищожни. Такива практики бяха приложени и от ученикът му/бодигард ББорисов. С некадърници-партийци се подмени Администрацията и всички други сектори. Другите бяха отстранявани и подменяни.
  Не напразно от РБ се противопоставят именно но това.
  А присъствието на агент ‘Николай’/ГМарков на трибуната е показателно. Човек, доказано слухтял и предавал колегите си на ДС да им бъде съветник по Конституция, да ги съветва в никакъв случай да не влизат в коалиция с РБ, а със социалистите, тоест партията им майка и на агента и на ББорисов:

  “По думите му теоретично най-добра за страната би била широка коалиция, но това е невъзможно, защото за целта трябвали “широки социалисти, а не като нашите, които копат земята, само и само да не спечели ГЕРБ”.

  Клановете не се разбират.
  ЕСугарев е загубил/ако въобще ги е имал/ ценностната си система. Забравил е как нападаше ББорисов, че на 15-ти ноември 2012 година подписа договорът за стартиране на ЮПоток, който според него/и не само/ е
  силно корупционен и неизгоден за България.
  Но човекът след толкова гладни стачки, сигурно е прегладнял, а има и пет деца. Да са му живи и здрави и нека не постъпват като баща си, а да са принципни.
  Но трябва да се отбележи, че най-адекватен, въпреки еуфорията от многочислеността, тоталната подкрепа и несъобразяването с други, бе ЦЦветанов. Той, като председател на предизборният щаб на ГЕРБ сигурно е наясно, че желаните резултати не отговарят на действителността. И затова макар и надъхващ избирателите, сам не вярва, че това лято от 2009 година, след изказването на АДоган ще се повтори. Защото хората видяха и усетиха на собственият си гръб как бяха смачкани дребен и среден бизнес, как самите те или техни близки бяха изхвърляни от работа и на тяхно място бяха назначавани ГЕРБ-ови калинки.
  Как властта се превърна в еднолична и след толкова години от ново се претендира да е такава. Нищо ново под ‘Слънцето’.
  Повече хора започнаха да се замислят и вече не вярват на популистки обещания, защото животът им не само не се е подобрил, а напротив.
  Дали болшинството последователи на месии отново ще ни наложи това статукво – след месец ще се разбере.
  Но и от всички други това зависи.

 8. Ta значи затова трябва непрекъснато да се увеличава бюджета на МВР – за да се крият 10 полицаи всяка нощ в храстите около МОЧА и хванат “вандалите” написали “окупатори”. Направи ми впечатление, че липсва думата “вандализъм” в обвиненията – иначе всичко друго е по руската риторика.
  Ами Червехата армия е окупирала България – исторически факт. И сто полицаи да сложите да пазят тотема, този факт не може да се промени. А полицаите не са деполитизирани, защото тези, които сега са полицаи, нямаше да бъдат в истински конкурентни условия. Те са там, защото са поставени от петата колона да пазят символа на окупацията. Та ще го пазят този паметник до второто пришествие, защото тези полицайчета, те друго не могат да бъдат – те могат да са само слуги на руските си господари, а не да служат на реда, законността и гражданите.
  И в същото време се чудя, дали пък няма да се намерят 4-5 кандидати за депутати, с имунитет и чувство за хумор, да понарисуват “паметника” в късна доба. От това по-добър “стрес-тест” за деполитизираната българска полиция, която не пропуска руските червени заповеди за арест едва ли може да се измисли.

 9. Случилото се повдига някои въпроси,отговорите на които предизвикват някои неволни разсъждения в няколко посоки.На първо място,това е к
  рещящото несъответствие на историческата истина с бруталната фалшификация на действителната официална историография и манипулаця на историческата памет.От тук тръгват абсолютно всички проблеми,включително и този,че поради този факт се създава възможност,да се квалифицират тези деяния като обществено опасни и да бъдат включени в състава на престъпление.Защото пред съда ще се доказва явното неуважение към обществото.Обвинението ще ликува пред защитата,защото обществото спи,а само четирима смелчаци са се осмелили да защитят обективната историческа истина.Ако защитата например поиска експертиза и съдът я допусне, от да кажем четирима професори и един академик по история – академик Георги Марков-директор на Института по история при БАН,ректора на Софийския университет,професор Иван Илчев,професор Андрей Пантев и професор Искра Баева,какво ще се случи?Аз си мисля,че хората ще си идат мърцина и просто ще си бъдат осъдени.Навярно се досещате какво искам да кажа и къде е заровено кучето.Друга правна хипотеза:Съдът оправдава обвиняемите,защото обществеността,да кажем няколкостотин човека,предимно интелектуалци,с мегафони протестират пред сградата на съда в защита на обвиняемите,водени от професорите Калин Янакиев,Огнян Минчев,Евгений Дайнов,Михаил Константинов и интелектуалци,като Стефан Цанев,Теди Москов,все предоказани десни люде.И това няма как да се случи!Отговорът сам се налага – подмяната и фалша са като летен потоп в нещастна България – тотални,кални и фатални!.Да не говорим за свръхдесния депутат,почти абониран в не знам колко народни събрания от 1989 година насам,Йордан Бакалов – настоящ вътрешен министър.Май изобщо не чукаме там,където трябва да се пукне!

 10. Паметник е дума която произлиза от “памет”. Следователно “паметник” е човешко творение което да напомня на хората дълго след някакво събитие, какво се е случило някога. Паметникът на Съветската армия, изграден преди десетки години, е имал задачата да напомня на следващите поколения за една манипулация на Великите сили с която да представи окупацията на България от Червената армия като освобождение. България е била съюзник на Германия, не е била окупирана и не е имала нужда от освобождение, което означава, че всяка друга войска, различна от съюзниците ни, прави тая войска окупатор. Следователно тоят паметник е паметник на Съветската армия окупатор. Политическите сили в България, които подпомагат за тая окупация вероятно трябва да ги наречем предатели, независимо какви са били техните подбуди. Държавата която окупира с армията си България вече я няма. СССР се срути и умря от собствените си язви. Паметникът на Съветската армия може да остане единствено , ако му се предава негативен образ, така както са направили четиримата. Но ако една част от обществото все още защищава окупаторите и предателските действия на една политическа сила преди години и използува Паметникът на Съветската армия за пропаганда, то тоя паметник трябва да се събори, защото ще възпроизвежда напрежение в обществото. Ако тоя паметник се използува за пропаганда в наше време за да се разказва на младите, за окупацията и последвалият след окупацията терор срещу българският народ и разруха на селското стопанство и икономика, то тоя паметник може да стои.
  Казано с други думи. Ако софийската община инвестира и промени надписите на паметника с нещо като : “Това е купчина от камъни, бетон и метал, която олицетворява окупацията на България от армия на вече несъществуваща държава. Вероломен акт, който бъдещите поколения трябва непременно да помнят и да не го повтарят!”, то тоя паметник може да стои.

 11. Тези въоръжени войници бяха заповядани от Комунистическата партия в Москва и изпълнени според заповедите на един от най върлите сталинисти Вълко Черненков. Те трябваше да плашат всеки дигнал глава срещу новородените “революционери” изпълнявящи тяхната “диктатура на пролетариятя”, което значеше пълно заграбване на живота, парите, нивите, лозята, имотите, упражняване на професиите, образованието, медиите, мисленето, на заключените с петдесет километра гранична зона, насилствено прочистена от хора подозирани като способни да помагат на търсещите свобода. Тези войници по само себеси са символ на тази подла и кръвожадна окупация. Няма българин, който сам или негов близък да НЕ Е ИЗПИТАЛ ТАЗИ ОКУПАЦИЯ НА ГЪРБА СИ.
  За възраждането на сталинизма, министера на Вътрешните работи трябва да подаде оставка, като отговорен за действията на негови служители за съзнателно покриване на една ГОЛЯМА ИСТИНА засягаща всеки българин. Оправдания с фалшиви предлози и явни лъжи за прилагане на закона по сталински, не може да има.
  Какво по голямо доказателство, че прехода е само на думи, без съдържание и истина. Погледнете наоколо и ще видите, че за петдесет години нито един жалон на поробителя не е свален. И робите пак са си роби, само с малко разхлабени окови.

 12. Поредно потвърждение,че Република България е комунистическа държава.

  Дълбоко проядена от комунистическата смрад.Вони навсякъде от комунистически мърши.

  Надписа “окупатори” не представялва състав на престъпление и закононарушение,нито на обществения ред,нито на нищо.Българската държава и в частност МВР нямат почти никаква правна и държавно- правна култура.Още повече дипломатическа и военно-дипломатическа.

  Окупатори са всички държави и техните институции,които по насилствен начин заемат,завземат,или казано с латинската дума ОКУПИРАТ дадена територия.На Царство България е обявена по най-официален начин война и българските власти са дали официално съгласие на Съветския Съюз за безпроблемно окупиране на страната. Издадени са писмени и устни нареждания до Щаба на войската и управленията на МВР,както и на “Обшествена безопоастност да се осигури съдействие за дислокация на съветските военни части. Точно поради това пълно сътрудничество на оторизираните органи,Ставката на Върховното Главнокомандване и лично Сталин разпореждат на Командващия Трети Украински фронт армейски генерал Фьодор Толбухин “да прекрати военните действия на територията на България към 23ч.на 9-ти септ. 1944г.”.Окупацията на България продължава до 15-16 септ.когато Командващия докладва в Генералния Щаб на Червената армия,че може да се счете,че окупацията е завършена.

  Днешна Русия няма никакви законови,дипломатически , военно-исторически и морални основания за отправяне на протесни ноти до българските власти.Съветския Съюз е обявил война срещу България по причини,които са напълно несвързани с днешната политика на Русия към България и нямат никаква връзка с Българо-Руските отношения.Отделно от това,България не е водила антисъветска и антируска политика по време на Втората Световна война особено пък по времето на Германо-Съветската.Съветските дипломатически представители са били на пълна издръжка на България през трите години.

  Тоталната липса на правна култура води до подобни изстъпления на властите.
  България е проруски настроена по всички параграфи-Държавен глава,Парвителство,медии , официалната история и съвременната комунистическа пропаганда.

  Обвинените имат пълно юридическо право да осъдят обвинителите ,които ги обвиняват в “хулиганство”.

  Надписа “окупатори” е по-скоро допълнение и пояснение( а не обида и поругаване),че съветските войски са и окупаторски. Това се потвърждава категорично от факта,че те остават повече от три години на българска територия в акачеството на окупационйни войски,наречени съюзнически. Властта в България е дадена на комунистите и те управляват по инструкции на съветските органи и държавното ръководство на Съветския Съюз.

  Арестуваните имат право съгласно общото българско и европейско законодателство да протестират пред международни съдебни и правозащитни институции.

  Съветските паметници на българска територия,както и съветската агресия срещу България нямат нищо общо със Съветско-Германската война.

  Възможно най-точно Иво Инджев е квалифициарал акта като АНТИСЪВЕТСКИ.
  От правна гледна точка,надписа няма правна и антизаконова стойност защото не съществува такава държава-Съветския Съюз е закрит по напълно законен начин и не е юридическо лице на географската и политическата карта на света.Никой не може да се яви в защита на “антисъветския” акт на четиримата достойни българи.Просто СССР не съществува и никога няма да съществува.
  Спешно те трябва да си осигурят правна защита и да издирят отговорното лице,което е издало заповедта за арест,както и мотивите за тази заповед.Казуса е изключително безобиден.
  Слаби са надеждите високите държавни институции да реагират на тази комунистическа наглост.

  Република България е тотално прокомунистическа и проруска държава!

 13. Студентите в Симеоново и днес се възпитават в любов към Русия и омраза към западните ценности, може би не официално, но резултатът е това, което виждаме като реакция на полицията при всеки протест срещу безобразията на властта и параноята при охраната на съвецкият им фалшив фетиш.

 14. Не очаквайте от Йордан Бакалов чудеса! Да не го видим скоро редом с Едвин Сугарев и Георги Марков, Методи Андреев и Александър Йорданов на предизборната сцена на ГЕРБ? Най ми е жал за Едвин. Не знам как съжителстват моралните му ценности с тези на откровен, неграмотен тоталитарист-Путинопочитател и на обикновен агент-доносник, макар и от сой. Че и от една кръвна група се изкара с тях! Аз ако бях от една кръвна група с хора като тях щях да си източа кръвта!

 15. Още куп доказателства, че в България – страна от ЕС, страна-член на НАТО, няма полиция. “Редът” в държавата се “поддържа” все още от МИЛИЦИЯ! Качествата на милиционерския контингент /с пренебрежими изключения/ варират между тези на каракачански чобани, башибозук и момчета за мръсни поръчки, платени от мафията.
  Питам се как пък не можа правителството на ОДС за 4 години да подготви два пазарджишки випуска читави полицайчета /с ползване на преподаватели от западните служби/ и да подмени цялата тази милиционерска сган, която и днес продължава интензивно да се самовъзпроизвежда, под мъдрия надзор на русоблюдския генералитет и КГБ. Защото три са направленията, които не овладееш ли, властта не е твоя – МВР, МНО и образованието!

 16. Отдавна е време цялата милиционерска сган да бъде уволнена и на тяхно място да се назначат млади и образовани! хора, които знаят какво е човешка чест, за какво служат и на кого служат полицаите!
  Докато прехвърлят един некадърник към следващата власт като “наш човек” такива сталинистчета ще газят закона, защото те не служат на него.

 17. НЕКА И АЗ КАЖА НЕЩО !!! В МВР ОТ 2013г. Е ПУСНАТА В ХОД СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ИМИДЖА НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИЦАЙ.

  http://www.psychology.mvr.bg/Noviat_policeiski_lider/Za_proekta/default.htm

  Институтът по психология на МВР стартира реализацията на проект «Новият полицейски лидер».

  Срок за изпълнение: 24 месеца (23.01.2013 – 23.01.2015)

  Бюджет: 2 499 518, 19 лв.

  Бенефициент: Институт по психология – МВР

  ПРОЕКТ „НОВИЯТ ПОЛИЦЕЙСКИ ЛИДЕР” № КБ 12-22-1-1/23.01.2013г., реализиран с финансовата подкрепа на ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „АДМИНИСТРАТИВЕН КАПАЦИТЕТ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд Приоритетна ос ІІ „Управление на човешките ресурси” подприоритет 2.2. „Компетентна и ефективна държавна администрация”, бюджетна линия BG051PO002/12/2.2-06

  http://newpolicelieder.blog.bg/

  Г-ДА ОФИЦЕРИ, МОЛЯ АКО ИМАТЕ НЯКАКВА ЧЕСТ ОСТАНАЛА В ПОРОБЕНАТА ВИ ДУША, ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ И ЗАЩИТЕТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И СЕБЕ СИ !!!

  ВАШИТЕ УСИЛИЯ ОТ ГОВЕДО ДА НАПРАВИТЕ ЧОВЕК СА НЕУСПЕШНИ !!!

  Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, ЗА ТОВА ЛИ ПЛАЩАМЕ ДВА МИЛИОНА И ПОЛОВИНА ??? ДА СЛУШАМЕ И ЧЕТЕМ СВИНЩИНИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ !!!??? И ВИЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕТЕ ОСТАВКАТА АКО ОСТАНЕТЕ КАТО СТРАХЛИВ МИШОК В ДВОРЕЦА СИ!!!

 18. Не можах да разбера: кои са опълченците; арестуваните, или 10-те полицаи (ако са били само 10)?!

 19. Г-н Инджев,Вие сте гласът на истината,единствен!Респект!!

 20. Ако бях разбрала за мероприятието на Марта със сигурност щях да бъда и аз там,защото живея наблизо на бул В.Левски.Съжалявам!
  Защото искам да изпия горчивата чаша на комунизма до дъно.

 21. Поздравления за подкрепата към арестуваните! И за ясните и неудобни (за властта) въпросни относно отношението към арестуваните. Лично ще напиша в сайта на МВР до министър Бакалов, за да знае, че не приемаме бруталното отношение на служителите му към истинските патриоти в България. И до БНТ и Дарик.
  Ще трябва да правим всичко възможно особено в тези предизборни дни на повече хора да им се отворят очите и ушите за истините от нашата история и съвременна действителност.

 22. Като капацитет и менталност от МВР са напълно идентични с милиционери със завършено трето отделение, пристигнали от село със сопа в ръка да наказват недоубитите буржоазни елементи. Правните рамки все пак са различни, за което те многократно изказват съжаление, макар артикулацията да им върви трудно.
  По случая се сещам за едно фамозно изпълнение (минаващо за реч) на Тодор Живков в Батак, в което се фъфли за ” фаш… османските поробители и фашистите в България”. Или пък за старата съветско-българска продукция за боевете при Шипка, където в края на филма се появяват танковете на червената армия – окупаторка.
  Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.

 23. Здравейте, господин Инджев и коментатори в този блог! Отдавна чета с интерес статиите и мненията Ви. Споделям напълно виждането Ви за необходимост от освобождение най-вече от “освободителите”. Но не мога да си обясня защо никой тук не казва нито дума срещу един не по-малко вреден съветски символ, натрапен в България-“спортния отбор” цска. Не вярвам да симпатизирате на подобна организация, нито да Ви е страх от привържениците й и това, че бихте ги загубили за каузата, защото те и така са на обратната позиция. Но явно има някаква друга причина, за която не се сещам. Бихте ли я казали?

 24. Мисля си колко добре би било, ако много от коментарите във форума тук под тази статия /и други по темата МОЧА/ се съберат и публикуват отделно. Толкова са точни и аргументирани, честни и интелигентни. Право в 10-ката!

 25. Българските милиционери, защото те са милиционери, а не полицаи, са грижливо отгледани русофилистици, които работят за всичко друго, но не и в полза на обществото. Това е грозната истина!!! Всъщност работят срещу обществото и то активно. Полицейщина, престъпления ежедневно, но не от обикновени бандити, а от ДОПГ (държавни организирани престъпни групи).

 26. Работата е в това,че славянофилския комплекс ,посят около1593г.от руснаците,намира благодатна почва тук и в Сърбия.Това са бедите ,които са развили направо Стокхолмски синдром в нашето общество.Къде в нормална държава има партия,като Атака,която да представлява чужди интереси,(в случая руските)и държава в парламента на същата от която е избрана???От мойте наблюдения ,понякога оставам направо втрещен,как хора с вишО образУвание,защитават държавата освободителка,но никой от тях не е стъпвал в нея,а пламено ми обясняват,как ходили в Западна Европа ,и как България трябвало да догонва последната.Относно полицията,там всичко е ясно.Искам само да ги попитам след всичките безчинства,защо досега,не само не задържаха парламентарно имунизирания Волен,ами един от тях даже едва не беше пребит от същия,миналата година пред парламента???

 27. БългариЯ не е държава! БългарскиЯт народ не зане КОЙ е виновен и защо. На въпроса КОЙ е дал отговор Захари СтоЯнов. На въпроса защо за пореден път ни се дава отговор от измисленото БГ правителство – ами щото БГ е част от русиЯ де факто! Е поне нЯма като Украинците да се притеснЯваме че ще ни окупират. руснаците са си на власт чрез техните българофоби – тези от БСП, ДПС, АТАКА, ГЕРБ.

 28. Не знам дали е по темата или не съвсем. Нека домакинът прецени.

  57-годишният Борис Колев от карловския квартал “Сушица” е стрелял по детска градина преди няколко дни. Стреляно е с ловна карабина с бойни патрони. Обяснил, че чистил оръжието си и то взело че гръмнало. Стрелецът е пенсиониран военен, с разрешително за оръжие, неосъждан. КЪМ МОМЕНТА НЕ Е АРЕСТУВАН!

  В заключение само подхвърлям ключова дума: “Лясковец”.

 29. Аз съм един от задържаните. Не ни казаха за какво ни арестуват. Не ни уведомиха за правата ни, преди и по време на (близо 20 часа) задържане. Нямаха обозначителни елементи на униформите. Не си казаха имената. Всичко това са техни законови задължения. Обидите към нас няма да изреждам, освен ако съдът не пожелае. Заведени в първо районно, искаха да подписваме документи, че при ареста са ни прочетени правата. Няколко пъти им казах, че не съм спал от 2 дни заради пътуване в чужбина. Те настоявата през няколко часа да ми правят разпити, да им пиша сведения какво съм извършил и т.н. Като питах за адвокат, казаха “Кой ш’са занимава с вас бе!” И така нататък…

 30. Членът от НПК, по който имаме повдигнато обвинение е 325!
  Поздрави и благодаря за страхотната подкрепа!

 31. Единствения начин да имаме българска полиция, е доказаният метод на Саакашвили – 100% уволнение, наново назначаване, нови офицери, осъзнали, приели категорично, че са на страната на гражданите – техен работодател и началник. Докато мръсници като Йовчев Змията, кремълски слуги и подлоги, поработват в свободното си време като шефове в МВР, няма да имаме българска полиция, а говнари, готови да оближат всеки московски задник.

 32. Ако не знаете …
  При положение , че ви се повдига обвинение, имате пълното право да лъжете или мълчите.
  ………………………………………………………………
  Чл. 325. (1) (Изм. – ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 1.01.2005 г.) Който извърши непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, се наказва за хулиганство с лишаване от свобода до две години или с пробация, както и с обществено порицание.

  Какво четем тук ???

  действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото

  А какво се случва ?
  Милиционерите, които трябва да се борят с “хулиганството” ГРУБО ПОГАЗВАТ ЗАКОНА СЪС БЕЗЧЕСТНО, НАГЛО И ГРУБИЯНСКО ПОВЕДЕНИЕ !!!
  …………………………………………………………….
  И какво е толкова срамното, да напишеш ОКУПАТОР на Паметника на Съветската Армия, която е окупирала и сменила властта в България по насилствен и особено жесток начин. Нали Уж след 11 Ноември се разбрахме по този въпрос или май НЕ а ???

  И НАГЛОТО, ДРУГАРИ МИЛИЦИОНЕРИ СТЕ ВИЕ И ВАШЕТО НЕПОДХОДЯЩО ЗА ДЛЪЖНОСТТА ВИ ПОВЕДЕНИЕ, КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАНО СУРОВО. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ВИ ПЛАЩА ЗАПЛАТИ, ЗА ДА СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО ПИЯНИ МАРОДЕРИ И ДА ПСУВАТЕ НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНАТА И СМЕЛА ЧАСТ ОТ НЕГО. КАК НЕ ВИ БЕШЕ СРАМ ПОНЕ ОТ ДАМИТЕ???

 33. Убийствен текст! Поздравления, Иво!

 34. Към sword:

  Една от дамите, Марта Георгиева, е могла спокойно да си спести неприятностите, но доброволно се е върнала при приятелите си, вярвайки че имунитетът й на кандидат за депутат я пази и дори може да помогне на останалите с белезниците. Вместо това я посрещат с ” ти за космонавт ли се мислиш, ма, тъпа си като всички депутати” и на два пъти й хвърлят на земята документа, който би трябвало да й осигури недосегаемост от органите на реда ( ако бяха такива, а не органи за политическа репресия). Най-агресивен милиционер, по думите на един свидетел , я “сгънал” и й сложил белезниците, след което я напъхал в полицейската кола.

  Никой от бабаитите в униформа не се е представил нито е чел правата на задържаните. Както ми каза един от арестуваните днес- ” по тази логика и аз мога да си боядисам колата в бяло, да си сложа необозначена униформа и да арестувам наред”!Беззаконие в действие в центъра на София, а какво остава другаде!
  Преди малко се появи информация, че партийният офис в софийската община “Средец”, където Марта е председател на ДСБ, е разбит тази нощ.

  Руската хибридна война разнообразява бойните действия!

 35. Изводът е, че в България, член на ЕС от 2007 , арестуват и повдигат обвинения на хора казващи истината за окупацията на страната ни.От какво ги е срам управниците ни и руските им господари ? От истината.Както ги беше срам да кажат кой предложи олигарх със съмнителен произход на богатството и значението си за шеф на ДАНС.Всъщност май става въпрос не за срам, а за страх – времето ви изтича, путински марионетки.Всички знаем, че Сталин вероломно напада и окупира държавата ни, както днес Путин напада и окупира части от Украйна , за да не е свободна и независима.Срам ме е от полиция, която арестува и малтретира родолюбиви момчета и момичета, изпитвайки явно удоволствие, както в нощта на белия автобус.Руски и съветски окупатори вън от България и си вземайте паметниците , а слуги да ви ги носят си имате бол.

 36. Преди да изкажа възмущението си от поредното комунистическо-кгб-ско-дс-ско-бсп-ско активно мероприятие, което се прокрадва на страниците на този форум, бих искал да изкажа съпричастността си към заслужаващите възхищение и уважение действия на младите хора, дръзнали да напишат една историческа истина върху паметника на една историческа лъжа. Подкрепям тези хора и същевременно гневно осъждам действията и поведението на „блюстителите на реда“, съдейки по това, което прочетох тук. Подобно третиране на хора, независимо от обвиненията за нарушаване на обществения ред, е меко казано възмутително. Според мен то е осъдително. Жалко е, че четвърт век след падането на берлинската стена и колапсът на комунистическо-съветско-азиатското чудовище СССР, една претендираща за европейска, нация, не е успяла да промени общественото съзнание към едни елементарно-хуманни и нравствени принципи на поведение, изисквани от 21-вия век на човешкото развитие. Лично на мен ми е обидно и крайно неприятно поведението на МВР служителите, полицаи, но те са част от обществото и в този смисъл отговорност за техния морален облик насим всички! И аз, и вие дами, и господа, от форумът тук, всички! Но, това е друга тема и чрез гневното си писмо, Иво поставя ударението преди всичко върху реалността, която ни заобикаля. Така го разбирам аз!
  Но другото, което не искам да отмина, е поредното АМ, което уви се прокрадва дори и във форумът тук. Не, не се шегувам, когато казвам АМ! Както не се шегуват и в централния съвет на БСП, на провежданите съвещания, по: мероприятията на партията по разбиване единството на антисоциалистическите (разб. Антикомунистическите) сили. На тези специални и закрити за обикновените членове съвещания, се излагат специални програми, обсъждат се до детайли отделни операций, имащи за цел разбиването на крехкото (почти липсващо) единство на десните партий и движения. Целта е да пъде оплют и очернен „Х“, противопоставяне на „Y“ на „Z“, обиди, макар и неистини за „A“ (кой ще ти проверява, няма време), компромат срещу „B“ и т.н. и т.н. Забележете, винаги когато наближават изборите започват едни такива – особени атаки към ГЕРБ, или РБ, към хора, които са доказали многократно своята гражданска доблест и честност. Например … към хора като Едвин Сугарев или като Методи Андреев. Е, колко му е на един п.тьо, скрил са зад името на една канцонета „ o sole mio“ да нарече тези хора ченгета!? Специално тези двамата, никога, повтарям никога не са имали даже и парченце от картонче…Но, „ще ги опаковаме в една хаптия заедно с Марков, нали той е бил…и готово“! Последното е част от лекцията, на истинско бивше ченге, от 6-то, пред специално подбраната публика на закритите съвещания на столетницата. „Знаеш ли колко малко им трябва на онези „кухи лейки“ от ГЕРБ, за да започнат да се плюят с РБ?!“ „А на нас, това ни върши работа! Идеална работа, другари!“ Так казват лекторите! А те са знаещи хора. Хора, водили по 4, 5 „агента“ в 6-ти отдел. 6-ти отдел на 6-то У-ние на ДС, това не е шега работа! Като почнеш от Джагаров, та свършиш с Гецов, например. Все хора, около Живков. Една погрешна стъпка на агентчето ти и ще откъснат „топките“, но не на агентчето, а на …
  Иво,
  Всичко това мога и да си го спестя! Ти ме познаваш, пиша не от вчера. Но днес отново наближават избори. И душата ми се свива, като гледам, че пак тези хора, пак със старите, изтъркани номера – тези са ченгетаааааа! И онези, и те са ченгетаааааааа! Ами да вземем въпросният „певец на канцонети“ ! Изказването му за „смазаният дребен и среден бизнес от ГЕРБ“ удивително съвпада на 100%, с изказването на Сергей Станишев. А бе, червен боклуко, твоят стил и начин на изразяване ми е познат. Чета го и във форумът на Е.Сугарев! Само че там пишеш обратното, мамка ти! Пишеш какъв предател и боклук бил Кънев!?
  Мили хора, много Ви моля! Внимавайте, не се подавайте на тези провокации. Емоцийте са пагубни, когато човек се поддава първосигнално на тях. Това целят и провокаторите от Позитано. Между тях има и професионални психолози.
  Моля да ме извините за накъсаната ми и може би неясна реч. Но, аз не пиша тези редове, пише ги моята ярост.
  Веднъж вече ни разбиха! Унищожиха го СДС! Втори път ни удариха – не влязохме в парламента и комунистическата реставрация започна. Сега пак ли, пак ли ще успеят!?

 37. Господин БАКАЛОВ! Министре!
  Четеш ли какво пишат хората? Тези хора, които си обязан да защитаваш от хулиганщината /в т.ч. на подчинените си!/, от посегателства, от насилие, от обиди дори?!
  Достоен човек ли си или леке, като всички останали “сини” политици, които излъгаха доверието ни и в името на собственото си жалко благополучие прОдадоха каузата ни?!
  Ако у теб има поне капка благородство и самоуважение, ако не ти е чуждо понятието ЧЕСТ,
  УВОЛНИ РАЗВИЛНЕЛИТЕ СЕ БАШИБОЗУЦИ В ПОЛИЦЕЙСКА УНИФОРМА И ОСВОБОДИ НЕЗАБАВНО ПРОТИВОЗАКОННО АРЕСТУВАНИТЕ ИЛИ СИ ПОДАЙ ОСТАВКАТА!!!

 38. Явно повечето хора не могат да разбереат,че няма състав на хулиганство.И никакво нарушаване на обществения ред.
  Думата окупатори няма стойност на обида-тя е военен термин и напълно съответства на характера на действията на Съветските войски.Отделно от това днешна Русия няма абсолютно нищо общо с тази окуоация.
  Съветските войски са изпълнили окупационни действия по изпълнението на заповеди на своите командири на основанието на обявената от Държавата им война. Те не носят никаква отговорност.

  Нужно е да се организира поне публичен протест срещу задържането на хората.И задължително да се уведомят европейски интитуции,което би прекратило този позор.

  Впрочем това не е никакъв позор на комунистическа България.

 39. Към Валя, Георги Петров и останалите двама родолюбци:

  Поздрави и благодаря за патриотичната постъпка! Искренно съжалавам, че не съм бил с вас! Лъжата не трябва да бъде толерирана! Рано или късно МОЧА ке падне!

 40. Браво, Марта!
  Благодаря,че Ви има г-н Инджев! Аз не съм смела като Вас, но искрено и много Ви се възхищавам!

 41. Това е най-малкото от няколкото обвинения, които трябва да бъдат повдигнати срещу престъпната полицейска шайка:

  Чл. 146. (1) (Изм. – ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание.

 42. @Ranger

  Ех, де да беше само една ‘канцонета’… щяхме някак да се престорим, че е просто страничен шум от прахосмукачка.
  Само дето не мисля, че този тип ‘музикални’ замисли имат особено влияние точно тук. За това са и малко по-епизодични.

 43. У нас има много малко (направо пренебрежима величина) полицаи.

  Огромното мнозинство са си… милиционери, които се борят със зъби и нокти за възстановяване на привилегиите от времето на социализма, част от които загубиха покрай “демократичните” промени.

  Такива са милиционерите (Dogs*) – искат да служат вярно на сатрапите (Pigs*) като в замяна получат правото да мачкат, както намерят за добре гражданите (Sheep*).

  За всичко това – привилегирован статут, заплати, облекло, оръжие и помощни средства, автомобили (които биват управлявани като от мутри), гориво и т.н., разбира се, трябва да плащат същите тези граждани.

  Бюджетът на МВР е почти 1 млрд. лева, а числеността два пъти по-голяма от тази на МО.

  За законност и защита, както се досещате, въобще не става въпрос – това е само поводът за съществуването на тази “армия” от неграмотни, мързеливи и корумпирани хрантутници.

  * по Pink Floyd

 44. Знаете ли… г-н Инджев,
  Има един човек, който е шеф на Охранителна Полиция – София.
  За съжаление го познавам (по стечение на обстоятелствата) и зная колко му пука за тези Извращения !!!
  И Зная колко му трепва сърцето (никак)! Тези случаи са почти ежедневие в държавата. Полицията се е превърнала в БАРДАК !!! В СРЕДСТВО ЗА СПЛАШВАНЕ И ТЕРОР НА ГРАЖДАНИТЕ С ЦЕЛ ОСИГУРЯВАНЕ СПОКОЙСТВИЕТО НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ВИП ПЕРСОНИ (СЛАБОУМНИ ПОЛИТИЧЕСКИ-БИЗНЕС КУРВИ)

 45. Извинете,…
  ТЕРОР НАД ГРАЖДАНИТЕ !
  НАД ТЕЗИ, КОИТО СЕ ТРУДЯТ КАТО МАЛКИ МРАВКИ, ВСЕКИ БОЖИ ДЕН!!!
  ТЕЗИ, КОИТО СА СЪЗДАЛИ ДЪРЖАВАТА И ЗАРАДИ, КОИТО ДЪРЖАВАТА СЪЩЕСТВУВА.

  ТОЕСТ ПОЛИЦИЯТА ОСЪЩЕСТВЯВА ТЕРОР НАД САМАТА ДЪРЖАВА ТЪЙ КАТО ГРАЖДАНИТЕ И ДЪРЖАВАТА СА ЕДНО!!! ОТ КОЕТО СЛЕДВА, ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ-МИЛИЦИОНЕРИ СА АНТИДЪРЖАВНА И АНТИОБЩЕСТВЕНА ИНСТИТУЦИЯ !!!!!! ТОЕСТ СЛЕДВАЩИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ АКО НАИСТИНА СЕ ИМАТ ЗА ДЪРЖАВНИ А НЕ ЗА АНТИДЪРЖАВНИ ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕСЯТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И ДА СПРАТ И НАКАЖАТ ТАЗИ НАГЛА И ПРОТИВОЗАКОННА УПОТРЕБА НА СИЛА !!!

 46. До Г-н Георги Петров,

  Г-н Петров, свалям Ви шапка и Ви се кланям за достойнството и патриотизма! Кажете, тези дето ви задържаха не говореха ли с руски акцент? Така без опознавателни знаци… почеркът е много ‘хибриден’.

 47. RANDGER е прав!
  В началото на “демокрацията” имаше репортажи за служители на КГБ на щат в ДС на НРБ. Заговори се, че дори има борба за надмощие м/у служителите на ДС, които са просъветски ориентирани и други, пронационалистически. Ако е вярно – личи си кой е победил. Цялата промяна в БГ бе и да е под диктовката на Москва. Олигархията, мафията са по шаблон. В СССР и по времето на соца имаше много добре организирана престъпност, а тук я създадоха – Иво Карамански, братя Илиеви и т.н. – дадоха им нелегалните /държавни/ канали за контрабанда на наркотици и оръжие, обявиха ги за мафиоти, осигуряваха им държавна протекция и им даваха комисионни… Провеждаха активни мероприятия, като “Палежа” на Партийния дом. Разцепваха всяка организация, която би могла да бъде заплаха: Църквата, синдикатите, СДС-та с тирета… Лепеха етикети – “ястреби”, “соросоиди”…–> “бандеровци”. Цакат с досиета, след като се бореха със зъби и нокти да не се разкриват и успяха да ги прочистят така, както им е угодно, за да ги използуват като оръжие. Приравниха най-гнусният доносник с тези, които са нямали избор. / Няма учен, инженер, лекар…, който да е отивал на конгрес, симпозиум или др. в чужбина и да не е подписал – НЯМА да го пуснат. Няма журналист международник, който да не се води на отчет – като започнем от Владимир Костов, Тома Томов, Никола Конакчиев, Даниела Кънева… И е нормално да се ползват техните познания и връзки, способностите им за анализ… Лепнаха им етикет и сега Сульо и Пульо раздава присъди. А защо името на Асен Агов излезе години след другите журналисти? Сега има “тролове”, контрапротести, путино-гьобелсова пропаганда, граничеща с облъчване.
  Накрая искам да призова, който гласува в община “Средец” – ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МАРТА ГЕОРГИЕВА – гласувайте преференциално. Гласувайте напук на милиционерщината и кагебейщината!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.