Репресиран за първи път (крайно)ляв журналист? Пази Путин!

Обикновено добавям някакви пояснения за осъвременяване, когато препубликувам своя предишна публикация. Този път няма какво да добавя, освен единственото уточнение: ни най-малко не иронизирам.

Долу ръцете от героя на нашето бреме Волгин

Иво Инджев ⋅ март 13, 2014

Може да ви се стори, че иронизирам, обаче съм напълно сериозен („сериозен” се родее с думата „сириза”- в Гърция така се казва една крайно лява популистка партия във възход, за създаването на каквато в България от микрофона на БНР от месеци пледира колегата Петър Волгин):

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ВОЛГИН!

С тревога научих, че е било оспорено правото на колегата Волгин да призовава колкото си иска от държавния радиомикрофон за създаване на крайноляв политически проект, сякаш е втора ръка журналист спрямо Николай Бареков от също така подкрепящата ( и преди и сега) властта ТВ7.

Имало е препирня в комисия на Народното събрание, където е привикан някакъв си Георги Лозанов, пълен лаик по въпросите на медиите, но въпреки това назначен за шеф за Съвета за електронни медии (СЕМ).

Лозанов е бил разгромен и  разобличен като цензор от медийния специалист и борец за свободата на словото депутат от БСП Антон Кутев, който с пълно основание е поставил остро въпроса защо СЕМ се е фокусирал с упреци за липсата на плурализъм предаването на колегата Волгин в БНР „Деконструкция”.

Нима Кутев не е прав- отвсякъде се лее проправителствена пропаганда, маскирана под какви ли не форми, а точно честният в своята праволинейност Волгин да бъде фокусиран като досадна муха в хербарий!?

Друг път съм си позволявал да не се съглася с др. Кутев (веднъж дори написах неуважителното „късно е либе за Кутка” – виноват, признавам си!), но дойде време да го подкрепя.

Колегата Волгин не просто трябва да бъде оставен на мира, но е наложително да му се даде допълнително време за изява със специален закон, който да налага откровеността му като еталон в публичното говорене. Ако това не бъде направено незабавно има опасност при оставка на кабинета Волгин да се окаже в опозиция и да претендира да се окаже прав. При което Бареков ще ни се види забавен телевизионен клоун на фона на ленинския интелектуален потенциал на революционера Волгин, доказал на фронта правителствения провал  своята правота в битката срещу доконструкцията на статуквото .

Волгин не просто е искрен, а направо изразява съкровените помисли на софийските потайности във властта. Цепи по вълните на проправителствената пропаганда с отчаянието на волжки съветски бурлак по волгодонския канал. В Канал едно трябва да го пуснат да громи глобалистите, либералите, Запада и най-вече големия сатана САЩ!

Колегата Волгин олицетворява бродещия призрак на болшевишкия реваншизъм, но без някакви си олигавени от европейска слуз социалдемократически смокинови листа. Той е обобщение, за да не кажа еманация ( че ще ми се обидят за сложната дума достопочтените почитателки на колегата) на най-истинското самопризнание за това, докъде може да стигне един журналист в отрицанието на реалността, заради свободата на славата.

Славата да си смел борец за свободата на словото, което никой не ти отнема, оспорва или притиска, е голяма работа. Тя трябва да стърчи като доминиращо оръжие на съветски окупатор над центъра на София, за да виждат всички низши български организми за каква висша цел става дума.И никакъв демонтаж и деконструкция на предаването му не бива да има, за да не му се отнема свободата му на славата.

Колегата Волгин е говорител на статуквото и е адски полезен в това качество, което със сигурност увеличава количеството на отвратените от него ( от статуквото, а не от колегата Волгин, който работи яко за това отвращаване). Ако му се попречи, ще бъде превърнат в жертва, което той жажда, за да стане първия по рода си ляв екстремист, породист журналист, репресиран за волнодумство в залеза на прехода от болшевизъм към повече такъв в наше време.

И трябва да му се признае: старае се в това отношение повече от Кеворкян, Карбовски или други по-дребни подобия на (пропа)гадния фронт, като носения от студио на студио млад др. Александър Симов от в. „Дума” например ( същият не случайно непрекъснато се позовава на чичо си Волгин като на върховен жрец).

Волгин ни е нужен като (протуберансите на) слънцето и разредения въздух на върха на чистата, неприкрита пропаганда, за да не може утре някой от днешните управляващи лицемери да се оплаче със задна дата от липсата на медийно обслужване по нанадолнището, по което ни водят.

 

15 мнения за “Репресиран за първи път (крайно)ляв журналист? Пази Путин!”

 1. Яка веселба с горе споменатите дефектоиди. Само Сидеров го няма, а той иначе наднича от рекламния, предизборен билборд с надпис “С нами Бог”.Всеки се досеща за името на Бога на Сидеров – ОНАНи.

 2. В негова защита саКин Стоянов и Иван Бакалов-“свободата

 3. Докато Саурон продължава да владее необятната северна земя Мордор, орките волгиновци, сидеровци, симовци, барековци и прочее явордачковци ще продължават да ни тероризират със своето отровно присъствие!

 4. И какво излезе с описанието на портерета на Волгин”-отново е налице комунистическия идиотизъм.Спасение засега не се очаква ,като че ли…
  Фразата щболшевишки реваншизъм” е валидна за почти всички комунистически и същесвременно проруски медии.Нещо ново под слънцето на мира и милиционеро-сициализма,както казваше Велко Верин?

  Не,не,не-нищо ново!

 5. Машинен превод от съветски език…

  Истината за Путин и корпорацията му за КГБ-ФСБ. ГЛАВА 1
  ————————————–

  “В днешния свят, където ядрените оръжия правят невъзможно използването на военна сила,тероризма трябва да стане основната ни оръжие. ”
  КГБ генерал Александър Сахаров, шеф на външното разузнаване на СССР.

  От реч пред членове на FSB, Москва, 1999.
  Ние не се поколебаха от миналото си, за да бъдем честни:
  – “История на КГБ на миналия век – това е нашата история …”
  NP Патрушев, директор на ФСБ. От интервю за “Комсомолская правда” 20 Декември, 2000, Деня на ЧК.
  —————————— ——————– ———- —————————— ———- ———— —————————— ——– ———————- —————————- – ———————-

  РУСКИ КГБ-ФСБ по време на президента Путин.

  През октомври 2006 г. в апартамента си сграда е убит Анна Политковская, руска журналистка известна,
  не публикува книга, в много езици, безкомпромисен критик на руското правителство,
  Руската политика в Чечения, руската армия в Чечения и президента Путин като държавен глава,
  недопускане на престъпления, извършени в Чечения.
  Беше естествено да се предположи, че убийството на Политковская бяха свързани предимно някои про-кремълските чеченски лидери, като на сегашния президент на Чечня, Рамзан Кадиров, след това преговарят само с Путин, за да стане президент, за да заобиколи Конституцията на Чеченската република (официално, Рамзан Кадиров, бе твърде млад, за да ги класове тази позиция, той е роден през 1976 г.).
  Дали е уместно, той е в източната традиция, да представи подарък за Путин, за да го направят нещо хубаво.
  През предстоящия рожден ден на Путин, при най-добрите на източните традиции, този подарък бе представена на Путин:
  главата на убития враг. В рождения ден на Путин на 7 октомври 2006 г., Анна Политковская, беше убит. Под формата на подарък.
  Тези, които убиха Политковская имаше избор. Те биха могли да я убия 5-ти или 8-ми октомври.
  Но те знаеха, че Путин ги направил като подарък. И подаръкът е очевидно хареса.
  02 март, 2007, Рамзан Кадиров става президент на Чеченската република.

  Ние започнахме да събира достоверна информация за Путин през 2003 г.
  Както често се случва, ние не планираме да го завършим през следващите няколко години, исках да се изчака заминаването на Путин от власт, за да се предположи, царуването му приключи.
  Но в края на май 2007 руската Федерална служба за сигурност (наследник на КГБ) нахлули в апартамента на Владимир Pribylovskii живее в Москва, и конфискува всичките си компютри, материали.
  Ако нашите материали без нашето съгласие конфискува и чете на ФСБ, са ни право да се отрече възможността да се запознаят със съдържанието му на обикновения читател?

  Изминалата ХХ век влиза в историята като тирани на века.
  Сталин, Хитлер, Мусолини, Мао Дзедун …
  Малки и големи, на абсолютното и умерен комунист и националист, донесоха огромна вреда на жертвите си и даде достатъчно основание за многобройни проучвания.
  Свикнали да се прибегне до аналогии, и сега се опитва да се впише новите явления, с които трябва да се изправим, по известни стари. С позоваване на Путин искаме да отговорим на въпроса, деспот или не;
  -ще той пресъздаде някакво подобие на стария Съветски съюз; Дали светът стана свидетел на нова студена,
  и дори ядрена война?
  В същото време, ние трябва да се справят с още един експеримент в Русия, което този път ще се проведе в комунистическата партия,
  и ФСБ.
  Целта на експеримента – да осигури пълен контрол над Русия.
  За целите на неограничен източник, който дава достъп до неограничен пари, които, от своя страна,
  позволява неограничена власт. В Съветския съюз всички бяха бедни, дори членове на управляващата номенклатура.
  Сталин и Брежнев имаше власт, но не е имал пари. Техните апартаменти, коли, вили, собственост на държавата.
  Те не са имали яхти и самолети не може да се разлее в чужбина.
  Не е назначен децата си в бордовете на директорите на големи руски корпорации.
  Членове на новия управителен орган – ФСБ – искат власт и пари за тях и техните деца и роднини.
  Примерите не трябва да отиде далеч.
  Синът на бившия министър-председател (и бъдещ ръководител на Службата за външно разузнаване, Служба за външно разузнаване) Михаил Фрадков седи на борда на съвета на директорите на държавната Внешекономбанк.
  Бивш директор на Федералната служба за сигурност Николай Патрушев дал на сина му Андрей съветник на ръководителя на Роснефт.
  По-малкият син на заместник министър-председателя Сергей Иванов е бил в позицията на заместник-председател на Газпромбанк.

  Самият Путин също е напълно ново явление, което все още не се е налагало да се изправят човечеството.
  Всички известни диктатори са независими.
  Рискувайки живота си, те взели властта в ръцете си, а още по-трудно да я държи често умира, като Троцки, Хитлер, Мусолини и Чаушеску … По-малко – умира от естествена смърт, Франко, Мао, Тито, и Пиночет.
  В някои случаи, ние все още не са напълно ясно дали диктатор е починал от естествена смърт, или е бил убит конкуренти (Ленин и Сталин).
  Путин не е направила своя път към президентския пост. Той беше избран от Федералната служба за сигурност на Русия.
  Тази структура, често се нарича от efesbeshnikami “офиса” получи одобрение от президента Елцин и руските олигарси кандидатурата си като наследник.

  Путин биограф не мога да се хвана да мисля за какво да пиша за това скучно.
  Путин изглежда малки сиви хора, които не са ярки и харизматични. Той не ме притежаваш.
  Той не е жаден за власт и не го ползват. Вместо това, тя изглежда да е гумен печат в ръцете на някой друг.
  Помогна Путин да стане президент на олигарсите, че тези ръце – те са.
  Но се оказа, че ръцете, изпратени до Путин, принадлежат изцяло на друга агенция – “. Офиса”
  И тези ръце са поставени на президента Путин просто защото човек не търси ярка, харизматична, независима.
  Тъй като най-високо човек може да обича властта и искате да се превърне в диктатор.
  И диктатори са известни винаги да убиват, и да започне с тези, които са близки, които ги доведоха на власт, с другарите си,
  с връстници и колеги.
  Опит на Сталин в това отношение е много поучителен.
  Сталин не искаше нов не само нов бизнес, но също така и на старите тайни служби.
  Путин сивкав костюм всеки.

  При съветската власт в страната доведе политическа партия, въоръжена комунистическа идеология.
  При управлението на Путин многобройните политически партии, членовете на руския парламент (Дума) са слаби.
  Това не е случайно. FSB не се нуждае от силна политическа партия, като мощна политическа партия е длъжна да се превърне в конкурент за власт и по дефиниция, може да представлява заплаха за ФСБ.

  Същото може да се каже за Дума – слаба, разделена и контролирани от президента; както и за липсата на идеология, която също не се интересува от ФСБ, както всяка идеология рано или късно води до създаването на една политическа партия, политическа партия е така наречената политическа, която се стреми към властта (която в случая на Русия ще трябва да се отнеме от ФСБ).
  Една от функциите на ФСБ като система – вечният стремеж да контролира всичко и всички.
  Контрол на индивидуално ниво е трудно, ако не и невъзможно.
  Лесно да се контролира група.
  Активната част от възрастното население в един или друг начин се събраха група, както и във всички тези групи (предприятия, неправителствени организации, политически партии), въведена служители на ФСБ, уведомяване на вашата организация за всичко случващо се.

  По-трудно с младежта.
  Трудно е да се съберат в групи, е трудно да се контролира и е доста трудно да проникне като служители,
  агенти и информатори на ФСБ, като правило, възрастните са възрастни.
  Тук, разбира се, помага на стария съветски опит, и нови креативността.
  FSB успешно развива ранен етап в различни младежки организации.
  Тези, които са набира скорост като движение “Наши”, взет под пълен контрол и е свързан с апарата на властта печалба.
  Контролира се от организацията, разбира се, да се превърне в конкурент за власт не е в състояние.
  Днес е очевидно, че операцията, извършена от FSB “Наследник” – засаждане на Путин като президент на Русия – ще има продължение.
  FSB планира да създаде клонинг на Путин, като Путин, единственият друг, който също ще управлява Русия в името и за сметка на КФН след 4-8 години. На мястото на Путин, който просто трябваше да отиде през 2008 г., така че да не стане втората Сталин Corporation ФСБ избра друг сив човек, за когото ФСБ висока от неговата собствена “I”.

  В днешния свят, ФСБ мисли и действа като корпорация.
  Тя предпочита да подчини, да купуват, на мъчения и да убие.
  Независимо от това, ФСБ – организирането на убийци. И ако тя установи, че тя трябва да се предпази от надвисналата опасност, и той вече не може да контролира този риск, тя убива.
  Именно поради тази причина са били убити Анна Политковская и Александър Литвиненко.
  Те представлявали сериозна заплаха за корпорацията и ФСБ не може да бъде овладян или закупени.
  Това е справедливо да се каже, че правителството на системата korporatsionnogo е замислен и създаден не ФСБ, и на олигарсите.

  През юни 1996 г., Елцин, който имаше, както всеки изглежда вероятно да бъде преизбран за президент по демократичен начин, наклон е да обяви извънредно положение, да анулира изборите, за да се избегне, така че изборната победа на кандидата на Комунистическата партия Генадий Зюганов на и поддръжници да останат заложници на принудят да разреши проблема – началника на сигурността на президента Александър Korzhakov, директор на Държавна сигурност Михаил Барсуков и техните органи партньори вицепремиера Soskovets.
  Това беше вторият (след неуспешния преврат през август 1991), несръчен опит да поеме руските специални служби в Русия.
  Но този опит не е била успешна.

  В часовете, когато той беше подписан от президентски указ относно премахването на избори и въвеждането на извънредно положение,
  един от руските държавни корпорации – Корпоративен олигарси – покани Елцин пари Олигарх-контролирани вестници и телевизия, много мениджъри, наети от тях, готови да организират предизборната кампания на Елцин, но с уговорката, че Елцин отказва да обърне внимание на проблема за властта, оттегли вече подписа указ за премахване на избори и извънредно положение в страната, отхвърли Korzhakov, Barsukov, Soskovets и задръжте демократични избори.
  Елцин слушал членове на корпорацията олигарсите взе тяхна помощ, официално влезе в честен бой с Зюганов и спечелихме. Разбира се, критиците твърдят, че победата на Елцин не беше честно, че олигарсите купиха вестниците и телевизията са играли на страната на Елцин.
  Но специално състрадание за комунистите, никой не е бил.
  Твърде запомнящо бяха последните събития през август 1991 г. и октомври 1993 г., които бяха разгледани от населението като опит за комунистически завръщане.

  През юли 1996 г., Елцин бе преизбран за президент. Но тази победа имаше своята цена. Акциите получиха Power Corporation олигарси.
  Следващите четири години, докато на изборите през 2000 г., корпорацията управлявали страната.
  Президентът на корпорацията е Елцин. Облицовани от всички страни от тайните служби, дълбае и конкуриращи се помежду си, неопитен в политиката (в който една демократична Русия бяха всички неопитен), аз презирам хората, които не вярват в демокрацията по принцип, и руската демокрация в частност, корпорацията олигарсите са стигнали до извода, че 2000 президентските избори на президент трябва да бъде избран ръководител на службите за сигурност.
  Някак си, се е смятало, че това перо олигарси могат лесно да следят и купуват.

  Всеки олигарх до 1999-2000. е солидна, доказани в делата на тайните служби.
  И всеки тайни служби в делата на доказаната му олигарх.
  Роман Абрамович, Борис Березовски и Анатолий Чубайс беше полковник Владимир Путин, директор на ФСБ.
  На Владимир Гусински – първи заместник-председател на КГБ генерал Филип Bobkov.
  Юрий Лужков – първи заместник-председател на КГБ, директор на Централната разузнавателна служба на СССР, директор на Службата за външно разузнаване на Русия Евгений Примаков.
  Михаил Ходорковски – обща КГБ Алексей Kondaurov …

  Намали Елцин олигарсите и тайните служби обясниха на президента, че единственият, който може да гарантира сигурността на човек Елцин и семейството му след Елцин от власт е бившият шеф на ФСБ.
  Както и да е, какво точно бившият шеф (тук Елцин получат право на избор), но не е задължително – бившия шеф на ФСБ. Защото, ако комунистите дойдат на власт, тя ще бъде пусната на Елцин за отвеждане на парламента танкове през октомври 1993 година.; ако демократите – за началото на първия и втория чеченски войни и геноцида на чеченския народ; и със сигурност всеки, който идва на власт, със сигурност ще се опита да сложи на Елцин и семейството му след за приватизация в Русия и последвалата мащабна корупция.
  Елцин повярвал и собствените си ръце, същите, които през август 1991 г. до изтръгнат властта от комунистите, Русия, предадени за управление на ръководителя на ФСБ, като негов наследник. За една година той се опита да успее трима души.
  Първият кандидат за поста на бъдещия президент на Русия беше Евгений Примаков.
  Той бе назначен за министър-председател през август 1998 г., но май 1999 отхвърлена, защото те не приемат олигарсите
  защото честно казано обеща след спечелването освобождаване от затвора 90 000 престъпници и пуснати в свободно камера 90 000 бизнесмени.

  Следващият кандидат за президент бе Сергей Степашин, директор на ФСБ в 1994-1995.
  Той не приема “семейството” на Елцин, или по-скоро някои от неговите представители: олигархът Роман Абрамович,
  Съветник на президента и бъдещ син-председател Валентин Yumashev и ръководителят на президентската администрация Александър Волошин. Те мислеха, че Степашин се присъедини към поддръжниците на Елцин съперник за властта в страната на кмета на Москва Юрий Лужков. През август 1999 г., Степашин отстранени.

  На негово място бе поставен Путин, който дотогава директор на ФСБ.
  Путин, като Елцин и олигарсите. Това беше неговият 31 Дек, 1999, избран да наследи Елцин, следващият президент на Русия.
  Олигарсите (с изключение на Владимир Гусински, подкрепени грешен кон), смятат, че тяхната компания е все още в сила. В края на краищата това е те единодушно подкрепиха Путин на негово разположение по време на предизборната кампания, същите механизми и същите управители, които да гарантират победата на Елцин по време на изборите от 1996 г.
  Но имаше и друга корпорация, незабелязано от публичната подкрепа на Путин и да се осигури победата си в дома и неговите методи: – FSB Corporation.
  Първите стъпки на Путин като президент се различават подчертаха лоялност към членовете на двете корпорации.

  Постепенно, обаче, съотношението на силите се е променило в полза на ФСБ.
  Първо Empire е победена Гусински и империята на Березовски, който премина в опозиция на Путин,
  Гусински и Березовски отиде в изгнание в чужбина.
  Тогава империята бе победен Михаил Ходорковски и Ходорковски беше арестуван и осъден.
  В същото време редица регионалните изборни длъжности бяха заменени с назначени от президента.
  В един корумпиран Русия, където корупцията процъфтява, особено в местните избори, само по себе си да отмени регионални избори и въвеждането на администрация, определени позиции на президента изглежда много правилно и приемливо.
  Но за всички вакантни длъжности, както и всички общи или по-малко значим обществен и политически постове,
  -Putin Беше да назначи служители на КГБ-ФСБ.

  Не всички, и не осъзнавах какво се случва. И когато разбрах, че е твърде късно.
  От 70 до 80 процента от всички висши постове в държавата са били заловени от службите за сигурност и армията.
  За първи път в историята на властта в държавата, получена на ФСБ, който е Е. Хората цял живот са служили в КГБ-ФСБ, който мразеше Америка и Западна Европа, които нямат положителна програма и строителство опит.;
  -privykshie само унищожи, контрол, подчини и да убие.
  Какво ще кажете за пушенето и рака, като Гестапо в нацистка Германия, на ФСБ, в защита на тази структура, ние не може да каже и една добра дума.

  FSB – абсолютно зло, на чисто историческо недоразумение не е бил разрушен през август 1991
  По ирония на съдбата, държавни служители често идват в историята на събитията, които самите те са със сигурност се чувстват малки и недостойни за внимание.
  Ние знаем, че президентът Путин във Великобритания ще бъде запомнен като един човек, който е отровил политическия си опонент в центъра на Лондон, с помощта на една домашна ядрена бомба с радиоактивен полоний.
  Останалата част ще бъде забравено.

  Kazbich Chechenskiy

 6. Прав е СТАМБО /в предишен коментар/ И на мен гнидите взеха да ми идват в повече с наглата си простотия!Ще взема да получа “червена ортикария”!
  Май наистина е по-добре “ДДТ-то” да дойде!
  🙂

 7. Радиопредаването на Кин Стоянов “Часът на инфохолиците” беше спряно преди 4 месеца /по време на Гнойната коалиция: БСП, ДПС и руска АТАКА/ сиреч от правителството на ПОЗОРешарски. Човекът е изпитал на гърба си епиграмата на баща му: МОИТЕ ЕПИГРАМИ Някои ги сващат много тъпо и това ми струва много скъпо.Бих се справил все пак с тъпотията, ако да не беше скъпотията.

 8. Тавариш Сьймович и Тавариш Волгин да си прочетат историята. И да помнят, че предателите на Род и Родина са Проклети и ще бъдат вечно Проклети !!! За колкото и сребърника да са се продали, те няма да стигнат за да си върнат честта и достойнството. Освен споменатите тавариши да се сещат и останалите Таращещи България от десетилиетия.

  http://veso1985.log.bg/article.php?article_id=17036

  Истината за Волжка България и Руските Терористи

  Находки от селищата на Волжско-Камска България

  Проф. дин. Николай Овчаров

  На хиляди километри от днешна България тече голямата руска река Волга. Край един от завоите й се издига древният град Казан. Сега той е столица на Република Татарстан, част от Руската федерация. На територията на страната живеят 3,8 млн. души, от които най-многобройни са т. нар. татари. Всъщност това название се появява в ХV-ХVI в. в рамките на отделилото се от империята на монголите Казанско ханство. По политически причини етнонимът е съхранен от русите, ликвидирали в ХVI в. независимостта на тази държава. Историческите извори обаче са единодушни, че коренните жители дълго се съпротивлявали на наименованието татари и настоявали, че са българи.

  През 2005 г. бе чествана 1000-годишнината от основаването на Казан. Тази дата дълго време бе отричана в руската и съветската историография. Твърдеше се, че градът е създаден едва в ХIV в. Нещата започнаха да се променят чак след 1997 г. Тогава екипът на проф. Фаяз Хузин започва разкопки в старата част на Казан. На голяма дълбочина под останките на късните периоди се появява непознат културен пласт. Постепенно се очертава неголямо селище, оградено с дървена стена и ров. То имало търговско-занаятчийски квартал и жилища за гарнизона. Но сензацията идва от откритите предмети, които се отнасят без изключение към IХ-Х в. Особено важни са арабската сребърна монета от Х в. и незнайно как попадналата чешка монета на княз Вацлав (907-935). А азбуката на археологията, керамичните съдове,

  насочва към прочутата салтово-маяцка култура

  определяща ясно наследниците на Велика България на хан Кубрат. Изводът е категоричен – Казан е бил създаден като град в една от българските средновековни държави, известна днес в науката като Волжко-Камска България.

  Историята започва след 660 г., когато умира великият хан Кубрат. Смъртта му съвпада със страшното нашествие на хазарите, разгромили Велика България. Византийските историци разказват за неговите петима синове, пръснали се на различни страни, водейки части от своя народ.

 9. ДА ОСВОБОДИМ КИЕВСКА РУС ! А СЛЕД ТОВА И КАЗАНСКА БЪЛГАРИЯ !!! ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЦЕЛ, КОЯТО МОЖЕ ДА ИМА ЕДИН БЪЛГАРИН.

 10. Г-н RAIKOV, откъде е този материал за Путин?
  Ако можете дайте ни източника, сайта.
  Превода от полски ли е ?

 11. МЕТАЛНИ РЕШЕТКИ, ти синоним на затворнически решетки ли си???

  Явно имаш проблеми с осмислянето на прочетеното!
  Диване е казал Киевска РУС, РУС, а не Русия!!!
  И ако толкова държиш всички да са в час с “времето”, можеш да започнеш с тавариш Путин, който съвсем се е загубил в историческият лабиринт , който сам си сътвори!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.