Съветофилските копелета псуват дядо си Благоев на “лакей”

И друг път съм цитирал по въпроса за русофилството родоначалника на българския социализъм Димитър Благоев, наречен почтително „дядото” от неговите следовници.
 
Както всички образовани българи и европейци на своето време, както единодушните по въпроса български революционери, за които свободата е била религия , а Русия е била нейният антипод („тюрма на народите”, както се изразявали тогава българските патриоти и просветените европейци       – включително и на първо място тъкмо социалистите), „Дядото” определя русофилството по следния начин:
 
“Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите”.
Преглася му иГеорги.Кирков „Майстора”: “Съществува една отлична перспектива за застрашените от руския царизъм балкански народи – създаването на независима държава Украйна, която да бъде буфер между Руската империя и европейските държави”.
 
Как се отнасят към този завет днешните предатели на България, които следват русофилското суеверие и руската дипломация, водещи към национална катастрофа?
 
Можете да се убедите какъв е резултат от съветизираното мислене на българските русофили от един техен типичен днешен представител, който е внуче на „Дядото” по партийна линия, но на практика го псува на „лакей”.
 
Внучето е Александър Симов, носител на червеникавата награда за пропаганда „Георги Кирков”, неуспял кандидат за евродепутат и кандидат в момента (поне) за българска депутатска заплата Александсър Симов- платен списувател в спонсорирания от Путин в. „Дума” ( с държавни руски пари по схема, която съм описал в този блог и в най-новата си книга).

Русофилите срещу лакеите

Александър Симов

 

„За пореден път и тази година русофили от цяла България се събират край “Копринка”. Това не е обикновено събитие. То е уникално, защото в един свят разделян от допотопна омраза в нашата страна се събират хора, които не искат да мразят и, които не се срамуват да кажат, че се чувстват свързани с друг народ.

 

Русия винаги е била единствената държава в този студен и безмилостен свят, която ни се е притичвала на помощ. Не го направиха други, а тя Русия ( през 1886 г.-, когато Александър Трети нарежда на руския флот да демонстрира край българския бряг готовност да накаже непокорната, съединена срещу волята на Русия млада България, в цяла Европа избухват бурни- включително социалистически демонстрации в защита на България от Русия, а след пламенна реч на британския премиер Солсбъри в такъв дух, българофобът от Санкт Петербург се отказва от намерението си със скърцане на зъби- но къде ти Сашко ще знае или разказва такива европейски истини-бел. ivo.bg|) . Заради това тези, които искат да помнят, са се нарекли русофили. Това не е желание да целуваш ботуша на друга държава, а да помниш откъде са тръгнали твоите собствени корени. Да си русофил означава да си даваш сметка, че Русия не е просто поредната държава на картата, а страна, към която мнозинството българи винаги ще изпитват чувство на благодарност. Това убива вестителите на омразата. Защото тук не говорим за някакво преходно чувство, което се разтваря като пролетна мъглица, говорим за трайно усещане в българския дух, което е в състояние да счупи и унищожи пълните измислици на политическата коректност, която ни предлагат днес. Това усещане оцелява, независимо от геополитическите бури и страшни виелици.

Представете си колко е силно това чувство след като 25 години срещу него се води яростна война, добре платени интелектуални мерзавци се опитваха отново и отново да го пречупят в душата на българите, но се провалиха грандиозно. Защото русофилството не е нещо външно, платено и стимулирано. То е част от българският светоглед, дори от българският патриотизъм.

 

Но днес в събирането има и нещо повече. Днес вече е ясно, че русофилите трябва да си кажат думата по опитите България да бъде вкарана в конфликт с Русия. Кандидатите за лакеи биха дали мило и друго паметта на хората да бъде унищожена, но точно заради това русофилите са последната преграда.

Те помнят, знаят и имат сила да се противопоставят”.

 

Най-хубавото в личен план, от гледна точка на автора на тези редове, е , че тезата, застъпвана толкова пъти вече в ivo.bg и в книгата „Течна дружба 2” за разделителната линия между русофилите и всички останали български патриоти получава брутално самопризнание от страна на съветофилите.

 

Това, че русофилите днес определят като лакеи всички останали, които не желаят да слугуват на Путин, наричайки българските патриоти „интелектуални мерзавци”, е комплимент за всеки, който не е в лагера на съветофилите. Защото те са типични русофили ( както се вижда от позицията на дядо им Благоев), при това от съветски тип- готови са да заплюят собствения си кумир Благоев като лакей в пристъп на възторг от путлеризма.

 

20 мнения за “Съветофилските копелета псуват дядо си Благоев на “лакей””

 1. Писмо от Г. Димитров до Сталин, 22 септември 1944 г., относно поведението на Червената армия в България.

  “На редица места има случаи на насилие по отношение на местното население от страна на отделни военнослужещи:

  1. Произволно се вземат от местното население работен добитък, каруци, хранителни продукти и др., без да се уведомяват местните власти и без съответното оформяне на иззетия добитък и хранителни продукти;

  2. Произволно се изземват държавни и частни моторни превозни средства и смазочни масла. Това води до проваляне на есенната сеитба.

  3. Някои военнослежещи в пияно състояние влизат нощем в домовете на хората в градове и села с цел грабеж, а внякои случаи – изнасилват жени и убиват мъжете им. Така напр. в с Дивдядово, Шуменско, наред с другите хора е убит и един от старите членове на Партията. Доколкото такива произволни действия внасят голямо смущение сред населението, което с неописуема радост и възторг посрещна Червената армия, моля да се направи всичко възможно за тяхното по-бързо прекратяване”.

 2. Това не е желание да целуваш ботуша на друга държава, а да помниш откъде са тръгнали твоите собствени корени.

  Ехх намерихте си корените Кукувици !!!
  Там където се вее Символа на унищожението на Българската Държава !!!

  http://samoistina.com/2/ivangroznikazan.htm

  Вместо встъпителни думи, спомените на един от руснаците обсаждали Казан: Вече около пет седмици россияните стояха под Казан и убиваха излизащити от града не по-малко от десет хиляди неприятели,.. Никой не се предаде жив, спасиха се малко… ранените… Градът беше завзет.. убиваха всички които се намираха, в домовете, или в ямите; вземаха в плен жени, деца или чиновници… сечта престана но кръвта се лееше… Царския дворец, улиците, крепостните стени и дълбоките ровове бяха запълнени с мъртви.. тела се носеха по реката…

  След затриването на Златната Орда, която държала българите под робство, нашите братя въстават и създават Казанското Канство. То е пряк наследник на Волжка България, и за това свидетелства дори най първото име на град Казан – Булгар-Ал-Джахид – Новият Булгар. Според редица волжки историци от днешните идел-уралски републики, единстветана съществена разлика между Казанаското Ханство и Волжка България е че столицата се е преместила. и Тъй като Казанското Канство е било на ключов търговски път, то е било апетитна хапка за Руснаците в техните амбиции, да засвадеят цяла Азия. Входната врата за това е именно Волжка България. За съжаление тя става жертва на Руската имперска политика.

 3. Не е ли време да си поискаме Парите ???

  http://knigi-news.com/?in=pod&stat=6999&section=9&cur=2710

  През 1944-1947 около 600 000 съветски войници и офицери пребивават на българска земя за различен период от време. Секретни междуправителствени споразумения уреждат тяхната издръжка за наша сметка. Нещо повече – всички заплати, командировъчни и режийни, по изрично настояване на съветската страна, им се изплащат в долари. става въпрос за суми, които многократно надхвърлят доходите на среден български гражданин. Установената тогава практика се прилага и от началото на 50-те до края на 80-те години – всички т.н. съветски специалисти са на пълна валутна издръжка от българска страна. Издръжката на съветските окупационни войски е изключително тежко натоварване за българския бюджет, тя значително надхвърля наложените на България следвоенни репарации.

  Със специални решения на МС на НРБ представителите на Съветското командване дори са били освободени от задължението да представят отчетни документи за извършените от тях разходи на българска земя. На практика всеки ден от правителството се гласуват огромни суми (300 – 600 млн лв) за издръжката на Червената армия, за която до края на 1945 биват похарчени 23 млрд лв, а до края на 1947 г. – 60 млрд лв. Когато средствата в държавния бюджет се изчерпват, за издръжката на червеноармейците отиват и сумите, събрани от населението по т.н. Заем за свободата.Който години наред, чрез облигации, изплащаше бедният български народ! в т.ч. и моите родители…

 4. http://samoistina.com/2/ivangroznikazan.htm

  След обсадата богатствата на града са били изнесени към Москва. В “казанска история” говорят за 16 кораба злато, а самите руснаци само споменават несметни богатства.

  Россиани плаваха в изобилие, вземаха каквото си искат: хляб,мед,домашните животни, опожаряваха селищата, убиваха жителите… къщите бяха красиви и богати… в тях имаше скъпоценности..пленяваха само жените и децата

  За съжаление, съдбата на българите е вечно да се сблъскват с брутален примитивизъм и както Българските така и Волжките Българи градят историята си върху низ от войни с народи на ниско цивилизационно равнище, за което знанието е по низшо от Златото. За това свидетелства и изгарането на Казанската Библиотека. Явно че на Руският владетел книги и мъдрост не са му трябвали… но Злато – винаги.

 5. Така е!!!
  В началото българските социалисти не са били подвластни на Москва!
  След няколко години обаче, мърдане няма.
  В момента тези хора вредят на България и трябва тяхната дейност да се инкриминира.
  Даже в действащият в момента НПК има текстове, по които могат да бъдат подведени доста от проруските мекерета!

 6. Не искам да ставам лош пророк, но вийте тази новина:
  Украйна започва строеж на стена по границата си с Русия. Има и скица как ще изглежда стената.
  http://ua-today.com/news-from-ukraine/132
  ———
  Това ще е новата желязна завеса, границата между азиатската диващина на Русия и цивилизованият свят!

 7. Американец, французин, българин и руснак пътуват със самолет. Пилотът обявява, че горивото е намаляло критично и трябва да се намали теглото на самолета.за целта всеки трябва да изхвърли любимото си нещо което носи със себе си. Американецът изхвърлил любимите си пури, французинът любимото си вино, а българинът изхвърлил руснака.

 8. Моля за извинение /коментарът не е по темата/ Комунистическата наглост няма граница:

  /http://news.ibox.bg/news/id_14216523
  Много ясно, този уж неформален съд е създаден от сталиниста по това време Жан-Пол Сартр. Той е от групата френски интелектуалци заблудени от съветската пропаганда, който в последствие прозира истината и написва книгата “Призракът на Сталин”.

 9. Извън темата е, но току що го видях и трябваше да го споделя:” Опълчение за Волгин срещу БНР – Елена Йончева, Кин Стоянов и Валерий Тодоров бранят “Деконструкция” Шестнадесет журналисти, медийни експерти и общественици са се подписали до момента в петиция за незабавното връщане в ефира на БНР на спряната „Деконструкция” на журналиста Петър Волгин. Те се обявяват и против немотивираното снемане на предавания от ръководството на националната медия, които имат своята обществена легитимност и допринасят за плурализма на теми и мнения в нея, пише Хаштаг-BG. “…

 10. Комунистически троли влизат с чужди имена /никове/ на печени хора за да хвалят Терорусия и Путин. Вижте коментарите към статията. Биг Папа на места е подменен. И на други места го правят като част от Информационната война на Терорусия срещу България.

  http://news.ibox.bg/material/id_1114013959/fpage_1/#clist

 11. Признавам, не мога да прочета повече от първото изречение в словоблудието на сесесерския посесесерко алэксандр сымав…Разнесе се смрад от мужишки партенки, воня на ТРАЙНОЙ одэкалон, грачене на йосыф кабзон, зловоние на сесесерски “ГАСТРОНОМ” с един кокал от мобилизационния запас гавядина, за която се бият полу- и подчовеци с ушанки и забрадки, туберкулозно пърхане на запорожец със загряно въздушно охлаждане… Не мога този път, колеги, простете слабостта ми, почвайте урода вие!

 12. “…ДА ПОМНИШ ОТКЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ ТВОИТЕ СОБСТВЕНИ КОРЕНИ.”
  ???!!!
  Нима наистина това продажно мекере се опитва да внуши, че корените на хилядолетна България са тръгнали от дивашката Московия?!
  Наясно ли е това парвеню, че по времето на “Златния български век” все още не е имало Руска държава?!
  Че облагородените от нахлулите варяги славяни не са имали писано слово и са се хранели с корени /все още не са познавали картофите!/! Че по времето на “великия” Ломоносов Московията е изживявала своя късен робовладелчески строй, а знатното й съсловие е носело перуки /подражавайки на Европа/, единствено, за да не му падат въшките в супата!
  Кого заблуждава това безродно добиче?!

 13. Много ми се ще да видя физиономията на това неграмотно демагогстващо недоносче, когато майка му, агресорката Русия (прилапала Крим, както Хитлер прилапа Судетите и Австрия) и баща му фашиста Путин, му спрат париците, които наливат с пълни шепи в парцала в който списва! Тогава бих искал да видя силното му “наплатено” русофилско чувство на благодарност!
  Тези продажници са готови да поднесат и майка си на тепсия на този, който им плаща!
  При толкова обилно декларирана любов към Русия защо ли не ходят да правят платените си болшевишки сбирки в матушката им? Толкова лелеят надежди тя да дойде в България! Не е ли по-лесно за тях, и по-добре за всички нас, да отидат и да се радват на всичко руско, което може да им предложи светиня им там, на терен! Да усетят любовта на любимияТ им фашист в целия й блясък! Защо страдат и се мъчат тук в България, където ние, българите не искаме на руснаците нито жилото, нито меда! Толкова сме се наситили на имперските им маниери и глупости, че е крайно време да загърбим тази 1/6-а от територията на Земята докато не се демократизира!

 14. Съветофилите се надяват на путинска Русия да завърти колелото на историята назад…

  Всуе!

 15. Почти всичко българи не правят разлика между българските социалисти и българските комунисти.След 1919г,болшевизирането на “тесните социалисти” формира една бандитска организация,наречена Комунистическа партия и подобни впоследствие,която продобива облика на терористична организация.
  Коминтерна е най-голямата в света бандитска организация о всичките й секции са само подразделения на теросристичните набези на цялата сган.

 16. Очаквайте, най-новата обобщаваща публикация на Александър Симов, под наслов:

  СТО ОСНОВАТЕЛНИ ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАМЕ ТОЗИ, КОЙТО ПЛАЩА.

  Приятно четене!
  🙂

 17. Незнам за разликите, но една от приликите между комунизъм и социализъм се изразява с думата ‘недостък’. В тази връзка – една стара анекдотична истина:

  Въпрос: Може ли социализма да бъде въведен в пустинята Сахара?
  Отговор: Може, но моментално ще последва липса на пясък.

 18. Тавариш саш явно е забравил любвеобвилните си наклонности към САЩ. Които даже собственоръчно прилежно е зафиксирал в собственият си блог.
  На какво ли се дължи тази путинофилистична деменция?
  Или пък може би рублофрения?
  Или най-вероятно си е придобита(как???) магистрална лакейфрения.
  Но това е характерно за цялата “плеяда” путинофилистични “журналистични” лакейфренисти , особено след възцаряването на гасударят им в Кремъл.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.